- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vízben és fagyban verné a Vivo hajlíthatója a Z Foldot
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Watch8 Classic-ot tessék!
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gixxergabi
senior tag
válasz
MrChef #92033 üzenetére
Szia. Umi C1-el nekem a gps volt a bajom, pedig több progival is próbáltam, de lehet a "fémváz" cseszi el.
Fotó-videótól se estem hanyatt sajnos, a DG550-em szebbet csinált, főleg videót. Néha bekapcsolt a kijelző pedig nem is jött értesítés. Amikor én rendeltem még arról volt szó hogy Gorilla Glass, aztán kiderült hogy nem az, azt se tudtam kideríteni hogy tényleg Sony kamera van e benne, sztem nem az. Illetve az érzékelők sem működnek amiket írtak, és bár Antutu azt írja van, de mégsincs mert kalibrálós tesztprogramok sem mutattak semmit... szóval így csalódás volt nekem.
Viszont tényleg szép, és kellemes tapintású a hátlap, meg szép a "hűvös" fémkeret de valahogy mégsem tudtam megszeretni, így már nincs is meg...A "micor sim" felirat pedig inkább gáz volt (igen el van írva a foglalatnál) http://ru.comebuy.com/media/catalog/product/cache/6/image/0c9d38bf24f8c9fbf9e7a311e0b6c8bf/i/m/img_0489_1_1.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FEJhallgatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen egeret válasszak?
- Battlefield 2042
- Motoros topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest