- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magyarított Android alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
overland
aktív tag
Sziasztok,
ti melyiket választanátok ha egy árban lenne:
zte grand memo mtk6589 4gb, 1gb
vagy zopo zp980 c2 16gb, 1gb -
törölt tag
Sziasztok, tudnátok ajánlani olyan két simes (minimum dual standby), közepes méretű (4-5") android telefont, ami minél tovább bírja aksiról? Lehetőleg olyat, amit magyar boltban megveszek, és nem a leggagyibb kínai. Valami olyasmi, mint az LG Lite, de az nekem már nagyon tepsi.
-
margithid
veterán
Lenovo wp telefonokról van már valami hír, pletyka, hogy milyenek lesznek és mennyiért?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
ouzohuto #81192 üzenetére
Ha nem futtatsz 8 programot a háttérben és böngészel közben meg filmet nézel akkor elég lehet az 1 gb ram is de ha több mindent csinálsz és futnak a programok akkor kell a 2 gb ram!Persze függ a rendszeer optimlizáltságától is!!! Speciel én nem gondolkodtam 1 gb ram ban mikor megrendeltem a saját telefonom....
-
ouzohuto
senior tag
Engem jobban érdekel az 1 vs 2g ram kérdés. Szerintetek számít valamit?
-
martin555
aktív tag
válasz
martin555 #81157 üzenetére
hát.. 80 ezer forint(kis plusz minusz ha rádumálnak, de max a száz..) körül keresek telót, régi ismert brand-ek (samsung és társai) vagy kínai uj brand-ek..(melyeket viszont NEM ismerek) (kínai "klón"okat szándékosan nem említem, ugye jól teszem?)
kijelző mindegy már mind szép úgyis, nem vagyok pixelhajhász se, DE 5 COLL minimum , de ettől sokkal nagyobb sem mert nekem az már elveszti a "telefon" funkcióját , = NEM note kell (4" már nagyon kevés nekem a jelenlegi galaxy S advance i9070-nel)
mindegy hány mag, energia"takarékosság" inkább előnyben + nem értek "ennyire" hozzá, nem hajhászom a 8 magot! (root-olgatni, cook-olgatni tudok) pillanatot ki birok várni el voltam a 2 magos i9070-nel is, inkább a "stabil kiforrot nem a dzsunka összevásárolt alkatrészes cucc" érdekel.
"stabil megbízható" igen. lehetőleg szopásmentes VAGY kis olvasással, fórumozással támogatás van, pld orosz rom nekem tökjó de kínai dzsunkanyikinyaka és support sincs NEKEM NEM ÉRI MEG
GPS működjön vagy működésre bírható legyen
"normális" (nem canon EOS stúdiófotó) háát,, 8 megapixel körül? "rendesebb" ffényképezőst keresek
ha nem fullplasztik hanem kicsit igényesebb a külső ház az welcome de nem kritérium
magyar android nem számít jó nekem az angol is sőt, nem tom ez szempont -e
NEM TÚL KIS akkut örömmel fogadnék! nem cél a pengevékony teló!
nem szempont a dual SIM de hát nem is zavar.
tudtok segíteni urak?
magyarországi beszerzés is oké nekem, vagy link is jöhet ahonnan elvállalható a megrendelés az "ismert következményekkel" (tengeren túlról)
-
-
Laza...
addikt
válasz
wwenigma #81185 üzenetére
Hagyj már ezzel, az a teló legalább működik, nem bugzik, nem lagol sehol, az egész smooth, a ZTE-d fél év mire eléri (Ha) azt a szintet. Azért mondtam, ha volt ilyened, akkor ér beszólni.
Ha nem, fikázni meg észt osztani én is tudok. Sejteni és tudni két külön dolog, elfogultnak lenni meg a hülyegyerekek szoktak az aktuális xarjukkal. Ne vedd nagyon magadra
-
-
nimfas
addikt
válasz
wwenigma #81106 üzenetére
(#81104) RVR400, (#81107) doongoo, (#81106) wwenigma :
Kszönöm a válaszokat, még nem tudom mennyire gáz, a bp-i szerelő srác kicserélte, azt mondta működik de egy kalibráció kell... ő is a ROM újrarakást javasolta.... de mivel hardveres így többet nem tudott mondani... Én pedig szombaton kapom vissza a készüléket itt Siófokon, haver vitte-hozza... (szegény)
Szóval, csak szerettem volna infókat, tippeket gyűjteni, hogy "naprakész" legyek...
Még a gyári recovery van rajta, azt hiszem nem baszogattam. Szombaton okosabb leszek
Köszönöm a tippeket, tanácsokat még egyszer!
-
Vvarpi
tag
válasz
maggi1886076 #81173 üzenetére
Akkor ha jól sejtem elég lett volna ezt az egyet ajánlania.
-
Laza...
addikt
válasz
ouzohuto #81180 üzenetére
Nehéz jó játékos telefont ajánlani, mivel minden erősebb teló rohadtul melegszik (+nyár van!), és nem arra van egyik sem kitalálva hogy napi sok órán át tojást süssön rajta bárki. Valameddig persze bírja mindegyik, de előbb utóbb bexarik a kamera, majd a kijelző. Ez után, vagy elsőre maga a készülék (alaplap). A kínai gari meg hiába van, azért nem egyszerű.
A Coolpad az "új" nálunk, de jó teló, a Note meg ügyel a minőségre. Én a Note-ot ajánlanám leginkább. Olyan...kínai szifon/szamszung minőség. Lenovókat nem ismerem még most sem
-
-
ouzohuto
senior tag
válasz
Laza... #81178 üzenetére
Konkrétan azért tettem első helyre, mert az 450MP már nem tartozik a fiatalok közé akkor meg elég neki az m-es proci ja meg csak HD amit könnyebben hajt és 3300mah és csak 150 dodó
Nekem ez volt a futtatásom, de ha valamit rosszul gondolok hurrogj le. Régen beszéltünk róla hogy bőven elég 1gram akármire, most már nincs így?
Persze ezt mindenkinek írtam!
-
törölt tag
válasz
RVR400 #81165 üzenetére
A Star -t nem én írtam. Ismerve odaát az ezzel kapcsolatos hangulatot, én ilyet nem mernék leírni. Ki tudja, hogy kinek nyílna ki tőle a bicska a zsebében.
A CC ezzel az Inew szoft -tal szállítja a telót?
Ha megnézed az igényt, akkor a dual sim egyáltalán nem kritérium. Ettől persze itt off, de ebben az esetben nem biztos, hogy egy duál simes MTK a számára legjobb választás. -
ouzohuto
senior tag
Na nagyon szépen köszönöm az eddigi segítségeket is és mondom a talpon maradtakat gamer telefon(kölyök):
1. TCL S720
2. ASUS Zenphone 5
3. Xiaomi hongmi note
4. Coolpadok jó árban de nem ismerem
5. Dodgee jó árban de nem ismeremÖtletek várok még akkor ide kommentbe
single sim is jó lenne -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
maggi1886076 #81171 üzenetére
Aaazta szőrszálat hasogatunk ma???
Igen van belőle single sim LTE is....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
vadallat88 #81166 üzenetére
Oneplus one ,oppo find7, oppo find7a,lenovo Vibe Z, xiaomi mi3, MI4
-
Laza...
addikt
válasz
vadallat88 #81161 üzenetére
Oneplus One
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
vadallat88 #81161 üzenetére
Miért a note 3 milyen kaliber???
-
vadallat88
tag
Sziaztok!
Dual sim-es telefont szeretnék vásárolni. Note 3-at szeretném lecserélni uh gondolom ez mindent elárul h milyen kaliberben keresek. Megbízható és jó minőségü anyagokból legyen lehetőleg. Legyen gyors és napra kész. -
-
lsebestyen
addikt
visszatalálós up
-
Damwise
csendes tag
Overmax vertis yard-ról vélemények? A mai nap kaptam választ, hogy már raktáron van és rendelhető. Kicsit drágának tűnik elsőre nekem.
-
beg
veterán
válasz
akos727 #81150 üzenetére
Hamisítvány, már páran megjárták vele. Ajánlott olvasmány.
-
akos727
senior tag
Lenovo P780W-ről vélemények? Rákerestem, de nem igazán találtam róla.
-
Dominó85
addikt
válasz
gipsztigris #81139 üzenetére
Jaja
Én már látom előre, hogy oltári nagy kamu/bukta lesz az a telefon, de ne legyen igazam... És sejtésem: lps, 1GB, mt6572w 2*1,3ghz, 4000mAh HELYETT -> Tn szutyok, jó esetben 512MB, mt6572x 2*1ghz, 1600mAh aksi. A 2MP hátlapi valami olyan 640*480 VGA, csak interpolálva. De még ha 2MP is, akkor is fix fókuszos. GPS, az mi? -
Laza...
addikt
Anno a ZTE telókat sokan szidták az Intel proci miatt.... Félre olvastam.
Attól hogy Asus van ráírva, a procija ugyan úgy viselkedik, nem a ZTE volt a sz@r, hanem az intel. (konkrétan nem felkapott típus, erre fejlesztenek a legkevésbé). Ebben is az van, attól még lehet jó teló, nekem nem volt, és nem is lesz
-
embe
nagyúr
Üdv!
Kacsintgatok - többek között - egy Asus Zenfone teló felé. Ez ugye Intel procis. Kérdésem, hogy van valamilyen hátránya ennek a procinak a droidos vonalon? Anno a ZTE telókat sokan szidták az Intel proci miatt.... -
Laza...
addikt
válasz
wwenigma #81133 üzenetére
Kinek mi a fontos, hatékonyság ide vagy oda, jó az ha csak rádobod és van töltés.
Az LTE az valóban minusz, a wireless charging plusz, a kijelző is, a többi meg marha erősen szubjektív (főleg a design, de a többi is). Írás persze hogy lesz. Ki mire/hogyan használja. Az hogy ki döntött jobban csak az idő fogja tudni igazolni.
Pl. a 8 magos MTK csodák terheléskor sütnek, van akinek emiatt a kijelző rongyolódik, a kamera döglik be, és a snapi sem a hűvösségéről híres. Lassan ezekben a xarokban erősebb vas lesz mint az asztali gépemben
Ilyen is jön nemsoká [link] Erre is kíváncsi vagyok
Igazából szerintem 4 mag bármire elég, inkább izgat a 2GB ram (ha van), mint a 100k antutu pont. De az 1GB is elég bármire, akinek nem, az vegyen laptopot a telefon mellé.
Nem kell támadni, csak hangosan gondolkoztam a saját észérveim alapján
Azért a ThL 4400 odabax rendesen átlag usernek, mikor szokásos napi nyomkodás után abban még van vagy 70% szufla. Lehet több is...
-
gipsztigris
addikt
válasz
Viktor0610 #81134 üzenetére
Azért, mert megjelent a piacon néhány brutál akksival gyártott telefon, még általánosnak tekinthetők a 2000-és 2500mAh-ás akkumulátorok.....és használhatók is!
(#81136) wwenigma
Áááááá! Sajnos még nem! Előbb el kell adni a Nexust.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Nem kevés csak kevésnek tunik a 3-4-5000mAh-s kinai csodák mellett. Este ugy is töltőre kerül. Mostani telomban 2400as LiPo van, 3-4 óra kijelzoido megvan es nem ugy hogy halozat nelkul bekapcsolva hagyom hanem eros hasznalattal. Allitolag a benne levo Sharp Igzo kijelzo is eléggé energiatakarékos cucc a többiekkel összevetve.
Na meg jahh, ahogy fentebb irta kollega, S1-ben se túlozták el. (összeeskuvéselmélet: MTK fizeti oket hogy mas proci mellé ne tegyenek nagy akkut.)
gipsztigris: úton van már?
-
RVR400
veterán
válasz
A Jiayu S1-ben sincs nagyobb.
(#81136) wwenigma: Egyébként azon gondolkoztam, hogy ha a Coolpad 7320 a 2500-as akksival 5 óra kijelzőidőt vígan elbír (ebben van játék, navigálás, mobilnetezés is), akkor egy 5000-es akksival gyakorlatilag folyamatosan mehet napközben.
Jah, amúgy a 7320 a Battery Monitor Widget szerint 4365 mV-ig töltődik. -
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Laza... #81128 üzenetére
Szebb design, véknyabb, súlyban 30 gramm minusz, proci +300MHz, Adreno330, FDD LTE, mindkét slot 3G/4G képes, KitKat és további frissítések, ilyenek. [link]
Wireless charging nem izgat, energiapocsékolás ezzel a hatékonysággal. Anyaghasználat minőségét kétségbevonom a korábbi Jiayu-k miatt. De szerencsére lesz iras rola ha jol sejtem?
-
-
Laza...
addikt
válasz
wwenigma #81126 üzenetére
Miért is jobb? Antutu pensiben?
Ugyanakkor azért a Jiayu összeszerelés minőségben eléggé kiemelkedik a tömegből - szoftverben már nem sajna.
és ez?: - Wireless Charging
(#81127) beg Sajna nem, az ilyen akciók nekem még soha nem jöttek be, én kételkedem abban is hogy valakinek sikerül egyáltalán...
Lesz 5000 teszt is, de nem 1 hét mulva. Igazából nem tudom megéri-e egyáltalán a felárat a 4400-hoz képest. (szerintem nem) 85k marha sok érte
-
beg
veterán
válasz
Laza... #81125 üzenetére
Ezt még 170-ért tudtad elcsípni a jiayu store-ból? Mert aki annyiért meg tudta venni, az elmegy a fenébe
Más:Egy THL 5000 tesztet várok majd valakitől sok szeretettel.
-
Laza...
addikt
válasz
aytukabozs #81124 üzenetére
Micsoda tapasznyalat
De igaz
Ebből 1 volt (ritka kivétel), de lesz belőle. Most várok több más típust lesz egy db-os is, Jiayu S1.
Kíváncsi vagyok nagyon rá.... Minden földi jó van benne ami ma "kellhet" egy telóba...
- Snapdragon 600 1.7GHz
- 2GB 32GB
- 5.0 Inch SHARP FHD Screen
- NFC
- OTG
- Wireless Charging -
Paci27
csendes tag
Laza: A sajátodat adtad oda vagy többet is rendeltél?
-
beg
veterán
-
janaman01
addikt
van aki olvassa is ezt a fórumot.....?szerk : van
-
Damwise
csendes tag
Akkor még nem is lehet kapni sehol a THL 5000-et?
-
válasz
Paci27 #81105 üzenetére
Az nem kifejezés, mennyire meggyőző! Megérkezett Laza... kollégától,
Két napig egyvégben használtam, telepítettem mindent, neteztem orrba- szájba Cm browser-rel, beállításokban matattam, ismerkedtem erőteljesen a telefonnal, így sikerült 10 óra 40 perces kijelző időt produkálni egy töltéssel! 15 százalékkal tettem töltőre. A végén egy intenzív 3D-s játékkal izzasztottam. -
herc234
csendes tag
válasz
gipsztigris #78837 üzenetére
Elephone p2000
Én vettem ilyet azonnal a megjelenéskor..
Ma jött meg a cucc eddig minden rendben van vele.
de 2-3 hét múlva többet fogok tudni írni ha valakit érdekel.
Különben szerintem próbál az elephone kiugrani a no-name
készülékgyártók közül mert ahogy megjelent nagyon elkezdtek
foglalkozni vele. ele fórumon van már kitkat javítás (ez állítólag kamera átkapcsolási hiba
miatt bár nekem nincs ilyen gondom) meg van hozzá már MIUI 4.7 is igaz még
gyerekcipőben.(fingerscenner, network settings stb.. nem működik)
Amit eddig tapasztaltam pixelmentes kijelző.(azaz nem látszik)Szép színek..
Fotó mintha interpolált lenne legalábbis a zoomnál ez derül ki.
Videókészítésnél nem laggol a kijelző.
GPS+AGPS(de assist nélkül) hibátlanul feláll 1-2 másodperc alatt.(első bekapcsolás)
Pár 3ds játékot letöltöttem eddig nem tűnt fel laggolás.
Telefonálás: Egy hívásom volt ez még nem jelent semmit.(főleg hogy a másik oldalon autós kihangosító volt)
Csak egy simem van nem tudom kipróbálni hogy ketyeg kettővel.
Fingerscenner : még nem próbáltam
burkolat: kívülről jók az illesztések belül az aksinál mintha kicsit puklis lenne...
de lehet csak túl szúrós volt a szemem..
Súlya kiváló könnyebb mint az arcS-em volt.
Még kicsit esetlenül fogom a 5.5 colos kijelző miatt.(lehet túl nagy ez már)
Félig meddig végre gondoltak a jobbkezes emberekre (hiszen olyan kevesen vagyunk)
hangerőgombok a készülék bal oldalán vannak..(szerintem odakerülhetett volna a power is)
Üzemidőről majd írok ha látom mennyi. -
-
derrik
őstag
Sziasztok!
BEEX M1d rootolásához, vagy a system/app mappa eléréséhez kérnék segítséget! -
testo92
csendes tag
válasz
aytukabozs #81100 üzenetére
Igen találkoztam vele mert ő lett volna az első kinézett telefon de 2 héten bellüll kellene ezért néztem más telefon után a minidealen DHL kombóval.
Akinek lenne a telefon még csak ismerkedne az androiddal nem egy nagy telefonos, de sztem az internetre rá fog kapni ha már 4,5 os a telefon. Játszani biztos nem fog. Már csak az akkumlátorban nem vagyok biztos. -
nimfas
addikt
Én egy THL W8S telefonnal szívok, kicserélték a szervízben a digitizert és az LCD-t (sikeresen levertem asszony telefonját...) de a szerelő azt mondja, hogy minden szép és jó, de a digitizert újra kell kalibrálni.
Találkozott már valaki ilyen problémával? Ezt programmal kell, vagy mi a fene, google-ban nem nagyon találtam rá utalást. :S
Bocs az OFF-ért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Fujifilm X
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- Magyarított Android alkalmazások
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest