- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
pitrikzoli #53398 üzenetére
Köszi szépen.
A kijelző időd mennyi átlagosan? -
Segítség! Zopo ZP990-et sehogy sem bírom rootolni. Se binary se autoroot sehogy nem megy
-
Taru
tag
jiayu-store.com-ról van vélemény? Ez a gyári webshop vagy kamu?
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
Valaki tudna nyilatkozni Huawei G700 üzemidő ügyben, mennyi kijelző időt enged a 2150-es akksi?
Kollegának G610S van, ugye csak QHD, de iszonyat jól bírja neki, 2-3 nap, és 5 óra kijelző idő.Köszi
-
adambox
tag
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy rendelt-e már valaki a www.banggood.com oldalról? Mennyire megbízható? Tmallboxrol szoktam, de most itt jóval olcsóbb, amit szeretnék.
-
Zolka73
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a választ, lehet mégis a Lenovot választom.
-
RufuszX
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy a jelenlegi piacon melyik telefon a legjobb választás, ha a lényeg, hogy böngészés mellett a leghosszabb készenléti időre van szükség.
4-4,5" között és 5,5-6" között.
Előre is köszi a választ! -
Rapaz
csendes tag
Sziasztok egy kis segítség kellene!
Van egy huawei G610s telom és a play áruházból nem tölti le az appokat csak tölt-tölt de nem történik semmi és kiirja h 495-ös hiba már probaltam az adatok és a gyorsírótár törlését de semmi.
Valakinek valami ötlet? -
Gyuc
aktív tag
válasz
Viktor0610 #53364 üzenetére
de olyan gond is lehet,hogy valami screen locker program van fent és az blokkolja és nem tud felugrani...
-
Dirtyz
őstag
Sziasztok!
Asszonynak nézetem egy jiayu G2-est, azért ezt, mert max. 4"-os kijelzőst szeretne és ennek van a legnagyobb akkukapacitása a kategóriában.
Akkutapasztalatok ill. használhatósági tapasztalatok érdekelnének.
Köszi -
-
RVR400
veterán
Tapasztalt már valaki olyat, hogy vágott micro SIM-mel nem tud mit kezdeni a teló? Van nálam 2 db S4 klón (dual micro foglalattal), és nem hinném, hogy mindkettő ugyanúgy gyári hibás különböző szoftververziókkal is. Látja, hogy van benne valami, de a PIN-kód kérő ablakot fel sem dobja, ha kikapcsolom a PIN-kérést másik telóval, akkor a 2G-s foglalatba betéve használható valamennyire, de a 3G-sben hiába van térerő, a hívás mégsem működik.
Természetesen holnap megpróbálok valakitől kunyerálni egy hivatalos micro SIM-et. -
tolvaj!
őstag
válasz
Musaka #53357 üzenetére
Téves! Azt írtam, hogy a sony szokásához híven semmit nem bír bent tartani a gyárban!
tudom, hogy más cég is használja a kínai csipeket, ezen mi lenne a meglepő? Szerintem ugyanarról beszélünk. Te valamit nem úgy értettél, ahogy leírtam, és most ugyanarról beszélünk el egymás mellett....
Értsd jól: nem azt írtam, hogy azért lesz CM mert a sony gyárt ilyen SOC-val, hanem azért, mert a sony ilyen cuccot használ, és nem bír ipari titkot tartani! Remélem, így már érthető volt neked is
-
mailman
tag
Ma megjott a Cubot P9-em. Hat mit mondjak, eleg jo kis tella. Kb akkora mint egy S4 szilikon tokban, es erezni hogy van benne anyag.
Osszeszerelesre az egyik legjobb kinaim eddig az ara ellenere, jo minosegu muanyag, stabil, nem nyoszorog. Ami nem annyira tetszik, persze az ar tudataban kibekulok vele az a TFT kijelzo, eleg kis szogben valtoznak majd invertalodnak a szinek. De valamit valamiert. A 6572W eslore mindenre eleg jatekon kivul, meglatjuk belakva hogyan valtozik. Antutu 10650 kb out of the box. Kamerak also kozep kategoria, de fenyben is latni kell a teljes velemenyhez. Ha kerdes van tegyetek fel, probalok valaszolni.
-
mexel
veterán
-
ÁrPi2
senior tag
Kereshetsz is a fórumon a keresőfunkcióval..
Íme például képernyőképpel illusztrált hsz. (az MTK engineermode Bandmode szekciójából)
-
bocsika
aktív tag
Hali
1. 30 körül értelmes telefon csak a w910 van? Akkuja miatt parázok hogy fix (láttam hogy szedi ki a kis kínai és 35$) Ja és van e rá már 4.2?
2. Öcsém talán cserélné a Defyjét. S750 et nézte, de van hozzá fém/alumínium tok? Nem talált csak Motorolához és HTC-hez.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Vvarpi #53345 üzenetére
Sehol nem írtam, hogy a máshol vásárolt Lenovókat majd itthon szervízelnék.
Ellenben akinek bejön a Lenovo, és nem akar Samsungot vagy Sonyt, annak ha kivár, jó alternatíva lehet.
Főleg az alapból 2 kártyás rendszer miatt.
Nyilván jóval drágább lesz, mint kínából rendelve.
De nézzük, elromlik, visszaküldöd, csak erre elmehet 1 hónap is, ott pöcsörésznek, idegesen baszogatod őket mi van már, nagy nehezen küldenek egy másikat/megjavítják, és reménykedhetsz, hogy a posta nem fog vele újabb 1 vagy 2 hónapot tökölni mire megkapod, illetve a vám elhiszi, hogy erre már egyszer fizettél, és ez egy cserekészülék.Nem mindenkinek az ár az első, és meg is értem őket. Ha így lenne, senki sem venne itthon telefont.
-
junkhead
aktív tag
Kérdésem az: Lenovo A760 magyar nyelvezete full magyar, ugye nem valami chinesehunglish?
Későbbiek során az androidot tudom frissíteni, nyelvbe nem piszkál bele?illetve alapvető beállításokkal kapcsolatban hol tájékozodjak?
-
Vvarpi
tag
"Na igen... de ugye a cikkek mindig arról szólnak, hogy a Xiaomi az olcsó árával és nagyszerű minőségével tarol.
Hát lehet hogy Kínában olcsó, meg ugye ott szerviz is van, de itthonra nem vennék ilyen drága telefont úgy, hogy nulla a szerviz háttere. Mert a küldd vissza ha elromlik, aztán hónapokig semmi, az kutyafüle.Én kivárnám a Lenovo-t. Jönniük kell, ha már ígérték, hogy év végére hivatalosan is megjelennek az országban."
Mivel rendszeresen előkerül ez a Lenovo hivatalosan is nyitni fog Európában, Magyarországon téma szeretnék néhány tévhitet eloszlatni.
1.Nem fog tudni senki Kínai áron full garis készüléket venni, ugye ott a vám az áfa és hát azért valami haszna a kereskedőnek is kell legyen. Élő példa az amazon saját márkás készülékcsaládja, ami Amerikában 100$ az itt szerencsés esetben 100€ feltéve,hogy meg tudod venni.
2.A Kínából vásárolt telefont nem vagy csak irreálisan magas áron fogják javítani(de inkább simán elhajtanak), erre élő példa a már hazánkban is létező Zte képviselet. És ugye nincs rá világgarancia sem. Még a nagy márkáknál is ritka, hogy akár az Ausztriában vásárolt márkás készüléket garanciában javítanák, cseréről meg pláne ne álmodjon az ember.
Szóval szerintem senki ne várjon csodát attól, hogy majd lesz itthon lenovo képviselet, mert nem fog tudni versenyezni a Kínából való rendeléssel, persze lesz akinek a biztonság a gari és a kényelem megéri a plusz pénzt.Mindenesetre én a következő kütyümet is Kínából fogom rendelni.
És ne felejtsétek: Ami nem Kínai az hamisítvány.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Tomi_Sci #53342 üzenetére
úgy tudom kétoldali elzárkózás. az MTK nem adja ki a SOC forráskódját, a CM csapat meg nem akar rá emiatt fejleszteni... bár így, hogy a sony is csinált egy telefont ezzel a SOC-al egyszerűsödött valamelyest az élet, mert nagy gyártóhoz méltón úgy kiszivárgott az MT6589 forráskódja mint a kisangyal.
szóval elvileg folyik a fejlesztés erre a SOC- ra aztán majd kiderül mi lesz belőle. ha már egy készülékre összejönne egy működő CM onnantól lehetne portolni a többi MT6589-es telefonra.
-
berigazek
őstag
Azért a Sony Z1-es nagyon felfele ívelt a kamerájával,20.7 megapixel,na meg Quad Core,2.3 Ghz procival,stereo hangszórókkal...Dual SIM-esben mikor lesz ilyen,már várnám :-)
alexw801!
És így is 2 napja rajta ülnek,de nekem még semmi köszönő levelet sem küldtek a vásárlásért...a Status-om pedig két napja ugyanaz:,,Preparing in Warehouse"...a fenébe,nem kapkodják el...
-
válasz
Tejes Pite #53329 üzenetére
Előbb nem az a topik volt a linken, hanem egy olyan ahol össz 27 hozzászólás volt!
Kajak itt mindenkit leoltanak
Tóni +1
-
Tóni86
csendes tag
válasz
Tejes Pite #53329 üzenetére
Elsőre rákattintottam a linkre nekem egy másik topikot hozott be
-
Hrabci
tag
válasz
Tejes Pite #53324 üzenetére
Hát ja.. :-) nincs gyári állapotban.... :-) thx
-
bigrock
addikt
válasz
Tóni86 #53323 üzenetére
Itt érdeklődj, amúgy kb. 2,5% a vám.
-
Tóni86
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, sajnos a telefonom nem csúszott át a vámon, és szeretnék érdeklődni hogy a vámtarifa mennyi a telefonokra, vagy hogy működik ez? Nem volt még ilyennel dolgom az tiszta hogy az áfát ki kell fizetni de a vámtarifáról semmit nem tudok
-
Hrabci
tag
Jött valami frissítés v987-re, visított a teló... jól gondolom, hogy ha ráengedném a telóra, akkor ugrana a multilanguage rom-om? Gyárinak tűnő van rajta verziószám szerint, viszont tud magyarul és gugli play-es. Tegnap raktam rá cwm-et meg gravityboxot
-
mazsi
senior tag
Van innen valakinek w450-es telefonja? Ki a gyártója ennek a csodának?
-
Zeki
nagyúr
Ha nem lennél ilyen marha, kedvesebben írnék, de így nem fogok.
Mivel egyik telefon sem írja ki, hogy most a vodanetet 2100 vagy 900Mhz-en veszi-e éppen, így sokan nem is tudják hogy min megy.
Aztán 2100-on sem rossz a lefedettsége.Duma helyett meg már rég kiderülhetett volna, hogy a jiayuk nem támogatják a 900Mhz-et, de ezt sokan észre sem veszik, mert olyan helyen laknak.
Pár Lenovo, ZTE-k, Huawei telefonok biztos, ezen kívűl random a többi, de inkább nem. -
Tejes Pite
aktív tag
válasz
Tejes Pite #53305 üzenetére
Visszavonom az igenemet, nem vagyok benne biztos. Talán megkérdezhetnéd G3 topikban.
-
mexel
veterán
válasz
Tejes Pite #53305 üzenetére
Köszi, kerestem, nem kevés helyen. Nem csak write only user vagyok. Csak éppen olyan tulaj nem mondta még akinek voda netje van. Sajnos a legtöbb helyen pedig azt írják hogy nem tudja. nem kérdeznék ha nem ennyire ellentmondóak lennének az infók. Neked ilyen van Voda nettel azért tudod? Mert ha igen akkor köszönöm az infót. Ha nem akkor mindegy. Álatalában sokan osztják az észt, hogy egy haverom szerint ilyen-olyan valami, vagy már látta egy nagyon külföldi újságban, stb.
Én csak akkor mondok konkrét véleményt ilyen jellegű kérdésekre ha tapasztalatból tudok beszélni, mert az a valós segítség félrevezetés nélkül. -
RBJ
addikt
elég baráti ár.
-
paolinho
őstag
válasz
Tejes Pite #53287 üzenetére
Igen, ez nekem is feltűnt, na meg az 512 Mb RAM, ami még persze elég is lehet akár.
CoolBoy323 neked is köszi. -
mexel
veterán
És miből tudom hogy igaz-e? Minden oldal mást ír és más a valós tapasztalat.
Minek koptatod a billentyűt ha nem tudsz segíteni?
Olyantól kérdeztem akinek volt a kezében ilyen telefon és tudja valóban hogy mi igaz a leírtakból.
Nem az első rendelésem kínából és tudom hogy az oldalakon közöltek legtöbbször csak irányadóak, és viszont saját tapasztalat. Ezért kérdezek előbb. -
mexel
veterán
Illetve a Jiayu g3t-t nézegetem főként. Az tudja a3g 900mhz-et?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest