Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Surda-
őstag
válasz bubu256 #115437 üzenetére
bocsánat,bocsánat,reggel van még nekem,igazad van és köszi a tippet,ezt megvárom!
Végre valami, kifejezetten örülök neki.
A 4c merült fel még,csak kicsit drága még EU-ból.Outlander:
2éve használom az egyik legrégebi Rommal,elég kritikus vagyok,tényleg nem note2 szint a gyorsasága,de szerintem kifejezetten gyors még mindig,röccenés nélkül megy.
Képekben ez a szint.
Ilyen képeket lő a mai középkategória is.
Erre én azt mondom rendben van,de alább nem adnám, inkább olyat szeretnék,amire azt mondom: ez igen,ezért érdemes lecserélni a mostanit.[ Szerkesztve ]
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
Surda-
őstag
válasz bubu256 #115435 üzenetére
Igen xiaomikat figyelem,a Note 2-3 szerepel is lehetséges alternativaként, de 5,5 + kamerában nem egy nagy előrelépés. Sőt,van,aki szerint visszalépés.
A Note 3-al az a baj egyelőre,hogy zárt a bootloader + nem cserélhető az aksi + nincs sd kártya lehetőség.
Szóval oké,jobb,de nagyobb is,nem érzem ,hogy akkora előrelépés lenne,hogy azonnal cserélnem kelljen.
Haverom note2-jét én üzemeltem be,jó telo egyébként."Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
-
aytukabozs
addikt
válasz bubu256 #88626 üzenetére
az még csak 1:1 lenne, de sajna a coolpad oldalán is csak dual standby-os
Az van hogy ha valaki értehetlen okokból dual active telót akar akkor mindíg az etotalk gyüjtését vesszük elő, mert más webshopnál nem lehet erre szűrni.
De akkor ezt most megjegyeztük hogy csak a következő telótól érvényes a lista.[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
kmarci25
veterán
válasz bubu256 #79316 üzenetére
Szerinted csak azok jönnek Kínából akik letelepedési kötvényt vásárolnak? Amit linkeltél az egy lehetőség, fizetsz, és kapsz letelepedési engedélyt. A kolléga a fentiekben családi letelepedési vízumot emlegetett, ami nem létezik. A legtöbb kínai, aki itt van az munkavállalási céllal utazik az országba és ilyen célú tartózkodási engedélyt kap (ha pozitívan bírálják el az ügyét).
Aki idejön hosszabb távra, az már a külképviseleten benyújtja a szükséges okmányokat, kap egy vízumot, ami rövid ideig érvényes és csak egy beutazásra jogosít, idejön és itt átveszi a tartózkodási engedélyét, ami több évre érvényes. Ha már hosszabb ideje, életvitelszerűen tartózkodik itt, akkor kaphat letelepedési engedélyt, kivéve persze abban az esetben, amit linkeltél. De ahogy írják is valamivel több, mit 400 db fogyott, ami nagyon pici töredéke a hazánkban élő kínai állampolgároknak.aytukabozs: nyilván nem, de nem is erről szól ez a beszélgetés, hanem arról, hogy jellemzően milyen tevékenységet végeznek az itteni kínaiak.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz bubu256 #52523 üzenetére
Tegyük fel, hogy 240$ dollár körül lesz az ára, ha rendesen meg lehet majd venni a nekünk valót.
Megéri ez a hatalmas felárat?
Ennyi pénzért már majdnem 2GB ram-os telcsit lehet venni...
Minőségben sem hiszem hogy annyira hűdekirály lenne, szerintem sima műanyag
Akkor már inkább G4 ennyiért
-
andatti
senior tag
válasz bubu256 #46465 üzenetére
Háát, nagyon szépen köszönöm, ezt én is megtaláltam, de nem boldogultam vele...
ugyanis csak addig jó, hogy "-> Set Available Funding Sources -> itt pedig a használandó bankkártya mellett: Conversion Options" De nekem már nincs sehol Conversation options, ez a kép fogad. Szóval semmilyen conversion itt nincs, ha pedig leokézom, (a save gombra kattintok) akkor ez. A 400 Ft-os hitelesítés is megvolt már, nem tudom miért nem sikerült...
Így pont a lényeg nem sikerült:
Conversion Options -> Bill me in the currency listed on the seller's invoice. -> Submit.De azért köszi!
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest