Hirdetés
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz ATM_automata #61697 üzenetére
-
Sanyesz.
őstag
válasz Gino20 #61682 üzenetére
Nos, az említett boltot én sem ajánlanám. Az ígéret földje. Az egy dolog, hogy mit mondott neked. Náluk mindig minden van raktáron. Aztán, ha megrendeled és kifizeted, akkor derül ki, hogy éppen elfogyott. Magam is tapasztaltam ezt náluk.
Nem hinném, hogy 7-10 ezer Ft-ot kellene fizetni futárra. Ahonnan én szoktam rendelni, ott 15-20$ a felár. De olykor még ennél is kedvezőbb. Ebből eleve kb. 6$-nyit kifizetsz a postának kezelési költség gyanánt. Ergo 10-15$ a tényleges többlet. Ennyit szerintem megér, hogy egy hét alatt nálad a készülék.
De te tudod...(Kedden rendeltem egy készüléket. Tegnap vette fel a DHL, ma már úton van Európa felé, késő este ér Lipcsébe. Jövő hét első napjaiban nálam lesz.)
[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Vjankovics82
senior tag
Sziasztok!
létezhet olyan nyomkövetőszám hogy az eleje CE és utána 6 szám van és annyi?
nem először rendelek de ilyet még nem láttam!meg ez milyen posta itt látni hogy feladták: [link]
-
ATM_automata
őstag
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Adott egy THL W100 telefon, SD kártyával. Kb 1GB belső memóriát lát a rendszer, ebbe telepíti az appokat. Elkezdett ugatni, hogy szerinte kevés a hely a telefon memóriájában, valamit csináljak. Gondoltam átrakom a progikat az SD kártyára...de nem lehet csak párat átteni, ami tényleg foglal is helyet, azt nem engedi a rendszer átpakolni. Jellemzően google programok.
A telefonon egyébként a google cuccokon és a facebook appokon kívül nincs más, nem is értem, hogy a fenében nem férnek el ezek 1GB-on...
Mit tudok tenni szerintetek? Van valami megoldás arra, hogy helyet csináljak a telefonon és az appok is megmaradjanak? Rootoltam a telefont, ha ez esetleg könnyít valamit a helyzeten.
Előre is köszönöm ha valaki foglalkozik a bajommal egy kicsit.
What else?
-
hermit
tag
-
hermit
tag
Hi,
kosz mindenkinek, aki hozzaszolt a notification led-hez!
Notification led ezeken a tipusokon van (a tipus mellett a valaszolo neve):
Jiayu G2 - Hermit
Jiayu G3 - fodi11
Inew V3 - RVR400
Jiayu G4 - CoolBoy323
Thl w100 - CoolBoy323
Zopo zp700 (es meg jopar zopo) - CoolBoy323
Vowney v5 - tolvaj!
Xiaomi Hongmi - m4csk4fogo
Jiayu G2S - Bloksma
thl w200 - egykettő
Cubot GT99 - svgyulaHa meg van vkinek infoja, ne tartsa magaban, masnak is hasznos lehet ez az info!
Kosz!
-
overland
aktív tag
válasz Komplikato #61691 üzenetére
4.1.2
os version LenovoMagic 4.5
h-2-01
kell még valami?unatkozó okoskodó okostojások kíméljenek!!
-
Komplikato
veterán
válasz overland #61688 üzenetére
Beállításoknál szokott lenni Telefon névjegye vagy adatai menü, általában a legutolsó és normális esetben ott a Rom neve (Build száma) és a kernel neve és verziója is látszik.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Komplikato
veterán
válasz dehogyisnem #61687 üzenetére
Próbáld meg a Privát gombot. Máshogy hetekkel később sehogy. Persze akkor csak cél személy látja majd.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
jimmyke_92
csendes tag
megjött a htm m1 vasam
1-2 órás vizsgálódás során eddig az jött le talán kicsit gyenge a wifi benne, de remélem nem vészes (esetleg ha vki tud rá valami megoldást megköszönném új nekem a 4.2 android eddig 2.3-as xperia x8am volt...)
gondolok itt arra, hogy valamit be kellett volna-e állítanom még a wifihez v ilyesmi fogalmam sincs
mellesleg találtam már custom rom-ot hozzá, lehetséges az lesz a végső megoldás rá -
overland
aktív tag
Sziasztok, új vagyok a témában kis segítséget kérek...
Van egy lenovo A760 telefonom, ami rootolt, de nem tudom milyen rom van rajta, szeretném egy általatok ajánlottra lecserélni, mert nem igazán működnek rajta az appok, de azt sem tudom, h mivel tudom lementeni a mostani állapotot.
unatkozó okoskodó okostojások kíméljenek!!
-
dehogyisnem
tag
Halló valaki mondja már meg legyen kedves, hogy egy bejegyzésre hogy tudok úgy reagálni mint válasz és oda is kerüljön ne máshová...?
Tibor -
dehogyisnem
tag
válasz pitrikzoli #61121 üzenetére
Van csak elkeveredett!
Írom priviben inkább -
dehogyisnem
tag
válasz pitrikzoli #61121 üzenetére
Helló! Van! Már fogalmazom.
-
Gino20
őstag
válasz fateless #61651 üzenetére
A bolttal szemben? Ezt nem igazán értem. Eladót kérdeztem, hogy van neki készleten? A válasz igen. Futár szolgálatért nem fizetek 7-10 ezer ft-ot így marad a Kína posta ami más webshopban is ugyan az. Így leszűkült a kör arra, hogy kifizetem a telót és nem kapom meg? Vagy mire gondolsz?
arfer: Köszönöm az infót . Fogalmam nem volt róla, hogy létezik ilyen 3G-s probléma.
-
fradi81
veterán
Hello
40.000 ft-ig tud valaki jó androidos dualsim-es okostelefon(oka)t ajánlani? Magyar menüs, vagy könnyen magyarítható kellene, legyen masszív ne ropogjon, legyen benne gps vevő, wifi, pixelmentes kijelző és legyen gyors a menü ne szaggasson sehol, ennyi a lényeg.
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
tfalcon96
aktív tag
Szerintetek a Haier w718-on elfutna a Real Racing 3 vagy az NFS Most Wanted?
_______"I Am Consciousness. I Am Alive. I Am Chappie."_______
-
törölt tag
na, megjött a levél DHL-től, kell fizetnem vámot: 20€.
-
svgyula
addikt
válasz Kacsanova #61667 üzenetére
Szia! Nem lehet hogy meghalt az akku? Nekem nagyon úgy tűnik a kijelző pedig lehet hogy csak azt jelzi hogy mekkora a töltő által ráküldött feszültség. Viszont zárlatos akkuval nem indul el a telefon! Ki kellene venni és megmérni a feszültségét. Csak töltőről sem fog menni! Aztán hogy honnan tudsz ideiglenesen másikat legalább egy próba erejéig kérni már ez 1Ft-os kérdés!
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
svgyula
addikt
válasz hermit #61601 üzenetére
Szia! Cubot GT99 is van!
(#61645) arfer
Küld vissza a telót és kérjél cserét esetleg másik típust DE a feladáskor is írd rá a csomagra, hogy garanciális javítás és tedd el a feladó vevényt. Ha visszajön akkor azzal igazolod hogy már kifizetted az ÁFA részt!(persze erről is fogják kérni az igazolást)Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Sanyesz.
őstag
válasz feltamadas #61673 üzenetére
Ha kinyitod a téma összefoglalót, ott van ilyen leírás.
-
feltamadas
tag
Sziasztok
sikerült egy ilyen készüléket megvennem BEDOVE HY5001 3G Smart Phone W/ MTK6589
és szeretném a GPS életre kelteni, mit kel telepíteni és milyen beállítások kellenek? egy szájbarágós leírás kellene mert ez az első androidos készülék a családban, előre is köszönöm . lehet privátban is.[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Valaki rendelt, látott már közelről W101 MTK6572W telót?
Milyen a kijelző minősége?
A HTM M1 ugyanezen vas köré épített cucc, azt éreztem, hogy sebesség téren egy első okosmobilnak elég lenne, de ha ez is úgy invertálodik, akkor át kell gondolni még...A kereső nem dob releváns találatokat sajna rá.
Köszönöm szépen a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Sanyesz.
őstag
válasz fotosjani #61663 üzenetére
Ez nekem is megfordult a fejemben, mivel azt írta, hogy akku tesztet akart csinálni. Mondjuk ez tényleg banális dolog.
(#61664) Akkor a "lemerült akku" variáció sajnos nem jött be. Viszont a töltést veszi és ki is jelzi.
[ Szerkesztve ]
-
-
Sanyesz.
őstag
válasz Kacsanova #61660 üzenetére
Magyarul kikapcsolt állapotban van jelenleg a telefon a jelek szerint. Recovery módban indítva sem mutat semmi életjelet?
Gondolom akku ki/vissza már megvolt.(#61662) SP Tools-szal próbálkoztál?
[ Szerkesztve ]
-
Kacsanova
csendes tag
válasz aytukabozs #61659 üzenetére
Ha rádugom a gépre a Windowsban lehet hallani az USB csatlakozás majd egyből a leválasztás hangjelzést. A képernyőn megjelenik az akksi töltés jel és el is kezd töltődni az akkumulátor. Egyéb életjelet nem ad a készülék
-
Kacsanova
csendes tag
válasz aytukabozs #61656 üzenetére
Ellenőriztem, igen kattan, a power gombnál, valamint a hangerőszabályzó gomboknál is.
-
-
OddMan
őstag
PRESTIGIO MultiPhone 7600 DUO-ról vélemény?
Spec. alapján nagyon jónak tűnik, erősen gondolkodom azon, hogy veszek egy ilyen phabletet. Talán az akksi és a 4GB belső tárhely kicsit kevésnek tűnik, bár a tárhelyet fel lehet bővíteni micro sdhc kártyával. Kérdés mennyire bírja az akksija?[ Szerkesztve ]
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
Kacsanova
csendes tag
válasz Kacsanova #61594 üzenetére
Eddig tartott a nagy öröm, 2 és fél nap hibátlan működés után most be sem kapcsol a telefon... Haverom rádiót hallgatott rajta, az akkumlátor használatról akart készíteni egy képernyő fotót (power gomb+hangerő le kombóval) ekkor a telefon elsötétült, a rádió ment tovább, de a telefon nem reagált semmire, kivette az akksit, de újra bekapcsolni már nem tudta a készüléket. A power gombot 1x-2x kicsit nehezebben érzékelte már korábban is. Hogyan tudnám kideríteni, hogy a gomb ment tönkre ilyen hamar vagy a szoftver adta meg magát? Paypalon még 45 napon belül vagyunk, ha a gomb a ludas indítanám is a dispute-ot, viszont ha a szoftver akkor valahogy rendbe kellene rakni...
-
tfalcon96
aktív tag
válasz aytukabozs #61647 üzenetére
Csak annyi a követelmény, hogy a maximumot kihozzák belőle ezért az árért, a stabilitás és az élettartam.
-
veterán
válasz Gino20 #61649 üzenetére
A Zopo LTPS kijelzőt rakott a 980 / C2 sorozatba (ugyanolyan jó, mint a hype-olt IPS, sok IPS-nél jobb is, csak Apple óta mindenki ezt a három betűt keresi, ami egyébként ugyancsak TFT technológia).
A készülékkel szemben nem lennének fenntartásaim, a bolttal szemben már inkább..."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Gino20
őstag
Sziasztok!
Egy utolsó kérdés
Találtam egy baromi jó vételnek tűnő ZOPO C2 Plus készüléket.
Viszont a kijelzője nem IPS és Gorilla hanem TFT és OGS, és a kamerája is ,,csak" 8 Mp. Erről valakinek esetleg tapasztalata, véleménye, hogy jó ez a kijelző vagy sem?
A másik teló ZOPO ZP998
Szerintetek megéri a többlet költséget a C2 Plus-hoz képest?
Köszi -
aytukabozs
addikt
válasz tfalcon96 #61642 üzenetére
jaaa, hogyne lenne, én csak azért ezeket emeltem ki mert kifejezetten ZTE-kre kérdeztél rá CineDOG1-nál...
Csak a 100$ az ami eléggé leszűkíti a kört...
Ha irnál valamiféle minimum követelményt biztos lenne itt pár embernek valamiféle tippje...[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
veterán
Ez esetben a 44. nap környékén kezdeményezel egy dispute-ot, leírva, hogy eltelt ennyi idő a rendeléstől, de még nem érkezett meg a termék, noha már a postán van és mivel nem igazán ismered az eladót, ezért a biztonság kedvéért kezdeményeztél egy ügyrendezést, melyet a készülék megérkezésekor és ellenőrzésekor készségesen lezársz. Ezt elolvassa a paypal is, a bolt is. Egyik sem lesz túl boldog, hogy extra munkájuk adódik vele, de mindkettőnek csak minimális plusz időveszteség (pár perc) és te is védve leszel az érkezésig.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
arfer
senior tag
válasz cappa72 #61635 üzenetére
Köszönöm, ezt az NVRAM-os játékot már eljátszottam egy Lenovo A820-al még a nyáron (talán emlékszel), ott is megoldotta (persze csak factory reset-ig, utána lehet újra csinálni), de az igazi problémák a nem működő SIM foglalatok ... Esetleg próbálkozok majd logcat-tel, hátha látszik valami exception benne... De az A820-nál is csak a visszaküldés volt a megldás. Az is bukta volt, csak kisebb, mivel akkor még nem volt ÁFA ...
Gondoltam hátha azóta már valaki oldott meg ilyen problémát, azért írtam...
-
TCr
veterán
válasz fateless #61643 üzenetére
Világos. Nem vagyok sumákolós fajta, nem is ezért kérdeztem.
Az "aggaszt" kicsit, hogy a jan. 27-én megrendelt telefont tegnapelőtt, febr. 11-én postázták (tudom-tudom, ünnep) az ide fog-e vajon érni azon a bizonyos 45 napon belül, vagyis márc. 13-ig?
Illetve ha nem ér ide megrendeléstől számított 45 napon belül, akkor érhet-e valamilyen hátrány?
Csak magamat szeretném védeni, nem az eladót lehúzni.[ Szerkesztve ]
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
veterán
Látom már megelőztek.
Annyit még ehhez, hogy hiába kapsz hibás készüléket, mert ha pl ez esetben nem vagy hajlandó visszaküldeni hogy a bolt kicserélhesse, akkor nem fognak a te javadra dönteni, mert nem vagy együttműködő a probléma orvosolásában. Megjegyzem, ez teljesen jogos.
-
tfalcon96
aktív tag
válasz aytukabozs #61641 üzenetére
ZTE-ken kívül nincs más alternatíva. Valami, aminek jobb a közösségi támogatása?
-
tfalcon96
aktív tag
válasz aytukabozs #61631 üzenetére
Ez Zte V965 akart lenni?
-
aytukabozs
addikt
pontosabban első körben 'összekötnek' az eladóval, és jótékonyan mosolyogva figyelik mire juttok (dispute), és ha nem sikerül megegyeznetek akkor jön a következő kör (claim) amiben már tevékenyen résztvesznek, és aminek a végén döntenek hogy ki a saras...
[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
dzsoke2
tag
Sziaszto.Az mitöl lehet ledobálja,időnként kiirja hogy sérült sd kártya?
-
veterán
Az, hogy a 45 napból kicsúsztál még egyáltalán nem probléma, mert a bolt attól még kicseréli (ha emberként kommunikálsz velük). De attól még az ÁFA és várakozási idő akkor is megmarad (ez is független a 45 naptól).
Talán a ROM-csere segít.
-
arfer
senior tag
Megtörtént az, amitől féltem: a posta lassúsága miatt kicsúsztam a paypal 45 napos védelméből egy pandawill-es HaierW718J rendeléssel (én is hibáztam, hogy nem figyeltem oda a határidőre, de a pandával eddig nem volt gondom). A teló pedig hibás: egyik slotjában sem működik egy SIM sem, ráadásul ott virít a Wifi oldalon a fincsi kis NVRAM Error ... Meg tudom vajon javítani, esetleg ROM cserével, vagy valahogy? Mivel a NAV jól megÁFÁzta, és a visszaküldés is drága, elég sokat buknék rajta...
-
jamesdean431
újonc
Érdeklődnék, hogy szeged-szeged környékén tud valaki megbízható kínai telefon doktort?
Köszi -
aytukabozs
addikt
MX28-ra, és P7 minire IPS-t írnak, N9700- re meg sima TFT-t, de ez persze lehet elírás is.
még mindig várom a refundot DX-éktől, úgyhogy folyamatosan kerülnek be a kalapba telók - legutóbb pont az MX28, de most elkedvetlenített kicsit ez a 2 point multitouch...
Ezek gondolod crossflashelhetőek?Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
iMaverick
addikt
válasz cappa72 #61549 üzenetére
Vagy lehettek fekete kalapos hacker-ek is... (Igazából nem értem, hogy a fekete kalapos hacker és a cracker között mi a különbség? Nem látom.)
Wiki szerint:
craker
A cracker (magyar zsargonban: krekker) olyan, a számítástechnikához magas színvonalon értő személy, aki tudását elsősorban a saját céljaira használja fel, visszaél vele, és másokat károsít meg. Számítógépekre hatol be jogtalanul, adatokat szerez meg és használ fel elsősorban anyagi javakért, esetleg társai elismerésének reményében.fekete kalapos hacker
„Black-hat hacker”-nek (feketekalapos hackernek) nevezzük azokat a hackereket, akik tudásukkal visszaélve, jogosulatlanul számítógépbe illetve számítógép-hálózatokba törnek be haszonszerzés vagy károkozás céljából.[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
koala69
tag
Szia Cappa 72
szeretnek kerni Toled egy kis segitseget - tanacsot, de nem kozvetlenul tartozik ide, ezert kuldtem a freemail-re egy pu-t, Ha idod engedi megnezned?
koszonom!
G -
veterán
Nap közben kapcsold ki a telefont
Nyomd meg a híváskezdeményezés gombot, majd a menü gombot a készüléken. Utána beállítások, majd beszédhívás, aztán hívástiltás. Válaszd ki a megfelelő SIM-et. Talán ott (a minden hívást legalábbis itt kell).
[ Szerkesztve ]
-
485
aktív tag
Hogyan tudom beállítani azt, h csak néhány ember tudjon hívni? Köszi
-
kmarci25
veterán
válasz Viktor0610 #61577 üzenetére
Ebben igazad van, mindenképp az eladó jó szándékát mutatja, hogy hívott. Az tényleg fura, hogy nem a Mi3 fogy jobban! Én is csak passzióból veszem a Hongmi-t, nem azért mert az egyik 60 ezer, a másik meg 135. Jobban tetszik a Hongmi neve. Kérhetem, hogy szólj, ha változik valami (értesítenek, hogy készleten van, elindították, stb.) Akár privátban is. Tényleg érdekel, hogy milyen ez a bolt.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz CoolBoy323 #61499 üzenetére
G2F news: lof.szt nem tudnak meg, mikor lesz WCDMA-s verzio!
A cdma-s viszont kaphato...Forras: geek
-
EG0
aktív tag
Egyébként vicces, hogy (szerintem) ugyanazt a telefont simán eladják Mlais MX28, Elephone P7 mini és Sesonn N9700 néven is. De legalább van hozzájuk ROM.
-
Mizse
csendes tag
Sziasztok!
Viszonylag keskeny(kb.65mm), gorilla glassos üveggel telefont keresek max. 60e. körül.
Tudnátok ajánlani olyat ami már többeknek bevált?
Jiayu 5 nagyon tetszik, de sok véleményt nem találtam róla.Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest