Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsanya
aktív tag
Sziasztok!
Nyár közepén jártam már itt és kerestem dual sim-s kínai telefont (az ára miatt), ami megbízható, min. 1GB RAM, rendelkezzen, 4 magos legyen, fényképező se legyen halott, max. 4,5-4,7" kijelzővel.
Rengeteget nézelődtem, de nem találtam olyat, amit nyugodt szívvel megvehetnék.
Minap, az egyikőtök linkelte a THL w8s telefonját, 2GB RAM, 32GB ROM, 13 megapixel főkamera, 1920*1080 felbontású kijelző, igaz 5" (ezzel együtt tudnék még élni), és persze dual sim.
Ezt a készüléket nem lehet kapni "hivatalosan" itthon, valahogy nem tudom, hogy honnan rendeljem és nem szeretném elbukni az árát sem (ha valami gixer lenne), az angolom meg nem jó annyira, hogy levelezgessek velük, ha probléma adódik :-(
Vagy esetleg valamelyikőtök, aki rendelt már kínait és esetleg pont ezt a telefont nézte ki következőnek, azzal összeállnék....Köszi
Sanya
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- OLED monitor topic
- Autós topik
- Hardcore café
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest