- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indy1
tag
válasz
Old Gyfland #60696 üzenetére
Allitolag csak februar vegen lesz a jobb boltokban
ezt a livechatban mondtak (Geekbuying, MiniDeal). -
kóóó
aktív tag
Sziasztok!
Érdekelne a véleményetek, hogy melyiket lenne érdemesebb megvenni.
Kinéztem 2 telefont, 10USD a különbség köztük, szóval egy árkategória a kettő.
Ezekről lenne szó:Zopo ZP980+ C2A 32G OTG Android 4.2 Octa Core 1.7GHz Dual Sim 5.0 inch FHD 14.0MP
ThL W8S 2GB RAM Quad Core 1.5GHz Dual Sim 5.0 inch FHD 13MP Gorilla Glass 3
Mindkettőnek van valamilyen előnye a másikkal szemben. Mivel én annyira nem vagyok jártas ebben, így rátok hagyatkoznék! Érv, ellenérveknek örülnék nagyon.
Viszont a ThL forma tervezése nekem jobban tetszik, de a Zopo se egy csúnya készülékSzóval szerintetek melyik lenne a jobb vétel ?
Vagy esetleg ha van más ami ezektől is úgymond "jobb" vétel és max ez az árkategóriában akkor esetleg megdobhatnátok egy linkkel.Mivel ez lesz az első kínai telóm, ezért annyira nem vagyok járatos ezeken az oldalakon, szóval ha esetleg valahol meglehet ezeket kapni olcsóbban és épp eszetekben van egy linket megköszönnék, pár oldalt nézegettem, de nem nagyon találtam jobb árban.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Üdv.
-
Old Gyfland
tag
Srácok.
Használ valaki Huawei Honor 3C-t? A paraméterei alapján tetszik. Rendelnék egyet, de sajna alig találtam infót róla. Most egy kicsit elbizonytalanodtam.
Amelyik shopban van készlet, ott angol-kínai nyelvvel hirdetik. Ahol írnak magyar nyelvet is, ott elfogyott.
Illetve nem írják a 3G WCDMA-t (...ahol van készlet)
-
sicc33
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #60664 üzenetére
ezt megerősítve ugyanaz a meglátásom.
-
Alcatraz13
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni: a közeljövőben
szeretnék venni egy új Androidos okostelefont.
Azt már eldöntöttem, hogy mindenképpen egy
"kínai" mobilt szeretnék.
Amit elvárok:
Az újabb, 3D-s játékok se okozzanak neki
gondot (NFS-ek, FPS-ek, na,értitek)
Min. 5mpx-el kamera
Min. 4"-es kijelző (nyilván jó felbontással)
Más igazából nincs. Árban kb. $150 a max.
(szállítással együtt)
Ezekkel a feltételekkel mit ajánlotok? (lehetőleg
linkeljetek boltot is)
Előre is köszönöm mindenkinek a válaszát -
run4fun
tag
Sziasztok!
Keresem az aktuális best-buy telefont az alábbi feltételeknek megfelelően:
- MTK6589 vagy MTK6589T processzor
- 1 GB RAM
- HD vagy FHD kijelző, 5 - 5,5 inch
- Kamera legalább 8.0 Mpx
- Maximum 45.000 ft (jöhet Kínából is, de ez esetben vámmal együtt maximum ennyi)Köszönöm!
-
tolvaj!
őstag
válasz
rene85 #60683 üzenetére
esetleg concorde 5000.
-
rene85
aktív tag
válasz
nbukta77 #60682 üzenetére
Csak annyi látszik az első google találaton (logout teszt) hogy csillog a hátlap. Az jellemzően a csúszós műanyagok sajátja, összesen ezért írtam. A kijelző viszont úgyis kizárja ezt a telót.
Valaki más esetleg? 720p kijelző, 4,7" és afelett, full size sim használat, magyar szervízháttér? Overmaxon és prestigio 5000-en kívül? -
Joshi
titán
válasz
svgyula #60650 üzenetére
Azért ennyire ne nézzél hülyének, szerinted mit keres ebben a topikban ha nem dual simes telefont?
Ahhoz nem kell atom fizikusnak lenni hogy a technikai paramétereket ne tudnám összevetni de ugye ehhez nincs szükség erre a topikra.Egyébként lövésem sincs hogy milyen dual simes telefonok vannak a piacon de főleg melyik számít jó vételnek. Mivel nem nekem lett véve ezért a magam módján körül írtam hogy mi is kellene. Fölöslegesen ne szaporítsuk a szót mert most már úgy is mind1.
-
Crytek
nagyúr
The Collectables
A Crytek pc-s mivoltát ismerve ,most érzem először ,hogy lesz létjogosultsága annak a 8 magnakEz a K900 meg ha nem lenne ilyen böszme már úton is lenne!
Elég jó ára van már!Csak hát nekem telefon kell nem tégla! -
ZP700-keresőknek egy újabb forrás EU-ból.
-
tomy_cz
senior tag
Sziasztok!
DualSIM-es telót szeretnék venni, de nem tepsit, hanem "használhatóbb" méretben kb max 65mm szélességben, illetve 4-4,7" collig.
Hazai vétel jobb lenne, de külföldöt sem zárom ki, árban 80-90k amit kb max megbír az ingerküszöböm. Ahogy nézem a "kínai" felhozatalt, azokra a 80k sok is...Igazából más kritérium egyelőre nincs, így talán szélesebb listát tudtok adni...
Köszi.
-
Bferibörs
addikt
gyors volt , köszi a válaszokat
miért van az , hogy ekkora kütyükbe ilyen kicsi akksikat tesznek
-
Bferibörs
addikt
hoppá [link] szerintetek ez elfogadható ár ?
-
rabtibus
tag
válasz
mayácska #60639 üzenetére
szia,
én is küzdöttem ezzel a gonddal, ha le tudod tölteni gépre a netről utána fel tudod rakni a telefonra a programot.
Lenovo A760-ra nem ment fel a Foursquare, instagram ...
Így elfogadja azóta is normálisan működik.
Itt kaptam segítséget én is, nem tudom ajánlhatom-e aki segített -
rene85
aktív tag
válasz
Landor #58856 üzenetére
Hali,
A HTC one dual engem is érdekelne, az árukeresős áraknál gondolom hogy van ahol olcsóbban is be lehet szerezni.
A céges sim kártyám rendes méretű és kicsit ódzkodom attól hogy elvágjam - viszont úgy tűnik hogy a full size sim-et fogadó dual telefonokban nem nagy a választék, ha már legalább 4,7" méretű, 720p kijelzőt is szeretnék hozzá és magyarországi szervízhátteret.
Kérdeztem már itt ezt régebben is, de ebben a szegmensben az overmax vertis-en és a prestigio 5000-en kívül nincs más versenyben még mindig?
-
válasz
CoolBoy323 #60664 üzenetére
Pontos leiras.
a kulonbsegekre.
-
Zeki
nagyúr
Akkor újra:
KÍNAI WEBSHOPOK
minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, to2c, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, tmart, lightinthebox, coolicool, 1949deal, malleshop, dealsprime, lightake, cellphonemic, mcbub, pandawill, dinodirect, tomtop, priceangels, coolseason, lenteen, minitake
illetve eladói piac:
aliexpress.com
dhgate.comA sorrend semmit nem tükröz!
És még ezeken kívűl is vannak kínai webshopok! -
raulicio
senior tag
válasz
aytukabozs #60654 üzenetére
akkor bocsi, ennyire nem olvastam vissza
-
válasz
blaca83 #60638 üzenetére
Nekem se volt még Jiayu telefonom, de sokan szeretik. Tényleg nem egy ismert gyártó Mo-on (ezen a fórumon kívül). A G2F nagyon jó hardvert ígér kis méretben, jó áron. Csak még a WCDMA verzió nem jelent meg. Talán kínai újév után.
Lenovo A660 már egy kifutott típus, nehezen beszerezhető, én nem venném már meg. Akkor a felfrissített Haier W718 jobb választás szerintem. S750 elég drága és már nem 4" kategória. Ha mégis kell a strapabíróság, akkor viszont nincs nagyon alternatívája.
Dual SIM-es Moto G szerintem jó választás, az egy SIM-es is nagy siker. Azt neked kell eldönteni, hogy ekkora méretkülönbség belefér-e: Defy vs Moto G -
ans1980
tag
És a tinydeal.com -ról van valakinek tapasztalata?
-
Zeki
nagyúr
válasz
Impossible #60653 üzenetére
Marhasok telefon van.
1 giga rammal keress telefont.
ZTE, Lenovo, Huawei, Jiayu, THL, Amoi telefonok között nézelődj.
Szerintem.
http://www.minideal.net/
http://www.pandawill.com/
http://www.tmallbox.com/
http://www.to2c.com/ -
Impossible
csendes tag
válasz
aytukabozs #60655 üzenetére
Köszi a választ
-
Impossible
csendes tag
válasz
Még valaki esetleg ?
-
aytukabozs
addikt
válasz
25-30-ig max kompromisszumokkal lesz telód sajnos.
Én is még vásárlás előtt állok, de amire minden stimmel amit leírtál és még tapasztalat is van róla az inkább 40-45 től elérhető... -
-
Impossible
csendes tag
Üdv !,
Teljesen laikus vagyok ezeknek a kínai telefonoknak témájában.
Tanácsot szeretnék kérni telefonvétel ügyben, mégpedig, hogy megéri-e ilyet vásásrolni és ha igen melyik lenne az a készülék ami az elvárásaimnak megfelelne. ?
Elvárások:
-nagy kijelző, legalább 4,7 "
-elöl hátul kamera, hátul fényképfénnyel
- ne legyen lassú, tudjak róla skypolni, több mindent egyszerre futtatni.Ez csak 1-2 elvárás volt, remélem tudtok segíteni a választásban.
Árba egy olyan 25-30 ezerbe gondolkodtam.
Köszi a válaszokat. -
svgyula
addikt
válasz
Szia! Megkérdezhetném hogyan próbáltad? Web-es eléréssel talán? Vagy ahogy mindenki play stone vagy play áruház bejelentkezés vagy regisztráció a google-n? Mind megvolt és nem megy mégsem megy? Esetleg
nem vagy onlineTalán a WI-FI csatlakozás hiánya? Ha az sd kártyáról akarsz telepíteni akkor azt engedélyeztetni is kell beállítások-biztonság-ismeretlen források-pipa!
-
svgyula
addikt
Szia! Nem a telefonnal van baj az olyan amilyet választottál! Csak az nem mindegy, hogy mennyit kérnek érte! Sajna az a felét sem éri annak amennyiért megvetted......................................
Ha feltetted volna a kérdésedet úgy hogy xxx teló ennyi yyy teló ennyi melyik éri meg? Biztos ment volna válasz is. De a több száz típus közül az itt levők is csak kis százalékát ismerik személyesen az árikat meg még kevesebben nem is csoda az, hogy nem írtak. Elsősorban neked kell tudni azt, hogy mit is akarsz tulajdonképpen valamint mennyi pénzed van rá! Meg a fő kérdés az dual sim vagy nem, mert itt ugye a dual sim-es fórumon vagyunk. -
raulicio
senior tag
iNEW V3-am van szóval kicsit elfogult vagyok.
A v3 gorilla glass-os, az s650 nem, a v3-nak jobb a kijelzője és majdnem biztos, hogy jobb a kamerája is. A V3-ban nagyobb a ROM mérete is 16GB/8GB.
A lenovo viszont egy megbízhatóbb, kiforrottabb gyártó és az s650 akkuja egy hajszállal nagyobb 1830 vs. 2000 mAh.Mivel szerintem az v3 olcsóbb és szerény személyem egyelőre teljesen elégedett vele (na jó egy combosabb akksi nem ártana), én újra az inew-t venném, bár amíg az nem volt piacon, az s650-en is gondolkoztam.
-
svgyula
addikt
válasz
Fater38 #60618 üzenetére
Szia!
Csak egy halk megjegyzés vagy kérdés: elolvastad a szállítási feltételeiket? Nem ártana! Ez az üzlet pontosan olyan közvetítő mint bármelyik másik online-kína áruház. A csomagot nem magyar országról kapod hanem kínából. A többit vám, áfa, gondold tovább.......................... -
raulicio
senior tag
válasz
Ezt nem igazán értem. Nincs rajta google play store vagy van rajta, de nem enged semmit telepíteni?
Ha előbbi, akkor a "how to install google play" mágikus szavakra kiadja a google ezt az oldalt, ahol le van írva.
Ha utóbbi, akkor nem tudom mi lehet a probléma, mert én még nem találkoztam ilyennel.
-
Papesz01
tag
válasz
KurtCobain #60644 üzenetére
úgy gondoltam, hogy ez nem teló függő, hanem sim kártya mivel több telórol is írtam, de akkor elnézést!
-
KurtCobain
őstag
válasz
Papesz01 #60643 üzenetére
Ez az SGS4 topic?
Nem kell új topic-ot nyitni, elég ha bekocogsz a telód saját topic-jába.
-
Papesz01
tag
Sziasztok!
Remélem nem gond, hogy ide írom, de nem akartam új részt nyitni neki, van egy Galaxy s4-em 1-2 hetente elveszti a hálózatot, és azt írja ki, hogy nincs regisztrálva hálózaton, de a régi Galaxymon is az utolsó 1-2 hónapba ugyan ezt csinálta, azt hittem teló a rossz ezért nem is foglalkoztam vele, mert amugyis cserélni akartam. A kérdésem, előfordulhat, hogy a sim kártya csinál ilyen hibát? vagy mind a 2 telón egyszerre ez a hiba jönne elő??? -
gipsztigris
addikt
válasz
Crytek #60641 üzenetére
A nagy számok törvénye szerint biztosan van, de a Samunál is, és a Sonynál vagy az LG-nél is vannak sírások! Aminek 90%-a júzer error következtében történt garanciális igény.
Alapvetően el kell mondani, hogy a bolt korrekt, és a lehetőségekhez mérten igyekeznek megoldani a problémát.
Ha mondjuk nagyarcú az ügyfél és lesír a készülékről, hogy a gazdája b@szta el és mindenképpen szeretne kárpótlást, akkor azokat az ügyeket a fogyasztóvédelem kihagyásával intézik. -
Crytek
nagyúr
válasz
gipsztigris #60633 üzenetére
Azért az értékeléseknél van pár garis sírás ,szóval nem eszik olyan forrón azt a bizonyosat...
-
mayácska
csendes tag
Sziasztok.
Vettem egy telefont kínából egy Jiake11-est és szeretnék rá aplikációkat felrakni google playen keresztül de nem kompatibilis a telefonnal, tudna valaki segíteni valamilyen ötlettel, hogy hogy lehetne megoldani ?
Telefon pontos típusa: http://www.muszakibazar.hu/JIAKE-JK11-Dual-Sim-5-AMOLED-MTK6582-Android-4-2-2-3G-Magyar-Nyelv-Fekete-d743.htm
Válaszokat előre köszönöm.
-
-
válasz
blaca83 #60634 üzenetére
Akkor egy fokkal jobb a helyzet. Mindenképp azt javaslom, hogy olyat válassz, amiben legalább 1 GB RAM van. 4" körüli méretben 4 magos telcsi tudtommal a ZOPO ZP600+ (ennél az aksi mérete lehet necces) és a sokak által várt Jiayu G2F (ami majd egyszer megjelenik).
Remélhetőleg a rutinosabbak ajánlanak még további típusokat... -
blaca83
őstag
válasz
Gabócza #60626 üzenetére
Igazából nem a strapatelefon a lényeg inkább a méret! Ezt kényelmesen zsebre tudom tenni és tudásban-gyorsaságban hozta nekem azt a szintet amit elvártam tőle.
Az, hogy vízálló, ütésálló csak ráadás volt a Defy-nél.
@CineDOG1:
3.000 Ft-tal drágább csak itthon garanciával, mintha ebay-ről rendelném, úgyhogy nem éri meg rendelgetni! -
gipsztigris
addikt
válasz
Crytek #60631 üzenetére
Az egyik legmegbízhatóbb bolt! És ezt nem csak úgy hallottam, hanem kb. 10-15 készüléket vásároltam már tőlük minden gond nélkül. Volt már garanciális problémám is, majdnem szó nélkül cserélték a készüléket.Szóval, csak csínján ezekkel a kifejezésekkel, mert alkalmas lehet, hogy a nagyérdeműt megtévessze!
-
Crytek
nagyúr
válasz
gipsztigris #60630 üzenetére
Partnero pl
-
Fater38
tag
válasz
KurtCobain #60628 üzenetére
Őszintén szólva az áfa fizetésén átsiklottam.
-
válasz
blaca83 #60624 üzenetére
4" körül elég gyenge a felhozatal, sajnos a magok száma és a képernyő méret együtt növekszik.
Ha strapa telefont keresel, abból kisebb méretben a ráncfelvart Haier W718 lehet érdekes, ha belefér 4,5" is, akkor a Lenovo S750-t nézd meg...Én is sokáig max. 4"-os telefonokat használtam, de feladtam és most már jól elvagyok a Nexus 4-emmel. Azóta a 4"-os telcsik kezelhetetlenül kicsinek tűnnek.
-
blaca83
őstag
Erre esetleg valaki? [link]
-
Zeki
nagyúr
válasz
aytukabozs #60622 üzenetére
Olvass feljebb, idézek:
A weboldalon található termékek mellett feltüntetett ár, a termék ajánlati ára, amely beszerzési ár és nem tartalmazza a szállítási költséget és az esetleges „magyarítás”, vám költségeit. -
Zeki
nagyúr
válasz
Fater38 #60618 üzenetére
Ő is kínából rendeli.
Mondjuk én meg azt a telót nem venném.
Inkább ezt.
Mondjuk a feleségem a 4"-os Lenovot is nagynak találja. -
Joshi
titán
válasz
svgyula #60613 üzenetére
Nem meglepő hogy vásárlás előtt ha kérdez az ember senki nem válaszol, aztán miután vett valamit meg lefikázzák. Ezért is írtam hogy köszi mindenkinek az óriási segítségnyújtást.
Egyébként anyámnak vettem aki nyugdíjas és egy olyan telefont akartam ami max 4"-os kijelzőjű alap funkciókkal. A telefon szerintem teljesen rendben van a kijelzője meg IPS igaz hogy a felbontása lehetne nagyobb is de ez nem az a kategória. Az egyetlen nagy hátránya hogy az alsó érintő gombok egyáltalán nem világítanak.
Amúgy köszi a véleményedet de elkéstél vele, vásárlás előtt még építő jellegű lett volna. -
KurtCobain
őstag
válasz
Fater38 #60618 üzenetére
Ezt olvastad?
A termék áraA weboldalon található termékek mellett feltüntetett ár, a termék ajánlati ára, amely beszerzési ár és nem tartalmazza a szállítási költséget és az esetleges „magyarítás”, vám költségeit.
Illetve ezt:
Légipostával, Európa szerte! További országoknál előzetes egyeztetés szükséges.
Szállítási idő 2-4 Hét (Átlagban 10-15 munkanap). Ez a fizetés beérkezésétől számítandó.
-
ans1980
tag
Sziasztok!
Mivel most először rendelnék telefont kínából, segítségeteket szeretném kérni. A barátnőmnek szeretnénk egy telefont, fontos lenne hogy dual sim legyen, fehér,magyar nyelvű, és 35000 körül megálljon mindennel együtt. A cubot p6 -ot néztük, ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Melyik oldalról érdemes rendelni? Én a tinydeal.com -ot nézegetem, ez megbízható? Ja, és vajon magyarországon használható dugó van-e a töltőn? Előre is köszi
-
myk74
senior tag
Szomszédomnak rendelnem kellene telefont.
Kettő közül nem tud dönteni:
Lenovo s650
Inew v3Én a Lenovot venném.(valakinek van már esetleg? )
És Ti? -
svgyula
addikt
válasz
mtibi55 #60609 üzenetére
Szia!
Ez azért van mert nem egyszerre ide jön hanem több gyűjtő állomáson keresztül. Ezek a feladás helyétől függően akár 10-is lehet. Mindenhol ahol keresztül megy lehúzzák a vonalkódot így ehhez a számhoz lesz egy bejegyzés. Ahányszor lehúzzák annyi lesz a bejegyzés.(#60600) Joshi
Hááát azért elég rendesen beleválogattál!Ez egy ~2éves "teknika" ennyi pénzért azért kaptál volna sokkal
gyorsabbat, szebb kijelzőset (nagyobb felbontással) De!!a te pénzed ebbe senki nem szólhat bele! Nekem ez olyan "női" válogatásnak tűnik ha megnézem a belsőt és az árat. Amúgy nagyon ne reménykedj azzal az 1700mA-es akkumulátorral! Ez valahogy úgy gondold el mint az autóknál ha felmész az autópályára egy trabantal
és nyomod neki 130-al megkajál 10-11L egy pl. passat a 170LE-vel
meg 5litert! szinte észre sem veszi ezt a sebességet. Az út és a távolság ugyanaz(persze a komfort érzet nem!
) Az 512Mb RAM meg amúgy sem enged sok mindent felrakni.
Az alkalmazásokkal te pont így fogsz járni. Ha erőlteted akkor vagy akad mint állat (feltéve hogy elindul) vagy csak telefonálásra használod és pont.
Javíts ki ha rossz, én 39e-57eFt között látom az árakat! -
Crytek
nagyúr
-
üszök
őstag
Lenovo S750 van valakinek? Ha van megtenné,hogy írna párszót róla? Lenne 50k-ért egy alig használt,egy haveromnak kéne. Megér annyit?
-
mtibi55
tag
Üdv!
Rendeltem egy telót és a posta nyomkövető kód szerint már 3-szor adták fel ez mi a fene lehet?
Dátum Információk
2014.01.17
17:33Küldemény információ:
Indító kicserélő hivatalba beérkezett / Item in office of exchange
2014.01.17
Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.01.17
Küldemény felvéve / Item accepted
2014.01.30
16:46Küldemény információ:
Indító kicserélő hivatalba beérkezett / Item in office of exchange
2014.01.30
16:52Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.01.31
07:20Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad -
sicc33
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #60553 üzenetére
Lehet arra gondolsz, hogy ők is onnan rendelik ahonnan rendelted
? Akár az is lehet .. de így csak a végfelhasználó és a gyártó közé bekerül még egy láncszem. Az, hogy ezért drágább még nem egyből lesznek gazemberek
.
-
EG0
aktív tag
válasz
aytukabozs #60052 üzenetére
DX-es iNew i7000, amire számítani lehetett: "Unfortunately we are currently awaiting restock on one or more of your items. If you would like to wait for the item, we thank you for your patience and apologize for the inconvenience. If you would like to change this item or cancel the order, please click"
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Opel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest