- Milyen okostelefont vegyek?
- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsoke2
tag
válasz
ekrisztian #80182 üzenetére
Köszönöm mindenkinek aki segített,főleg EKRISZTIAN-nak jár a nagy piros pont
-
tolvaj!
őstag
válasz
svgyula #80185 üzenetére
Túl sokat képzelsz a tolvajokról
(tudom öngól....) Te máris szakmai fejjel gondolkozol ha telefon lopásról van szó. Egy átlag farokdísz csak nyúlja a telót és max kikapcsolja, tovább nem terjed az intelligenciája 10 -ből 9 nek. Sok még gyárira sem állítja, nemhogy új rom, neadjisten imei átírás. Ezért ha mindent telefonon tartasz nagyobb kárt okoztatsz magadnak szvsz. Ezért jó a távfelügyelet mert ha vissza nem is kapod a készüléket, róla mindent letörölhetsz ha az a fatalpzat már nem teszi meg.
-
Laza...
addikt
válasz
aytukabozs #80193 üzenetére
Ne sajnáld, engem sem
Ez a 4400 mindenre elég, és úgy kell birkózni vele hogy merüjjjémááánle!
És nem mukodik
-
Dominó85
addikt
Akinek van egy kis sütnivalója, az megvárja az MT6595-ös MTK SoC-ot. Már nem kell sokat aludni hozzá. Én például frankón el vagyok jelenleg a 6589T-vel is, de a 6592 nem hozta el azt a nagy bummot, amit a 6595 ígér.
-
Laza...
addikt
válasz
aytukabozs #80187 üzenetére
Négymagosba? Mit? a nyóc magot?
Az akksi meg simán lecserélhető lesz. Olyan 15h kijelzőidő elérhető lesz
(most 11 alatt nem lehet kevesebbet elérni, ha játszol sem, full fényerőn sem )
-
gipsztigris
addikt
válasz
svgyula #80185 üzenetére
Szerintem ezt nem kéne……
Én elvesztésről beszéltem, te ellopásról beszélsz. Egyébként ha új rom, új imeiről beszélünk, akkor is a gugli fiókban lévő adatok vannak biztonságban, hiszen a többi alkalmazással együtt törlődnek. A kártyára mentett "szigorúan titkos" kontaktjaid az ellenség kezében lesznek.
Szóval, ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz!… ..csak idejétmúlt tanácsokat ne adj!
-
Laza...
addikt
válasz
aytukabozs #80183 üzenetére
A kamera nem ugyanaz, az 5000-ben Sony lesz, ebben Samsung van. Nálam a kínai csodákban nem jött be a Sony. Az agyonsztárolt iNEW V3 is fosabb képet csinál mint ez, ez hasonlót mint a Hongmi (Nekem a pl. a ThL T100S képei sem jönnek be - azt hiszem u.a. lesz benne, de ebben nem vagyok biztos)
-
svgyula
addikt
válasz
gipsztigris #80163 üzenetére
Nem szoktam elveszíteni semmit..............................
Ha ellopják a telefonodat az első az, hogy kibelezik format, új rom új IMEI stb! Akkor meg mit is érsz el vele? De csinálhatod úgy is hogy egy másra nem használt SD-re mented és berakod otthon a fiókba és meglesz mindig -
tolvaj!
őstag
-
adams55
tag
válasz
aytukabozs #80173 üzenetére
Semmi komolyabb tesztet nem látni róla , csak ahogy csingcseng szétszedi. Egy üzemidő nagyon érdekelne, és hogy mit tud ez a sony kamera. ( Inew V3-am van jelenleg , azzal már elfogadható képminőség van ) <- őt váltaná, az akksi miatt. Ja, meg azt sem írják, mennyire tégla a telefon ( méretek ).
Szerk.: Itt van.
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #80173 üzenetére
Már a MINIDEAL is kitette a THL5000-et a kirakatba, úgyhogy akinek nem magas labda az készülődhet
-
Fredo78
aktív tag
sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha a kisebb képernyőméretet preferálom (van tabletem és nem érzem szükségét a nagy telefonnak) akkor a kínaiak közül van-e alternatíva? Azt tudom hogy 4,5-5,5 kategóriákban vannak korrekt ajánlatok, de 4 collosokról nemigen esik szó. Van értelme ilyen "kis" méretben nézelődni vagy az itthon forgalmazott márkás készülékek a jobbak?
-
törölt tag
válasz
tolvaj! #80172 üzenetére
A Firefox nagyon szimpatikus, de én elég hardcore felhasználó vagyok és ehhez még gyerekcipőben jár. Zavar, hogy az adataimmal kufárkodó (értsd célzott reklámok bevétele) cég, ekkora hatalommal bír a fő kommunikációs eszközöm felett. De ezzel együtt is, összességében, jelenleg, számomra a leghasználhatóbb, vagy a legkevésbé rossz. De ebből nem következik az, hogy mindent meg is engedek neki. Amihez közvetlenül, joga van, azt úgyis elveszi, de a többi hagy maradjon az én döntésem. Egyébként ez a szitu felvet egy sztem érdekes kérdést, amin talán érdemes elgondolkodni. A kontaktlistámon szereplő adatok az én személyes adataim, vagy azoké, akik megadták nekem? Ha az utóbbi, akkor én milyen jogosultsággal rendelkezem felettük? Akik megadták, azok is hozzájárultak az ilyen módon kezeléshez? Tartozom -e felelősséggel az ő adataikért?
-
Laza...
addikt
ThL 4400 képek
-
tolvaj!
őstag
ez most a paranoia vs kényelem vitája. mindkettő megoldásnak vannak pro és kontra érvei így mindenki választhat. én is gipsztigris véleményét osztom.
somatom
kicsit vicces, hogy zavar az, hogy a googlenak teljes hozáfáráse van a készüléked adataihoz. akkor miért hazsnálsz androidot? használhatnál firefoxot és mostmár wp-t is ha a két sim a lényeg
-
gipsztigris
addikt
válasz
#79335424 #80166 üzenetére
Az a baj, hogy az élet szinte minden szegmensében százával adunk meg olyan személyes adatokat amik sorsáról a legkevésbé sem vagyunk meggyőződve.
Ezen az alapon semmilyen google alkalmazást ne használjon senki sem, hiszen a google minden pillanatban tudja(ha akarja), hogy merre jártunk, mik a szokásaink, ismeri(ismerheti) a levelezéseink tartalmát, stb. De tovább megyek, ha mindezektől a dolgoktól tartunk, akkor teljesen felesleges androidos okostelefont használnunk, hiszen ha valaki ránk áll, még azt is megtudja percek alatt, hogy mire gondoltunk. -
adams55
tag
Sziasztok! Ehhez mit szóltok?
Úgy érzem bejövős lesz .
-
süti5
őstag
válasz
aytukabozs #80165 üzenetére
Igen olvastam, és ez alapján is döntenék mellette, viszont nem tűnt átverősnek a mobilos fószer, ajánlott másik htc-t és samut vagy sonyt, de ezt a 816-ost azt mondta, kerüljem el jó messzire....
Tiszta beleszerettem a telóba és nem értem....
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #80163 üzenetére
Lehet, hogy dőreség, de én sem engedek semmilyen személyes adatot a Google -lel szinkronizálni. Mi a különbség a többi tár és a Google tárhelye között? Pl. az, hogy a többi nem rendelkezik olyan jogosultságokkal a telómon, mint a Google. De ettől függetlenül én sem bízom egyikben sem. A saját, otthoni NAS -omra szinkronizálok. Azon csak én rendelkezem jogosultságokkal.
-
aytukabozs
addikt
1 vélemény nem vélemény, lehet csak samufixált volt az eladó
Tesztet+topicot olvastad? Hátha van benne hasznos infó... -
süti5
őstag
Kinéztem nagyon magamnak a htc 816-os dual sim-es telóját, viszont:
egyik gsm boltban azt mondták, hogy hulladék a telefon, nem működik jól Magyarországon, valahogy telefonálni se lehet jól vele mert más gsm szabvány vagy ilyesmit magyarázott, meg hogy ők eladtak már belőle de vissza is hozták azonnal, azóta nem árulnak. Szerintetek ez lehetséges?Olyan szép teló, rá is szánnám ezt a pénzt, de most elbizonytalanodtam...
-
gipsztigris
addikt
válasz
svgyula #80162 üzenetére
Már megbocsáss, de ez a legnagyobb dőreség amit mostanában olvastam!
A google fiók nem kevésbé biztonságos mint bármelyik jelszóval védett felhő alapú tárhely, esetleg a számítógépeden egy jelszóval védett mappa.
- szerinted ki kíváncsi ( a feleségeden kívül
) a kontaktjaidra?
- ha a telefonra mented a kontaktokat, egy elvesztés esetén ugyebár mindent megszereznek. Ha google tárhelyre mentettél, elég belépni az eszközkezelőbe és minden személyes adatot törölhetsz a telefonodról.Melyik a biztonságosabb szerinted?
Persze ettől még úgy csinálod ahogy akarod, de legalább ne ajánljunk két-három évvel ezelőtti megoldásokat a sokkal egyszerűbbek helyett.
-
svgyula
addikt
Szia!
Az csináld (időigényes egy kicsit) tegyél át mindent a telefonra! Utána szortírozd ami nem kell és csinálj egy mentést az SD kártyára!! Ha gond van a telefonnal akkor onnan be tudod tölteni! Ha időközben új névjegyeket veszel fel azt mindig a telefonra tedd! Időnként pedig csinálj egy mentést! Az SD kártyára létrehoz egy*.vcf file-t amit ismétel mentésnél megnövelt sorszámmal mellétesz. A névjegy ebből történő visszaállítása ~ 20 mp és ott az összes elmentett telefonszám! A telefonszámokat felrakni egy idegen szerverre a legnagyobb b.ság! Senkinek semmi köze ahhoz, hogy te kivel tartod a kapcsolatot még ha az a nagymamád, gyereked, stb.
Ráadásul ha olyan szám amit csak te akarsz tudni azt a párod vagy bárki a telódról simán le tudja kérdezni! Ehhez nem kell más csak a gmali fiókodba bejelentkezni és máris letölti az idegen telefonra az összes kotaktodat!Ez jó mi
Ez volt a legnagyobb nyalóka a google-tól amibe annyian beleugrottak! Aztán nem is kell fosbuk mindenkinek tudják az ismerőseit!
-
KTU
addikt
válasz
tobias40 #80139 üzenetére
Call Recorder automatán rögzít minden (ki, be) GSM hívást, magyar nyelvű.
-
b0bcat
addikt
Sziasztok!
OFF kérdés, de annyi szakértő van itt, hogy hadd tegyem fel itt!
A nagybátyám telefonja (Y200) nem hajlandó valami miatt csatlakozni az otthoni wifihez. Próbálkozik, próbálkozik, majd kiírja, hogy tiltott IP cím. A készülék más wifi hálózatokhoz hajlandó kapcsolódni, illetve más eszközök is tudnak az otthoni wifijére csatlakozni. Mi lehet a baj?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
tutis
őstag
Valahol le van írva lépésről lépésre a visszapostázásnak a menete? Hogy adjam fel, milyen formanyomtatványon, stb?
Tmallbox-ba kellene visszaküldenem egy telót. -
fila
senior tag
válasz
AlyrArkhon #80153 üzenetére
Köszi!
Neked megy a piros pont!!!
-
AlyrArkhon
senior tag
találkoztam vele, ravasz
a megjelenítésnél nem elég a pipát kivenni a tőbbi fő elől (viber, skype, whatsapp mittudomén mik vannak még telepitve), hanem be kell menni mindegyikbe, és az alpipákat is megnézni (google-nál is!), mert néhány pipa bent marad és akkor hiába a főkategóriás kivétel, az alsóbb pipák miatt biza sokszoroz.
nálam ugy okés, hogy személyre szabás/ és mind lenyitogattam, mindenhonnan kiszedtem, csak és kizárólag a gmail-es my contact van aktivan. -
-
fila
senior tag
válasz
Viktor0610 #80148 üzenetére
Csak a google névjegyek vannak megjelenítve.
Töröltem az alkalmazás adatait.
Szinkronizálta újra a névjegyeket, és úgy nézett ki, hogy egyszer van benne minden.
Aztán eltelt 5 perc, meg egy telefon hívás.
Megint 4-5 db névjegy van mindegyikből.....
-
-
fila
senior tag
Egy kis segítséget kérnék.
Párom telefonján THL T5 a google-on tárolt névjegyekkel van gond.
Többszöröződnek a telefonba. A legtöbb névjegyből 4-5 db is van már! Ugyanolyan adatokkal.
Ha belépek PC-n a névjegyekhez viszont nem látom ezt a problémát. Igaz van egy-két névjegy ami duplázódott, de nem nagy mennyiségben.A SIM kártya nem volt cserélgetve, a google fiók a kezdetektől ugyanaz.
Mi lehet a gond? És persze a megoldás.
Előre is köszi a segítséget.
-
dzsoke2
tag
válasz
ekrisztian #80130 üzenetére
Nem nem látja az mtk droid az adatokat,ezért merült fel bennem a driver hiba lehetősége.Mindjárt ujrarakom drivert és megpróbálom.És ez a pláne hogy egyszer már mükött,de most se a flastool se a droid nem látja.
-
Upo
addikt
válasz
A dual simes mtk telóknál a hívó képernyőn szokott lenni egy felvétel gomb gyárilag. Amik nekem voltak eddig (5-6 féle), egy magnókazetta az ikonja. Az simán felveszi.
Ha más készülék akkor nem biztos hogy egyáltalán meg lehet csinálni, van ahol nem vesz semmit, van ahol csak az egyik fél hangját rögzíti. Van ahol nem lehet szoftveresen monitorozni az audio path-t. Ez készülékenként eltérő lehet. Ha gondod van akkor a problémás készülékre kellene rákeresni a neten, univerzális megoldás nincs ami minden telefonon működik. -
ekrisztian
őstag
válasz
dzsoke2 #80140 üzenetére
Eszközkezelőben nézz rá a com portoknál mit látsz amikor feldugod kikapcsolva és mit látsz ha hangerőt nyomva +/- dugod fel.
De szerintem ha már egyszer működött az mtkdroid tools és a flashtools is akkor driver nem lehet.
Akkut vedd ki előtte.Mert nekem akkor nem kapcsol ki teljesen.
Vagy akár próbálhatod akku nélkül is. -
aytukabozs
addikt
válasz
Én egyszer kipróbáltam az első szembejövő diktafon app-ot a playről és nálam az is működik,
de telefonja válogatja, lehet hogy brand gyártóknál gondolnak a személyiségi jogokra is és valahogy tiltva van nem? Milyen teló?(#80140) dzsoke2
Ha látja a telefont a droid tools (kiirja az adatait) akkor nem hiszem hogy driver... -
dzsoke2
tag
válasz
ekrisztian #80132 üzenetére
Igen a factory mód nekem is be jön de az mtk droiddal semmit sem tudok csinálni,lehetséges driver problémám lenne?
-
tobias40
veterán
Hi!
Ti mivel tudjátok felvenni a beszélgetéseket úgy hogy mindkettő oldal hangját lehessen érteni?
Nekem a call recorder-rel nem megy.. -
ekrisztian
őstag
válasz
Blue Eagle #80135 üzenetére
Az enyém Star N9589 telefon.
Majd lányom THL W8-át is kipróbálom.
Több szem többet lát. -
Blue Eagle
őstag
-
Klara_
őstag
válasz
CoolBoy323 #80104 üzenetére
Akkor annyira nagy boldogsag nincs..
-
ekrisztian
őstag
válasz
dzsoke2 #80126 üzenetére
Na kipróbáltam neked:
1: korrekt usb driver a pc-re.
2: mtkdroid tools
3: hangerő le gomb nyomva tart+usb kábel bedug ( itt nekem a factory mód jön be)
4: várod még a droid tools betölti a készüléket
5: rebootSzóval elvileg neked is menni kell így a power gomb nélküli bekapcsolásnak.
Ha az usb debug on volt.De mindjárt tesztelem off-al is.UP: Nem kell hozzá debug-nak on-nak lenni! tesztelve!
-
ekrisztian
őstag
-
Paci27
csendes tag
válasz
aytukabozs #80123 üzenetére
Nekem ez kamusnak tűnik. A képeken csak 1GB szerepel és 4 mag, ráadásul tudtommal 2/32GB-os változatban dobják piacra és a leírás szerint csak 16-os.
-
aytukabozs
addikt
válasz
janakbacsi #80119 üzenetére
( #80117 ) Paci27
http://m.tinydeal.com/it/product/(thl)-5000-5-ips-fhd-mtk6592t-octa-core-android-44-otg-phone-132245
itt pl.
más kérdés hogy mennyire hihető amit egy ilyen webshop beböfög megjelenési időnek. -
buca84
őstag
Az SG-LTE -t tudó készülék működni fog szerintetek idehaza Voda hálózaton?
-
gwagen
csendes tag
válasz
dzsoke2 #80067 üzenetére
Nálam az mtk droid megoldotta a problémát.amikor csatlakoztatod a pcvel,nyomj power.+hang akkor bejön a recovery menü.a hangerővel tudsz navigálni,viszont nem tudsz entert nyomni.ekkor inditsd el droidot,ott tudod rebootolni.tap tap app a playstorbol ezután a gravity senzor inditja a telefont
-
badabum
tag
thl 5000 rendelhető. postázás a legtöbb helyen juli 20 tól,
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Blue Eagle #80093 üzenetére
xposed, gravitybox van, moto G-hez van is ilyen modul, de sajna csak ahhoz, nálam semmit nem csinál...(MotoGuide v1.0.8)
xblast, gravitybox szintén nem érdekli...Elvileg a leírás jó, tanácstalan vagyok...
-
_Hodor_
tag
Sziasztok , a Doogee Valencia tulajdonosokhoz lenne egy kérdésem, tapasztaltak e olyat, hogy számítógéphez való csatlakozáskor (USB-n keresztül) nem érzékeli a gép, és a telón se dobja ki azt az opciót hogy csatlakoztassuk a géphez? Kipróbálnam az én telóm kábelével is, azzal se érzékelte, míg az enyémet igen.
Kell valami illesztő szoftver a Doogee-hoz? -
törölt tag
válasz
#73596160 #80106 üzenetére
Remek! A hatóság meg erre azt válaszolja, hogy hiszem fiam, hiszem, hogyne hinném! De azért a biztonság kedvéért küld már el nekünk az 50 -es számla kiegyenlítésének az igazolását! Én ilyenre már egyszer írtam nekik fityiszt és meg is kajálták, de ezt nem lehet sokszor eljátszani.
-
törölt tag
válasz
aytukabozs #80107 üzenetére
Aki egy kicsit is tájékozott külföldi vásárlásokban, az nem dől be ilyen kamu dolgoknak, és nem kockáztat plusz büntetést és eljárást ezek miatt.
-
janaman01
addikt
válasz
aytukabozs #80107 üzenetére
hát mindenesetre elég bártrak hogy ilyeneket le mernek írni....
bár...komoly "cég"Elérhetőségeink
Telephely
Cím:
Olcsomobilok.comTelefon:
06304946369 -
janaman01
addikt
az olcsómobilok.com on olvastam az alábbiakat...
Vámkezeléssel kapcsolatos információk
Mivel a készülékek nem uniós országból érkeznek, előfordulhat az az eset (nem minden esetben), hogy vámkezelés alá vonják a megrendelést. Ezt a nyomkövetésben figyelemmel lehet kísérni, valamint a Magyar Posta is tájékoztatást küld Önnek a teendőkről.
Ha ez előfordulna, arra kérjük, hogy ezt miharabb jelezze felénk, ugyanis megtudjuk kerülni a súlyos vámkezelési díjjakat és így Önt nem fogja terhelni egyéb fizetési kötelezettség.mi van ????
-
pluhm
aktív tag
iNew V3 (6582): tudja az OTG-t, DG2014 (6582): nem tudja az OTG-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest