- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsanya
aktív tag
Sziasztok!
Nyár közepén jártam már itt és kerestem dual sim-s kínai telefont (az ára miatt), ami megbízható, min. 1GB RAM, rendelkezzen, 4 magos legyen, fényképező se legyen halott, max. 4,5-4,7" kijelzővel.
Rengeteget nézelődtem, de nem találtam olyat, amit nyugodt szívvel megvehetnék.
Minap, az egyikőtök linkelte a THL w8s telefonját, 2GB RAM, 32GB ROM, 13 megapixel főkamera, 1920*1080 felbontású kijelző, igaz 5" (ezzel együtt tudnék még élni), és persze dual sim.
Ezt a készüléket nem lehet kapni "hivatalosan" itthon, valahogy nem tudom, hogy honnan rendeljem és nem szeretném elbukni az árát sem (ha valami gixer lenne), az angolom meg nem jó annyira, hogy levelezgessek velük, ha probléma adódik :-(
Vagy esetleg valamelyikőtök, aki rendelt már kínait és esetleg pont ezt a telefont nézte ki következőnek, azzal összeállnék....Köszi
Sanya
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Fehéres szürke titán)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest