- Google Pixel topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Apple Watch
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
kalapacsolok #139623 üzenetére
Szia! Amit érzékelsz az nyilvánvaló dolog. Mivel a szenzor nem tud olyan sebességgel 30-60 kockát másodpercenként ezért levágják a képet ott ahol még értelmes videót tud rögzíteni. A csúcs készülékeknél talán a beépített videó ram segít. Viszont ezt a technológiát inkább csak a hátlapi kameráknál használják.
-
citkar
addikt
válasz
kalapacsolok #139623 üzenetére
Ugyan nem nagyon szoktam figyelni az előlapi kamerák képességeit (akár e nélküli készüléket is vennék), így konkrét tippet nem tudok adni, de ha jól értem a "nem zoomol be" kérésed azt takarja, hogy videózás közben nagyobb látószöggel bírjon az előlapi kamera. A készülékek specifikációiban talán jelzik ezt az információt, így keresgélhetsz. Ha így mégsem jutsz előrébb, akkor konkrét videókat érdemes megtekinteni, amiket az adott készülékkel készítettek.
-
okularum
csendes tag
válasz
kalapacsolok #51796 üzenetére
Autós tartó, talán legolcsóbban...?
-
forgonati
őstag
válasz
kalapacsolok #51796 üzenetére
Az első az oké, de ebből a csipeszesből hogy veszed ki a telefont, ha pl. az egyik kezed foglalt? Tudom, csúnya dolog, és ejnye-bejnye, de én azért itt-ott szoktam telefonálni ha vezetek. Persze nem a belvárosi csúcsban. De ha épp megyek valamerre és hívás jön a telefonomra, és mondjuk lehúzódni épp nincs lehetőségem, akkor engedjem el a kormányt mindkét kezemmel? Vagy hogy működik? Csak mert ezt a csipeszes cuccot már én is nézegettem a DX-en, 5-8$ körül vannak.
pl. egy ilyen
Segnior_Barthez:
GravityBox-ot telepíts, abban van ilyen lehetőség, bepipálod és máris 2x annyi lépésben állítod a hangerőt, mint eredetileg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest