Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizol
aktív tag
válasz
maczera #92757 üzenetére
Elephone itt valóban nem kap sok dicséretet, de általában olyanok szidják, akik nem fogták még a kezükben sem...
Én legalább már egyet fogtam, sőt egy ideig használtam és ezért az árért nagyon rendben van a minősége...
Anyagok és összeszerelés is. Ez a készülék fiam p10c-je és sokkal több elismerést kapott, mint bármelyik (sokkal drágább) telefonom.
Persze tudom én hogy vannak apróbb software-es gondok és volt olyan sorozat, ahol műszaki problémák is voltak, de azért sok hasonló másodvonalbeli telefont szoktak itt dicsérni/ajánlani, amik hasonlóan kompromisszumokat követelnek. Az elephone is ilyen csak legalább pofás. Mondjuk a P6i nekem nem tetszik mert klón, ami szerintem ciki, de kinek a pap...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest