- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
Mit gondoltok errol a kombo-rol?
Ugy tudom, a IOcean X7S Elite és a IOcean X7 lenyegeben ugyanaz, csak az X7S Elite-ben mar a 8 magos chip van...
Szerintetek kompatibilis?
-
Evita85
tag
válasz
CoolBoy323 #59396 üzenetére
Én nem vettem észre hogy olcsobb lenne... De majd hasonlitok
-
fcsabika1
tag
Sziasztok!
Ha érdekel valakit, van most egy nyereményjáték, ahol Zopo ZP998-et lehet nyerni (8 mag, 5,5 inch stb.)!
Link: [link] -
törölt tag
Mennyi idő szokott lenni a DHL CN-nek a Kína-EU út? Ma postázták a THL-em, jó lenne ha sikerülne hétvégén már átvenni.
-
gaben1117
senior tag
A múltkor olvastam, hogy nemsokára lesz valami kínai ünnep. Így ha addig nem jut ki a csomag az országból, akkor hosszú várakozás várható. Mikor lesz ez pontosan?
-
zero977
tag
Bár nagyon elégedett vagyok a THL W8-al, de el tudom passzolni, így kell egy új telefon, de az elmúlt 10 hónapban mióta megvan nem követtem a fejleményeket ...
Mit érdemes most megvenni hasonló tulajdonságokkal (5 colos, 4 magos) max. 250 dolláért?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
herdsman12 #59376 üzenetére
Nekem is azt mondták, hogy van raktáron. Először küldtek egy emailt, hogy pótoljam a telefosszam hiányát, pedig paypalon és a regisztracional is megadtam. Utána már azt mondták, hogy nincs nekik raktáron. Majd most hétvégén lesz és küldik ne aggódjak. Aztán most már hiába is várok. Már szerintem másik helyről sem jönne ki Kínából, ha csütörtökön feladják DHL-lel.
Szóval nem tudom... -
mgtom
csendes tag
válasz
Old Gyfland #59379 üzenetére
Van fóruma is: [link]
Egyébként valóban korrekt cucc.
1 hónapja használom és nagyon elégedett vagyok vele. -
Old Gyfland
tag
Sziasztok.
Hallott már valaki a New Tronsmart TS7 Glacier nevű készülékről ? Ne adj isten,esetleg van valakinek ? A leírt paraméterek alapján elég korrektnek tűnik, az árát is figyelembe véve. Kíváncsi lennék véleményekre vagy ha van akkor tapasztalatokra. Jelenleg egy Jiayu G3 elégedett tulaja vagyok, de erre lehet,
hogy lecserélném. -
Upo
addikt
válasz
gipsztigris #59369 üzenetére
Most jött meg a mail izreelből (tegnap éjszaka írtam !!!)
Dear sir,unfortunately, You can not download other maps for the app of Israel.
This app support only the Israeli Maps.Have a great day
Törököktől még semmi de az nem egy kapkodós nép
A Basarsoft app a moto g-vel kopatibilis, de a nexusra ha átrakod a letöltött apk-t az lg-ről akkor szerintem letölti és megy, annak idején a primo israel demo sem volt komp. a defy-vel, letöltöttem a play-ből apk downloaderrel, felraktam, letöltötte és működött a defy-n, érdemes kipróbálni.
Másik off: a Jiayu S1 az 1 simes, mint a zte nubia z5s és azt is kioffolták a topiktársak.
-
herdsman12
őstag
-
raulicio
senior tag
Ez elég jól hangzik! Csoda lenne ha pénteken végre megkapnám...
"The ultra-sensiteive 5-inch 720p display is a joy to use, the 1.3Ghz quad-core processor with 1GB RAM offer enough power for what we have tested on it so far, and the camera is much better than something found on a similar priced Zopo phone."
-
Evita85
tag
válasz
CoolBoy323 #59345 üzenetére
Ennyi erővel mehet a magyar boltból is.S ha a termékre rászámoljuk az ÁFÁt akkor kb 5ezer a különbség.S csak Szegedre kell elküldeni.Azt hiszem. Ha nincs kinézett tel,beszerzik.De nagyon fogy a készletük
Magyar oldal -
Atomgeszi
nagyúr
1949deal 14.e óta nem jelentkezik. Ennyit erről. "We do our best" Ha ez ennyibe kimerül... Már rég visszamondtam volna de tegnapra ígérték. Máshol meg van stock és 15dolcsival olcsóbb is és csütörtökön már adnák is fel, de nekem meg úgyse jön refund addig vissza. Szar helyzetbe nem akarom hozni magam..
-
citkar
addikt
válasz
herdsman12 #59367 üzenetére
Az a K900 még mindig nagyon jól néz ki, hogy arról miért nincs minőségi másolat...
-
gipsztigris
addikt
Elvileg készleten a Jiayu S1-es
Csak hát az ára már nem annyira szép, mint ahogy hirdették azelőtt, mielőtt nem lehetett kapni. -
EG0
aktív tag
válasz
SárkánySzív #59211 üzenetére
iNew v3 teszt, friss, videóval, angolul.
-
Upo
addikt
válasz
mrgergoke #59365 üzenetére
Külföldi rendelések topic, írták hogy ok és az ár+normális tok miatt.
(#59361) CineDOG1: ingyenes SG, nagyon türelmes ember vagyok. egy ZTE V889s helyébe jön majd, addig az bőven megteszi, utána megy fel az apróra.
-
Upo
addikt
válasz
atesz843 #59311 üzenetére
Akkor vagy nem kapod meg vagy homok/kavics/tégla lesz benne vagy használt de használhatatlan hibás valami vagy ha szerencséd van akkor valami olyan hamisítvány ami a tesztprogramokban kijelzi a műszaki adatokat de nem az van benne amit írnak. Pl. keress rá a HDC Note 3-ra
Gennyes csaló banda gyanúsan jó árakkal, a semmire szerintem felesleges még áfát is fizetni! -
mrgergoke
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #59359 üzenetére
Egyelőre maradok ennél a webshop-nál, tetszik a felhozatal, meg a körítés.
-
-
Upo
addikt
válasz
mrgergoke #59290 üzenetére
Én a to2c.com-on rendeltem múlt héten, igaz nem 139.9 hanem 145.9 de adnak pluszba hozzá egy pofás bőrtokot, ahogy néztem a normálisabb tokok 6 dodótól indulnak és ebbe legalább biztos belemegy és nem kell keresgélni hozzá.Susan-al cseteltem kicsit, este megrendeltem, rá második nap reggel lett tn, következő reggel information received, délután célországba elküldve. Most várok hogy megjöjjön. És 1 év garanciát hazudnak rá.
-
-
mrgergoke
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #59357 üzenetére
Hát jó, csak nekem is sürgős lenne a rendelés
Ismerősnek lesz a teló, aki nem épp a türelméről híres. Te mikor vásárolsz. Szállítási időről esetleg tudsz mondani valamit?
-
mrgergoke
aktív tag
válasz
Egyébként tudni, hogy mennyire megbízható? Egyetlen review-t találtam csak róla, amiben dicsérték, semmi mást. Rendelt már valaki innen?
-
m165le
csendes tag
Többen kérdeztetek a THL T100S -re, hogy kinek van.
Nekem most jön, már a magyar postán van péntek óta, lehet hogy a héten megkapom.
1.5 dollár plusz -ért a német postával szállíttattam, mert 2 hetet ígértek.
10 napon belül az országban is volt, persze nem tudom hogy a postán meddig fognak ülni rajta. -
yanesz
tag
Sziasztok,
Van egy cubot gt99-esem,a gyári rom-al is néha böngészés közbe lefagyott,újraindul,most raktam rá egy costum rom-ot de evvel is fagyogat.
Mi lehet a probléma?Mit tudok ez ellen csinálni?
-
mrgergoke
aktív tag
válasz
Nem sokkal drágább? Ez 190 dolcsi
Arra még áfát is fizetni... Gariban igazad van, de ez sok nagyon.
-
pinterto
tag
Rendelt már valaki közületek Zopo ZP980+ Octa Core verziót? Kíváncsi lennék a véleményekre.
-
Neck
veterán
válasz
rumkola #59335 üzenetére
A 720P-s felbontású kijekzősök nem nagyon jönnek M-es procival, nem bírja meghajtani, ha jól tudom.
Persze kivételek előfordulhatnak. qHD már más tészta...Valamint, ha a teló tud 1080p-ben felvenni, akkor az szinte biztosan nem M-mes.
A Mali GPU-snak meg más a kódja.
KurtCobain:
Ja, most látom, hogy te is leírtad -
Neck
veterán
válasz
cappa72 #59268 üzenetére
Én is warn-t kaptam érte, mert valami akku fogyasztásos topicban feljött, és azt írtam le egy másik navi neve helyett, véletlenül. Mire észrevettem, már nem lehetett szerkeszteni...
Ráadásul úgy, hogy nem is az volt/van a telefonomon, hanem egy Sygic, aminek nem jön a számra a neve soha, nekem (és sok más embernek, aki 1000 éve navigál) ennek a szoftvernek a neve már összeforrt a navigációval, mivel a spéci navigációs eszközömön napi szinten azt használom. Mint a Medve sajt, pedig van belőle maci, mackó, stb. Vagy mint a WD40, vagy a Brigéciol.Na mind1. Egyébként meg szerintem akkor beszélünk Warezről, ha eljuttatjuk valakihez, vagy segítünk feltenni. Addig, hogy megemlítem, hogy mi van a telefonomon, addig ahhoz senkinek semmi köze.
Pláne, ha kifizettem a fullos változatot egy másik eszköznél, és Androidon nem lehet használni...Erről függetlenül, jelzem, az enyémen nem az van, és nem is szándékozom nem jogtiszta szoftvert tenni a telefonomra (inkább kifizetem azt a kevés összeget). Bár örülnék, ha lenne a telóra, szívesen megvenném, erre is...
A Warnomat mégis megkaptam, és pl most nem kérhetek arcképcserét emiatt, mert a Warnosoknak nem jár.
Na most kibosszankodtam magam
-
nbukta77
addikt
Hi. Tudja azt valaki, hogy az atab5 quad melyik lenovoval egyezik meg? Allitolag van egy lenovo parja.
-
hevizms
addikt
-
mrgergoke
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #59339 üzenetére
Milyen litván boltra gondolsz? Miért onnan? Kifejtenéd egy kicsit?
-
Zeki
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #59334 üzenetére
Igen, a szingapúri postával nem szabad rendelni. Tetűlassú.
-
rumkola
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #59332 üzenetére
Köszi. A kérdés az, hogy melyik telóban pontosan melyik CPU van a 3 közül, mert ez soha nem egyértelmű (még a felbontás ill. a kamera alapján sem). Az utolsót meg lehet találni az órajel alapján, de a többinél lutri mert van írva hogy 6589, de hogy ez a sima vagy az M-es azt már hogyan lehet megállapítani?
-
rumkola
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #59332 üzenetére
Oké ezt értem, de nézd meg a GPU táblázatot amit belinkeltem. Óriási különbség van a GPU-k között...
-
-
rumkola
nagyúr
Üdv!
GPU lista (powervr, mali stb.)
Most már csak azt kellene kideríteni, hogy melyik telóban pontosan milyen ARM CPU van, ugyanis a táblázat szerint iszonyatosan nem mindegy, hogy pl. az MTK6589 -ből a sima, az M-es vagy a T-s változat van benne...
-
Zeki
nagyúr
Mennyi marhaságot hordtok itt össze baszki! Eszem-fa-om megáll!
Nem az elmúlt 1 hónapban, hanem már ősztől mindenre ugranak a vámosok, mindegy hogy futár vagy posta.
27% Áfát meg 1500Ft kezelési költséget nyugodtan számoljon rá mindenki, hogy így is megéri-e a telefon!
Mert NEM LEHET kibújni a vám alól, ha megfogták! ÉS A PÉNZBESZEDÉS MEGY!
Mindegy hogy a kis kínai mi a lótúrót ír rá a csomagra, a vámos leszarja, mert tudja hogy hazudik.
És tőled, vevőtől kérik be a paypal/banki/bolti fizetési bizonylatokat!
És ha még nyerted is azt a telefont, ők szépen megnézik hogy ott most mennyibe kerül, és fizeted az Áfát meg a kezelési költséget.Szóval nem kéne marhaságokat írogatni!
A másik:
ősz óta minden csomag kurvalassan jön meg. Néha akad kivétel, de csak mert a kínaiak összevissza dolgoznak, nem ismerik a FIFO elvet.
Aki ideges tipus, hogy mikor jön már meg, rendeljen DHL futárral!
Simán lehet 2-3 hónap is mire a szingapúri postával eljön (mert minden csomagot átvilágítanak). Azt hanyagolni kell.
A DHL express a geekbuying.com oldalon akciós. -
Sanyesz.
őstag
válasz
Mr.Csizmás #59306 üzenetére
Ahogy írtam, én sokat nézegettem, aztán úgy gondoltam, egyelőre tárgytalan.
Szubjektív véleményem:
+ 8 magos, gyors
+ bőséges memória
+ még elviselhető méretű (5") kijelző
+ újdonság
+ NFC
- drága
- nincs még kiforrott supportja
- ismeretlen
- nem világítanak a kapacitív gombok
- a kijelzőhöz és processzorhoz mérten relatíve kicsit akkuSzinte egységáron árulják: 310$ körül.
-
raulicio
senior tag
válasz
atesz843 #59311 üzenetére
- Ez itt nagyon offtopic.
- Szinte biztos, hogy elkapják, mert az elmúlt egy hónapban nagyon figyelnek mindenre a vámosok.
- Semmivel nem tudod befolyásolni a vámolás folyamatát, de még ha lenne is valami titkos módszer, ami nyilván nem legális, gondolod, hogy bárki megosztaná ezt ország-világgal? (tök mindegy, hogy mit ír rá a kis kínai, ha meg hamis számlával szeretnéd igazolni az alacsonyabb árat, akkor minimum szabálysértést követsz el...)
Fogjuk már fel, hogy ez maximum a szerencsén múlik, amiből az utóbbi időben egyre kevesebb jut... -
benceman00
tag
Én is csak [innen] informálódtam
na de akkor menjünk át a másik topikba
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
benceman00 #59319 üzenetére
Micsoda?
Ekkora hülyeséget ne írjunk már ide azért...
-
atesz843
újonc
válasz
Mr.Csizmás #59315 üzenetére
ha jól tudom csinálnak olyat hogy kevesebbet írnak a számlára mint amennyi volt. úgy is nagy esély van hogy belekukkantanak?
-
benceman00
tag
válasz
Sanyesz. #59314 üzenetére
Hát igen, én még nem találkoztam ilyennel de próbálkozok
btw: én most erre vetettem ki a hálóm [neken n6]
-
Sanyesz.
őstag
válasz
benceman00 #59309 üzenetére
A hangsúly az "állítólag"-on van.
Egyébként van külön topikja a külföldi rendeléseknek. -
atesz843
újonc
válasz
benceman00 #59309 üzenetére
kb mennyi az esélye hogy nem kapják el? pl ha fastcardtech-ről rendelek
-
TCr
veterán
Ha "fennakad" a telefon a VÁM-on, az ÁFA-t milyen módon, hogyan fizettetik meg a címzettel?
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
kollégám belehabarodott a THL T100s-be, mennyiért éri meg, és honnan?
8 magost akar mindenképp.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
atesz843 #59304 üzenetére
Akkor sem úszod meg, mert az EU-s boltok kb. annyival drágábbak. Ők is Kínából hozatják, tehát a járulékokat (elvileg) ők is megfizetik. Emellett a kínálatuk sem éri egy kínai boltét.
A garanciát is jellemzően úgy intézik, hogy vagy ők vagy Te visszajuttatod Kínába a cuccot. Kevés olyan készülék van, ami EU-n belül vásárolva megérné.
Szerinted ki rendelne Kínából, ha ennyire egyszerű lenne a megoldás? -
atesz843
újonc
Valaki tud olyan kínai mobilokkal foglalkozó boltot ami európában van? azért hogy ne kelljen +30%ot fizetni.
-
kezdő
senior tag
Azért ez elég nagy ferdítés.
HTM csak 2 magos, csak 512MB RAM, csak 800x480-as felbontás,TFT, 260k szín, 2MP kamera, 2 point touch
THL 4 mag, 1GB RAM, 960x540, IPS, 16000k szín, 8MP kamera, 5 point touchSzerintem nagyon nem egy ligában játszanak.
Igen nagy badarság volt összehasonlítani őket, 4,7 col és a 2 SIM, ennyiben kimerül a hasonlóság......
-
tolvaj!
őstag
válasz
CoolBoy323 #59299 üzenetére
5" wvga még pont elmegy kategória... szvsz nem vészes.
-
mrgergoke
aktív tag
válasz
zo-lee #59300 üzenetére
Ne cseréld le szerintem. Nekem most van itt egy Charmpin G7, ami ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint a Thl W100, és bár formára szerintem tök menő, nem tud magyarul és alapból nincsenek rajta a Google alkalmazások. Bár megoldható (cwm-et teszek rá, és felrakom a google programokat is), de mégsem az igazi. Ne kérdezd meg, hogy miért vettem, puszta kíváncsiság!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest