- Nem lesz Xiaomi 16
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magisk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz
tobias40 #80139 üzenetére
Call Recorder automatán rögzít minden (ki, be) GSM hívást, magyar nyelvű.
-
Upo
addikt
válasz
A dual simes mtk telóknál a hívó képernyőn szokott lenni egy felvétel gomb gyárilag. Amik nekem voltak eddig (5-6 féle), egy magnókazetta az ikonja. Az simán felveszi.
Ha más készülék akkor nem biztos hogy egyáltalán meg lehet csinálni, van ahol nem vesz semmit, van ahol csak az egyik fél hangját rögzíti. Van ahol nem lehet szoftveresen monitorozni az audio path-t. Ez készülékenként eltérő lehet. Ha gondod van akkor a problémás készülékre kellene rákeresni a neten, univerzális megoldás nincs ami minden telefonon működik. -
aytukabozs
addikt
válasz
Én egyszer kipróbáltam az első szembejövő diktafon app-ot a playről és nálam az is működik,
de telefonja válogatja, lehet hogy brand gyártóknál gondolnak a személyiségi jogokra is és valahogy tiltva van nem? Milyen teló?(#80140) dzsoke2
Ha látja a telefont a droid tools (kiirja az adatait) akkor nem hiszem hogy driver...
Új hozzászólás Aktív témák
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- Új FULL HD webkamera + Számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest