Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 
			  Mobilarena Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Víz Elek senior tag Skacok, melyik a mostanában levő best buy telefon max. 50k-ig ? Néztem ezt a thl w200-at meg a iocean x7-et, de nem tudok dönteni, mert mind a kettő tetszik, esetleg ha tudtok valamilyen másik telefont ajánlani ebben az árkategóriában, azt megköszönném.  
- 

djnice veterán Star S9920, több lány ismerősnek is van a családban, jók hozzá az S3 mini tartozékok (akksi is), nagyon szép IPS kijelzője van és gyors. 
- 

€uro őstag Köszi mindenkinek az ajánlatokat. Nekem szimpatikusak. A lady viszont ragaszkodik a fehér színhez. Úgyhogy most már csak festéket kell néznem a mobilokhoz.  
- 

faja0124 tag Sziaszok! Jiayu S1 ez létező telefon ha igen valaki rendelt már.Vagy még csak tervbe van? 
 http://www.minideal.net/jiayu-s1-smartphone-quad-core-1-7ghz-2gb-ram-with-5-inch-full-hd-screen-32gb.html
- 

b0bcat addikt válasz  benjoe1

üzenetére benjoe1

üzenetéresplitted thread: különválasztott SMS folyamok (vagyis - értelmezésem szerint - olyan SMS "levelezések" két fél között, amelyek külön üzenetváltásként vannak eltárolva; a "thread" maga az üzenetváltások folyama) dim level: a képernyő elsötétítésének szintje dithered background: nem tudom, hogy a "dithering" eljárásra van-e magyar kifejezés, de az a lényege, hogy alacsonyabb színmélységű kijelzők ilyen eljárással tudnak a szem becsapásával a valósnál nagyobb színmélységűnek látszani, és itt arról van szó, hogy le tudod cserélni a Holo hátteret egy ilyenre, hogy a színátmenetek folyamatosak legyenek ("suppress color banding" ~ a színátmenetek folyamatosságának megtörése ellen dolgozni) 
- 

Jól emlékszem, hogy a thlmobilestore nem a hivatalos thl webshop? 
 Van egyáltalán hivatalos?
- 

- 

paolinho őstag Véleményem szerint túl sokat ne várj tőle. A nagy képernyő meglehetősen gyenge képfelbontással van szerelve, ami nem igazán sejtet tűéles képet. Ki tudja, milyen a kamerája, a GPS-e. Nem tud magyarul, bár talán ez a legkevesebb, én mindenesetre fenntartással vagyok az ilyen klónokkal szemben, de ez szubjektív megítélés. 
 Azt ugye nézted, hogy jelenleg egyébként ez "elfogyott" státuszban a figyel Pandáéknál?
- 

Reméljük, hogy te nem esel bele abba a kis százalékba, akiknek hw gondjuk van/volt/lesz. De legalább telefonálni lehet ezzel a v967s-sel. 
 Közben azon is gondolkodtam, hogy volt már hasonló jelenség más telefonnál, amikor nem a saját kernelével ugyan, de sikerült elidítanom egy telefont. Ott volt síri csend gps, bt és wifi téren, majd kernel cserével megoldódott.
 Itt viszont a gyári frissítés sem segített ezen, ezért gyanaxom hw hibára...
- 

peter077 aktív tag Antelife Today's Special: 
 ThL W8 MTK6589 Quad Core Android 4.1 5.0 Inch HD Screen 1G RAM 4GB ROM 3G GPS 3.2MP Front Camera Black: 165.67$
- 

benjoe1 aktív tag Gravitybox néhány funkciójának az értelmezésében/fordításában kérnék segítséget. 
 Ez mit jelent pontosan:Fix caller ID for messages 
 After reboot, you should delete all splitted threads in messaging app for change to take effect!
 -
 Screen dim level
 Amount of brightness for dim state - when screen is about to be turned off
 -
 Dithered Holo background
 Replaces standard Holo background with dithered one to suppress color banding
- 

€uro őstag Sziasztok! Bő egy hónapja kértem itt a segítségeteket miután a páromnak vásároltunk egy Android mobilnak hirdetett Samsung klón készüléket. Már akkor jeleztétek, hogy drága volt, és valószínűleg nem is igazi Android van rajta. Igazatok volt. Úgyhogy a telefontól meg is váltunk. Most kinézetre hasonló, 4-5 colos, fehér, Android mobilt szeretnénk lehetőleg max. 18-19e forintért. Már tudom, hogy a kínai shop-ok kínálatánál arra kell figyelni, hogy legyen minimum 512 MB RAM memória. Így valószínűleg az operációs rendszer is valóban Android lesz. Találtam egy ilyet: Star 9300 Smartphone Android 4.0 MTK6575 1.0GHz 3G GPS 4.7 Inch Légy szíves nézzetek rá a mobilra, hogy nyugodt szívvel meritek-e ajánlani. Nem szeretnék ismét "használhatatlan" mobilt venni. 
 Ha hasonló készüléket olcsóbban, vagy ugyanennyi pénzért jobbat tudtok ajánlani - azt is szívesen veszem.Előre is köszönöm! 
- 

Coolby84 tag Tegnap megnéztem egy HTC One-t, csak hogy felmérjem, hogy mekkora is a Cubot One / Tronsmart TS7 és úgy döntöttem bevállalom. Valószínű Cubot One-t veszek, bár tényleg ugyanaz a kettő, de ugyanannyiért kapom Cubot-ként címkézve, ami azért mégiscsak már ismertebb kínai márka... http://www.banggood.com/Cubot-One-4_7-Inch-8G-ROM-Android-4_2-MTK6589-Quad-Core-Smart-Phone-p-78584.html valamit tudnom kell még a telóról? Hálózat rendben lesz? Egy telenor-is és egy T-mobile os kártya lesz benne, adatforgalom csak a Telenornál. Amit akartam még kérdezni, hogy megegyezik tényleg annyira a méret és minden a HTC One-nal, hogy annak kiegészítői használhatóak? (autós tartó, tokok, dokkoló esetleg?) Köszi előre is a válaszokat. 
- 

blueye veterán válasz  alexw801

üzenetére alexw801

üzenetéreTőlem ilyet nem kértek. @Urby66: Nézz át ide! 
- 

alexw801 senior tag válasz  madrac

üzenetére madrac

üzenetéreHát igen, a jd.com-tól Kínában személyesen vettem V970-et kamera hardware hibával. 
 Ideje készíteni egy munkautasítást (16 éve ISO 9001 auditor is vagyok) a kínai telefonok vevői átvételi ellenőrzése kötelező tartalmáról és módjáról.
 Megdöbbent, hogy a külföldre küldő webshopok átbuherálják a szoftware-t a telefonon és nem veszik észre a funkció hibákat???
- 

- 

- 

Urby66 aktív tag Vettem egy Jiayu G2S készüléket a minideal-től, de sajnos hibásat kaptam, nem működik a memóriakártya foglalat. Lebeszéltem velük és kapok egy újat ha visszaküldöm ezt. 
 A kérdésem, hogy hogyan érdemes visszaküldeni egy ilyen cuccot, hogy biztosan megérkezzen? Volt már valakinek hasonló visszaküldése?
- 

- 

fo_di őstag ha valakit érdekel, elvileg kijött a miui a hongmire (mtk6589t, dual sim), ebből talán már lehet rendesen portolni 
 http://bigota.d.miui.com/HBJ2.0/miui_HM2_HBJ2.0_41878053ba_4.2.zip
- 

csampei senior tag Van valakinek a 4pda.ru-ra regisztrációja,pontosabban élő acc-ja?Mert engem nem enged regelni,és kéne egy cwm mentés. 
- 

almos94 aktív tag Üdv srácok! 
 Nem vagyok otthon ebben a témában, azért is irok nektek. Szükségem lenne egy DUAL SIMes mobilra. Melyik a legjobb választás használtan vagy újan 65-70 ezer forint között. Lehetőleg hardverileg és szoftverileg is erősebb legyen, mint a mostani LG Optimus 3D P920-am.
 Válaszokat előre is köszönöm.
- 

válasz  alexw801

üzenetére alexw801

üzenetéreMost inkább nem mondok véleményt a v967s-ről. 
 Miért?
 Mert mielőtt bármit lepróbáltam volna rajta, megcsináltam minden mentést, hogy a gyári állapot meglegyen. (nem kevás idő volt)
 Na most kipróbáltam: nem megy a wifi, a gps, és a bt... Ezek után már sim kártyát se' rakok bele...
- 

wwhy veterán válasz  Pumika1975

üzenetére Pumika1975

üzenetéreIgen, ez lesz a White Rice  
- 

Pumika1975 senior tag Úgy néz ki a Xiaomi Hongminak WCDMA képes verziója is lesz. 
- 

Flexy90 senior tag Jól sejtem, hogy most a legjobb ár/érték arányú telefon a Jiayu G3S Turbo $180-ért?  
- 

fo_di őstag válasz  EdinaPeti

üzenetére EdinaPeti

üzenetéreegy ilyet találtam neked, talán jó lehet 
 AC Battery Charger Dock Wall Desk Cradle For Samsung Galaxy S3 III i9300 S 3 USB
- 

iMaverick addikt válasz  alex89

üzenetére alex89

üzenetéreMost nézem vissza az elmúlt 2 (2,5) nap termését és olvasom a kérdésed (#44684) alex89: Nálam az Amoi N828 van és a leírt kritériumoknak szerintem megfelel a 4,5"-os kategóriában. Mondjuk a 850 is jónak tűnik, de abban más kamera van (5Mpx), így nem merek érdemben nyilatkozni róla. A 828-cal szoktam lődözni képeket: hát nem egy tükörreflexes masina, de szerintem vállalható képeket csinál. (#44773) mandelstam: a kínai szoftver eltávolítót azért mindenképp futtasd le CWM Recovery alól! A mentés sem szokott hátrány lenni! Ki tudja, hogy gariba vissza kell-e küldeni a telefont? (#44749) EdinaPeti: PDA szervízt kellene keresni. Amikor nekem annó a HP iPaq-on megdöglött a töltő része, odavittem és megcsinálták. Az egyetlen probléma: legomboltattak velem 18eFt-ot... Kérdés hogy megéri-e a javíttatás? (#44785) vampire17: Máris csere? Ez nem tartott sokáig! Mondjuk lassan az én Amoi N828-am is 6 hónapos lesz... Az előző Haipai i9377-et is 6 hónap után cseréltem le. (Az azért hozzátartozik az igazsághoz, hogy azzal azért voltak gondjaim...  ) )(#44883) Terentius: Tervezel rendelni? Lehet betársulnék eggyel! Az Amoi-hoz amit küldtek töltőfej... Khhmmm, hát hogy is mondjam?  (Eléggé hülye megoldással van az átalakítója az európai 230V-ra... (Eléggé hülye megoldással van az átalakítója az európai 230V-ra...
- 

nemesi8s csendes tag Sziasztok! A rom-ba a dual sim opció mennyire van beleépítve? Szabadon lehet a romokat cserélgetni, mert mindegyik supportolja a dual simet vagy spéci rom kell hozzá? Kösz, 
 n
- 

alex89 senior tag Amoi N850-ről még mindig nincs senkinek bővebb infója ? Ennyiért igencsak jó vételnek tűnik... 
- 

szpali addikt válasz  csoma1

üzenetére csoma1

üzenetéreén innen rendelném, a már korábban írt szállítással: 
 www.minideal.net/thl-w11-smartphone-mtk6589t-1-5ghz-5-0-inch-fhd-screen-android-4-2-with-13-0mp-front-camera.html
- 

csoma1 csendes tag Sziasztok! A THL W 11-ről van infótok? Működés,honnan érdemes beszerezni,hogy kerülhető el a vám...???? Köszi Üdv: 
 Csoma1
- 

válasz  csampei

üzenetére csampei

üzenetéreEzekben nem nand flash van, hanem emmc, ezért helyesen azt mondja, hogy hiba, mert nincs NAND Flash. Arra viszont vigyázz, hogyha az emmc tesztet választanád, akkor a "dedicated pattern test"-t ne jelöld be, mert flash-elheted újra az egész ROM-ot! (Teleírja ellenőrzés képpen a memóriacímeket...) 
- 

AsusBoy senior tag válasz  KurtCobain

üzenetére KurtCobain

üzenetére 
- 

Zeki nagyúr válasz  sanros

üzenetére sanros

üzenetéreRecommend European country customers such as Spain,Greece choose “Express Shipment Duty Free” shipping service,4-12 days Delivery , zopomobileshop responsible for customs clean issue! EU Warehouse in Stock, Delivery 2-5 days  Order Now Get Free: TPU COVER + Car Charger+ Touch Pen + Screen protector X1 Support shipment from European Warehouse  
- 

sanros csendes tag sziasztok.nem tud valaki olyan eu nagykert ahol kínai telót árulnak és nem heteket kell várni míg megjön hanem csak napokat?zopo c2-c3-zp980 kellene...esetleg ha tud valaki eladót az is nagyon érdekelne 
- 

v-man őstag válasz  Krinyo

üzenetére Krinyo

üzenetérelekopogom, de egyelőre úgy tűnik csak a töltőkábellel volt gond  
 kaptam kölcsön egy Samsung töltőt, azzal tökéletesen illeszkedik, nyugodtan mozgathatom a telót, nem veszik el a kapcsolódás (töltés).
 veszek egy másik töltőt magamnak is, sőt már korábban rendeltem is egy 1A-s töltőt, viszont az is kínai, így lehet nem lesz semmivel jobb, de még úgyis utazik, ha nem lesz jó, nézek valamit itthon.
- 

GIJoe addikt válasz  tvamos

üzenetére tvamos

üzenetéremi ebben az érdekes, mivel csak úgy kaphatnak Payen pénzt, ha a valós számlájuk-kártyájuk van bereggelve és ha probléma van akkor a vizsgálatig nem kapnak $t azaz az összes megrendelési bevétel veszélyben van. 
 Tehát csak úgy érsz el valamit ha zsarolsz, ez neked "a flottul menés"... hát remek is webshop ajánlom másnak is 
- 

csampei senior tag Mert valóban nem egy korrekt cég.A Runbo-hoz opcióként megrendeltem a tokot (5dodo) és nem küldték.Miután meg lett reklamálva,egy pár napra rá jelezték,hogy azért nem küldték,mert nincs nekik.Oké,akkor kértük hogy az 5 dodo-t tolják vissza a pay-re,erre igéretet is kaptunk,de azóta sincs semmi.Az ezzel kapcsolatos emailekre nem válaszolnak,a skype elérhetőség is csak dísznek van.Ha egy tényleg korrekt cégről lenne szó nem pitiánerkednének 5 dollárral.Félreértés ne essék nem azaz 1200ft vág földhöz hanem a hozzáállás!Mi van akkor ha gariztatni kell valamit?Letagadják?Benyelik? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Filmvilág
- Építő/felújító topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux Mint
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4528
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
 ) (Eléggé hülye megoldással van az átalakítója az európai 230V-ra...
 (Eléggé hülye megoldással van az átalakítója az európai 230V-ra... 

pár napja amikor néztem úgy emlékszem mintha lett volna még, de ettől függetlenül érdekelne, hogy milyen lehet.
 pár napja amikor néztem úgy emlékszem mintha lett volna még, de ettől függetlenül érdekelne, hogy milyen lehet.