- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
illjo #140125 üzenetére
A headset adott.
A fülesbe van DAC akkor meg mindegy, elég ha kap jelet, ebben pedig úgy látom hogy van. Type C esetében azt olvastam csak jelet kap a telefonról, vagyis minden esetben aktív lesz a füles vagy hangkeltő, abban van DAC.
Szóval passzív füles így nem tudom hogy működhet, de nem értek hozzá. -
Ájvé
veterán
válasz
illjo #140118 üzenetére
1. Oldal Bevezető utolsó előtti mondat alul:
"Apropó, csomagolás: a fehér színű dobozt mi a VIP-Phone-tól hoztuk el, van benne Type-C kábel, gyorstöltő, Type-C headset."
4. Oldal Multimédia utolsó bekezdés közepe:
"A mellékelt headset sem egy nagy durranás, viszont mivel itt van 3,5 mm-es jack csatlakozó, ezért könnyebb lesz egy jobb minőségűre cserélni és ilyenkor azért nem lehet panasz arra, amit a P20 Lite kiad magából."
De tulajnak is kellett kapnia ha ez gyári csomagolás (ebben nem vagyok biztos, de egy GSM bolt nem hiszem hogy pluszba tesz hozzá tartozékokat, inkább kevesebb szokott lenni, mint a gyáriba). Mate 20 Lite tesztben nem írják milyen a headset sajnos (tesztelő nem túl alapos), itt csak azt írják róla hogy mindkét csatlakozón tudja kezelni a hangot. [link]
Szóval a fentiek fényében a válasz szerintem igen, vagyis tudja kezelni a Type C headsetet is. -
Somatom
veterán
válasz
illjo #140120 üzenetére
Igen. Az előbb kipróbáltam, hogy mit reagál a multiport adapterre, de nem ismerte fel, úgyhogy azt nem tudom kipróbálni, hogy közvetlenül az USB-C -n kiadja-e az audiót.
A cikk a Z -ről ír, amin nem volt jack. Nekem a Z Play van. Az másik vas, amin van jack port. A Z egy sorozat, ami a modokkal való kompatibilitást jelöli. -
Somatom
veterán
válasz
illjo #140116 üzenetére
Egyébként van egy Motorola Moto Z Playem, ami már csak autós segédeszköz. Szintén USB-C és jack. Vettem hozzá egy autós tartót, ami a teló hátlapi csatlakozóin keresztül kapcsolódik a telóhoz és van rajta töltő és jack port.
-
Ájvé
veterán
válasz
illjo #140106 üzenetére
Hát nem igazán értem, P20 Lite tesztben azt írják alapba Type C haedset van hozzá (ami nem túl jó minőségű a teszt szerint, de biztos hogy működik), továbbá Jack port miatt írják nem nehéz beszerezni egy jobb headsetet hozzá. Szóval nyilván sose próbáltam de teszt szerint működik mindkét audio kimenet (Type C és Jack). Persze ha tényleg Huawei P20 Literól van szó, de Honor 20 Liteba viszont nincs Type C csatlakozó (micro USB-s).
Nyilván jó lenne tudni a készülék pontos típusát. -
-
Ha megy a wifi,bt, akkor próbáld meg az "MTK esőtáncot" (by wwenigma).
Az MT GPS nevű és a FasterGPS nevű playről leszedhető programok (root kötelesek).
Ezek használata, beállítása után kellene kipróbálni a GPS Test programmal. Ha nem túl jó a gps, de talán, akkor a szabad ég alatt 20-30 perc alatt találni fog jelet. Ez azonban nem jelenti azt, hogy használható is lesz. (lásd a már említett w450-es förmedvény-telefon) -
-
Blue Eagle
őstag
Nem, nem! A CWM Recovery már fenn van a telódon.
Privát üzenetben elküldtem a linket. Töltsd le a két féle ZIP-et (ne csomagold ki!), másold a telód belső vagy külső tárolójára, talán az utóbbi az SD-kártya szerencsésebb.
Ezután a telódat indítsd újra recovery módban és telepítsd előbb az egyik zip-et. Ezután indítsd újra a telót normál módban. Kérdés mi fog történni? Ha a teló változatlanul nem indul, akkor ismételd meg ugyanezt, de most a másik zip-el.Leírást a CWM Recovery használatáról
-install zip from sdcard részre kell most jobban gyúrnod. Ha valami nem ok, kérdezz.
-
A build.prop-okat vagy CWM-szkripttel lehet a helyére tenni, vagy ha van root elérés a telefonon, akkor adb-n keresztül.
Tudom, kínaiul hangzik, de hirtelen másképp nem tudom elmondani.
(Talán este lesz egy rövid időm a szkript elkészítésére, ha addig nem csinálja meg valaki) -
tolvaj!
őstag
ha elindítod a folyamatot utána mégis hogy akarod betenni a képfájlt a helyére? Windowst is lemez nélkül telepítesz?
Spft elindít, scatter tallózz, recovery pipál, recovery sorában a fájl névre kattint, tallózz, beállít, download-ra nyom, telefon csatlakoztat fajtájának megfelelően, lefut, kipróbál, örül (?).
Így próbáld meg kérlek
-
beg
veterán
Cappa mester aláírásában is szerepel a vasárnapi gépmentes nap, szerintem érthető. Amit én tennék a helyedben: félrevezetés miatt dispute az alin mindenféle eladónak email küldés helyett. Az ali majd dönt, azt várd meg. Sok segítséget kaptál, egyedül csak vakon szétbombázni tudtad anélkül, hogy se mentésed se tudásod nincs az összerakáshoz. Ne mástól várd a konyhakész megoldást, mert egy gyári típusnál még lenne esély rá, de a klón egy fekete lyuk, senki nem tudja milyenek a valós hardver elemei. Szóval az ali döntésben bízz, addig szerintem jegeld a projektet.
-
Blue Eagle
őstag
-
Blue Eagle
őstag
A dalvik.vm.heapsize talán maradhat. Ezt azért gondolom így, mert ha én ezt az értéket megváltoztatom, attól még indul a droid. Csak ne töröld, mert akkor nem indul.
Igen a ro.sf.lcd_density-t állítsd 120-ra ha azon volt eredetileg. Bár nekem ilyen bejegyzés ill sor nincs. -
beg
veterán
-
-
Blue Eagle
őstag
-
Blue Eagle
őstag
Jó! Nagyon ügyes vagy, hogy idáig eljutottál! Kérdés: Csak a build.prop fájlt bütykölted? Semmi mást?
A systemet (androidot) valóban a 0x0004600000 kezdőcímmel és 0x002BC00000 hosszal olvastad ki? Mert akkor ez kéne nekem.
Custom recovery van a masinádon? Vagy a gyári <3e> van?Vagy letöltöd ezt: ALP
Ennek a fájlkezelőjével a ROM-A850-android ( az, hogy nincs kiterjesztés az nem számít, de amúgy ez .img) fájlt megnyitod és kihúzod belőle a build.prop fájlt.
-
Blue Eagle
őstag
Én nem is értem... lehetetlen, hogy ne csináljak mentést arról a működő (gyári) valamiről, amit aztán buherálni fogok. Legyen az Android vagy Windows. Fájl vagy nagyobb állomány.
Az esetedben mást nem kellett volna, csak biztos helyre (PC-re) lementeni az eredeti, jól konfigurált build.prop fájlt.Mit tehetsz most?
1. Le kell menteni a system.img-t
2. kibontani és kiszedni a build.prop-ot
3. megszerkeszteni az eredetire (gondolom emlékszel mi volt az eredeti dpi)
4. ADB-n keresztül visszamásolni a helyére a kész build.prop fájlt
5. jogosultságok megadása a fájlnakkész.
Vagy ADB helyett CWM script-tel megcsinálni a visszaírást (ha kell akkor én elkészítem neked).
Feltéve, hogy custom Recovery van a készülékeden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest