Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - iPhone topik
 - Fotók, videók mobillal
 - Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - Yettel topik
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
 - Sok földi jó került a Redmi K90-be is
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly

- 

Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Zeki
nagyúr
válasz

Segnior_Barthez

üzenetére
						mobileuncle tools
tudja - 

forgonati
őstag
válasz

kalapacsolok

üzenetére
						Az első az oké, de ebből a csipeszesből hogy veszed ki a telefont, ha pl. az egyik kezed foglalt? Tudom, csúnya dolog, és ejnye-bejnye, de én azért itt-ott szoktam telefonálni ha vezetek. Persze nem a belvárosi csúcsban. De ha épp megyek valamerre és hívás jön a telefonomra, és mondjuk lehúzódni épp nincs lehetőségem, akkor engedjem el a kormányt mindkét kezemmel? Vagy hogy működik? Csak mert ezt a csipeszes cuccot már én is nézegettem a DX-en, 5-8$ körül vannak.
pl. egy ilyen
Segnior_Barthez:
GravityBox-ot telepíts, abban van ilyen lehetőség, bepipálod és máris 2x annyi lépésben állítod a hangerőt, mint eredetileg.
 - 

Segnior_Barthez
senior tag
üdv urak. számomra mindig gondot jelent, hogy nem lehet árnyaltabban állítani a hangerőt az androidos telefonokon mint a a skálán jelzett 7 pont. kipróbáltam sok hangerő kezelőt de nem jutottam eredményre. tudtok olyan applikációt ahol finomítani lehet a hang erősségen? legyen az hangerő a telefon csengésre, rádió, egyebek. kösz
 - 

kalapacsolok
senior tag
Üdv! Autós tartó tapasztalatok:
többfélét próbáltam már, legutóbb ezt a kettőt: http://www.tok-shop.hu/termek/autos-tarto-univerzalis-4.5-12.5-cm-keszulekekhez-tapadokorongos-c39h25-u6
és űű
https://lh5.googleusercontent.com/-eWpkWS-W53g/T3dYdLatKYI/AAAAAAAAAaA/bdU3hiKbL9s/s370/exomount.jpgAzt kell mondjam, hogy a legjobb ez a nagy csipeszes utángyártott, a végeken piros belső gumírozással... Stabil, kicsi, egyszerű, strapabíró és a legegyszerűbb használni! Az összes többi, amit próbáltam, nem volt ennyire jó.
 - 

Gyuc
aktív tag
 - 

firemanus82
senior tag
Sziasztok!
Segitseget szeretnek kerni, hogy milyen androidos dual telefont ajanlanatok. Samsung galaxy core duo-t nezegettem.
 - 

Tegla80
addikt
 - 

ted_mosby
senior tag
50-70k között mit ajánlanátok? Kamera nagyon fontos, köszi

- 

Gyuc
aktív tag
Sziasztok!
Geekbuying helloween akció. - 

Zeki
nagyúr
válasz

gipsztigris

üzenetére
						Van benne elöl kamera?
 - 

Máté94
addikt
 - 

Gyuc
aktív tag
Lenovo P780-hoz 5$ cupon ZKESDNOW ha valakit érdekel.
 - 

GIJoe
addikt
Lenovo A760 100$ nem rossz...
 - 

No, első benyomások a Haier W718(J)-ről (azaz az utód modellről):
- összeszerelés: viszonylag korrekt, bár néhány illesztés lehetne finomabban tűrésezett is,
- sebesség: az egyik készüléken apróbb akadások voltak váltásoknál, a másiknál eddig nem tapasztaltam ilyet (Antutu egyébként 11 ezer felett SD nélkül),
- magyar nyelv és root alapból nincs,
- a képernyő teljesen vállalható.Érdekesség: mindkét telefonon leragasztva érkezett akkumulátor, de a telefonba behelyezve.
 - 

Outlander
addikt
Kíváncsi vagyok, milyen lehet.... W450 Smartphone / 113 $
 - 

cspisti
tag
válasz

tolvaj!

üzenetére
						Ja bocs közben rájöttem!
A telefonálás közbeni hangot most nemtudom kiprószálni ezért próbáltam a rádióval.
Felhúztam mindent de ígyse a leg hangosabb sajna.
Most csendes szobába vagyok maxon hangerön tudom halgatni a rádiót a gyári fülessel!
Az elözö samu füles meg nemmegy a teló, ez normális amúgy? - 

GIJoe
addikt
válasz

Carline

üzenetére
						ZOPO ZP820 is támad a chippel...
 - 

kano
nagyúr
 - 

tolvaj!
őstag
 - 

cspisti
tag
Valaki letudná irni hogy az MTK Engineering progiba mi és menyire kell állítani hogy kicsit hangosabb legyen a headset hangja és mic-je ?!
Vagy mivel lehet hangosítani a hangszórokon még?
Thx - 

Anulu79
addikt
Meg lett a "kicsike" (Lenovo A850) annyi olvasgatás és kérdezősködés után. Köszi a segítséget az illetékeseknek.

- 

csabili74
aktív tag
Hali, valaki nem tud Verne/Vowney v5 höz kupon kódot?
 - 

RBJ
addikt
Alig várom, hogy megérkezzenek a kollégák haier w718 sai.
Pedig nem rendeltem mégis jobban izgulok mint ők.
 - 

GIJoe
addikt
Ez már a MTK6582, új olcsósított 4 magos MTK lenne?
 - 

janaman01
addikt
válasz

losi73

üzenetére
						én itt néznék körül...igazából én is használok egy scriptet ( galaxy ace i) amelyik a memóriakártyát használja , nyilván elötte csinálni kell egy ext2-3 as particiót a kártyára ( nálam 1 giga) , aztán ha rootolva van a teló akkor mehet a script cwm ből ( mount / systemmel...) és már meg is van a tárhelyed... tudni kel viszont, hogy azért egy C10 es kártya nem árt neki mert akkor csak laggolni fog az egész....mielött bármibe is belekezdesz..egy backup-ot csinálj a rendszeredről...mert mire én is kitapasztaltam, addig egy párszor elküldtem a telt

- 

losi73
senior tag
üdv nem 2 simes kinai telo az igaz de ez a topik pörög a legjobban és itt van a legtöbb szaki azért is itt kérdem,lenne egy motorola atrix hd telom aminél nem tudom sehogy megoldani hogy a memoria kártyát is lehesen adat tárolásra használni föleg játékoknál lenne fontos,de semilyen app maneger vagy appsd2 programal se tudok át helyezni semmit mert mind ezt irja:::a készülék nem rendelkezik valodi elsödleges külső tárolóval vagy az elsödleges külső tároló csak emulálva van.
ilyenkor mi a tehendö?

- 

devast
addikt
válasz

Thrawn

üzenetére
						A kernelbe nincs beleégetve az órajel, hanem kiolvassa a cpu-ból a típusát, és aszerint állítja be az órajelet. Láttam már kernel forráskód részletet, technikailag meg lehetne oldani, hogy a sima 6589-et is T-nek lássa. Feltételezem, hogy a GPU órajel is hasonlóképp működik. Csak ahhoz gondolom teljes forráskód kell, minden szirszarral együtt, ehhez azért annyira nem értek

ps: Kiszivárgott mt6582/6588/6592 full specifikáció. Csak én látom úgy, hogy a 6592 tök fölösleges a 6588 mellett ? 6588 viszont jó lesz.
 - 

kano
nagyúr
Megjött már valakinek a Haier 718W??
 - 

v-man
őstag
Lehetséges az, hogy a kínai telóm (Star Q9000) jack dugó csatlakozója hosszabb, mint az általános standard?
Ma jött két fülhallgató (kínai telóhoz kínai klón füles
 ) és mindkettő ha teljesen benyomom, torzan szól, picit visszább véve tökéletes lenne a hang, de így meg a legkisebb mozgásra is elmozdul, azaz használhatatlan.
Egy Samsung készüléken kipróbálva mindkettő pontosan illeszkedik és még a mikrofon+távgomb is működik, ami nálam félig kihúzva se :S
Valaki tapasztalt már ilyet akár más típusú kínai telefonnál is, és van-e hozzá esetleg valami adapter vagy esélytelen ezt megoldani?
 - 

Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
A minideal-nél másnak sem jön fel a chat ablak, hogy ki elérhető ki nem? Szeretnék velük beszélni de így nem tudok.....
Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Azonnali informatikai kérdések órája
 - iPhone topik
 - Fotók, videók mobillal
 - Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
 - Filmvilág
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Windows 11
 - Milyen joysticket vegyek?
 - További aktív témák...

- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
 - Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - CORSAIR K100 AIR
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sajnálom csak infónak szántam.
 Az X2s szerintem sosem volt 460$ 

egyszerű 
 , feltettem de ezzel sem lett hangosabb