- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
RVR400 #91398 üzenetére
Sztem nem így van. Ha csak ennyi lenne, akkor nem lenne a CC -s telókban olyan hw összeállítás, ami nem passzol a vélt kínai verzióval. Tulképp ezt nevezzük klónnak, csak ez jelen esetben kicsit másképp értendő, mivel a hazai támogatás, szervíz és reklamációs útvonal adott.
A root -tal kapcsolatban megváltozott a CC álláspontja?Hol volt ez a fórumon? Linkelnéd?
-
RVR400
veterán
válasz
#79335424 #91385 üzenetére
A gyártat szóra inkább jobb kifejezés lett volna az, hogy kellően nagy számú rendelést ad le különböző cégeknél, hogy azok hajlandóak legyenek a sajátjuk helyett a Concorde feliratot rászitázni bizonyos termékeikre.
A szervizelést, ha van alkatrész, akkor itthon megoldom, a CC saját fórumában pedig le volt írva már több helyen is, hogy a rootolás garanciavesztéssel jár. -
törölt tag
válasz
gipsztigris #91395 üzenetére
Sajnos, ilyenkor sosem jön az a bizonyos magas labda. Pedig javasoltam volna, hogy kérdezzék meg odaát Maiden -t, hogy mi a véleménye a CC -bérencségemről. Sztem elég határozott lenne a válasza.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #91387 üzenetére
Akármit csinálsz, valakinek úgyis kinyílik tőle a bicska a zsebében.
Egyébként szted nem vagyok felkészülve ilyen reakcióra? Ennél azért rutinosabb vagyok. -
RVR400
veterán
válasz
balazs1011 #91383 üzenetére
Teljesen tökéletes teló nincs.
-
balazs1011
aktív tag
RVR400,WOT-H-A-C:Ezért nem állok neki,drága tégla lenne.
-
balazs1011
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C #91333 üzenetére
Köszi,de ezt már korábban megtaláltam én is.
Őszintén,soha nem buheráltam a telefonjaimat.
Irigyelve olvasom a telefonguruk hsz.-ait,bejegyzéseit.
Ha értenék hozzá akkor már megpróbáltam volna a CM11-et.
Csak egy kicsit drága volt a telefon ,hogy esetlegesen kísérletezzek vele.
A közelemben pedig nem ismerek senkit akire rá merném bízni a telefont
mókolás végett.
Az eladó akitől vettem ,Ő pedig azt mondta hogy a CM-al sem lenne jobb.
Azért sem szeretném saját magam mókolni, mert Ő így vállal rá garanciát.
Nem tudom hogy nem akarja,vagy nem tudja megcsinálni a CM-et.
Még mindig zavar hogy kb. a funkciók fele magyar.
Minden egyes névjegy elmentésénél külön kell beállítani a csengőhangot.
A menü fele magyar,fele angol. -
UG4EVER
tag
sziasztok ,segítsetek ki egy kis információval:
az auchan reklámoz jelenleg egy ilyen készüléket,nekem kicsit sántit,hogy csak 512 mb ram 6 colhoz,és 4 magos processzor .4.4 kit katel. LAZER 6 COL
nem kevés az a ram manapság már ? főleg egy hat colos kijelző mellé? stb?
Meg merjem venni ezt a készüléket vagy csak a fagyások stb bajaim lesznek majd vele a ramból adodóan???
játszani nem igen játszanék .inkább csak netezés,meg filmezés a nagy kijelző miatt,csak mégis az a ram?!
http://www.dealabs.com/bons-plans/lazer-grand-/70833?page=1 ezt a leírást találtam legkorektebbnek igaz nem magyar nyelvű,
+ EGY RÉGEBBI HÍRDETÉS ÚTMUTATÓNAK ..http://olx.hu/hirdetes/uj-dupla-sim-kartyas-lazer-6-okostelefon-elado-ID2AfyR.htmlszóval valakinek ötlete,hogy ez megbízható márka e ? ( a lazer) ki gyártja? elég e ehezz a telefonhoz az 512 mb?
Köszi a tippeket. -
Laza...
addikt
válasz
szili.tamas1 #91371 üzenetére
Nekem volt már ezzel a SOC-al szerelt telóm, egy sem tudta szaggatás nélkül a youtube-ot lejátszani.
Na de 45k-ért?
Az 1 gigás ZTE V5 megeszi reggelire (árban is)
-
illjo
senior tag
válasz
Blue Eagle #91368 üzenetére
Próba szerencse
A semminél még mindig jobb alapon gondoltam erre a megoldásara, mert akkor még mindig itt van ez a hulla, hogy a segítségetekkel felélesszük
Nem csak kérdezek, nem erőszakoskodom
Mármint a webshop linkre gondolsz, ahonnan vettem? Az hazugság totálisanTalán az A850 megjelölés hasonlít valamennyire ?
Hát annak is örültem, hogy van cwm, másrészt meg életemben először láttam, tehát azt gondoltam, lehet ez a normális
Vagy ne tudom elég e mentésnek a teljes readback amit az sp flash toolal a block infobol csináltam ugye, nem scatterből -
Laza...
addikt
válasz
KamuMazsola #91369 üzenetére
Alacsonyabb órajel, gyengébb teljesítmény. Hogy példát ismondjak: Egy youtube videót nem fogsz tudni vele megnézni (szaggatni fog)
-
illjo
senior tag
válasz
Blue Eagle #91366 üzenetére
nekem a cwm van fejtetőn csak .) De nem értem, már miért nem látszanak a zip-ek amikor újból néztem, és ráadásul utána újból fel is tettem őket
Nem lenne egyszerűbb erről a hulla rom-ról csinálnom cwm el egy backupot aztán rápróbálni valami más romot? Amit cappa mondott az az adb elég bonyolultnak látszik, persze ez se volt kevésbé elsőre -
KTU
addikt
Nézelődtem az MM-be. Már csak azért hogy amit itthon veszek visszakapom az áfát.
Szokásos, semmi extra: 5", 4mag (6582), 1/4GB, Android 4.4 (KitKat), WCDMA 900Mhz-t is tudja
45eFt
De mégis van extra: 4000mAh akku
Prestigio MultiPhone 5517 DUO
Webáruházukba nem találtam -
TedThomas
aktív tag
válasz
cocus007 #91360 üzenetére
Hát nem egyszerű dolog a telefon választás.
Az európai raktárak közül max a minidealtől rendelnék: [link] (le van halva az oldal megint, majd egyszer csak rendbe jön)
Pl antelife teljesen felejtős, mert használt/rossz/javított teló is érkezett eu raktárból. De bővebben itt kérdezhetsz: [link]
Semmivel nem rosszabb ha Kínából rendelsz. DHL-el hamar itt van. Ha elromlik úgy is Kínába kell visszaküldeni hiába itt vetted.
Még esetleg nézd meg azt a boltot: [link]
Nincs eu raktáruk de elég gyorsak és nem kell foglalkozni az áfa/vám dologgal. Fedex szállítással kell kérni. -
TedThomas
aktív tag
válasz
cocus007 #91355 üzenetére
[szarkazmus on]
Ennyi pénzért már telefont is lehetne venni
[szarkazmus off]Efox, Moto G, Umi nem sok tapasztalat van a fórumon.
Szerintem:
- Efox felejtős. Nulla tapasztalat van
- Umiból van egy két tulaj de X3-at senkinél nem olvastam
- Moto G, régebben írta itt valaki, hogy nagyon bejött neki.Picit vissza olvasol és kapsz ajánlatokat egyből: [link]
bobcat egész jól összeszedte a márkákról: [link]
-
válasz
ekrisztian #91354 üzenetére
Sajna barmelyik lehet.
Ha a readback flashtoollal megy akkor lehet sw hiba. Ekkor egy gyari rom felrakasa segithet.Ha nem lehet kiolvasni sem akkor eselyes a hw hiba.
-
cocus007
tag
EFOX SMART E5-hez mit szóltok? Van már ilyen vkinek?
Az a wireless charging működik, hasznos?
Vagy inkább a THL 5000?
Vagy MotoG?
vagy Umi X3, csak ez már kicsit nagy lenne -
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Szintén zenész,csak nekem G2F.És kikapcsolva veszi a töltést.
Szerintetek ez hardver vagy szoftver bibi? -
slizius
csendes tag
Sziasztok
Hugomnak rendeltünk egy Tronsmart TS7-et és eddig minden rendben működött vele, viszont most nem veszi fel a töltést és ha PCre rádugom akkor sem észleli. Én az usb csatlakozó hibájára tippelek. Ennek a cseréje vagy javítása mennyire megoldott ? Esetleg Szegeden volt már valakinek tapasztalata szervízzel? én egyben voltak onnan úgy elhajtottak hogy az sem érdekelte őket mi a hiba
Előre is köszönöm -
ÁrPi2
senior tag
válasz
Dominó85 #91349 üzenetére
talán sovány lesz
talán nem
a Gizmochina és a Gizchina is 2700 mAh-t ír, a pdadb pedig td-lte verziósban szintén 2700 mAh-t
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
#79335424 #90606 üzenetére
Lesz egy "Lite" zp999 az új gizchina hír szerint: (mt6595M)
3g ram és a diffi csak a kevesebb azaz csak 16g rom amit így a cég "zopo 3x"-nek nevezett átzopomobileshop-ban 300 dollár (nov20 PreSell)
-
cocus007
tag
válasz
Dominó85 #91275 üzenetére
Bocs, biztos én nem vagyok topon, de akkor most milyen telefont akarsz ajánlani? Mer az a 2 Lenovo ugyanugy MTK procis.
Lehetőleg európai raktáron legyen elérhető akkor már,mer nincs időm megvárni a jövőbeli tipusokat ha nem baj, mer nem tudom tölteni a zopomat.
Kis szűrést beraknék ha lehet: max 5", és max 200€, minél nagyobb kivehető akksi, és min. 1 normál-SIM.
köszi -
illjo
senior tag
válasz
Blue Eagle #91328 üzenetére
Sajnos mind a kettőre installation aborted üzenet jött
Remélem nem ez volt az utolsó remény
-
illjo
senior tag
válasz
Sőt mivel megnéztem a linkelt leírást, már okosabb lettem (sajnos már érzem ahogy a tudás akadályoz mégis
) nem is kell talán kártyaolvasóval mókolni, ha a mount USB storage menü működik
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
balazs1011 #91316 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Nálam is az egyik befutó. Nem mondom, hogy tele van vele a net, de pl. az XDA -n van topikja. Elég sok dolgot meg lehet róla tudni. Több frissítés is volt már és CM is van rá.
-
illjo
senior tag
válasz
Értem, köszi!!! Ezek szerint akkor már pc sem kell, legalábbis program szinten. Majd este ha már kevesebb melóm lesz nekiállok.Amúgy sincs más lehetőségem, mert ugye így is csak kártyaolvasóval tudok sd kártyára másolni pc-ről, mivel a pc nem látja tároló szinten a telóm.Értesítelek, amint megcsináltam. Köszi!!
-
jjudit
újonc
Sziasztok! Én tegnap vettem egy Lazer 6 colos telefont. Minden szuper vele, csak egy kérdésem lenne.
A galériában hogyan lehet megváltoztatni az ikont, hogy képet mutasson amikor belelépek, és ne a galéria ikonját, mert igy egyesével kell minden képre rákattintani, hogy ki tudjam választani a megfelelő képet a beállitáshoz.
Ha valaki tud segiteni, megköszönném -
Blue Eagle
őstag
Nem, nem! A CWM Recovery már fenn van a telódon.
Privát üzenetben elküldtem a linket. Töltsd le a két féle ZIP-et (ne csomagold ki!), másold a telód belső vagy külső tárolójára, talán az utóbbi az SD-kártya szerencsésebb.
Ezután a telódat indítsd újra recovery módban és telepítsd előbb az egyik zip-et. Ezután indítsd újra a telót normál módban. Kérdés mi fog történni? Ha a teló változatlanul nem indul, akkor ismételd meg ugyanezt, de most a másik zip-el.Leírást a CWM Recovery használatáról
-install zip from sdcard részre kell most jobban gyúrnod. Ha valami nem ok, kérdezz.
-
imcsoo
aktív tag
Sziasztok, ilyen 50k környékén melyik telefon most a legjobb ajánlat szerintetek?
-
TedThomas
aktív tag
válasz
Ezt most nem értem? Valami baj van a telefonnal? Valami rosszul működik vagy mi a probléma?
Ha unatkozol olvass bele a Coolpad F1 fórumba. Múlt héten 10~ különböző rom jelent meg rá de mindnek van valami baja. Nem győzik tesztelni a lelkes tulajok. Szerintem ez se jobb.
-
Mottie
őstag
válasz
Szerintem nem baj ha nincs nagy pörgés egy telóval kapcsolatban, ha ez azért van mert amúgy jól működik
Na de majd ha megjön akkor csapunk nagy fórumozást
-
RVR400
veterán
válasz
Ezt mondjuk nem értem. Nekem egy Coolpad 7320-asom van. Pont nem érdekel, hogy van-e hetente frissítés, meg nincs teleszarva a topicja a hibáival. Szóval én örülök, hogy van egy szinte tökéletes telóm. Na jó, azért egy 4.4-nek örülni fogok, ha kijön, de nem lételemem a heti/havi újratelepítés.
-
Laza...
addikt
válasz
Bezzeg a V5 fórum csak úgy pörög
De nagy általánosságban is jellemző, hogy a drágább készülékekkel (közösségi szinten) nem foglalkoznak, mivel jóval szűkebb az a réted, aki ezeket vásárolja. Kínából jellemzően a 30-60k sáv amivel érdemes foglalkozni
-
Dominó85
addikt
válasz
balazs1011 #91317 üzenetére
Hja bocsi, telóról vagyok és kicsúsztam a szerk időből mert záporoznak a privik a tempered glassok miatt.
-
balazs1011
aktív tag
Folyamatosan olvasom a fórumot,és arra a megállapításra jöttem rá ,hogy szar telefont vettem,nem kevés pénzért.(ZTE Nubia Z7 Max).
Nagyon kevés,mondhatni hogy egyáltalán nem esik szó róla a fórumban,Sőt még a sajátjában sem.
Se frissítés ,se semmi.
Legjobb telefonok:Jiayu,THL,Xiaomi,stb.
Már bánom egy kicsit hogy ezt vettem. -
Faby
senior tag
Sziasztok!
Felső-középkategóriában mi most az ajánlott, best buy?
Céges és magán használat lenne a két sim, megbízható, stabil telefon kellene. Kisebb mértékű mókolástól nem riadok vissza (Htc Desire volt az első, volt rajta minden, CM, Miui, Sense), de fontos, hogy stabil legyen.Valahol a Xiaomi MI3 lenne a befutó, ha lenne belőle dual simes.
Magyar beszerzés előny, de nem kizárt a kínai rendelés sem.
Előre is köszönom.
-
RVR400
veterán
-
illjo
senior tag
válasz
Blue Eagle #91301 üzenetére
köszi! Ez azt jelenti, hogy a build propok bele lesznek építve cwm be és újból fel kell flashelni? Azt csak holnap du tudom újból feltenni. Akkor leszek otton
-
üszök
őstag
Hogyan küldjek a pandának egy nem működő beszéd hangszóról videót vagy fotót?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
New Bluestar #91302 üzenetére
f1 plusz : 1 giga ram, 4g , snapdragon
f2 ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged