- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
steve1977
tag
válasz
Laza... #94384 üzenetére
Szia Laza! Abban teljesen igazad van, hogy a ZTE gyári support sokkal jobb a Jiayu hivatalos támogatásánál. Annyit szeretnék csak megjegyezni e témában, hogy egyfelől a ZTE jóval nagyobb gyártó (és nem csak okostelefonokat gyárt), így szerintem bőven több erőforrást tud a támogatásra fordítani. Másrészt az elmúlt hetekben úgy látom, hogy a Jiayu is próbálkozik, a gyári honlapon külön letöltőoldalt nyitottak [link] , ahol a hivatalos KitKat frissítések elérhetők, december elején felléptek a facebookra is, ahol reagálnak a kérdésekre. Bár még tényleg gyerekcipőben jár, de legalább elindult a gyári support, én szurkolok nekik
Amúgy, ha a ZTE gyártana 4.5 colos, fémvázas telefont, és olyan szépet, mint a G5S
akkor a support miatt azt választanám. Üdv: István
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
Laza... #94384 üzenetére
Ja, hat majd beszeld meg cappaekkal hogy hagyjak abba a gyari romok pucolgatasat, meg foldozasat mert az nem support hanem bullshit. Nekem sem lenne magyar nyelv a telefonomon ha nincs mogotte kozosseg, mert frissites ugyan volt, de angol es kinai nyelven.
Jiayu.es-en talaltam amugy 4.2-t.#94385: azert a huawei nem egy dzsunka gyarto.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP notebook topic
- Androidos tablet topic
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Spotify
- Borderlands 4
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- További aktív témák...
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest