- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metamorph321
csendes tag
Valaki nemtudja véletlenül jötteke már ki telefonok az új MTK 6795-ös chippel?
-
Metamorph321
csendes tag
Sziasztok
Valaki letudná nekem írni a jelenleg LEGMEGBÍZHATÓBB rendelő oldalakat?!Amiken tényleg bármit rendel az ember nem vágják át hogy "téglát" küldenek (képletesen téglát persze...)
-
Metamorph321
csendes tag
Valaki tudna segíteni nekem fastcardtech-ről rendelni?!Van 1-2 dolog amit nagyon nem értek...
-
Metamorph321
csendes tag
Ez furán hangzott
töröm a magyart...deee remélem érthetõ azért...
-
Metamorph321
csendes tag
http://www.arudiszkont.hu/5-quot-ips-mtk6592-octa-core-17ghz-qhd-960540-andriod-42-8mp-gps-mobiltelefon-t269323
Errõl vkinek vélemény...szerintem jobb sokkal mint egy 4 magos ismertebb (Thl, Zopo stb) ugyan ezen az áron... -
Metamorph321
csendes tag
Olyan kérdésem lenne emberek hogy vane valaki aki fastcard-ról rendelt már?? Kivan írva mindenhova szinte hogy free shipping erre szomorúan láttam meg hogy 200USD alatt nincs free shipping...Vagy csak én vagyok béna vagy mi? Ha meg DHL-re kattintok +5$-t vág hozzá csak mint díjt...De persze kivan írva hogy amúgy 27.5$ a DHL most akk azt a majd 28$-t mikor kell kiperkálnom???Illetve az egészet természetesen paypal-en keresztül fizetném...oda meg kivan írva szintén hogy díj (Fee) 3.5% ez azt jelenti hogy a teljes összes 3.5%-át még a pypal felé kell kipattintanom??
-
Metamorph321
csendes tag
[link] Ehhez a telóhoz ki-mit szól? Megéri ez? kb 45-48-ba lenne itt ha jól számolok (vámmal)
-
Metamorph321
csendes tag
Heló mindenki!!
Új vagyok itt és ebben a témában is!
Egy kis segítséget kérnék!
8 magos telefont szeretnék mindenképp de a legolcsóbbat
Olvastam már olyat hogy volt akinek vámmal stbvel együtt 45körülre jött ki egy 8magos 5"-os 1gb ramos kínai telefon
segítene valaki keresni ilyet?
quad core telók nem érdekelnek hiszen mostis az van és kínai ezis...egy elég névtelen de ez nemlányeg cseppet jobb mint az s3 de váltanék erősebbre
Nem érdekel a márkája meg olvastam ügye olyat hogy majd nemlessz hozzá támogatás semmi meg ilyenek...ez sem nagyon zavar amúgy mert vigyázok a telefonjaimra nagyon...nemtöröm össze meg stb...csak olvastam olyat hogy van aki megrendeli aztán más belsővel jön meg a telefon!Éshát kérdésem lenne hogy ezellen lehete valamit tenni ?! Szóval megköszönném ha segítene valaki választani illetve elmagyarázná mi a teendő ha nem az jön meg amit rendeltem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest