- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
válasz
hevizms #58857 üzenetére
Igen, csakhogy a Hongmi mögött ott van egy nagyon is aktív és népes MIUI közösség.
1 perc google után találtam:
A tesztben negatívumként hozza hogy nincs 3G, azonban ő nem WCDMA-s verziót vett, a WCDMA-s telefonban természetesen működik a 3G.
Megjegyezném, hogy a tesztben szereplő fotók alapján nem kicsit veri agyon a Jiayu kameráját...
Szerk:
Úgy látom, más is megtalálta 1 perc google után, és linkeltétek is, bocsi
Azért benne hagyom a HSZ-ben, mert erre a linkre vonatkozik a HSZ nagy része. -
-
berigazek
őstag
válasz
mong08 #58997 üzenetére
Nem...mondom ..régi motoros vagyok dual sim-ben,de ilyennel nem találkoztam.Mindent átnéztem ezerszer és mégis...nem látok semmi abnormalítást...Ahol az ,,R" látszik az a T-Mobile-os SIM-en itt kint Németországban,de le van tiltva minden,a bal oldalit használom,azaz a német SIM-et internetezésre.De az érdekes az,hogy,ha bekapcsolom a Roaming internetet a magyar SIM-en akkor is előjön ez
-
sicc33
aktív tag
válasz
KurtCobain #58828 üzenetére
Elsőre azt hittem, a kezemre gondolsz
!
-
sandorwat
csendes tag
Szia!
Nekem megjött az iNew V3! Gyomrozni még nem volt időm munka miatt.
1, Az akksija eléggé harmatos, estére töltőre kell dugni ( a rendszer eszi nagyon az akksit, de nem tudom mi 50%-át az húzza le minimum.)
2, Szép kijelző, jó anyagminőség, viszont a hátlap elég vékony, kicsit recseg az NFC antennánál, de utóbbit leszámítva nagyon jól össze van rakva.
3, GPS jónak tűnik, de csak futólag néztem meg.
4, Kamera nappal jó, sötétben viszont bajban van a fókusszal. Led villanó is elég korrekt.
5, A rendszer stabil, folyamatos, wifije nem a legerősebb, de nem rossz.
6, Kicsit halknak érzem a hangszóróját, de a mikrofonja jó, még nem panaszkodott senki kb. 100 fő.
7, NFC, OTG, 3G adatkapcsolatot nem volt lehetőségem kipróbálni, erről nem tudok nyilatkozni.Eddig semmilyen problémám sem volt vele. Ha valakinek problémája lesz az OTG-vel elvileg van hozzá javított rom.
-
agoka07
senior tag
Üdv, tudna valaki nekem egy kis beszámolót adni a Zopo C2 Platinum-ról? Vannak hibái, sok-e neki a fullHD kijelző?
-
czaczaczacza
csendes tag
Én dec 24-én a Pandáról megrendeltem az Inew v3-at. Azóta is processing.... Szinte minden nap írok nekik és kérdezem mi van mikor akarják feladni, lassan egy hónap eltelt és szinte minden nap csak azt írják hogy 5-6 munkanap és feladják várjak türelemmel....nincs raktáron... bla bla bla (akkor írják oda hogy out of stock)(sablon szöveg) de a türelem lassan elfogy szerintem kedd magasságában pénz visszakérem. Aztán meg jönnek az ünnepek náluk akkor azért nem, azt már nem fogom megvárni, akárki akármit mond nálam a Panda leszerepelt!!!
-
Zeki
nagyúr
válasz
gallimi #58987 üzenetére
Igen, vársz.
Meg rágod a körmöd, hogy 2 hete nem adták fel! meg hogy 5 hete úton van! meg hogy 2 hete a vámon!
Mijafaszvanmár!?Szóval vagy van végtelen türelmed, vagy DHL expressel rendelsz.
Kínai boltok:
minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, to2c, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, tmart, lightinthebox, coolicool, 1949deal, malleshop, dealsprime, lightake, cellphonemic, mcbub, pandawill, dinodirect, tomtop, priceangels, coolseason, lenteennem megbízhatósági a sorrend.
-
berigazek
őstag
Üdv mindenkinek!
Ez a képernyő fogad mindig ahányszor bekapcsolom a telefont,sehol nincs pipa benne a négyzetben a Roaming vagy bàrhol a Beállításokba mégis mindig előjön.Hogyan tudnám eltüntetni végleg ezt a kiírást? Már az idegeimre megy.4 éve Dual Sim-et használok,ilyennel nem taliztam még -
gallimi
tag
Bocsi de nagyon nem vagyok tisztában ezekkel a rendelésekkel még tanuló vagyok. Ha megrendelem a telót fizetem paypal-lal az adott oldalon, akkor nekem utána mi teendőm van? Várom a levelet a vámról? Aztán azt is fizetni majd jön a teló a postással?
-
mong08
tag
Látott már valaki CUBOT BOBBY-t ??
Mindenhol kihangsúlyozzák, hogy "super Bigger" akksi.. 3400 mAH .. igaz a teló nem nagy durr.. de ha igaz az akksi akkor akár ütős is lehet.. -
Ahogy más is említette: nem visznek akkus telefont, tabletet. Ha azzal adják fel, akkor elmegy a postára, majd visszafordítják és újra fel kell adni. Minimum egy extra hónap.
Viszont mivel ezeket nem szállítják, ezért a többi dolog nagyon felgyorsult, kiegészítőket külön kérem, hogy velük küldjék.
-
mong08
tag
válasz
nickcreeper #58977 üzenetére
PM..
-
Gaabe
tag
Inew V3-al valami tapasztalat? Formára nagyon tetszik, akinek van írhatna hogy gagyi vagy jobb kategória.
Mixeshop azt írja, hogy in stock, én még 2012 ben rendeltem tőlük kb 6 szor, akkor minden rendben zajlott, remélem megtartották azóta is a jó szokásukat. -
válasz
Mr.Csizmás #58914 üzenetére
Ez egy nagyon rossz tanács.
Ha most dispute-ot kezdeményez, akkor könnyen lehet, hogy mire olyan problémája lesz, ami miatt esetleg tényleg szükség lenne rá, addigra eljátssza ezt az opciót. Másfelől a boltok - értelemszerűen - nem szeretnek paypal dispute-ba keveredni, nem fognak a vevőre sem jó szemmel tekinteni, a magyarokra sem, ha sokan ezt a "megoldást" választják rendszeresen.gallimi # 58915
ZTE Geek jó készülék, sőt, nagyon jó. Messze erősebb a szokásos MTK6589 / MTK6589T-s procinál. Némi kompatibilitási probléma előfordult még régebben, de ma már az sem jelentkezik.
A bolt megbízható, de ha nagyon nem akarsz onnan rendelni, a Pandawill-en is ez az ár.kmate07 #58964
Nézdd meg a telefonszámot is, néha az lemarad.
Az adatok alatt nézd meg, hogy ki van-e választva a postázás, mert gyakran visszaugrik arra, hogy válaszd ki a megfelelőt. Bal alul aztán mind a két gombra (proceed to checkout) kattints rá.
Még egy fontos: ne a HK vagy CN post legyen a küldési mód. -
nickcreeper
tag
Sziasztok!
Ha esetleg érdekel valakit egy fehér Charmpin G7( MTK6589, 1 Gb RAM, 4 Gb ROM, 854 x 960-as IPS kijelző), 2 hetes csak azért használtam, hogy lássam, jól működik-e.
Nem volt vele semmi gond, csak az, hogy nagyon fehér
Az ár legyen 32000 Ft, alku van.
Debrecenben átvehető, esetleg Budapesten.
Képeket küldök kérésre! -
Okes, koszonom az eddigi infokat. Es akkor esetleg valami megbizhato oldal helyette?
Mert Vateran 36eFt-ert latom a telefont. Furcsa, hogy a megbizhatonak tartott kulfoldi oldalakrol is ennyiert lehetne megrendelni.
(#58974) raulicio: Ertettem, de azert koszi!
Amugy van valami kozeli orszagban valami Vaterahoz hasonlo oldal, ahol esetleg ki lehet fogni jo aron termekeket?
-
raulicio
senior tag
válasz
SocketA #58970 üzenetére
A trükk ott van, hogy kamu árut küld vagy nem is küld semmit. Áfát meg minden eun kívüli rendelésre fizetsz szinte biztosan manapság, 22 EUR érték felett.
Ha Atomgeszi válasza nem lenne egyértelmű, az a lényeg, hogy olyan eladótól nem szabad vásárolni alin, akinek nincs sok értékelése és az értékelések 98%-a nem pozitív...
Ok, akadnak kivételek, de ezek csak a szabályt erősítik
-
Gyuc
aktív tag
sok a segítőkész tag
-
Sziasztok!
Kis segitseget szeretnek kerni Toletek ket - egymassal osszefuggo - kerdesben:
1. Nezegettem a dual-simes telefonokat. Szeretnek valami nem tul nagy, lehetoleg 4 magos, 1 Gb RAM-os telefont, jo fenykepezovel. Nekem a Lenovo A820-as tetszik, esetleg a Cubot Gt99. Ti mit ajanlanatok, milyen hasonlo telefonok vannak meg?2. Honnan erdemes rendelni ezeket a telefonokat? Nezegettem kulfoldi oldalakat, pl az AliExpress -rol akar 88 dollarba is kijonne szallitassal egyutt. Ez nekem gyanusan olcso, hol itt a trukk? Mennyi az eselye, hogy vamolni fogjak a csomagot?
Esetleg tudtok meg ajanlani megbizhato kulfoldi webshopokat, ahonnan erdemes rendelni (akar telefont, laptopot, tabletet, tv-t, stb... )
Koszonom elore is a segitseget!
-
arfer
senior tag
-
-
kmate07
csendes tag
válasz
mong08 #58962 üzenetére
Szia.
Regisztráltam és be is vagyok lépve. Látszanak az adataim, stb.
Majd ezek után termék kiválaszt, kosárba rak, postát választ és paypall fizetés.
Behozza a paypall-t majd ott jelszó megad, összeg rendben és folytatás.
Ezekután visszadob a pandára, hogy "Please confirm your address".
Alatta pedig ot van a szállítási címem és a számlázási is. ( meg is egyeznek)
De tovább lépni innen már nem tudok, pedig címek, termék, összeg rendben, és vmiért nem engedi. -
cocus007
tag
válasz
Cpt. Flint #58959 üzenetére
Nem akarom vizbe dobni uh az nem muszáj,inkább nézzen is ki jól...
Köszi az eddigi ötleteket, de vh nem tetszettek
Áfát nem kell előre beleszámolni most, csak a teló árát nézzük
Azóta láttam 35 körül 4magosakat, lehet inkább olyanba kéne beruházni? -
Cpt. Flint
tag
válasz
cocus007 #58954 üzenetére
esetleg ez? vízálló meg minden... mondjuk nem IPS.
én úgy számoltam, hogy ÁFÁval együtt legyen 30 alatt... az most kb. 103 $ max.ehh, bocs, ez alapból mondjuk nem tud magyarul.
-
arfer
senior tag
válasz
cocus007 #58954 üzenetére
Ez a Vinus X1 a specifikációk alapján jónak tűnik, és talán ÁFÁ-val együtt is belefér a 30 ezres keretbe. Sajnos kezemben nem volt a készülék, csak a speckókat néztem!
Az általad linkelt telóról az a véleményem, hogy ÁFÁ-val már nem fér bele a 30 ezerbe, ha meg mégis a 40e a limit, annyiért már négymagos hiper-szuper telót is kapni...
-
zedok
őstag
válasz
Cpt. Flint #58955 üzenetére
Hű valamit elnéztem. Párdon!
Lehet a címben a szemem rögtön a 13-mp-re ugrott.
-
cocus007
tag
Milyen DUAL-SIM-es kínai klónmobilt tudnátok ajánlani?
Mondjuk kb 4 colos kijelzővel (5nél kisebb legyen az a lényeg)
1GB RAM (de nagyon minimum az 512)
több mint 1GHz-es dual-CPU
Android 4.xx
magyar nyelv
és min. tényleges 3MP kamera,de inkább több
és akkor mindez még 30ezer Ft alatt. ha nagyon jó a masina lehet 40 alatti isTinydeal oldalról szoktatok rendelni, megbízhatóak? vagy milyen oldalt ajánlanátok ez ügyben?
pl erről [link] vélemény?
-
kmate07
csendes tag
Sziasztok!
Pandáról rendelnék egy P780-at!
Kosár, posta, fizetés, paypal megvan és utána visszadob a pandára, hogy erősítsem meg a címem.
"Please confirm your address"
(És ott van alatt a a postázási és számlázási cím ami persze megegyezik.)
Na de, hogy kellene megerősíteni a címet? E-mailt nem küldött.
Innen meg nem tudok továbbmenni és befejezni a rendelést. A cucc a kosaramban marad.
Ha valaki tud segítsen legyen szíves, akár privátban akár itt.És tudom van a postázós topik... kérdeztem és semmi.
Köszi! -
zedok
őstag
Tényleg, amiket már "elméletileg" feladtak csomagok (tehát már shipped to overseas), azokat befolyásolja a kínai ünnep(ek)?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
littlemole #58902 üzenetére
Nekem sem adták még fel a csomagom, bár Én máshonnan rendeltem. Félek, hogy a kínai ünnepek(Január15-Február10) miatt csúszni fog a szállítás túl sokat.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Cpt. Flint #58941 üzenetére
de az az akció olyan, h csak 1db lesz annyiért, nem?!
-
Zeki
nagyúr
Szia!
Szerintem!
Olcsó telót nagy gyártótól vegyél.
Lenovo, ZTE.Nekem erre fáj a fogam, a tmallbox szerint van ebbő 2 giga ram és 1 giga ram változat.
A 2 gigás alig drágább. -
Zeki
nagyúr
válasz
Paypalon csak dispute nyitással tudsz üzenni az eladónak.
Ez nem az ebay. -
-
Joe63
tag
Sziasztok!
ez megér 90 dollárt?
Fiamnak kellene valami olcsó teló. -
Laza...
addikt
válasz
benceman00 #58934 üzenetére
Nézd meg a negatív visszajelzéseket is
Én nem vennék tőle, kevés eladása van, és nekem elég ha egy fake telót küldött valakinek...
-
mong08
tag
Az a vicc ezekkel, hogy olyan eladók, akiknek 70% körül van a megelégedettségi mutatójuk, már árulják és állítólag van is nekik.. akinek legalább 96-98 % olyannál még említve sincsenek az új készülékek.
Így én is nagyszerű eladó lehetnék.. küldd a pénzt, és majd vagy küldök valamit vagy nem.. vagy elégedett leszel vagy nem.. -
Indy1
tag
válasz
CoolBoy323 #58933 üzenetére
120 percel hamarabb
How can I get the G2F????
I 11:37:52
same question _ Stock - about Honor 3C ,3X?
katherine 11:37:52
next week
katherine 11:38:04
honor 3x next week
I 11:38:18
Honor 3C?
katherine 11:41:12
3c is not 3G net workVicces, ugye?
-
benceman00
tag
Neken telókról vélemény? N6-ost néztem ki magamnak.
http://www.ebay.com/usr/neken-mobile
-
Indy1
tag
válasz
CoolBoy323 #58926 üzenetére
Veluk is leveleztem (Anders nevu srac, aki a kulfoldi forumokat nezi).
Szerinte nem lesz januarban, ahogy irtad.
Azert lepett meg a Mini valasza.
Lehet hogy szereztek 100-200 db ot.
Fogom nezni az oldalt hetfon, kedden reggel.(smiley). -
littlemole
őstag
válasz
RVR400 #58922 üzenetére
Mármint a track your order re gondolsz? Most megnéztem de nem ad ki semmit. Az is lehet hogy nem jól irom be a redelesi adatot mert cegre kertem számlát. :-( Ott meg valami masodik nevet kell megadni vagy hasonlo. arra meg az isten nem emlekszik hogy adtam meg.
TN em nincs a pandawillre se regisztraltam amikor rendeltem.
Irtam nekik egy rövid kérdést. Elkuldték e vagy sem. Irtam egy hosszabb hatarozottabbat is nekik, de azt meg nem kuldtem el. Őszintén szólva ha azt irjak hogy nem adták fel még most se, akkor leszarom az egészet és visszakérem a penzem. Nem kell a telefon tőlük, majd nezek mashol esetleg mást. De mar nem bizom benne hogy a kezemben legyen 45 napon belül. :-( -
RVR400
veterán
válasz
Nem is arról beszélt, hogy lesz, hanem arról, hogy rendelhető.
A geek ma velem is tudatta az első levél után (amiben arról volt sz eredetileg, hogy január 20-án lesz H100) egy mostaniban, hogy csak jövő hónapban lesz. Pedig az első időpont még annak idején december 15 volt, aztán kitolták a promót dec 31-ig. Most meg megint csúsznak.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
banderasz77 #58927 üzenetére
@citkar: igazad van végül is
nem azt mondta, h "in stock" lesz
-
citkar
addikt
válasz
Mondjuk attól, hogy jövőhéten megrendeled, lehet, hogy ők is februárban adják fel, mert csak akkor lesz raktáron.
(#58929) CoolBoy323 :
Múltkor valaki belinkelt egy oldalt, ahol az utas számára előírt ÁFa és VÁM fizetési szabályok voltak, ha pl magas hozod be a cuccot, véletlen nem rémlik a link?
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Ha valaki jártas MPL által küldött vámkezeléssel kapcsolatosan pontosan mit, hogyan kell nyilatkozni, segíthetne....
Köszönöm!
-
Indy1
tag
Minideal chat valaszok, ma reggel
Jovo heten rendelheto
Jiayu G2F
Huawei Honor 3X (nyolcmagos 5,5 kepernyo)Honor 3c----nincs europai 3G model egyenlore.
-
RVR400
veterán
válasz
Megnézted már a Pandawillen az Order list-ben, hogy nincs-e ott véletlenül alul a szövegben már a TN? Nekem adtak TN-t, majd rá legalább 1 hétre küldtek egy e-mailt, hogy jah már feladták.
-
Gordiann
őstag
Sziasztok!
Van egy Beex M1D nevezetű telefon, dual simes, android 4.2.2, sajnos 256mb ram (ami elég kevés, de működik a telefon).
Két kérdés:1. lehet-e 4.3-at feltenni rá? hogy megy ez a fő verzió frissítés androidnál? (egyáltalán van-e valami értelme?)
2. van univerzális módszer arra, hogy egy gyors memóriakártyát használni - kiegészítve a ram-ot - gyorsítani picit a telefont? (Régen volt pl Huawei telefonom, szintén 256 rammal, amire rá lehetett tenni okosítást) működne itt is? -
-
Evita85
tag
Egy apró,egyszerű de a férjem szerint jelentéktelen kérdésem lenne. Van a Zopo zp980 as készülék s van ahol ugye a dobozról is van fotó.Van ahol tiszta fekete,máshol meg fehér s rajta a teló mintája.Miért???
-
blackfox
csendes tag
válasz
balazs1022 #58849 üzenetére
Köszönöm a segitséget!
-
gallimi
tag
Sziasztok! A ZTE geek-el valakinek van valami tapasztalata? Mennyire megbízható? Illetve ha innen rendelném mennyire megbízható ez a bolt, mennyi járulékos költség jön még rá, és kb. mennyi a szállítás hány nap.
http://www.minideal.net/zte-geek-v975-smartphone-item-atomz2580-cpu-2gb-ram-8mp-camera-with-5-0inch-ogs-screen.html -
Mr.Csizmás
titán
válasz
nyomassál nyugodtan dispute-t, bármikor lezárhatod, ha úgy alakul a dolog.
-
Gyuc
aktív tag
válasz
Cpt. Flint #58905 üzenetére
Van mindenhol érdekesség
Nem nézted el ezt is?
Jön a GT99?
-
válasz
support@pandawill.com
-
Mobildeck
tag
annak aki még nem olvasta: itt egy cikk
ahogy látom hamarosan jön a telefonteszt is! bocs ha már volt, de végülis kötődik a topichoz, és sokaknak támpontot adhatkár hogy a fastcardtech nem a legmegbizhatobb
(#58906) zedok: köszi, sorry
-
TKey7
csendes tag
Teljesen jogos, a kijelző felbontása felett átsiklottam
@fateless
Csak kíváncsiságból vennék egy 8magos készüléket, mert eddig senki nem írt róluk hosszabban...
Nem tartanám meg, nem rég vettem új telefont, az tökéletes. -
littlemole
őstag
A paypalon hogyan lehet az eladónak küldeni uzenetet? Akarok irni a pandawill nek hogy mondjanak valamit az inew v3 vel kapcsolatban. de ezt most paypalon keresztül akarom, mielőtt egy dispute ot indítok. Mert a dec 24 en rendelt telot meg el se kuldtek. vagyis semmi email vagy hasonlo. a 45 nap meg csak egyre kozeledik.:-(
-
bela0401
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek eza teló megér 115$-t?
Vagy max ezen árig mit tudnátok ajánlani? (semmi kül nem kell, csak 4/1 GB, 3g, GPS)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus Rog Strix G16
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest