- Yettel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
válasz
svgyula #80185 üzenetére
Túl sokat képzelsz a tolvajokról
(tudom öngól....) Te máris szakmai fejjel gondolkozol ha telefon lopásról van szó. Egy átlag farokdísz csak nyúlja a telót és max kikapcsolja, tovább nem terjed az intelligenciája 10 -ből 9 nek. Sok még gyárira sem állítja, nemhogy új rom, neadjisten imei átírás. Ezért ha mindent telefonon tartasz nagyobb kárt okoztatsz magadnak szvsz. Ezért jó a távfelügyelet mert ha vissza nem is kapod a készüléket, róla mindent letörölhetsz ha az a fatalpzat már nem teszi meg.
-
gipsztigris
addikt
válasz
svgyula #80185 üzenetére
Szerintem ezt nem kéne……
Én elvesztésről beszéltem, te ellopásról beszélsz. Egyébként ha új rom, új imeiről beszélünk, akkor is a gugli fiókban lévő adatok vannak biztonságban, hiszen a többi alkalmazással együtt törlődnek. A kártyára mentett "szigorúan titkos" kontaktjaid az ellenség kezében lesznek.
Szóval, ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz!… ..csak idejétmúlt tanácsokat ne adj!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest