- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
aytukabozs #80390 üzenetére
2/16-os Cubot S308 most akciós 139.99 dodóért az ott írt kuponkóddal (107B497U3m), végigpróbáltam egész a paypal átirányításig pár órája, akkor még volt. Csak az az 1800-as akku ne lenne...
Az asusról meg nem hiszem hogy valakinek le kéne beszélnie, keress rá aztán lebeszéled magad. Én legalábbis így jártam. A kamera elég gyenge, eléggé melegszik és a 2G ram ellenére idegesítően lagol mint az állat, ez nekem elég volt, inkább a zte red bull felé nézelődök.
Az 512-es telefonnál meg hiába szugerálom az árcédulát, 100 dodóért (eredeti ár) vannak bőven 1 gigásak, amennyibe kerül még 512M gyártói mennyiségben, annyiért beleférhetett volna. Vagy fizetnék miatta 5$-al többet és akkor még haszna is van rajta... -
Upo
addikt
válasz
Viktor0610 #80381 üzenetére
Jól állítottad be az átirányítást? 3 féle van, ha foglalt, ha nem válaszol, ha nem elérhető. Ki kell kísérletezni hogy a szolgáltatónál melyik mit csinál. Nem a telefonon múlik, az átirányítást a szolgáltatód csinálja nem pedig a készülék. Értelmetlen a felvetés hogy a készüléken működik vagy nem, max. nem tudtad jól beállítani.
A hangposta is pl átirányítás, nem lehet hogy azzal keveredik?Digitális átvitelről: sokan azt feltételezik hogy a digitális jelátvitelnek nincs "minősége" pedig van. Lehet hogy van akinek újat mondok, de a digitális jel is analóg, csak olyan jelalakja van amiből könnyen eldönthető hogy logikai 0 vagy 1 akart volna lenni. Elméletben. A gyakorlat nem így működik. Van valamilyen jelalak, amiből aztán az áramkörök megpróbálják visszaállítani az eredeti biteket. Ez nem nagyon szokott amúgy sikerülni, ezért is van mindig valamiféle hibajavító algoritmus a digitális jelátviteleknél. Meg jitter korrekció. Úgyhogy a digitális átvitel minden csak nem tökéletes, nem "van" és "nincs" állapot van csak.
Legegyszerűbb a "tányéros tv", olyant láttak már sokan. Ott is szokott lenni kockásodás, csíkozódás, stb., ami egyértelműen átviteli hiba, nem tudta reprodukálni az eredeti adatfolyamot, pedig ha megnézed a jelerősséget a beltérin, ugyanúgy erősnek mutatja. Egy gagyibb antennakábellel sokkal többször kockásodik, érzékenyebb a hibákra mint egy jó minőségűvel, pedig digitális. Pl. annál az átkozott gps-nél is hiába van erős jel, ha gagyi komponensek vannak az adatfolyamban akkor úgy eltorzítják a jelet hogy nem áll elő az eredeti információ. Egy GPS kódmondatban meg nem mindegy hogyha van egy csomó hibás bit, rögtön nem lesz jó a pozíció, akár 1 bit miatt elugorhat 100 métereket. Ráadásul nagyfrekvenciás jel, amit a külső hatások is torzíthatnak. A telefonon belül igenis torzulhat, sérülhet a digitális jelfolyam ha nem jól van megtervezve a készülék. Aki nem hiszi, járjon utána. Egyeseknek még mindig valami misztikus übertökéletes valami a digitális világ amit az audio cd megjelenése óta próbálnak így eladni, de a valóság nem ez. Digitális jelet torzulás nélkül átvinni kb. csak pendrive-on lehet (ha szerencsénk van és nem döglik meg)
Ez mindenhol igaz, nem csak a GPS-nél. A GPS-es vonatkozásokat meg a továbbiakban a topikjában kellene megvitatni. -
dethroner
veterán
Srácok, van ez a leírás, hogyan kellene a teló gps antennáját feljavítani. Az volna a kérésem, hogy aki tud picit jobb, több képet mutatni hozzá, hogy mit hogy és hogyan kell csinálni, légyszi segítsen
Feiteng H9500-ról lenne szó. -
kobipeti
aktív tag
Te jó ég mennyi hozzászólás! Ja ......csak GPS
-
bigbuda
aktív tag
Okozhatja szoftverprobléma azt a jelenséget, hogy a másod SIM foglalat (ami nem 3G-s) térereje baromi gyenge, szabadtéren közepes, de zárt térben néha még el is megy teljesen és ilyenkor ugye el se érnek... Vagy van vmi amivel orvosolható?
-
junkpod
veterán
már értem miért nincs már jó ideje új hsz a GPS-szidó topikban, hát visszatért ide a téma
Régen jártam itt vagy 2 hónapja, de látom semmi nem változik
akkor lesz megint topikbezárás?
-
keybe
újonc
válasz
aytukabozs #80380 üzenetére
Most kezdem értelmezni a dual sim meg a dual activ szavakat.
Hát na végül is ez a Samsung is átirányítássál van és működik az a része elég jól de olyan lassú nem szeretem, én nagyon szeretem a nokiakat de azokból nincs jo. És akkor itt el akadtam nem tudom,hogy akkor mi számít jónak és gyorsnak.
Tényleg köszönöm azoknak akik segitnek -
válasz
aytukabozs #80380 üzenetére
Nálam -Redmi- nem jött össze a keresztbe átirányítás...
Lehet, nem voltam elég kitartó, de nálam, ha az egyiken hívás van, akkor a másik nem csinál semmit, csak bontja a vonalat "szó nélkül"...
-
aytukabozs
addikt
jól leszükítetted magadnak a 300$ fölötti telókra, de ha neked nem megoldás a keresztbe átirányítás...
(tényleg, miért nem?)(#80381) Viktor0610
Aha, akkor lehet hogy ez az oka
Én nem tudom ellenőrizni mert nálam a 2-es slot csak adat, de többen irták itt hogy így használják...
Akkor most ezt is memorizálom hogy típusfüggő is lehet. -
forgital
újonc
Sziasztok!
Doogee Valencia iránytű ügyben tudna valaki segíteni?
[link] -
keybe
újonc
Sziasztok, szeretnék dual sim telot venni... de nagyjából semmit nem értek a telokhoz azt tudom,hogy Samsung Galaxy S Duos S756 nem kell mert van es kegyetlen lassu.... amit szeretnék az az,hogy gyors legyen ne gondolkodjon nekem orakat és kezelje mind két kártyát akkor is ha az egyiken hívnak és ne hívás átirányítássál.
Lehet kicsit "ovodásnak " tünök itt de szükségem lenne valami jo ajánlatokra . -
-
buca84
őstag
-
pinterto
tag
MEGJELENT A COOLPAD 7320 TESZTEM!!!
[ITT] MEGTALÁLJÁTOK!!
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #80347 üzenetére
+1
Nem is értem ezt az egészet. Én még nem hallottam olyat, hogy akinek navi kell, az telót vegyen. Vagy navigálok, vagy telefonálok. Nekem szükségem van navira. Na, azt nekem meg ne szakítsa semmilyen hívás, üzenet, vagy bármi egyéb. Aki telón futtat navit úgy, hogy a többi funkció is aktív, az csak navigálósdit játszik. -
Dominó85
addikt
válasz
gipsztigris #80347 üzenetére
Ennyi. Ezért nem értem ezt a GPS szájkaratézást itt tőle. Egy okostelefonba nem elsődlegesen navigációra, hanem hely meghatározásra tesznek GPS-t szerintem. A Runtastic és egyéb edzőprogramokhoz, rövidebb útvonalak megtervezéséhez bőven jók ezek. Nálam cangázás közben például övtáskában volt végig a telefon, amint elindítottam a progit, ami rögzít. Ha úgy vesszük azért valamennyire le volt árnyékolva, mégsem dobta el a jelet egyszer sem. Túl sokat várnak el egyesek egy telefontól. Mindenben kiváló all-in-one ketyere sohasem fog létezni, mert ahány ember annyi igény-féle. N, mindegy szerintem ezek a GPS-ek a valamire való készülékekben többnyire rendben teszik a dolgukat. Amennyiben meg navigációs programban zavar az, hogy a kicsi pöttyöket az út szélére (valóságban a padkára) teszi, akkor be kell kapcsolni egy nyil vagy autót ábrázoló ikont, amit nyilván nem oda fog tenni, hanem az útra. (lásd.: Sygic, NavDroyd, Nav 'n GO) No béke mindenkivel a GPS témában.
-
svgyula
addikt
válasz
pusi1981 #80298 üzenetére
Szia! Honnan vetted ezt a b@romságot, hogy az X6 gps sz@r? Volt már a kezedben? A legtöbb olyan hozzászólásból ered akinek a kezében sem volt ilyen telefon. A rémhírterjesztés nagymesterei mindig résen vannak! Már írtam azt is, hogy nem elég a jó telefon, jó GPS vevő, kell az is ami megfelelően tudja használni.
Na az utóbbi az esetek 99%-ban nincs! Buherálnak, lopnak valamit, aztán a telefon a sz@r! -
citkar
addikt
válasz
b0bcat #80326 üzenetére
És nem lassít az MTK, sőt...6795, ha idén kijön...
"akár 480 képkocka sebességű szuperlassított Full HD videofelvételek rögzítésének lehetősége."
"nem hiányzik a 4K2K Ultra HD videók rögzítése sem, melyhez a grafikus mag alacsony fogyasztású H.264 és H.265 hardveres gyorsítókat is tartalmaz"
"integrált LTE" "világszerte valamennyi 4G hálózathoz hozzáférést biztosít""az MT6795 processzor köré épülő okostelefonok első generációja az év vége felé kerülnek a boltok polcira"
Úgy tűnik rendesen odateszi magát a cég, már csak ár, ami kérdéses.
-
b0bcat
addikt
válasz
gipsztigris #80329 üzenetére
Na igen. Tegnap volt a kezemben egy LG G3, ami ugyebár QHD felbontású. Brutálisan melegszik.
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
gipsztigris #80329 üzenetére
"Csak" 4 mag lesz a cortex a17, a tobbi 4 a takarekos a7. Kivancsi leszek mindenesetre, lehet jonnek hozza a 6 Ah-s akkuk
-
szuszinho
őstag
Jiayu F1 árában keresek hasonló készüléket. Miket javasoltok?
-
b0bcat
addikt
Ezt olvastátok már? Az új nyolcmagos MTK SoC (6595) brutálisan erősnek ígérkezik, legalábbis az
e-penisAntutu szerint. -
Bferibörs
addikt
válasz
easy...rider #80286 üzenetére
Köszi ,olvasom.
-
bigbuda
aktív tag
Hello! Ezügyben valaki tud segíteni? LINK
-
KTU
addikt
Olcsó 4,5"-os, 4 magos (most 75 USD), igaz Snapdragon 200 msm8610 quad core, Coolpad 7236, 4GB / 512MB, Antutu 16310, 9 féle szenzor
, reméljük igaz is
Lehet hogy még a GPS is jó benne?! -
Zeki
nagyúr
válasz
easy...rider #80315 üzenetére
Senkinek. Itt nincs semmi infó. Nézz meg orosz fórumokat, hátha vettek már ilyet.
Itt nem olyan gazdag senki, hogy csak úgy kidobja a pénzét. Gondolom. -
janaman01
addikt
válasz
easy...rider #80315 üzenetére
Ezt ma már mintha linkelte volna valaki...csak nézd meg a hátlap illeszkedését
....szerintem ennyinelég is...
-
easy...rider
őstag
Valakinek tapasztalata a WICO S3 telefonnal kapcsolatban?
-
easy...rider
őstag
válasz
Laza... #80287 üzenetére
és 105kacsa
Köszi a tippeket, a ThL 4400 még lehet esélyes árfekvésben van, a T11 már sok kicsit.
Ha másnak is eszébe jut tapifeloldós telefon akkor várom a tippeket
-
tyuli76
tag
Sziasztok.
Az a850+ telefonom folyamatosan ram hiány van.Letiltottam minden appot,de azok ujra indulnak és 85%körül megy a ram.Volt zte v955 és a830,azok nem produkáltak ilyet.HA játszom a RR3 akkor a 3. pálya után leáll,majd kidobb és a szabad ram ilyenkor 67mega, kb.0.5%. ugy h,a secureit fut csak.
[link]itt azt irja,h 600mega üres ram van,akkor ezek szerint másoknál is gond volt.De pont ezt nem akartam,h bütyköljem a telefont,félek h,ha rákapok,akkor folyamatosan cserélgetni fogom a romot,de elötte neki is kell kezdeni.Van még valakinek ilyen gondja Az a850+? -
forgital
újonc
válasz
Senator #77077 üzenetére
Üdv!
Minden leírásában azt írják, hogy e-compass supported, ennek ellenére nem tudok olyan alkalmazást letölteni, amivel működne az iránytű.
Neked működik?
Vagy nem is alkalmas rá mégsem? Nem a kalibrálással van gond, mert meg sem moccan. Sőt az egyik a Smart Compass azt írja, hogy: "Magnetic Sensor Error!! No magnetic sensor, or it is out of order."DOOGEE DG800 Valencia
-
Manacore
újonc
Sziasztok!
Szeretnélek Titeket megkérdezni, hogy a Discovery V5 a 2 SIM kártyát hogyan kezeli? Egyszerre aktív mind a 2 SIM és beszélgetés közben látni, ha éppen valaki keres a másik számon (úgy mint hívásvárakoztatásnál), vagy híváskor "lekapcsolja" a másikat a hálózatról és olyan, mintha a másik nem lenne a hálózaton.
Előre is köszönöm a választ! :-)
-
pluhm
aktív tag
válasz
osztszoroz #80295 üzenetére
Ez nem csak olyan telefonhoz jó, amiben egyébként is van led?
-
tolvaj!
őstag
válasz
bladegery #80297 üzenetére
az a baj, hogy nem, mert nem tudsz belépni a recoverybe, hiszen azt mondtad a boot mode választó nem reagál. amíg nem csinálod meg amit a topikjában leírtam ( kábel bedug gépbe, csatlakoztat kikapcsolt állapotban, gépen driver telepítés elindul, hang le+ power egyszerre nyom és ettől elvileg helyre zökken a boot választó menü) utánna be tudsz lépni recoverybe és onnan ha még megvan vissza tudod állítani a mentést, illetve micro sd nélkül egy full wipe-ot tudsz futtatni, de arra figyelj, hogy a full wipe töröl mindent a telefonról. a minden alatt a mindent értem. a preloaderhez és az nv ramhoz nem nyúl, de oprendszer és data partíció nem marad a telefonodon. ha ez megvan akkor telefon kikapcsol ( nem kell megijedni vissza lehet kapcsolni, tegnap elött én is szoftveresen téglásítottam szóval tapasztalat.) microsd vissza helyez ( legyen rajta a telepíteni kívánt rom .zip formátumban) telefon elindít hang le+ power és recovery kiválaszt. reoveryben pedig az install menüből tudod telepíteni. direkt feltetem tegnap az aosp rendszert amit linkeltél próba gyanánt és kiválóan működött első benyomásra minden, de csak egy gyors tesztet csináltam. a többit a rednote topikban fogom leírni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- LED világítás a lakásban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Le Mans Ultimate
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged