- Magyarított Android alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuc
aktív tag
Szerintetek van arra megoldás ha az informatikus letiltotta a serveren azt a portot ahol kijártunk wifin keresztül böngészni akkor azt valahogy kikerüljük?
email van
-
-
imrus72
tag
-
Crytek
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #52770 üzenetére
Na remélem lassan pandawillen vagy geekbuyingon is megjelenik!
Aztán várok tovább -
-
válasz
salaipet #52783 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a Te készülékeden hogy van, de annó amikor "megöltem" a Haipai i9377-met, akkor szét kellett szednem, akksi ki és úgy kellett az USB-re rádugni (előzetesen beállított SPFT-sal), hogy két "teszt pontot" kell rövidre zárni. Elméletileg ezzel a totál halott (mármint szoftveresen) telót is fel lehet támasztani. (Csak ki kellene nyomozni, hogy nálad melyik kettő ez a pont.)
(Mondjuk egyedül csináltam és eléggé cucu volt egy ilyen 3-4 kezes mutatványt összeütni.)
-
BullZeye
veterán
THL W8-at már nem lehet kapni, van esetleg valami alternatíva ami 5" HD kijelzős $200 körüli, és hasonlít a kinézete Galaxy sorozatra? (fehér szappantartó forma, vagy lila)
-
citkar
addikt
-
GIJoe
addikt
válasz
Bagira01 #52777 üzenetére
Na igen, ezen agyaltam én is hogy szépen pumpálódnak fel az árak.
Csak ugye USában Nexus 4 200$, jön a karácsony még annyi se, a használtakról ne is beszéljünk mennyik. Tovább a Nexus 4 referencia telefon, a HWt nem is említve. (cimbora hoz usabol kész)
Másik MIUI én úgy tudom nem annyira híres a nyelv támogatásról. -
Thrawn
félisten
-
salaipet
csendes tag
Szép Napot!
Van segítség teljesen tégla életrekeltésére?
SP Flash Tools-ban véletlenül nem a megfelelő scattert töltöttem be, sajnos végigment rendesen, azóta semmi kép, se hang. be sem lehet kapcsolni. Már nem is talál kapcsolatot a gép a telóval, nem tudom visszarakni a gyárit Igy aztán keményen tégla...
Tud valaki valamit, vagy valakit, akinek sikerült visszahozni ilyen állapotból?
-
válasz
tyuli76 #52771 üzenetére
Bocs, a link lemaradt. Lenovo A830 CWM recovery.
(De van egy kollégám, aki az A820-asét tette fel <s135-öst> és megy neki. De nem javaslom)
-
válasz
Bagira01 #52777 üzenetére
Abban mindenképpen jobb, hogy rendszeres frissítéseket kapsz a készülékhez.
Ugyanakkor megértem a dilemmádat. Én 200USD körüli kínai telefonokkal kezdtem, aztán mentem egy ideig felfelé árban. Most meg egy ideje már saját használatra 100-140USD közöttieket veszek csak. Ezek után nehéz meggyőzni magam, hogy a friss szoftverért, támogatásért kifizessek egy jelentős összeget.
-
Bagira01
veterán
válasz
KurtCobain #52776 üzenetére
Én is így vagyok vele. Régebben voltak nekem is drágább kínaiak, de most a 60-70$ os kategóriát használok egy ideje, ahhoz képest még a 170$ is sok
-
KurtCobain
őstag
válasz
1 x 20000mAh Battery 20Ah
(#52775) Bagira01:
Nem tudom.. 4,5" vs 4,7", 2750mAh vs 2000mAh. Leírás szerint a Hongmi tud 900MHz-es 3G-t, meg ugye ott a MIUI (bár engem a hideg kiráz a MIUI-tól). Szerntem nem éri meg a 60$ difit. -
citkar
addikt
válasz
Bagira01 #52772 üzenetére
Ugyan nekem nem volt, de a Xiaomi más kategória állítólag (a Meizu és az Oppoval karöltve), mint a többi "fapados" kínai telók.
(#52773) Baritone : más kínai webshopban is kb. 229 USD, de ha többnél lesz kicsit mérséklődik majd...szerintem még csak Kínából lehet rendelni, bár ki tudja ezt biztosan...
-
Baritone
tag
válasz
janaman01 #52700 üzenetére
na igen csak azt nem tudni, hogy elküldik a francia raktárnak és onnan küldik neked, vagy rögtön neked megy. mert ugye franciao-ból rendeled, tehát az EU-ból. szóval ennek azért majd utánanézek, mert jogilag, ha eu-ból rendelsz, akkor ugye vám nincs. az már irreleváns, hogy a francia market honnan kapja. Vsz. nem véletlen drágább átlag 10 euróval, de ugye ez még mindig kevesebb, mint a tudjuk mi
-
Bagira01
veterán
válasz
Jó kis telónak tűnik. Csak nem értem mi olyan különleges benne, hogy ennyibe kerül??
-
tyuli76
tag
SZiasztok
A Lenovo A830 beléptem a recowery-be,és minden kinai volt,azt hittem,h valami hülyeséget csinálok,de valahogy kiléptem.Azt nem lehet átállitani,h angol legyen.Szeretnék felrakni egy másik roomot,mert a gyárival gond van a bluetoothal,azaz az autoskihangositival,folyamatosan szétkapcsol -
CoolBoy323
nagyúr
-
akoska87
csendes tag
Képzeljétek betörtem sikeresen a Jiayi g2 tellómnak a kijelzőjét. A gorilla glass-os plexi épp maradt mögötte az érintő keresztberepedt, és nem érint :S
Úgy döntöttem rendelek inkább egy új telefont. Mit ajánlotok helyette? néztem Zte v967s-t, de nem tom megtudnám-e szokni a méretét. Nálam az üzemidő a fontos, meghát ugye strapabíró legyen
mer ez már a 2. tellóm amit széttörök valahogyan
Segítséget előre is köszi
-
Urby66
aktív tag
Hello!
Lenovo S720 telefonhoz keresek angol nyelvű recovery-t. Kérlek segítsetek. -
Zeki
nagyúr
válasz
instantwater #52763 üzenetére
Passz, a tablet topikban olvastam róla.
Szerintem is jó dolog. -
-
-
steve1977
tag
Talán vmi progi, amit feldobtál ami óta ezt csinálja? Uninstalláld, vagy told vissza a CWM mentést a progik nélküli ROMról, ha van... Amúgy nálam egész jól elketyeg a w718, a képernyőn a billentyűzet pontosabb célzást igényel, mint az előző IPS-es ZTE-k (v970, v967), de ezt már meg bírtam szokni, és ma amikor esett az eső, mertem fogadni az utcán egy hívást, nem kellett féltenem a víztől a telót
-
Zeki
nagyúr
Androidod okostelefon tuning.
Nekem új, lehet más ismeri, vagy van is neki, de nagyon jó dolognak tartom. -
kgymac
őstag
válasz
forgonati #52754 üzenetére
Szia,
Pin-t nem kér ? Nekem W8-nál, sony MV600-zal dobálja 3g-s netezés + bt-s zenehallgatás (poweramp) közben (kb. 3 óra netezés után, véletlenszerűen. A telefonos apk-t is újratölti, pint kér kb. 5-10 mp múlva. w8/1/4, 4.2.1 "gyári" cwm mentésű rommal - 4.1.2-vel jött eredetileg, ennél a hiba nem jelentkezett). De inkább a BT apk lehet gázos, mert a sony a léptetőgombra 20-ból 1x kikapcsol. -
alexw801
senior tag
ZTE V889S
Amit tudtam, a funkciókat eredeti ROM-mal a piszkálás előtt végigpróbáltam. A fentlévő ZTE apps progival leszedtem a netről a GPS Test app-ot, kiváló gyors a GPS.
Végül is felflasheltem needrom-ról a multilang verziót. Rootolt, van alatta egy Recovery:
rua 1 auto CWM v5.5.0.4 for ZTE V807,
rendes, van minden funkciója.
A 4pda.info-ról lependítettem a MyBackup Pro-t (ezzel lehet a legegyszerűbben telók között átömleszteni az app-okat adatokkal együtt, a drágán megvett app-okat is.) Most dolgozik.
Jók a benyomások. -
-
forgonati
őstag
válasz
tboy93 #52753 üzenetére
Egyrészt nem szokásom hibás telefont másra sózni (feltéve mondjuk ha előre megegyezem vele, és tud a hibáról) másrészt meg emiatt nem akarom eladni, mert jó telefon, és még reménykedem hogy esetleg szoftveresen orvosolható lehet a probléma.
Azonkívül meg lehet hogy hardveres nyűg, mivel valakinek már volt itt pontosan ugyanilyen gondja csak másik telefonnal, de ugyanígy mt6589-el. Szóval ha másikra cserélem akkor sincs garancia rá hogy nem kapok ki megint valami szart, aminek esetleg valami még komolyabb nyűgje van. Ezeknél a kínaiaknál sosem tudni....
-
forgonati
őstag
Sziasztok! Térerő problémával küzdök, egy UMI X1S az alany, és az a gondja, hogy ha BT-n keresztül van csatlakoztatva headsethez, akkor híváskor néha eldobja a térerőt. Tárcsázom a számot, és hirtelen elszáll a térerő, majd pár másodperc múlva visszajön. Bejövő hívásnál is ugyanez van. A fura az a dologban hogy teljesen kiszámíthatatlan a dolog, néha nem jelentkezik a probléma, és minden OK, viszont néha egymás után 2-3 alkalommal is eljátssza ezt. Kb ilyen 10-ből 3 alkalommal jön elő. Olvastam itt a fórumon, hogy valakinek már volt ugyanilyen gondja, csak másik telefonnal, de viszont ugyanezzel a SOC-al. Valakinek nincs erről infója hogy mi lehet a gond? Esetleg valami szoftveres bug? Vagy valami HW gond lehet?
-
-
GIJoe
addikt
érdekes akció, talán több a nemesfém mint kellene a W100-ban ?
-
RVR400
veterán
válasz
Alone50 #52745 üzenetére
Ismét mondom: A ROM1 a full eredeti, szóval nem kell mentés.
A CWM-es visszaállítástól pedig nem lesz eredeti, mert a CWM miatt egyből kiderül, hogy volt ám módosítás. -
RVR400
veterán
válasz
fotosjani #52735 üzenetére
Nekem a FlashTools-szal egyszerűbb dolgozni, meg a CWM-nek túl sok jelentősége szerintem nem igazán van, főleg ha nem cserélget az ember ROM-okat a telón, meg túl sok nincs rá, ahogy néztem. És legrosszabb esetben, ahogy írtam is, a DT tud CWM-et csinálni a telókhoz.
(#52737) alexw801:
FlashTools letölt, indít; ROM kitömörít;scatter behúz;akksi ki, download gomb, teló bedug, vár, majd zöld karika, és minden oké.
-
junkhead
aktív tag
Sziasztok, abszolút lúzer vagyok, remélem lesz valakinek türelme hozzám, most jutottam el oda, hogy okostelefont vegyek,
mindenképpen dual simes kell, és olyan ha az egyik kártyán beszélek, a másikon bejövő hívást ne sipolja ki, hanem tudjak róla keresnek azon, melo miatt fontos..
úgy 50-70 ezer közt legyen
ami nekem fontos a gyors net, jó proci,
GPS
viber/skype, esetleg fényképezés, és lehetőleg ne legyen ronda
mit ajánlotok?köszönöm
-
hege21
aktív tag
válasz
huliganboy #52727 üzenetére
http://www.mobogenie.com/en-us/download-mobile.html
-
pityu8
tag
haier w718-hoz
tudtok működő win7-64, és xp-32-es driver linket? -
RVR400
veterán
-
hege21
aktív tag
válasz
huliganboy #52719 üzenetére
Mobogenie a play store helyett én ezt használom......
-
fotosjani
aktív tag
válasz
alexw801 #52721 üzenetére
alexw801 & RVR400
Én már túl vagyok a V889S-en
A Cappa által készített CWM-et itt találjátok.
A legújjabb 1.0.3-ás hivatalos ZTE oldalról letöltött ROM-ot Magyarítottam (CWM-ből rakható fel).
Még csak én használtam, ezért mindenféleképp ajánlott a mentés először. -
RVR400
veterán
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Ma jött meg egy huawei g610s készülék. Sajnos a google play el sem indul rögtön kiírja hogy a google play alkalmazás leállt.
Adatokat töröltem a play áruháznál.
Gyári visszaállításon gondolkozom de félek akkor elveszítem a magyar nyelvet ugyanis a nyelvek között nem szerepel csak a kinai meg az angol...Valakinek van valami tippje vagy van ami kiváltja a playt?
Köszi
-
RVR400
veterán
Ebben van magyar nyelv. Viszont a recoveryt a másik ROM-ból kell feltenni, mert az ebben levővel a gyári visszaállítás után beragad.
-
GIJoe
addikt
válasz
RVR400 #52714 üzenetére
így konkrétan említve nem láttam h hungarian, csak azt hogy multiL.
Viszont ami jön kölcsön, az magyar (multiL) china app mentes, google gapps, és a legújabb ZTE rls.
Azért elég sok hibát javítottak a szofton, sokkal stabilabb, viszont a legújabb csak eng/china (ami a needromon van) -
gjoe
addikt
válasz
_X10Dead_ #52674 üzenetére
Nekem is ilyen a képernyő érzékelő. Az megszokható.
Nekem viszont ma meghülyült teljesen. Állandóan kapcsolgat a google hangkereső. Bármit indítok azonnal visszalép a főképernyőre. Beállításokba se tudok belépni, mert azonnal kilép. Így hívni sem tudok, csak fogadni. Mi baja lehet???????????Haier W718
-
ghiottone
nagyúr
A pandán csak 197 dolcsi az új Xiaomi Hongmi - ha épségben megjön tőlük a tabletem erősen elkezdek gondolkodni ezen a telón.
Jaj csak ez China only
Akkor sztornó.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #52706 üzenetére
Tudom, vettem a lapot. Én is. Véletlenül a teremben voltam, amikor az író-nia szót magyarázták.
-
blueye
veterán
Mégsem...
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #52702 üzenetére
Köszi!
Gipsztigris:
Neked is köszi, bár sajnos, én nem vagyok olyan művelt, hogy megértsem, ennek mi köze az Etikához. Az Etika nem annak a középkori, kézzel írott könyvnek a címe, amiben a főurak bizonygatták, hogy ők míly korrektek? Persze csak miután külőnböző pénzügyi manőverek hatására a köznép nagy része már az adósukká vált.Mert ha az, akkor ennyit az én etikai hozzáállásomról.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest