- Kínos szituba keveredett a Nothing
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
válasz
losi73 #51713 üzenetére
én itt néznék körül...igazából én is használok egy scriptet ( galaxy ace i) amelyik a memóriakártyát használja , nyilván elötte csinálni kell egy ext2-3 as particiót a kártyára ( nálam 1 giga) , aztán ha rootolva van a teló akkor mehet a script cwm ből ( mount / systemmel...) és már meg is van a tárhelyed... tudni kel viszont, hogy azért egy C10 es kártya nem árt neki mert akkor csak laggolni fog az egész....mielött bármibe is belekezdesz..egy backup-ot csinálj a rendszeredről...mert mire én is kitapasztaltam, addig egy párszor elküldtem a telt
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest