Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buca84
őstag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Nem egyszer volt már a T-nél, hogy gyári függetlenül árulta a telefonokat. Lásd pl Moto Defy esete.
Meg kell várni olyan véleményét, aki megvette és kipróbálta, használta nem T-s kártyával. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
janakbacsi
üzenetére
Veszel bele egy dominos kartyat es egy adatsim-et, akkora képzelőerő nem kell hozzá...
-
Ájvé
veterán
válasz
janakbacsi
üzenetére
Max annyi, hogy egyik kártya csak telefonálásra van a másik pedig internetre.
-
törölt tag
válasz
Dominó85
üzenetére
Hát igen. Én csak egy mezei fuvaros vagyok. Nincs diplomám és nem értek a magasabb szintű gazdadági összefüggésekhez. Nekem csak Samsungom van. Szerencsére már sikerült megszabadítanom azoktól az "innovatív", erőforrászabáló, hasznavehetetlen alkalmazásoktól, amikkel a Samsung diplomás termékfejlesztői telerakták.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Dominó85
üzenetére
Akkor most mindenki a ZOPO-tól lop lényegében?
Mégis mit? Hol van az a rengeteg innovacio felsorolva amit 2012(!) óta véghezvittek és megelőztek mindenkit? [link]Komolyan érdekelne mi az a rohadtnagy innovacio - mik azok mert ugye rengeteg van nekik - amik miatt estenkent kina fele fordulva áldani kellene a nevüket. Ha jol ertem.
-
WOT-H-A-C
veterán

-
Dominó85
addikt
Micsoda "építő jellegű HSZ-ek" pont olyan kollégáktól, akiktől nem gondoltam volna.
Mindegy, legyen mindenki olyan hitben, hogy a Zopo az marketing, mikro és makrogazdasági szinten, pénzügyileg és szakmai tapasztalat terén, ide nem véve a gyártósorok és a humánerőforrás milyenségét egy azon színvonalon van a Samsunggal... Gratulálok.
Az innovációk többsége is tőlük származik (Zopo) és nem a nagyobb gyártóktól. Ez csak természetes nem?
Annyi okos ember van itt... -
WOT-H-A-C
veterán
Ha nem figyelünk még knox-ot tesznek az ágyunkba is!! Viszont arra jó lesz ha ugrik a számláló mikor dolgozunk akkor ugrik a gari az asszonyra!!!

-
Jester43
csendes tag
Van már valami hír az Auchanos Nokia 530-al kapcsolatban? tényleg kártya függő, vagy sem?
-
margithid
veterán
Az mtk 8 magos 4g-s procijai mikor kerülnek be telefonokba? elsősorban ismertebb márkákra lennék kiváncsi, xiaomi, alcatel, huawei, zte, lenovo.
Szerintetek a xiaomi redmi note snapdragon 400-as verziója fog kapni android 5-öt? -
tpeter77
addikt
válasz
Dominó85
üzenetére
próbáld ki.
Ledobtam a sluszkulcsot (fekete) a pultra, azonnal 3centiről rázoomolt és élesen látszott minden.
Aztán kézbevettem a telót és ráfókuszált a kezem duőrszálsira :-Dakkor engem meggyőzött, pont jó makróra lenne szükségem hogy látszódjanak a hajszálrepedések az ólomköpenyen...
-
GIJoe
addikt
válasz
maggi1886076
üzenetére
Ha elég a sima GSM adatkapcsolat akkor itt 91$
-
maggi1886076
addikt
Sziasztok!
A Jiayu G2F, hol a legolcsóbb?
-
Zeki
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Sok telefon volt már független szolgáltatóknál. Dual simes meg nem sztenderd. Szóval ha holnap veszek egyet, megmondom.
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
janakbacsi
üzenetére
Még nem tudni pontosan.
-
synar
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm, meggyőztetek.
-
-
synar
őstag
Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy egy év után lecserélem a P780-at, de maradok a Lenovo-nál és a K910-re esett a választásom. Szeretném megkérdezni a véleményeteket, találtam egyet Ebay-en, nagyon olcsó a készülék (US $217.49) bár az eladó 100%-os, mégis kissé bizonytalan vagyok, hogy megrendeljem-e. Reális ez az ár, vagy lehet hamisítvány? -
Zeki
nagyúr
válasz
janakbacsi
üzenetére
Akciós újság 35. oldal.
Az összes áruházban érvényes. -
Zeki
nagyúr
válasz
Dominó85
üzenetére
Nem olyan rosszak ezek.
Szerintem ahogy a Huawei a Honor 6-tal odacsapott a kínai webshopoknak a hazai jó árazással, úgy a Tesco Op3ndot is odacsap az olcsó (30 ezres) telóknak.
Sőt, a windowsos Nokia 530 dual sim a maga 20 ezerével (Auchan) meg mindent kinyír.
Kínából nem kapsz ennél jobbat ennyiért.
Remélem ez a folyamat nem fog leállni. -
Juppiee
újonc
Sziasztok!
Barátnőm apukája szeretne egy dual simes telefont, de én annyira nem vagyok otthon a témában ezért a segítségeteket szeretném kérni.
AZ erre szánt összeg 40 000 FT +- pár ezer forint.
Amit szeretne:
Max 4,5" kijelző,
adroid op rendszer
4 magos proci
magyar menű
magyarországról rendelhető. (már eladta a régi készülékét és minnél hamarabb szeretne egy újat)
főleg telefonálásra illetve fényképezésre használná ( ezért jó lenne hogy viszonylag szép képet csináljon a kamerája és legyen mellette egy led vaku is)
megbízható készülék újonnan garanciával.nem tudom hogy ennyi pénzért mennyire magasak az elvárások, remélem tudtok ajánlani vmi jó kis telefon.( ha üzletet is tudtok mellé ahonnan rendelhető még jobb lenne)
előre is köszi a segítséget.
Üdv,
Jani -
NoMagix
addikt
Végre kapok vagy vehetek céges duál telefont!
Milyen telefont ajánlotok ami mind a kettő simben tudja a 3G-t vagy váltani lehet közöttük 30ezerig? -
válasz
trebrona
üzenetére
Edgital levelezés:
Üdvözlöm.
Meglehet, hogy most előbb rendeltem, csak utána kérdezek, de szeretném megtudni ,hogy a megrendelt Lumia 530 Dual SIM készülék Független, mindkettő foglalat Telekom függő, vagy egyik fele zárolt, a másik szabadon használható.
Válasz:
Függetlenek a készülék sim foglalatai.
Biztosat akkor mondok, ha megjött. Október végén rendeltem, akkor úgy volt, hogy nov. 7-én hozzák ki. Aztán jelezték, hogy csak 10-én tudják hozni, de én jövő héten nem vagyok itthon, így csak utána héten tudom megnézni.
-
alitak
senior tag
Sziasztok,
Koszonom mindenkinek a segitseget, velemenyt. Hirdetett notebookert cserebe kinaltak, de igy akkor skip.
Koszonom mindenkinek meg egyszer!
-
ak05
tag
sziasztok
milyen okostelefont vegyek topikból küldtek

telefon vásárlás előtt vagyok
elvárások:
4 vagy 8 mag
720p kijelző
1 v 2 gb ram
akksija kibírja egy napig aktív használat mellett(net,filmnézés,zenehallgatás)
40-50 ezer forintot szánok rá
igazából nem szempont a dual sim,nem ez alapján néztem ki az alábbi telefonokatZTE Red Bull V5
coolpad f1
THL T6 Pro
cubot x6 16 GBelőre is köszönöm válaszokat
-
Laza...
addikt
válasz
alitak
üzenetére
2013 januárjából találtam egy bejegyzést ehhez a telóhoz, ami azt sugallja hogy egyrészt "ős"modell, másrészt valószínűleg refurbished, harmadrészt meg annyira noname hogy ingyen sem kellene, mert tuti felbaxná az agyam 5 perc után.
Support zéró. Olyan telót vegyél, aminek van a fórumon közössége, ne noname vackot
-
alitak
senior tag
Sziasztok,
Hedy H709 telefonrol hallott mar valaki? Tapasztalata esetesetleg valakinek ezzel a keszulekkel?
-
Bandus555D
csendes tag
Sziasztok, lenne egy gyors kérdésem. szükség lenne egy dual sim-es telefonra, de ne tudjon ennél többet, mert ténylegsen csak telefonálásra és sms-re lenne használva. A szempont annyi, hogy viszonylagosan nagy legyen az akkuja, ja igen és a névjegyzék kezeljen 1000 névjegy feletti számot is. Tudnátok valamit ajánlani? Az sem baj, ha okos, de nem lenne hátrány, ha "buta lenne." Tudom a buta telefon részleg az máshol van, de ott ez a beszélgetés már 2 éve halott.
Köszi a segítséget! Szép estét.
-
csendes
addikt
Emag-nál megint akciós a Redmi 1S és még van is belőle: [link]
-
-
-
trebrona
nagyúr
-
Mottie
őstag
válasz
GoldhandRent
üzenetére
Van infoja bárkinek, hogy hol és milyen 11.11 akciók lesznek? Már ami webshopbol is elérhető
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Mégis mit? Hol van az a rengeteg innovacio felsorolva amit 2012(!) óta véghezvittek és megelőztek mindenkit?

Az innovációk többsége is tőlük származik (Zopo) és nem a nagyobb gyártóktól. Ez csak természetes nem?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)