- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Viszlát, iPhone SE!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Különleges hátlapot kap az S25 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Anulu79 #51499 üzenetére
kb. ugyanakkora esellyel kapsz itthon is rosszat, mint kinabol. meg a szolgaltatoknal is sok selejt tud lenni.
ki kell fogni, tomeggyartas van manapsag, ahol nem a minoseg, hanem a mennyiseg szamit.
en a v967-et vennem, holott pont egy hibas darabot kapott belole a kollegam. -
Anulu79
addikt
Még mindig nem tudok dönteni. De már leszűkült a választásom 2 készülékre.
ZTE V967s
Lenovo P770
Alcatel OT-6030D IdolKicsit félek az első kettőtől a garancia miatt de a készülékek meg tetszenek.
Az Alcatel meg hazai és nem lenne gond a garanciáztatással. Viszont cserébe drágább.
-
Anulu79
addikt
Lenovo P770-el valakinek tapasztalat, vélemény?
-
RVR400
veterán
Szerintem lehet: a W718-at beleteheted a Haier által gyártott mosógépbe, és akkor az fogja vezérelni a mosási programot, majd amikor kiveszed, akkor megszáríthatod a Haier klímaberendezéssel.
Asszem, hogy aludnom kellene egy nagyot.De egyébként van: Wiki segít
-
F.B.I.
veterán
Amennyiben az oldalon leírt GPS fix végrehajtása után sem jelennek meg, akár 10 perc után sem zölden a műholdak az YGPS beállításban, kezdhetek gyanakodni a rossz GPS vevőre?
-
RBJ
addikt
A kínai telefon haier nek van köze a haier műszaki cikkekhez?
-
BullZeye
veterán
válasz
anonym1s #51481 üzenetére
Nem egészen, lehet még aznap érte mentek, vagy másnap, csak a posta nem frissít.
Csak abból indulok ki, hogy nekünk megérkezett a csomag, és 10-én, másnap reggel 8-ra ott voltam átvenni 11én. És a posta.hu azt írta, hogy 18-n kézbesítve. Paypal pedig akkor fizet, ha már van megkísérlés az átadásra. Onnantól az ő bajuk. -
silver10
aktív tag
válasz
tolvaj! #51373 üzenetére
Egymillió bocsánat. Meg sem néztem mit linkeltél be, mondván az biztosan a windowsos Paragon PM és így simán félreértettem. Pedig pontosan az kell nekem.
Kösz a segítséget. Tanulság nekem. Igaz, hogy már elfáradtam a sok-sok keresgélésbe, de reflexből akkor sem szerencsés reagálni ilyesmire.
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan szervizt ahol foglalkoznak ezekkel a kínai telefonokkal?
Wifi és Bluethoot nem megy a telefonon. Zopo 810Köszönöm
-
BaginZe
tag
válasz
anonym1s #51481 üzenetére
Chaten kell zaklatni őket, de normális hangnemben, és akkor egy idő után elintézik. Nekem több, mint egy hónapig volt a kínai postán ismerős telefonja, de utána már gyorsan ment minden.
Megnéztem pontosan. Három és fél hónap volt az itteni feladástól, mikor újra kézhez kaptam....
[ Szerkesztve ]
-
anonym1s
őstag
válasz
Athoszka #51434 üzenetére
Az enyemet 18.-an probalta kezbesiteni eredmenytelenul, azota a postan van es nem hajlandok ertemenni. Biztos vagyok benne hogy szandekosan nem vettek at, es arra jatszanak, hogy a posta vissza viszi a feladonak. Igy nem lesz kezbesitve, es elkepzelheto hogy a paypal nem fizet ilyen esetben. Undorito mocsok banda ez a minideal.
-
Zeki
nagyúr
válasz
colonia #51470 üzenetére
Az a Haier 1GB ram, de csak 1 sim
Vagy ZTE V967, de az 127 usd
szintén a fenti linken.Milyen telót vettél te 120-ból 1 giga rammal?
-
Gyuc
aktív tag
-
Alone50
csendes tag
Erről tud valaki valamit?
[ Szerkesztve ]
-
colonia
senior tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem!
Több napi keresgélés után kinéztem egy telefont amit meg is rendeltem és fel is adták 09.28-án de most írt az eladó, hogy visszajött a csomag biztonsági intézkedés miatt neki és ha akarom elküldi újra vagy kérjek rá refundot. Valószínű visszakérem a pénzt ezért nem tudom milyet mobilt érdemes venni, mert ezelött is alig bírtam találni de hátha ti tudtuk segíteni.
Kb. kijöjjön $ 125-ből és 1GB RAM-os legyen és ha lehet ne legyen lapátméretű!
Előre is köszönöm! -
Tom5
addikt
Leno A820/850 vagy thl w100?!
Ha esetleg valamelyiket megrendelem akkor azon lesz magyar nyelv? Vagy legalább angol, hogy ne ez a cirilbetüs okosság villogjon a kijelzőn!Amúgy ilyen árkategóriában tudásban jöhetnek még ötletek tanácsok. Nekem az A850 felé húz a szívem de semmi magyar tesztet nem találtam róla.
-
f_david
tag
Én is 4magos, viszont azért értelmes telot nézegetek, és végülis szerintem a XiaoCai X9 lesz az. Csak azt nem tudom, hogy:
antlive 155usd (-10kuponnal) + 0USD szalliatas SG (rizikos ido, va'm)
comebuy 178 USD (-6 kuponnal) +12USD szallitas DE-bol (hamar itt van, tuti nincs vam) -
bizi990
senior tag
Erről a telefonról tudtok vmit? [Gusun Jy809]
This Quad-core smartphone with 4.5 inch capacitive touch screen is based on Android 4.2 operating system and MTK6589 Cortex A7 Quad-core CPU, stable and high performance. 1GB RAM, 4GB Nand Flash, support external TF Card / Micro SD card up to 32GB. Dual cameras: 2.0 Megapixel front camera; 13.0 Megapixel rear camera with flashlight. It supports 802.11 b/g/n WiFi, Bluetooth 4.0, G-Sensor, etc.
Képernyő felbontása kicsi, aksi se nagy, na de 100$-ért? 20$-os felárért van fólia és + aksi.
Ez nagyon vacak lehet? -
xigris
őstag
sziasztok érdeklődnék kinek van tapasztalata a jbarttal próbáltam fordítani csak nem tudom jó e.
Elsőnek lementettem a rendszert kb 580mb lett viszont ha belemegyek a mentésbe ezt látom:
.android_secure.vfat
boot
cache.ext4
nandroid.md5
recovery
system.ext4 gondolom ezt kell belinkelni a jbartba a végeredmény az valamiért 197kb ez normális, gondolom nem. -
rick009
tag
ajánljatok nekem nagyon olcsó, 4 magos telót. szinte minden mindegy... van 100$ környékén!? vagy ne álmodozzak?
-
MotorBoy79
tag
válasz
Crytek #51447 üzenetére
Nem is az lesz a lényeg, hogy 8 mag lesz benne, hanem, hogy a magok már 2GHz-en mennek!
forrás:
http://www.gizchina.com/2013/10/24/goophone-s4-max-flagship-8-core-phablet-officially-listed/[ Szerkesztve ]
-
csigasfiu
csendes tag
válasz
freestailo #51453 üzenetére
Igen, nagyon tetsznek a Blackberry-k, és az árral sem lenne gond, csak olyan qwerty+touchscreen készüléket keresek, amely képes kezelni a két sim kártyát, és Blacberry-ben ilyent még nem találtam.
-
csigasfiu
csendes tag
A jelenlegi dual sim telefonom kijelzője 2 év használat után megadta magát, mivel leesett. Most is használható, csak csúnya rajta a repedés, ahogy pókhálóként szétfut.
A készülék egy qwery billentyüzetes, érintőképernyős android 2.2-es (Froyo) telefon. Nagyon meg voltam vele elégedve, de ideje újat keresni.
Találtam is egyet, amin már 2.3-as (Gingerbread) android fut, de sajnos sehol sem kapható már. Amit a neten találtam, arról mind kiderült, hogy valójában nincs nekik (legyen szó boltról vagy webes áruházról).
Ez egy SAMSUNG B5512 készülék.
Nem tudja valaki, hol lehetne hozzájutni? Az ára 30-42 ezer körül volt. Egyet találtam az e-bay-en, de az átszámolva 50 ezer + postaköltség, annyit pedig nem ér.Vagy tud valaki hasonló készüléket, amely minőségben is legalább ilyen jó? A lényeg a qwery, az érintő képernyő, és a 2.3 android.
(win 8-al még nem láttam ilyet)
Köszönök.
-
bubu256
tag
A talán első 8 magos MTK MT6592 procis telefon. Goophone S4 Max
Versenyben van még az elsőségért a Zopo és a Sony is! [link][ Szerkesztve ]
-
Gyuc
aktív tag
egész jó áron van a geekbuying-on UMI X2.
-
-
kano
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #51404 üzenetére
A Haier 718W engem is nagyon érdekelne.
Ha nem lesz vele gond akkor rendelek én is egyet, olyan dobálós telefonnak. Értesíts itt minket mindenképpen, ha megjött...
Köszi -
wwhy
veterán
Ismeri valaki a Wiko telefonokat?
Elég jó áron tudnék rendelni egy Wiko Cink Peax 2-t, Németo-ból. -
válasz
minek?:S #51425 üzenetére
Powerbank: akkumulátor usb-s kimenettel, rádugod a telefont usb-microusb kábellel és tölti pl. túrázás közben, de bármilyen usb-vel tölthető eszköz rádugható, pl. bluetooth headset. Legalább 500x újratölthetőek.
A kisebbek pendrive méretűek, 2-4.000 mAh-t tudnak, 1-2x töltik fel, már ezekkel is megduplázod-triplázod a telefonod üzemidejét, pár ezer forintért beszerezhetők, ebay-en a hazai ér töredékéért kaphatók.
A nagyobbak már 10-20.000 mAh-t is tudnak, ezzel 5-10 alkalommal is feltölthető az akkumulátor, több napos kempingezésre is elég.
Ne a névleges teljesítménnyel számolj, annak csak 70-85%-át adja le a powerbank. Ha microusb-re csatlakoztatható fejeket is annak hozzá, akkor más telefontípusokat is ráfoghatsz, az enyémmel pl. Nokia E51 is tölthető.
[ Szerkesztve ]
-
madrac
senior tag
válasz
anonym1s #51381 üzenetére
Ez tetszett
Sajnos ez a fenyegető szöveg van kirakva a külföldi rendeléses témában is mint alapszabály. Szerintem nagyon nem kéne kriminalizálni és leadócsalózni azt, akitől nem kértek vám-ot, áfát.
(#51342) GIJoe: azért maradjunk annyiban, hogy az úgymond jó gps-el rendelkező MTK telók se jeleskednek, ha nincsenek előzetes AGPS és EPO adatok, ez pedig egyértelmű konstrukciós tulajdonsággal magyarázható. Nem véletlenül volt szükségük kitalálni az AGPS mellé még az EPO-t is. Lásd, MTK-s telók általában úgy érkeznek meg kínából, hogy hosszú percekig se kép, se hang, illetve ha nincs a GPS-ük használva egy ideig, akkor újra belassulnak, ill. internet nélkül is jóval lassabbak.
-
laslie92
senior tag
Akit érdekel egy kis TCL Idol X Teszt
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
HisHis #51423 üzenetére
Jaja, pandawill és focalprice ahol most a legolcsóbb a ZTE v967s
-
RVR400
veterán
Asszem, hogy megtaláltam a legolcsóbb MTK6589-es telót.
Az a baj, hogy nem tudja a WCDMA-t. -
HisHis
csendes tag
válasz
minek?:S #51420 üzenetére
Akkumulátor terhelés teszt -en 2db ZTE V967S -nek is 1000 pont fölötti pontszámot mértek.
37k +Áfa sok már? Mert ma linkelték a Pandawill-en 127$-ért.Egyébként nem gondolkodtál olcsóbb telefon + power bank-ban. Hosszabb üzemidőd lenne így (meg kényelmetlenebb is)
-
laslie92
senior tag
-
Anulu79
addikt
ALCATEL OT-6030D Idol (Dual SIM) Ilyennel valakinek tapasztalat? Kicist drágább mint amit költeni szeretnék de a gari miatt lehet, hogy jobb.
-
minek?:S
őstag
Sziasztok, 35k ig milyen 2 SIM-es telefont tudtok mondani? Üzemidő ami fontos lenne, néha 1-2 kép, videó, 1-2 játék...
Sürgős lenne
-
Gyuc
aktív tag
válasz
mailman #51410 üzenetére
Megtalálja a CWM-et és amikor rányomok mondja hogy bootol recoveryben,elfogadom és bejön a nyitott hasu robot piros 3szöggel majd a power gombra a recovery menü.Aztán rámegyek hogy csináljon backupot és nem történik semmi...aztán arra hogy reboot és akkor nem lép csak aksi kivéttel.
-
Anulu79
addikt
Akai volt már nincs.
ZTE V967S-t használ valaki két kártyával? Azoktól kérdezném, hogy az aksi meddig bírja két simmel?
-
Crytek
nagyúr
Amúgy nem rosszból kérdem csak kíváncsi vagyok,hogy mit csináltok a telefonnal hogy romokkal görcsöltök?
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323 #51404 üzenetére
Rendeltél G4-et is?
-
mailman
tag
Ezt a leirast kovesd:
Ez tesztelve tobb telon is, backup es a visszairas is hibatlan, ugy hogy kozben meg oda vissza is lett particionalva a szerkezet.
Ha viszont ez sem megy akkor itt mas lesz a bibi... -
RBJ
addikt
Kíváncsi leszek, hogy mi lesz itt haier w718 ügyben. Ha jól számolok vagy 3 tuti rendelő volt.
VÉgén haier dömping lesz. Igazság szerint tenkre vertem a telefont ezért kell másik.
De akárhogy nézem a leggyengébb dual os is 20e körül mozog,
Akkor mindegy ha a sárga testvérektől rendelek. -
gjoe
addikt
válasz
CoolBoy323 #51399 üzenetére
Nekem is ezt írja a DE post.
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Milyen videókártyát?
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...