- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
Bembee12 #87355 üzenetére
"Amikor még"-re nemigen lehet tervezni...
Amikor még a g3t volt a sztárteló, teljesen más hozzáállással dolgoztak a VÁMosok, manapság 90-95 (egyesek szerint 99) százalékos biztonsággal megfogdossák a telókat.
Tehát ha erre vonatkozott korábban hogy megvan az okod miért ne DHL-lel, akkor ezt az okot nyugodtan dobhatod is...Arra már ki sem térek hogy minimum ketten leírták előttem hogy nemzeti ünnep jön kínában ami a legtöbb bolt eseteében azt jelenti hogy a rendelést ugyan felveszik, de postára csak az ünnepek után mennek jóeséllyel.
Ha meg mégsem akkor valami postai raktárban ünnepel majd a csomag. -
RVR400
veterán
válasz
Bembee12 #87347 üzenetére
20 nap sima postával úgy, hogy közben lesz egy 1hetes nemzeti ünnep kint... Szerintem még ajándék mozijegyet is fognak adni hozzá Neked, és még a magyar vámosoknak is írnak most egy levelet, hogy legyenek olyan kedvesek, és ha véletlenül késne is a csomag, akkor vegyék elő az időgépet, hogy Te megkaphasd, és még az ÁFA-t is engedjék el Neked, mikor amúgy még a rendelést sem adtad le.
-
Laza...
addikt
válasz
Bembee12 #87288 üzenetére
"gyenge benne a Snap 400" Konkrétan mire gyenge? komolyan érdekel...
szerk.: Jaaaa, már látom mire kell neked. Antutu pontot gyüjteni! Méé nem ezzel kezdted?
Egyébként az annyira óhajotott ThL 5000-nek elszúrták a töltésvezérlőjét, jó sok megyeget vissza garanciában. De Antutuban jó!!!
-
citkar
addikt
válasz
Bembee12 #87279 üzenetére
Én egy X8 mini pro-t rendeltem a hét elején. Kicsit elfogult vagyok iránta, mert nem az első iOceanem, de elsősorban a külső miatt rendeltem, hasonló tudással olcsóbbat is kaphatsz, de mondjuk az Iocean különlegesebb, jobb megjelenésű (szerintem, de hát ez elég szubjektív), előny a 32 GB ROM és nem gagyi, mint, amilyennek sokan tartják.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Bembee12 #53832 üzenetére
G3T
Noshát a MiniDeal tudja magyarul küldeni. (Nem biztos hogy annyira full magyar mint egy JBart-os egyedi,
de nem is tudom mennyire)A kamera drivereket nézve...ahhoz vannak már optimalizáltabb romok pl. gyári update után a jiayu.es -ről a szeptember 7-i rom,
vagy a Miui mostani (november16-i) romja is említi highlights-ban hogy Camera codecs improvement... -
evilskati
aktív tag
-
Tejes Pite
aktív tag
-
tolvaj!
őstag
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Bembee12 #51630 üzenetére
G3T
Jó a G3S CWM-je is hozzá, illetve azt hiszem a ROM-ok is. A belső tárhelyet lehet bővíteni memóriakártyával, ne a ROM dolog döntse el szerintem.
Kamera nem a legjobb, de HDR-re rakva azért vállalható.
Amúgy meg a ThL W200-hoz se fogsz már két aksit kapni, sajnos a posták szigorítottak, 1 aksival engedik csak repülőre a telefonokat. Némelyiket még úgy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest