Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Indy1
tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Ez a link tobb forumot a vilagon atfutott. Termeszetesen szimpla tevedesrol van szo.
A fekete peldaul tobb mint duplaja a fehernek , ugyanazon uzletben.
Telefont nem fogsz kapni termeszeten. Csak a Paypal statisztikadra kerul megy egy refund amit kertel. Mi ertelme? -
myk74
senior tag
2 telefon közül nem tudok dönteni:
Xiaocai x9s vagy a zopo zp700?
Fontos szempont hogy ne kelljen a romolgatással foglalkozni,egyből elfogadható mértékben magyar nyelvü gördülékenyen működő telefon kellene.Legfőképp amire használnánk telefonálás(beszéd minőség fontos)wifin email-internet,játék szinte semmi.Köszi -
Nekem az a bajom pl az F9006-tal, hogy széelsebb, mint némely 4,5"es készülék (Faea F1, Jiayu G3, G4 - ami 4,7" - Xiaocai X9, stb), így pedig már nem annyira jó, hogy keskenyebb.
Feleségem 4"-es SIII mini klónja ugyanolyan széles volt, mint a Faea F1-es, hosszban pedig kb 2mm különbség volt - szóval nem csak a kijelző számít, hanem az is, milyen "testbe" burkolják azt.
ZEus2140:
kgymac válaszához - Példaként 200USD esetén ez min +12USD szokott lenni. -
TKey7
csendes tag
válasz
body007
üzenetére
Sajnos teljesen igazad van.
A gyártók nem igazán foglalkoznak ezzel..
Csinálják a 4-8 magos tepsiket.De annak is örülni kell, hogy végre van 4,3as kijelzőjű 4 magos telefon.
Például egy eddig ismeretlen F9006 nevű, 100$ alatt kicsivel. Érdekes lehet, egy fórumtárs valamelyik nap rendelt belőle. Reméljük megosztja majd a tapasztalatait
Illetve az általam linket ZOPO ZP600+..
De mind a kettőben a 6582-es proci van, ami nem baj. Csak, ahogy én tudom - de majd kijavítanak - nem volt 4,5 alatt 6589-es procis telefon..Szóval, akinek nem jó a nagyobb készülék, sajnos csak ebben a méretben gondolkozhat.
OFF
A Sony mutatta be a Z (vagy Z1) kistesóját, teljesen azonos hardverrel (kivéve a kijelző felbontása), 4,3".
Egyéni vélemény, de szerintem nem fognak ez alá menni az erősebb készülékek.. -
válasz
cappa72
üzenetére
és TKey7: érdekes trend... és akinek kicsi a keze (párom) az milyen telefont használjon? Két magosat? Vagy használja két kézzel? Nem is értem...
steve1977: Nem tetszik neki, csúnya nagy a kávája és alul - felül is vaskos a "kerete"... Pedig 100 dodóért tényleg nagyon jó vétel

-
válasz
run4fun
üzenetére
Ha nem akarsz moddolgatni, akkor mindenképp a V975-öst ajánlanám, jóval erősebb, komolyabb készülék, mint a v3.
Az inteles platform esetén nem könnyű a mindenféle ROM-átalakítás, ROM-csere, de ha ez nem vonz téged, hanem használni akarod, akkor nyugodtan vágj bele. Régebben még volt egypár program (főként játékok), amik nem feltétlenül voltak kompatibilisek az intelekkel, de ahogy hallottam, ez mára radikálisan lecsökkent (játékokban nem vagyok otthon)CineDOG1
Milyen rossz tapasztalataid vannak az iNEW-kkal? Nekem eddig csak jó emlékem van (i4000, i6000). -
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs
üzenetére
Ez lenne az INew i7000, azon kívül hogy csúnya Note koppintás milyen lehet?
A no support az egy rossz pont, de a 107$ meg elég meggyőző ezért a specifikációért. Vélemények?Korábban mintha már kérdezte volna valaki, de mivel az "erről a telefonról mi a véleményetek?" formulát használta típusmegjelölés nélkül, így a kereső nem segít.
-
ZeUS2140
aktív tag
válasz
mobilamb
üzenetére
ZTE-t nem terveztek felvenni a listára?
Amúgy ezt a tmallbox-os +4%-ot leírnád, mert nem értem. Rendeltem már tőlük és annyi volt, mint ami ki volt írva a terméknél. Most z5s mini-t nézegettem este és majdnem náluk a legolcsóbb. Ezért nem értem hol van az a 4%.Üdv!
Amúgy sok sikert. Van benne fantázia

-
gipsztigris
addikt
válasz
mobilamb
üzenetére
Ez teljesen korrekt hozzáállás és üzletpolitika! Remélem a gyakorlatban is megmarad majd ilyennek, ahogy leírtad!
Az oldalon feltüntetett árak teljesen rendben vannak. A Zopo ZP700-on meg is lepődtem egy kicsit, mert január 02.án érkezett meg a lányomnak, és sajnos többe került (DHL postával) mint amennyiért áruljátok készletről.
Sok sikert! -
run4fun
tag
Sziasztok!
Mit gondoltok?
iNew V3 vagy ZTE Geek V975 (2GB RAM+8GB RAM, INTEL Z2580)?Köszönöm!

-
Zeki
nagyúr
válasz
dethroner
üzenetére
TCL Idol a neve, de nem olcsó.
Nézd meg a kínai webshopokat.
minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, to2c, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, tmart, lightinthebox, coolicool, 1949deal, malleshop, dealsprime, lightake, cellphonemic, mcbub, pandawill, dinodirect, tomtop, priceangels, coolseason, lenteen, comebuyhogy valóban hol van, meg készleten ténylegesen van-e ott is, az passz.
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Egy gyors kérdés. Alcatel Idol X OT-6040D kapható valami kínai oldalon? És ha igen, hol a legkedvezőbb az ár? -
Xabi78
aktív tag
válasz
steve1977
üzenetére
Mivel a Lenovonak és a ZTE-nek is van magyarországi hivatalos forgalmazója, így nyilván ezen mobilok behozatala (ha a gyártóval akarnak közvetlenül üzletelni) nyilván bonyolultabb, az esetleges forgalmazói kizárólagosság okán.
Mindenesetre az üzleti modell szimpatikus, remélem, bejön Nekik (és most, hogy gyakorlatilag a telefonok nagy részét vámolják, így egy legális vállalkozás kisebb hátránnyal indul a piacon, mint pl. egy évvel ezelőtt).X.
-
benceman00
tag
Fogtam már a kezembe N5öst, elég jó kis telefon annyi pénzért. De kipróbáltam a nekennek az ip68as telóját hát az brutálisan jó, minőségi anyagból volt(nem az a kőkemény műanyag) és nagyon frankón össze volt rakva. Én bátran ajánlom. Februárban én is veszek egy n6-ost ebayről (jó liciten kb 180dolcsért eltudok csípni egy 2gb/32gbosat)
-
válasz
mobilamb
üzenetére
Sok sikert kívánok a bolthoz, remélem, minden menni fog annak rendje s módja szerint.
Nagyon sok készülék ment át rajtam, sok visszajelzést is kaptam emberektől az elmúlt években, a baráti, ismerősi körömben már rengeteg embernek van kínai telefonja, tabletje. Ha tudok segíteni, örömmel teszem privátban is. (Úgyis töprengtem olyanon is, hogy megrendelek egy újabb telefont, letesztelem, majd bekerülési áron eladom - ha ezzel tudok segíteni nektek, hogy leírom a véleményemet, szívesen segítek) -
steve1977
tag
válasz
mobilamb
üzenetére
+1 mindenképp, és szurkolok, hogy bejöjjön nektek. Ha a sima Kínából rendelés + ÁFA árnál magasabban, de garival, helybéli szállítással és jó áron tudtok belépni a mostani magyar piacra, akkor remélem, lesz jövője a boltotoknak, és engem is a jövőbeni vásárlóitok közt üdvözölhettek. Amúgy mellékesen a zte és lenovo forgalmazását is megfontolhatnátok
üdv: István -
TKey7
csendes tag
válasz
body007
üzenetére
Ahogy cappa72 írta, 4" nincs 4 maggal.
4,3" például a Zopo ZP600+ -
Sziasztok!
Ajánljatok már egy lánynak egy kis (4" körül) egy vállalható minőségű telót (4 mag, 1 gb ram)
-
Gaabe
tag
Hétfőn rendeltem egy Inew v3-at a mixeshoptól a chaten azt mondták ,hogy van készleten és szerdán tudják is postázni. Paypallal fizettem, német postával kértem, le is vonták a pénzt, szerdán azt mondták ,hogy holnap azaz csütörtökön postázzák, érdeklődtem csütörtökön is a tracking számról, válasz, hogy később meglesz. Ma (péntek) reggel érdeklődtem ismét azt mondták, hogy frissítik a nap folyamán az infokat. Ez nem történt meg se emailben se a webes felületen.
Most meg már a weboldal se működik...
Nemtom meddig várjak a dispute val.. -
balazs1022
őstag
Gondoltam h jo lesz. Egyszer kiakartam probalni kinai telot a mediamarktba de le volt cdutkara merulve. Szoltam is egy eladonak h töltse fel. Azt kb fel ora mulva lehetett bekapcsolni. Utana is 5 perc mulva kikapcsolt pedig addigra 15% ot jelzet. Muter teloja is kinai es az is szokott ilyet csinalni h 10 % nal meg nem kapcsol be.
-
Joe63
tag
válasz
balazs1022
üzenetére
Na, sikerült, egy órás töltés után elindult, minden ok.
köszi a segítséget. -
citkar
addikt
válasz
mobilamb
üzenetére
Én mindig a szélesebb termékkínálat mellett voltam és az jó, ha több az ember lehetősége egy vásárlás esetén.
Az ár lesz az egyik kérdéses dolog nyilván, hogy mi lesz az üzletből, próbáljátok meg, de itt valószínűleg nem lehet csak így nyilvánosan hirdetni. Az más ha a hozzászólásod alján ott virít, de kifejezetten reklámcélú hozzászólásokat nem hiszem, hogy megengedik (ha nincs külön megegyezés).Hogy segítsek: szerintem nagyon sok márkára van igény, kezdve az olcsóbbaktól a drágábbakig...fel sem tudom sorolni, a lényeg a minél kedvezőbb ár lenne, valahogy úgy behozni közvetlen a gyártótól és a mellé olyan supportot biztosítani, ami vonzóvá teszi. Magyarországon sokaknak az ár talán a legfontosabb, erre kéne rágyúrni.
-
balazs1022
őstag
Ha jol ertem akkor bootlop-os. Recovery-be probalj meg wipe-olni. Altalaban akkor elindul. Vagy az is eleg ha szoftvert frissitesz, az biztos megoldana a problemat. Ha nem akko sajnos vissza a feladonak.. De sztem csak szoftveres bibi van. Mondjuk akkor sem indul el ha nagyon levan merulve es hiba van benne 10% . Vard meg amig celtolt es utana probalkozz.
-
aytukabozs
addikt
210 az a 120
, ammeg tudja az itteni (tréfonos) 3g-t, de mivel mikroszkopikus adatcsomagom van az se' nagyon érdekelne ha csak 2 g-n tudnék netezni (a hónap 2. felében most is 32kbps-sel netezek
), 42.99 nettóért még ezt is elviseltem volna.... az esélyekről meg annyit : 1-2 hetente lottózom. 
-
Joe63
tag
Sziasztok!
Ma vettem át DHL-től egy Huawey Honor 2 telót.
Tudom, hogy 1 SIM-es, de hátha tudtok segíteni.
Bekapcsolás után el kezd tölteni a készülék, de az android felirat után nem megy tovább,
csak azt tölti és tölti és tölti.
Valakinek esetleg van valami használható ötlete hogyan tudom ismét feléleszteni?
Nagyon idegesít, mert semmit se csináltunk vele, csak bekapcsoltuk.
Még annyi, hogy akksi benne volt, lehet, hogy frissítették?Előre is köszi.
-
Víz Elek
senior tag
Jiayu G4-ből volt magyar rom, betudná valaki linkelni?
Nem találom most valamiért sajna.
-
raulicio
senior tag
válasz
svgyula
üzenetére
Te programozó vagy?
Csak mert egy átlagos végfelhasználó nem fog olyanokkal foglalkozni, hogy memóriát takarít, meg újraindítgat, meg hasonlók. Működjön, aztán kész!
Nyilván van aki a 2 GB Ramra veri valaki meg arra, hogy at 512-ből felszabadított 238-at mert csak éppen system fut...
Volt nekem 512 MB-os készülékem is ahol azért kellett szórakozni néha a task killerrel, pedig játék max a Throttle copter (vérgagyi kis játék volt 2 szín, 2D) volt a telefonon. Ez azért az 1 GB RAM-al már nem gond. -
mobilamb
csendes tag
Sziasztok!
Ígértem, hogy írok egy részletesebb hozzászólást a korábban elhangzottakhoz az oldalunk, a mobilamb.eu-val kapcsolatban.
Elösször is az oldal nem DropShip oldal lesz. Nekem is van véleményem erről a fajta működésről, mivel szinte 0 hozzáadott értéket közvetít.
A helyén kezeljük a dolgokat és tisztában vagyunk azzal, hogy a kinti webshop árakkal nem tudjuk felvenni a versenyt, de az egyéb járulékos költségek figyelembevételével (ÁFA, VÁM, stb.) már versenyképes árat szeretnénk adni.
Állandó készletet tervezünk tartani, de tapasztalatból mondom, hogy lehetnek, lesznek majd készlethiányok, amit mindenképp minimalizálni szeretnénk.
A jelenlegi pozíciómban is eltelt némi idő, mire kitapasztaltam, hogy hogyan kerüljön 90-95% fölé a készlet rendelkezésre állása, pedig Európából szállítanak nekünk 1-2 hetes átfutással és hivatalos disztribútor vagyunk /néhány márka esetében több szomszédos országban is/.
Mindenesetre senkit nem fogunk hitegetni időpontokkal és főleg senki pénzén nem fogunk csücsülni. /Utalásos fizetésnél egyébként is úgy működik a webshop, hogy küldünk megerősítést, ami azt jelenti, hogy tudjuk küldeni vagy átvehető a termék és csak ekkor kell utalni./
Tervezzük más gyártók bevonását. Jelenleg a Jiayu-val már folynak a tárgyalások és ha sikerül megállapodni, akkor talán Februárban már lesz az is, illetve kaptunk megkeresést, hogy THL-re lenne még igény, amit mi is szeretnénk a kínálatban.
DE csak! olyan márkát szeretnénk, aminek hibaszázaléka nem haladja meg az 5-10%-ot. Természetesen nyitottak vagyunk javaslatokra.
Hasonló a helyzet a táblákkal is, bár ott kevesebb személyes tapasztalattal rendelkezünk, úgyhogy abban is érdekelne a véleményetek.
PayPal nincs és egyelőre biztos nem lesz, ahogy Bankkártyás fizetés sem, mert mindkettő igen költséges megoldás. Azt pedig, amit a Tmallbox csinál (+4% díj) nem szeretnénk, csak a termék árát növelné.
Végül a kardinális kérdés, a Garancia. Keressük a megoldást helyben, de egyelőre a legjobb megoldás a Gyártó, ami véleményem szerint semmivel sem rosszabb, mint egy kinti webshopnak visszaküldeni a telefont. Persze nem ezt tartjuk az ideális megoldásnak mi sem. Van már néhány kontaktunk és ebben is szívesen vesszük segítséget. Ha valaki ismer valakit, aki tapasztalt /és lehetőleg Budapesten vagy a vonzáskörzetében él/, vegye fel velem a kapcsolatot.
Köszönjük azoknak akik bizalmat szavaztak és NO HARD FEELING azok felé, akik bizalmatlanok. Megértjük, mi is azok lennénk. Nem sok pozitív példa van mostanáig, viszont azon dolgozunk, hogy mi legyünk a kivétel.
Reméljük sikerül majd elnyerni a bizalmat. Talán ez segthet kicsit:
Audiomonde Kft. elérhetőségeink
Kántor Gábor
-
Víz Elek
senior tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Sajnos így sem jó.

-
svgyula
addikt
válasz
iMaverick
üzenetére
Szia!
Teljesen igazad van! Anno a fiam is ilyen "gond"-al küszködött. Amikor megkérdeztem hogy mia p...nak az a sok sz.r amit felpakolt akkor "mert jó". Aztán szépen leszokott róla. A beállítások között található egy kis választható "opció" a fejlesztői lehetőségek-törölje a tevékenységeket. Meg érdemes használni a "be-ki kapcsolás ütemezése" A folyamatos üzemtől sokszor megbolondul a telefon főleg akkor ha megy két hete egyfolytában és tele van az "agya" a futtatott dolgokkal amiket BÁR több napja nem is nézegettünk de ott virítanak "pucsítva" és arra várnak, hogy a "gazda" megint használja
Az én telefonomra is van egy csomó dolog telepítve, fut is rajta DE csak azok amire tényleg szükségem van! Nos ebben sokan nem tudnak határvonalat húzni! Mi is az amire nekem ténylegesen szükségem van?
Egy off példa az egyik fickónak azért kellet egy giga-miga asztali gép 250eFt-ért mert az elmondása szerint: az egyik monitoron nézem a meccset a másikon meg dolgozom egy excel táblában?????
Ekkora barmot
csak ez volt a szerény hozzászólásom valószínűleg megsértődött
DE aki ilyet mond annak fogalom zavarai meg gyűjtögetési kényszerben szenved a "fukszos kisebbségiek" mintájára......................... -
Bagira01
veterán
válasz
raulicio
üzenetére
Itthon is szívás ha valamit gariztatni kell. Ismerősöm samsung galaxy s3-asát kb 4 hónapig tartott intézni, a végén már mindent cseréltek rajta, de újat nem adtak. Az eddig Kínába visszaküldött telefonokkal nem volt gondom(3db), vagy javították vagy cserélték vagy le lehetett vásárolni(igaz ennek lefutása is 1,5-2 hónap....) Igaz ezek 1-2 hónapos telefonok voltak, nem tudom fél év után, hogy állnának a dologhoz

-
raulicio
senior tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Ahogy a tanult kolléga is jelezte:
Valószínűtlen, hogy fizikai behatásra szoftveres hiba legyen, de a romcsere ingyen van... -
Víz Elek
senior tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
A mentést már megejtettem, de nem sikerül belépni a recoverybe.
Mobileuncle MTK Tools-al próbáltam, de csak újraindul a telefon simán..
-
raulicio
senior tag
-
Víz Elek
senior tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Azaz érdekes, hogy a mobilnetet meg megosztja wifin keresztül.
Esetleg nem lehet, hogy rom hiba áll fenn?
-
törölt tag
válasz
szili.tamas1
üzenetére
Valóban, de ez nem egy "ócótelefon" topic, hanem android dual SIM topic.
-
EG0
aktív tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Ezek az féláras/ingyen akciók rendre esélytelenek, az a ritka kivétel, ha valaki megcsíp akár egyet is.
A DG120-ast annyira ne sajnáld, ha jól látom, nem megy hazai 3G-n, tehát csak otthoni WiFi-s okostelónak jó. -
EG0
aktív tag
PandaWill: "from now on, orders with free shipping will be delivered by TNT post, instead of Singapore Post/Deutsche Post"
-
iMaverick
addikt
Én már az 512MB-nál is írtam, hogy vastagon el lehet azzal lenni. Igaz, nem szoktam televerni a telefont mindenféle programmal (főleg nem játékokkal), és nincs 4-5-6 "asztal" a launcher-en (2 elegendő számomra) és nincs 30-40 widget sem kirakva. Mégsem vettem észre az állandó újratöltögetést...
A mostani Amoi már eleve 1GB-s és a free ram widget szerint most is van valami 530MB üresen. Persze ha elindítom a Böngészőt, akkor lejeb esik a szabad ram, de amikor már nincs rá szükségem, akkor kilövöm... A PC-n sem szoktam nyitva hagyni a Firefox-ot, ha tudom, hogy nem kell a továbbiakban (pedig 8GB ram van a masinában, szóval elférne!
) -
Zeki
nagyúr
válasz
üzenetére
Érdekes... eddig az 512-es telóról írták, hogy mindent újratölt, és az 1 gigás már nem.
Most az 1 gigás is fosadék, és csak a 2 gigás frankó. Jövőre már az is laggol meg újratölt. Parasztnak vidékre lesz jó csak.
Menő gizdák már csak 4 giga ramossal tudják majd elképzelni az életüket. -
Sychter
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg három telefon között vacillálok. Ezek a Feiteng H9500+, a Doogee DG500, és a Cubot GT99.
Azt olvastam itt, hogy a GT99-el többen meg vannak elégedve. A DG500-at más külföldi fórumokon is dicsérték, a Feitengről keveset hallok. Részemről mindegyiknek megvan a maga előnye. A DG500-nak a 2800mAh-es aksi, a GT99-nek a kisebb mérete, a H9500.nak a formája tetszik nagyon.
Szeretném kérni a véleményetek, melyik miért jobb, és kinek milyen konkrét tapasztalatai vannak?!
Köszönöm. -
törölt tag
válasz
Sedwick26
üzenetére
Nekem akkor csinált ilyet miután egy jóval erősebb töltővel töltöttem fel, vagy épp töltés közben.
Tudom, elvileg az ilyesmit szabályozza a töltőelektronika vagymi, de mégis.
A feleségem S3 minije (gyári töltője 700mA) is pont így megőrül ha ráteszem a 2A-es Sony töltőre. -
Sedwick26
tag
Sziasztok!
Rokon telefonja randomszerűen nyomkodja "magát" Mindegy mi van megnyitva- tárcsázó, főmenü, widget. Olvastattok, hallottatok már ilyenről? Googliban nem nagyon találtam ilyen hibát illetve megoldást.
Köszi!
-
válasz
üzenetére
Hát én elég nagy felhasználónak tartom magam (több tíz telepített program). Míg az S1 512 mega memóriája valóban kevés volt ennyi programnak, addig az S2 már tökéletesen elvolt az egy giga memóriájával, többféle (gyári, CM) ROM-verzióval is.
Ugyanez igaz a jelenlegi -szintén egy giga memóriás) készülékemre.
-
TCr
veterán
válasz
Maximum1
üzenetére
Nettel?
Anélkül esélytelen?
A 20.000 Ft-os Nokia C5-00 telefonom a Nokia GPS progival igaz nem túl gyorsan (1-2 perc), de talál műholdat és onnan kezdve tök pontosan nyomja még egy Bp belvárosban is.
Túl nagy elvárás lenne ez az ilyen 110-130 $-os kínai mobilokkal kapcsolatban? -
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
A RAM nem a semmire foglalt, hanem azért hogy gyorsabban elő tudd húzni onnan az alkalmazásokat, ne kelljen újra betölteni őket.
Amivel eddig volt szerencsém találkozni 1Gb ram-os telefon az akadozott, mindig mindent újratöltött.
Lehet a "tiszta" lecsupaszított androidnál ez nem annyira jelentkezik, de amint telepítesz pár dolgot elő fog jönni. -
Bodor
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi!
-
-
Bodor
veterán
válasz
iMaverick
üzenetére
Szóval akkor csak jósolni lehet a minőséget. Logout-os cikkeket már átnéztem, azok közül egyik telefon sem tetszett. GPS viszont szempont, de hát ezt megint csak kipróbálás után tudja meg az ember.
Köszönöm a segítségedet!(#59694) Maximum1: No végre valaki, aki szintén V970-ról váltana, és hasonló cipőben jár. Pont én is így látom, hogy vannak kompromisszumok, szóval nehéz a döntés. Samsung telefonok nekem nem jönnek be.
Néztem a HTC Desire 700-at, ami pofás, de nagyon lehúzták. Jiayu G3T-nek keveslem az 1 GB RAM-ot, és alapvetően nem tetszik a képernyő része,4.5 col is kicsi, illetve a nagy káva, meg hát lehetne FHD a kijelző.Amivel még szemezgettem, az az erős akkuval rendelkező, nem kínai , Lenovo P780, de hát itt is keveslem az 1 GB RAM-os, és lehetne a kijelző FHD.
Kinézetre igazából a Sony Xperia Compact, HTC One, Neken N6, típusú készülékek jönnek be.Néztem még ezt is, de nálam a max méret 4.7 vagy 5.
Szóval az alábbi két készülék az ami az elvárásaimnak és a pénztárcámnak megfelelő lenne, és jelentős előreléppés a ZTE V970-hez képest.
Ki melyiket ajánlja, vagy mi szól ellenük a "gyenge" akkut és a GPS minőségét nem figyelembe véve, úgy hogy a fényképezés tényleg nem számít.
-
törölt tag
Megjött a THl T100! Eddig fülig ér a szám.
-
Maximum1
őstag
Még itt vettem , 105$ volt akkor + áfa stb.
Nem kellett mókolni semmit, rootolva jött.
Van egy frissítés is amit leakar tölteni de állítólag akkor nem lesz benne magyar.
GPS jó, mint minden Snapdragon-nál.
A felbontás miatt nehéz volt a 3betüst elindítani de már megy ezzel a (8.jan.2014) verzióval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) szállítás nem free összegét, majd ezeket megszorozza 1.04 (paypal fee, azaz nem free!) szorzóval, így áll elő a végösszeg, amit kifizethetsz paypal-on.

Az én telefonomra is van egy csomó dolog telepítve, fut is rajta DE csak azok amire tényleg szükségem van! Nos ebben sokan nem tudnak határvonalat húzni! Mi is az amire nekem ténylegesen szükségem van?
Ekkora barmot
csak ez volt a szerény hozzászólásom valószínűleg megsértődött

)