- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zero977
tag
válasz
citkar #61295 üzenetére
Igazából 2 telefon maradt a kalapban, Elephone P8 és Newman K2S, ma mindenképpen megrendelem az egyiket, csak megvártam mi lesz a heti Happy Hour a Pandawill-en.
Ez a 2 teló viszont már a 250-270 dolláros szinten van, szóval nem nagyon tudok dönteni a 4 telefon között :-( -
aytukabozs
addikt
válasz
Viktor0610 #61296 üzenetére
hát majdnem 1Gb-tal (978MB) futottam neki de akkor takarítok még a kártyáról köszi...
-
válasz
aytukabozs #61294 üzenetére
Szerintem mindenképp' próbáld újra, mert nálam akkor volt ilyen, mikor nem volt elég hely a backupra.
Nem tudom, van-e memória kártya a készülékben, próbáld meg arra elvégezni a mentést, illetve -ha nincs- legalább helyet felszabadítani.
-
aytukabozs
addikt
kicsit (NAGYON) off, de nem találtam specifikus topikot a kérdésemhez, egy allwinner a13 soc-cal szerelt tabletet nyúzok épp hogy gyakoroljam a haxolgatást.
a rootoláson túl vagyok, fent van egy CWM alapú recovery is, de a backup során a data mentés nem futott végig:
Ettől még ha baj van vissza tudom rakni a régi romot vagy próbáljam újra a mentést?ha valaki segítene az off ellenére hálás lennék...
-
válasz
pach-adams #61278 üzenetére
Valaki tud nekem erre megoldást?
Őszintén? Cseréld el/le egy márkásra ha tudod.Ezen jellegű telefonoknál szerintem olyan mértékű a hardverszórás (különböző hw-ből épülnek fel az egyes gyártási tételek), hogy leginkább a saját ROM-jukkal mennek. Ha a saját romjával megy, akkor hobbiból próbálgathatod, de konkrét “javasolt” romot nem fog tudni mondani sok ember.
Nagy szerencse kell ahhoz, hogy egy másik romot feltéve továbbra is ugyanúgy, vagy jobban működjön.
Volt már rá példa, hogy szerencse segített abban, hogy működövé váljon egy ehhez hasonló i9192-es s4 mini... egy német oldalon találtam hozzá romot, és egy system és egy boot flash-el sikerült javítani egy nem működő gps-t. Az szoftverhiba volt.
Még a MDT (multiport download tool) lehet a segítségedre, ahol egy rom-ban lébő képernyőmeghajtókat kelet változtatni, ez az uboot-ot piszkálja meg (alacsony szintű driver-meghajtó). Az esetleges módosításokat egy jó boot.img-vel párosítva talán; talán, esetlegesen rendbe jöhet.
Kevés esélyt látok ilyenre.
Ez csak az én véleményem, lehe hogy más tud tényleges megoldást. -
b0bcat
addikt
válasz
GuruZone #61281 üzenetére
Én köztudottan nem vagyok nagy-proci/RAM/PPI párti, de a 256 mega RAM-mal nekem már fenntartásaim vannak.
Ezt arra alapozom, hogy volt egy ennyi memóriával szerelt Spreadtrum SC6820 SoC-os készülékem egy nagyon rövid ideig, és az annyira csak az alap dolgokra volt képes, hogy nem lehetett netet böngészni vele zenehallgatás mellett.
Az igaz persze, hogy egy MTK SoC-os készülék valamennyire másként viselkedhet (az 1 gigás Spreadtrum SoC egy vicc az MTK6572-höz képest), meg nyilván az Android verzió is számít (azon a készüléken egy átmaszkírozott 2.3 futott).
-
pach-adams
tag
válasz
CoolBoy323 #61279 üzenetére
Köszönöm az infót!
-
Jakuu
őstag
válasz
CoolBoy323 #61287 üzenetére
5 evvel ezelott azt se gondoltad volna, hogy a kinaiak milyen szintre jutnak el a telefongyartasban, a sok gagyi keszulek lattan. Most meg mar kivalo minosegu telefonokat gyartanak es nem csak a luxus kategoriaban.
-
Komplikato
veterán
-
válasz
Komplikato #61280 üzenetére
étezik, hogy az összes telefonban, proci/chipset függetlenül csak b/g wifi van
Attól függ, milyen telefonokat nézel. Az iNeW V3, ThL T100S, ZP998, stb típusoknak b/g/n Wifijük van.
Valamint miért olyan ritka az NFC-s telefon kínai gyártóktól?
Mert az olcsó SOC-ot gyártó MediaTek-nek csak most jöttek ki az alapból NFC-t támogató SOC-jai (MT6572, MT6582, MT6592), külön NFC csippel meg nem nagyon szórakoznak a gyártók, legalábbis az olcsóbb régióban.
Létezik olyan kínai telefon, ami hasonló a ZTE Nubia Mini (Z5S) készülékhez (4.7" 720p IGZO) felépítésben hasonló Snapdragon 600 van benne vagy MTK 6592 és van benne N-es Wifi meg NFC?
Csak MT6582, de ott van az iNeW V3. Támogatja az OTG-t, NFC-t, a wifije pedig b/g/n, az ára pedig verhetettlen (200 US$ alatt van). Drágább, de már FullHD felbontású a ThL T100S, amelynek MT6592 SOC-ja van.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Komplikato #61280 üzenetére
-
GuruZone
őstag
válasz
tihibaby #61277 üzenetére
nem tudom volt-e már, Dual Core proci 20 ezerért hazánkon belülről?
Beex M1D: alternatíva, ha az ár a fontos.
Új termék, még a Beex honlapon sincs kint, a sima M1-et váltja.
Kétmagos prockó, de csak 256 MB RAM. A kijelző ugyanúgy 4" IPS.
Ár: 20.000 Ft (Metro)
Egy hétig ilyen van nálam, amíg megjön az új csodamobilom, a képernyő feletti üveget, élből elrepesztettem, szóval ne nagyon dobáld
A 256 MB RAM ha nem akarsz programokat telepítgetni és "multi-taskingolni" ELÉG lesz
Hátlapi kamera fura, elvileg 2 MPXL, de gyakorlatban csak 1Előlapon VGA csücsül.
Az autófokusz kellemes meglepetés. -
Komplikato
veterán
Nézegettem Antelife oldalon kismillió telefont és lenne egy kérdésem. létezik, hogy az összes telefonban, proci/chipset függetlenül csak b/g wifi van?
Valamiért rémlik máshonnan az N, nem beszélve pár AC képesről.
Valamint miért olyan ritka az NFC-s telefon kínai gyártóktól?Létezik olyan kínai telefon, ami hasonló a ZTE Nubia Mini (Z5S) készülékhez (4.7" 720p IGZO) felépítésben hasonló Snapdragon 600 van benne vagy MTK 6592 és van benne N-es Wifi meg NFC?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
pach-adams #61278 üzenetére
hasonló hiba volt nálam is, én nem jöttem rá a megoldásra...
nekem gyakorlatilag használni sem lehetett a romot
valószínűleg más driverek kellenének a romba
-
pach-adams
tag
Üdv mindenkinek!
Segítségért fordulok hozzátok!
Lenne egy Feiteng/HTM H9500 S4 névre hallgató kínai csodám.
MTK 6589, 1gb ram, HD IPS kijelző, 8gb belső tárhely stb...
Raktam rá CWM Recovery-t és szeretnék tenni rá egy másik ROM-ot.
Az a bajom, hogy a EZEK közzül is bármelyiket próbálom akkor a boot után a képernyő fekete majd halvány fehér csíkok jelennek meg, mint ha a telefon vagy a kijelző hibás lenne és nem tölt be a rendszer.
Nos... Recovery-ben csináltam egy teljes "gyári" szoftverről mentést, és a mentésből advenced restor-al a boot.img-ét feltettem a módosított ROM-hoz, így betölt a rendszer.
Viszont csak néha néha villan fel a kép, pl: ha másik oldalra lép, felvillan majd fekete képernyőt ad.
Fejlesztői lehetőségeknél ha bepipálon a "Képernyőfrissítések megjelenítését" akkor úgy ahogy lehet használni a ROM-ot, de villog össze vissza a kép.
Valaki tud nekem erre megoldást? -
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz
FatalEror #61268 üzenetére
Na.. a Lenovo a mobiltelefonjaival még nem lépett ki a világ színpadára hivatalosan.
Mindenhol csak tablet meg laptop van hivatalosan.
Hogy most a kínai webshop maga javítja, vagy a Lenovo kínai részlegébe küldi vissza, passz.
Kérdezd meg a webshopokat.A 27% Áfa mindenképp rámegy.
-
-
FatalEror
addikt
-
sbe561
tag
Áfa visszaigénylésre van mód, ha már kiszabják rá? Persze cégként vásárolnám.
-
Zeki
nagyúr
válasz
FatalEror #61265 üzenetére
Több tucat webshop van.
A pandawillen 335 USDValóban gyártói hivatalos webshop, ami telót is forgalmaz, szerintem nincs az EU-ban.
Nálunk meg pláne nincs. -
FatalEror
addikt
Sziasztok!
Lenovo K900-t,mennyiért lehet beszerezni mostanság,mindennel együtt?
Mit tudnak ezek az Atom cuccok?Megállják a helyüket a "nagyok" mellett is?
Illetve hivatalos "lenovo shopból" nem lehet beszerezni,a garancia miatt? -
válasz
Sanyesz. #61255 üzenetére
Szerintem a Titanium valami mást is letörölhetett az app-on kívül, mert én rendszeresen leírtom azt a sok sz@rt, amit az alap rom tartalmaz és sosem volt ilyen problémám! (bootlop)
Felrakom az ES File Explorer-t, root jogot adok neki és a system/app mappából egyszerűen kitörlöm őket. (Vagy kényelmesebbeknek ott a CWM-es kínai szoft eltávolító.)
-
Sanyesz.
őstag
válasz
bunkomen #61258 üzenetére
Nagy hiba volt, hogy NEM készítettél rendszermentést (CWM, TWRP Nem tudom ezek elérhetők-e erre a típusra). Enélkül nem szabad a rendszerbe nyúlni.
Formázni hogyan sikerült? Mivel?
A rendberakás nem szerviz kérdése, főleg nem ilyen kínai készülékkel. Jó eséllyel semmit nem tudnak tenni vele. Mindenképpen kellene egy ROM-ot szerezned. Nézz körül itt vagy ezen a fórumon. -
KurtCobain
őstag
válasz
bunkomen #61253 üzenetére
A 3D weather progit én is töröltem anno a telómról,
nálam is csúnya bootloop lett a dologból. Aztán visszapattintottam szépen a CWM mentésem és haladt tovább az élet mintha mi sem történt volna.
Nem hiába mondom/mondjuk hogy mentés, mentés, mentés.
Bármilyen rendszer szintű módosítás előtt menteni kell! Legyen az egy system app törlése, vagy akár xposed framework telepítése.
Tanulópénz megvolt.
Lehetőségek:
- ha volt bárminemű mentésed, azt visszarakni
- rávaló ROM keresése
- a 3D weather.apk megszerzése, adb-n, update.zip-ként felrakása recovery-ből -
ZeUS2140
aktív tag
Sziasztok!
A www.chinapadmall.com boltot ismeri valaki, esetleg hallottatok valamit róluk?
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Sanyesz. #61255 üzenetére
Töröltem már vele más kínai irritáló app-ot is, nem gondoltam hogy baja lesz. Szépen elszúrtam.
Eredeti ROM-ot és ehhez a készülékhez készült ROM-ot sehol se találok. Sőt a root törlődött a formázással együtt, és ha újrarootolom akkor ugye újraindul ami miatt kezdődik az újraindulgatás. Esetleg nem lehet valahogy visszatelepíteni azt a két app-ot? Vagy valami más megoldás?Ha más nincs, nem tudtok valamilyen szervizt vagy valakit akit meg lehetne bízni a rendberakással? Itt Dunaújvárosban esélytelenek a szervizek, egy képernyővédő fóliát nem bíznék rájuk.
-
dptrsk
addikt
válasz
Áfogat #61252 üzenetére
Sziasztok!
Max. 30ezerért keresek telefont, ilyen kategóriában dualSIMeseket(csak 1 SIMmel használnám) találok, amik jobbnak bizonyulnak.
Ezeket találtam, ezek közül melyiket ajánljátok?
Esetleg van más bestbuy, amit ajánlotok?Qilive Q.4812
Navon Mizu M400
Beex M1G
Alcatel M'PopMinden tanácsot szívesen fogadok.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
bunkomen #61253 üzenetére
Nagy valószínűséggel Te a ROM-ba eleve integrált két alkalmazást töröltél, ami a rendszer "része" volt. Törlést követően persze a rendszer "nem találja" ezeket, feltételezhetően emiatt került bootloop-ba.
Próbáld meg visszatenni az eredeti ROM-ot, esetleg egy másik ROM-ot, ami erre a készülékre való. Ha sikerül, akkor ne töröld, hanem fagyaszd a két alkalmazást. Attól, hogy nem használod, még nem kell azonnal letakarítani. -
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Azt nem tudja valaki, hogy mitől lehet ha csinálok egy névjegy widgetet az asztalra akkor eddig az illető fényképe volt ott most is ott van de valami fehér ablak elfedi. Nagyon halványan látszik alatta, hogy ott a fénykép is.
Találkozott már valaki ezzel?Köszönöm
-
bunkomen
aktív tag
Sziasztok!
Van egy IHTC ONE telóm. Titaniummal kitöröltem belőle a gyári weather alkalmazást és egy idegesítő 3d-s weather widgetet. Na ezután a telefon újraindult és ahogy betölt megint újraindul és ezt egy végtelen körforgásban műveli.
Bootloaderbe bebootoltattam és a kínai sorok között kilógott egy "e MMC" sor.
Rámentem, a telefon formázta magát és működik is egészen addig amíg le nem zárom a kijelzőt. Ahogy feloldom a kijelzőt a telefon újraindul és folytatja az újraindulgatást. A két kitörölt app még a formázás után se került vissza.Hogyan tudnám megjavítani? Előre is köszönök, bármiféle segítséget. Már napok óta keresgélek és semmi.
-
válasz
emiki6 #61240 üzenetére
Ha kellene rá a vaku is, akkor a cappa72 által említett A820 "testvérét" tudom javasolni: Amoi N828... Gyakorlatilag ua. csak vakuval. Nálam is 3/4 éve szolgál és nincs vele probléma. Van topicja is, bár nincs valami nagy élet. (Legutolsó stabil rom: 4.2.2-es. Ennél újabbat ezekre a MediaTek-es SOC-os telókra nem is fogsz találni.)
-
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #61245 üzenetére
+1
Így olyan tucat lett.
-
myk74
senior tag
[link]
Végre van feketében! -
emiki6
veterán
Nem nekem lesz...
Igények:
- legyen viszonylag jó fényképezője (5-8 megapixeles)
- első sorban telefonálásra
- legyen jó minőségű és megbízható
- Nem kell, hogy "csúcs" hárdver legyen benne
- Legyen érintőképernyős
- kb 4(-5)"-os legyen
- Legyen androidos
- mobilnet, gps, wifi
- legyen jól látható külső fényben
- Bruttó 40-60 ezer forint között legyenKb. ennyit tudok most mondani. Tudom a kört nem nagyon szűkítettem le.
-
Zeki
nagyúr
válasz
emiki6 #61235 üzenetére
Mivel mindenkinek mások az igényei, így elég nehéz bestbuyt mondani.
Van egy rakat ugyanolyan hardveres telefon, aztán egy másik rakat másik ugyanolyan hardveres, amelyik neked bejön (tudás, külső, ár), az neked a bestbuy.Vannak páran, akiknek most a Zopo ZP700 a bestbuy, de másnak meg más.
-
emiki6
veterán
Sziasztok!
Szerintetek melyik a legjobb dual sim-es telefon ár/érték arányban? Azaz melyiket ajánljátok leginkább, melyik a bestbuy a kategóriában? Samsung előnyben, de lehet más is.
Köszi!
-
Zeki
nagyúr
Az elég tré telefon.
Ha dual simes kell, ilyet vegyél.
Szerintem. -
Jim-Y
veterán
Sajnos nem magamnak lesz a telefon, így a külföldről való rendelés nem játszik, csak a magyarországon (szolgáltatótól, gsm boltból, webshopból) elérhető modellek játszanak:/ Ezzel a kitétellel tudnátok ajánlani valamit? Maguktól az ALCATEL one touch 918D -t nézték ki, ha nem jön más/jobb ajánlat, akkor szerintem ezt veszik meg, ellenben már alig elérhető.
-
atv72
tag
válasz
CoolBoy323 #61229 üzenetére
Egy ilyen telefon esetében akkor jön egy angolra átállítható alap android? Amin viszont nem lesz gapps, ugye?
-
-
szabmat
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni:
Betörtem az iOcean X7 Turbo-m kijelzőjét, és a repedés alatt nem érzékel semmit az érintőpanel (a kép az üveg alatt tökéletes), bár a törés nem nagy, de a telefon használhatatlan (PIN kódot nem tudok beírni, lock screen-t nem tudom felnyitni). GSM szervízekből érthető módon elküldtek, én viszont nem tudnám megcsinálni, másikat nem akarok venni, mivel nagyon szeretem.
Van köztetek olyan aki tudna segíteni?Köszi: szabmat
-
atv72
tag
Sziasztok,
erősen hajlok egy Iocean x7 hd-re. De a kérdés:
- érdemes megspórolni kb. 8000 Ft-ot és venni egy minideal/aliexpress/1949deal-es esetleg rootolt, de semmi mást nem tartalmazó készüléket, ha egyáltalán nem vagyok egy root bajnok vagy ennyivel drágábban az etotalk-tól megvenni mod rommal?(Figyelembe véve pl. hogy épp az x7 hd-re nem nagyon jöttek még ki romok.)
Köszönet minden mérleglési szempontért!
-
RVR400
veterán
Guruk!
Valaki tud végleges megoldást az INVALID IMEI megoldására? Tehát a lényeg, hogy hard reset után ne kelljen mindig visszaállítani az IMEI számot, mert most jelenleg így van a telómnál, és kicsit zavaró. Van rá valami végleges megoldás, vagy marad az MTK Tools-os visszaállítgatás a backupból?
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok. 40e forintig bezárólag keresnénk strapabíró dualsimes telefont. Mik mostanában az ajánlott tipusok? üdv
-
RVR400
veterán
válasz
djnice #61218 üzenetére
Van egy Miz Z3-am. Ennek az akksija akkora kb, mint egy Galaxy Ace, és erre van ráírva 3300 mAh. Szerinted mekkora a valószínűsége, hogy egy fizikailag feleakkora méretű akksi 2800-as?
Amúgy érdekes, mert itt írja a 3G-t. -
Gino20
őstag
Sziasztok!
Nem tudom hol tegyem fel a kérdést, ezért itt is felteszem hátha tudtok segíteni.
Tegnap óta rákattantam ezekre a kínai cuccokra, mert szükségessé vált egy dual SIM-es készülék és elég jónak tűnnek.
Már annyi mindent olvastam, hogy kezdek elveszni az adat dömpingben, így a segítségeteket kérném, hogy milyen telót vegyek 50000 körüli összegből?
Maga a tárhely nem fontos (jelenlegi 4Gb-ot sem használom ki) csak a gyorsaság számít. És itt jön szóba a RAM mérete. Nem tudom, hogy elegendő-e az 1 Gb-t, mert ha megtelik, akkor gondolom belassul a teló (erről esetleg tapasztalatok?).
Cubot One Ennek ha jól tudom nagyon gyenge a kamerája viszont baromi jól néz ki (szerintem).
THL W8
THL W8s W8 és W8s alig van különbség árban. Itt PH-n van két teszt erről a telóról. Elég jónak tűnik, relatív jó kamerával.
Neken N6 Na erről nem sokat tudok. Se minőség, összeszerelés, se kamera.
Vagy egy olcsóbb változat W200Vagy esetleg van más ötletetek ebben az ár kategóriában?
Vámot, hogy lehet megúszni? (valaki azt írta, hogy nem fizetett, valaki meg igen)Válaszaitokat előre is köszönöm
-
-
válasz
Sanyesz. #61209 üzenetére
Köszönöm a tapasztalatok!
Ha a TD-től keddig nem jön visszaigazolás a feladásról, akkor lehet felülvizsgálom a döntésemet.
Amúgy igen, ha a ThL T100 a 2700mAh-s aksival elérhető lenne, nem is lenne vitás, hogy nekem is jobb választás lenne. A fene érti, miért kell ez a nagy szeparáció...
-
azozo
senior tag
válasz
KurtCobain #61204 üzenetére
Igaz.átsiklottam .... de legalább 62 mm széles
-
Sanyesz.
őstag
THL T100s
- Szerintem teljesen korrekt a fogása és tapintása is. Én nem használom a hirtelen rózsaszín szilikon tokot, de enélkül is jó a tapintása. Inkább vettem egy beledugós tokot.
- A Bluetooth-t két autó gyári, beépített kihangosítójával próbáltam (Suzuki, Mazda). Normál módon lehet párosítani és a hívásokat intézni mindkettőnél. Mondjuk a BT Audiót nem próbáltam ki.
- Az akku nyilván a készülék paraméterei és a kapacitás (2300 mAh) miatt kevesebbet bír, de ezt tudtam előre. Kínai belpiaci viszonylatban januártól 2700 mAh-s akkuval is kapható, talán hozzá lehet férni egyszer itthon is a nagyobb akkuhoz. A Zopo 998-nek 2400 mAh-s az akkuja, de 5,5" a kijelzője. Az üzemidő ott sem lesz jobb.
- A GPS jó, fullHD-s teljes képernyős navival szépen működik. -
Zeki
nagyúr
-
Mazsika
őstag
Sziasztok!
Lenovo P770i-hez kellene nekem valami jó magyarított rom! Tudna nekem valaki segíteni? Köszönöm előre is!
-
sbe561
tag
Ha valakit esetleg érdekel. Auchan Qilive = Archos
-
azozo
senior tag
-
Áfogat
csendes tag
Sziasztok!
Dual SIM-es telefont keresek, viszont nem találok az alábbi elvárásokkal:
- a legfontosabb, hogy legyen kicsi, ez alatt azt értem, hogy a szélessége max. 60 mm (egykezes működtetés nekem max. eddig kényelmes). A képernyő lezáró gomb az oldalán legyen, ne a tetején, hogy könnyen elérhető legyen.
- szép kijelző.
- jó akku, pontosabban hosszú üzemidő. Ez alatt napi 2 óra net, 3 óra telefon, folyamatos szinkron 3G-n, és bírja ki az esti töltésig.
- legyen szép, vagy legalábbis formás.
- kesztyűben is kezelhető legyen.
- elfogadható sebességgel menjen, egy deka játék nem lesz rajta, nem kell erőmű. Most van egy 512 MB/MTK 6577-es telefonom, ez a sebesség kiváló számomra.
- Max. 70 eFt, mindegy honnan, lehet kínai is.
- mindegy milyen rendszer fut rajta, felőlem lehet Symbian is.
Igazából nekem így nézne ki egy tökéletes telefon, de sajnos nem találok. Amennyiben bárkinek van hasonló jellemzőkkel bíró telefonról tudomása, kérem ne tartsa magában az infót. Ha álmot kergetek légy szíves azt is írjátok meg, előre is köszönök minden segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest