- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tolvaj! #80172 üzenetére
A Firefox nagyon szimpatikus, de én elég hardcore felhasználó vagyok és ehhez még gyerekcipőben jár. Zavar, hogy az adataimmal kufárkodó (értsd célzott reklámok bevétele) cég, ekkora hatalommal bír a fő kommunikációs eszközöm felett. De ezzel együtt is, összességében, jelenleg, számomra a leghasználhatóbb, vagy a legkevésbé rossz. De ebből nem következik az, hogy mindent meg is engedek neki. Amihez közvetlenül, joga van, azt úgyis elveszi, de a többi hagy maradjon az én döntésem. Egyébként ez a szitu felvet egy sztem érdekes kérdést, amin talán érdemes elgondolkodni. A kontaktlistámon szereplő adatok az én személyes adataim, vagy azoké, akik megadták nekem? Ha az utóbbi, akkor én milyen jogosultsággal rendelkezem felettük? Akik megadták, azok is hozzájárultak az ilyen módon kezeléshez? Tartozom -e felelősséggel az ő adataikért?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest