- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
Gery1987 #93090 üzenetére
Jaja, 512 ramost biztos nem vennék, teszel rá pár programot, használod pár hónapig, utána legszívesebben a falhoz csapnád. Meg jönnél te is hogy "szar az android mert akad, lagol, fagyogat". Max. mazochistáknak, de akkor a lenovohoz képest jó fél áron kellene lennie.
Esetleg az A536? 5ezerrel drágább, a konfiguráció ugyanaz mint a 328 csak kicsit nagyobb a kijelző, esetleg azt is érdemes lehet körbetapizni. -
bryndza
tag
válasz
Gery1987 #93048 üzenetére
Nem a launcher a problémám, hanem a fényerő. Az Alcatel nagyságrendekkel erősebb. Az egy giga, persze üt, de nekem próba során megint az D5 tetszett jobban. És egyáltalán nem akadt nem lassult. Játék nem lesz rajta futtatva, csak az alapfunkciók, net, viber, fényképező, rádió.
A Lenovot felraktam full fényerőre, és nekem nagyon gyenge volt. -
b0bcat
addikt
válasz
Gery1987 #92692 üzenetére
Ennyi pénzért ennyit kínál egy márkás, bolti telefon Magyarországon. Szerintem nem tudsz nagyon mellélőni egy Lenovo-val.
Hasonló - vagy kicsit jobb - hardverrel szerelt, kevésbé márkás kínai készülékek sem jönnek be kintről sarccal együtt számolva sokkal olcsóbban. A THL T6S - ami nagyon hasonlít ehhez hardverben, igaz, 5 colos a képernyője - sem áll meg 30 ezer alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest