-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
üszök
őstag
Akartam venni abból a kis ZTE-ből ami 75 dodó volt,de már sajna 90.
-
-
Crytek
nagyúr
Nincs valami magyar nyelvű leírás,hogy a telefonban a különféle szenzorok mire jók mi célt szolgálnak?
(Ehhez a témához full gyökér vagyok)
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Mi a vélemény a Star Note n9776 telorol?Érdemes rà beruhàzni?Vagy tartsam meg inkàbb a Galaxy Nexusomat.Nekem a nagyobb kijelzö tetszik benne.Köszi szépen!
-
tiborv
aktív tag
Sziasztok.
Esedekes lenne egy uj telefonvetel, de mivel 2 kartyaval rohangalok mindenkepp dual simes kellene.
harom telefont talaltam amik kb. tudasra is ugyanolyanok:
http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/evolveo/fx520-p138641854/
http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/prestigio/multiphone-4500-duo-p140595036/
http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/alcatel/ot-997d-p131862069/A kerdesem az volna hogy hozzaertobb szemmel, szerintetek melyiket erdemes kozuluk? Vagy esetleg egy 4. keszulek tipp amit erdemes megnezni? (az arfekves azert ezekbol latszik hogy kb mennyi lenne)
Valaszokat elore is koszonom
-
Dyingsoul
veterán
Láttam, hogy pár embert érdekel a Thl W8s. Elkészítettem egy majdnem mindenre kiterjedő, ha érdekel kukkantsatok bele, elég sok munka van benne.
[ Módosította: #65675776 ]
-
attilav2
őstag
Meg van az oka a dooge olcsóságának gyanis csak fél giga ram van benne, ha egy jól bevált az itteni közösség által is jól támogatott telefont akarsz akkor lenovo A820, ha bevállalósabb vagy és kell nagyobb akkuidő nagyobb kijelző akkor zte v967s, ehhez is kezd már a közösségi támogatás alakulni.
-
Sziasztok Ma hozzàm került egy dapeng a 9230.Magyar nincs benne.2.3.6 androiddal
Szeretném rootolni de normàlis leiràst nem talàltam.segitene valaki? -
pach-adams
tag
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
pach-adams #46874 üzenetére
Tengda T94 éppen nincs, már vagy 1 hónapja
Haier jó, volt
GPS-e király, erőben is van egy MTK6589.
Azt vettem volna megint, de nagyon rászálltak a csomagok vámolására
-
pach-adams
tag
Üdv mindenkinek!
Kinéztem magamnak most ezt a "kis" drágaszágot. -> névszerint a Tengda T94-et KATT
Kíváncsi vagyok a véleményetekre! Szerintetek mennyire lenne jó vétel?
Vagy még a Haier W910-et nézegettem.Szerintetek melyik lenne a nyerőbb választás? :/
És honnan lenne érdemesebb ezeket rendelni?Válaszokat, jó tanácsokat előre is köszönöm!
-
Balu02
csendes tag
válasz
Balu02 #46636 üzenetére
Én írtam két napja, hogy használhatatlan a telón a GPS (Haipai i9389), rendszeresen eldobta a jelet, és állandóan legalább 10-20 méterrel arrébb mutatta a pozíciómat, mint a tényleges.
Ezt a Google Navigation művelte. Ma megpróbáltam egy másik szoftverrel (OsmAnd) és nem tudom, hogy mi az oka, de ezzel a szoftverrel tök pontosan (tényleg, talán ha 1-2 métert tévedett néha) navigál a teló, villámgyorsak az újratervezések is, pikk-pakk talál műholdat. Most megvuduztam vagy mi történhetett? Vagy a Google navigációs szoftvere nem barátja csak a kínai telefonoknak? Most tökéletesen működik. -
tolvaj!
őstag
-
fPApi
őstag
Én hosszabb "kínai" kitérő után vettem egy S4 mini dualt, most már belakva, használva mondom, hogy nekem egyértelműen jobban bejön, szinte minden szempontból, mint a korábbi "kínaiak". Szerintem csak az ára miatt "szólhatják le", de nekem megéri, hogy végre minden működik, ami benne van.
-
kcsa
veterán
Nekem is ilyen van, de a fórum is elég aktív, nézz be, olvasgass
(egyébként nálam is a méret volt az egyik döntő szempont, pedig elég lapátkezem van
)
sőt, bár nem gondolkoztam rajta, de eladó is lehet, csak mivel van rajta egy apró sérülés, így radikálisan csökkent az értéke (pont ezért nem gondolkozom eladáson
)
-
sc200
csendes tag
válasz
anonym1s #46846 üzenetére
Igen igazad van, valóban így ahogy írtad. Sajnos az 5" nekem már nagy (dell streak mini amit régebben vettem --ott pihen a polcon). Galaxy S3 mérete nekem nem jött be. Inkább hosszabb és keskenyebb telefont szeretnék, mint rövidebb de szélesebbet.
A 2 Gb-ról inkább lemondok, de amit elfelejtettem, és talán a legfontosabb az az üzemidő lenne. Sokat beszélek (nagyon sokat) és legalább 1 napot kellene bírnia. -
Olyan lehet, hogy egy ZOPO C3 ban a belső 16 gigás tárhely amiből kb 13 nak elérhetőnek kellene lenni, csak 1.2 giga látszik total commanderben?
Toljanak factory resetet, az segít? Vagy ilyen hogy lehetséges egyáltalán? -
forgonati
őstag
Sziasztok! Térerő problémával küzdök, egy UMI X1S az alany, és az a gondja, hogy ha BT-n keresztül van csatlakoztatva headsethez, akkor híváskor néha eldobja a térerőt. Tárcsázom a számot, és hirtelen elszáll a térerő, majd pár másodperc múlva visszajön. Bejövő hívásnál is ugyanez van. A fura az a dologban hogy teljesen kiszámíthatatlan a dolog, néha nem jelentkezik a probléma, és minden OK, viszont néha egymás után 2-3 alkalommal is eljátssza ezt. Kb ilyen 10-ből 3 alkalommal jön elő. Olvastam itt a fórumon, hogy valakinek már volt ugyanilyen gondja, csak másik telefonnal. Valakinek nincs erről infója hogy mi lehet a gond? Esetleg valami szoftveres bug? Vagy valami HW gond lehet?
-
Tegla80
addikt
szia
ezt: "GPS Test"bluetoot-os gps kütyühöz,meg ez vált be nálam:"Bluetooth GPS Provider"
-
anonym1s
őstag
Hali.
Ha az indulas ota olvasod a topikot, akkor olvashattad mar rengetegszer hogy 4" telefon szinte mar kihalt, 4,5" is alig van mar, foleg nem 2gb rammal.
A cubot gt99 4,5" es en meg csak jokat olvastam rola, de 1gb ram es 4gb rom van benne. Ez utobbit lehet novelni kartyaval, de a ramot nem. Valamirol le kene mondanod ha kinait akarsz, vagy a 2gb ramrol, vagy a kicsi kijelzorol. 5"-en mar van jopar 2gb ramos cucc. -
sc200
csendes tag
Sziasztok.
A topic indulása óta követem a hozzászólásokat. Szeretném a mostani telómat lecserélni. Eddig nem nagyon gondolkodtam a kínai csoda telefonokban, de van pár barátomnak (Lenovo...stb) és elég meggyőzően nyilatkoztak róla. Nézegettem az új S4 mini dualt, de néhányan kicsit leszóltátok. Így arra jutottam, hogy ha tudnátok ajánlani esetleg már bevált és használható telefont (akár a beszerzésben is) akkor egyet megvennék. Ami lényeges:
- 4-max 4,5" kijelzőben (nem kell a tepsifon)
- a lehetőségekhez képest a legjobb felbontás
- fényképező nem lényeg ( az van)
- dual core esetleg quad core
- ram: 1,5Gb - 2 Gb
- Rom: 16G- vagy több
- DUAL SIMHa van használható ötletetek, akkor azt szívesen venném.
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat.
Joe
-
tfalcon96
aktív tag
Haier w910-ről vélemények? ROM csere bajosnak tűník. De 123 USD-ért bitang jó vétel.
-
Bagira01
veterán
válasz
SzAnnie #46774 üzenetére
Több mint 2 hete nincs raktáron, CSAFF8 volt a kód de ahogy nézem már nem működik. Ez dual sim-es topic, a w910 meg nem az...
(#46836) Ed3r_X_ : Nem egy bivaly teló a v889s, ahogy hallottam van pár hibája is, majd meglátjuk. 2 hete 74$ volt. 100$ alatt a 6572-es telókat lenne érdemes kipróbálni, nem láttam, hogy valakinek lenne.
-
Ed3r_X_
nagyúr
ZTE V889S van valakinek? Írna róla pár sort, ha igen?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
G.I.JOE #46826 üzenetére
"A normál használat nem direkt merítés"
Éppen erről beszélek, hogy nincs értelme direkt meríteni, tehát használd, ahogy van.
"Mindegy, szóval akkor a batterystats törlésnek nincs értelme?"
Nincs. Abszolút semmi.
"Használgassam, aztán majd beáll?"
Nem, nem áll be. Ilyen marad, ameddig ki nem adja az utolsó töltést is. Aztán többé nem tudod feltölteni, bármit is csinálsz.
-
G.I.JOE
senior tag
Hali!
Letöröltem a batterystats-ot, az antutu testert használhatom a lemerítésre, vagy inkább normál használattal abszolváljam a műveletet?
-
Dyingsoul
veterán
Valaki tud valami jó képernyőfotót készítő progit? tesztet akarok csinálni és kellene valami jó cucc amivel a rendszerről tudok képeket csinálni (esetleg alkalmazásokról is).
-
zozo1979
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata Xiaocai X9 -es telefonnal? A specifikáció alapján jónak tűnik, az én igényeimnek bőven megfelelne. Nem rossz az ára sem. A minőségre lennék kíváncsi ( kijelző, gps, wifi, stb.) Köszönöm.
-
SimS
senior tag
Üdv
Többnyire a készülékeken meg szokott lenni különböztetve a két sim slot képessége (W a 3G, és G a 2G). Azonban, akárhogy is bámulom az enyém (Cubot ONE), nem látok sehol ilyet.
Túrtam a mindenféle oldalakat is, de nem találtam használható infót.
TS7 tulajokén esetleg?Azért érdekes a kérdés, mert az egyik normal sim, a másik pedig micro - na most melyik kártyát vágassam meg, ha kettőt használnék (adat és gsm-re külön)? (Mindkettőt, aztán adapter?
)
Köszi,
SimS
-
sanros
csendes tag
válasz
gipsztigris #46798 üzenetére
nagyon köszi a linket..én is a dolphin browsert használom nagyon régóta.alap program minden telómon..nagyon szeretem...így meg hogy még Magyar is...nagyon köszi!!
-
bsanya
aktív tag
Sziasztok!
Nyár közepén jártam már itt és kerestem dual sim-s kínai telefont (az ára miatt), ami megbízható, min. 1GB RAM, rendelkezzen, 4 magos legyen, fényképező se legyen halott, max. 4,5-4,7" kijelzővel.
Rengeteget nézelődtem, de nem találtam olyat, amit nyugodt szívvel megvehetnék.
Minap, az egyikőtök linkelte a THL w8s telefonját, 2GB RAM, 32GB ROM, 13 megapixel főkamera, 1920*1080 felbontású kijelző, igaz 5" (ezzel együtt tudnék még élni), és persze dual sim.
Ezt a készüléket nem lehet kapni "hivatalosan" itthon, valahogy nem tudom, hogy honnan rendeljem és nem szeretném elbukni az árát sem (ha valami gixer lenne), az angolom meg nem jó annyira, hogy levelezgessek velük, ha probléma adódik :-(
Vagy esetleg valamelyikőtök, aki rendelt már kínait és esetleg pont ezt a telefont nézte ki következőnek, azzal összeállnék....Köszi
Sanya -
szpali
addikt
Azt tudja valaki, hogy mi lett a needrom oldalával?
-
kgymac
őstag
válasz
janakbacsi #46796 üzenetére
Nem használom. Nem is fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest