- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Magisk
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
kalapacsolok #139623 üzenetére
Szia! Amit érzékelsz az nyilvánvaló dolog. Mivel a szenzor nem tud olyan sebességgel 30-60 kockát másodpercenként ezért levágják a képet ott ahol még értelmes videót tud rögzíteni. A csúcs készülékeknél talán a beépített videó ram segít. Viszont ezt a technológiát inkább csak a hátlapi kameráknál használják.
-
citkar
addikt
válasz
kalapacsolok #139623 üzenetére
Ugyan nem nagyon szoktam figyelni az előlapi kamerák képességeit (akár e nélküli készüléket is vennék), így konkrét tippet nem tudok adni, de ha jól értem a "nem zoomol be" kérésed azt takarja, hogy videózás közben nagyobb látószöggel bírjon az előlapi kamera. A készülékek specifikációiban talán jelzik ezt az információt, így keresgélhetsz. Ha így mégsem jutsz előrébb, akkor konkrét videókat érdemes megtekinteni, amiket az adott készülékkel készítettek.
-
okularum
csendes tag
válasz
kalapacsolok #51796 üzenetére
Autós tartó, talán legolcsóbban...?
-
forgonati
őstag
válasz
kalapacsolok #51796 üzenetére
Az első az oké, de ebből a csipeszesből hogy veszed ki a telefont, ha pl. az egyik kezed foglalt? Tudom, csúnya dolog, és ejnye-bejnye, de én azért itt-ott szoktam telefonálni ha vezetek. Persze nem a belvárosi csúcsban. De ha épp megyek valamerre és hívás jön a telefonomra, és mondjuk lehúzódni épp nincs lehetőségem, akkor engedjem el a kormányt mindkét kezemmel? Vagy hogy működik? Csak mert ezt a csipeszes cuccot már én is nézegettem a DX-en, 5-8$ körül vannak.
pl. egy ilyen
Segnior_Barthez:
GravityBox-ot telepíts, abban van ilyen lehetőség, bepipálod és máris 2x annyi lépésben állítod a hangerőt, mint eredetileg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest