- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
Gery1987 #93090 üzenetére
Jaja, 512 ramost biztos nem vennék, teszel rá pár programot, használod pár hónapig, utána legszívesebben a falhoz csapnád. Meg jönnél te is hogy "szar az android mert akad, lagol, fagyogat". Max. mazochistáknak, de akkor a lenovohoz képest jó fél áron kellene lennie.
Esetleg az A536? 5ezerrel drágább, a konfiguráció ugyanaz mint a 328 csak kicsit nagyobb a kijelző, esetleg azt is érdemes lehet körbetapizni. -
bryndza
tag
válasz
Gery1987 #93048 üzenetére
Nem a launcher a problémám, hanem a fényerő. Az Alcatel nagyságrendekkel erősebb. Az egy giga, persze üt, de nekem próba során megint az D5 tetszett jobban. És egyáltalán nem akadt nem lassult. Játék nem lesz rajta futtatva, csak az alapfunkciók, net, viber, fényképező, rádió.
A Lenovot felraktam full fényerőre, és nekem nagyon gyenge volt. -
b0bcat
addikt
válasz
Gery1987 #92692 üzenetére
Ennyi pénzért ennyit kínál egy márkás, bolti telefon Magyarországon. Szerintem nem tudsz nagyon mellélőni egy Lenovo-val.
Hasonló - vagy kicsit jobb - hardverrel szerelt, kevésbé márkás kínai készülékek sem jönnek be kintről sarccal együtt számolva sokkal olcsóbban. A THL T6S - ami nagyon hasonlít ehhez hardverben, igaz, 5 colos a képernyője - sem áll meg 30 ezer alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- ASUS notebook topic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Diablo IV
- Ubiquiti hálózati eszközök
- gerner1
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hisense LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- PS Plus előfizetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest