- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
-
fehér vadász
csendes tag
Tolle, lege.
(Vedd és olvasd, latinul) -
-
CoolBoy323
nagyúr
Okés!
Én nem félek tőle, mert a Levonó a660-tól jobb lesz (papíron) és olcsóbban
a waterproof-ság hiányozni fog, de a TFT nem
Ha 1GB ram lenne benne, azt mondanám rá, h tökéletes nekem, (jiayu g2s még mindig a bestof, csak még mindig nem találok sehol
) de így csak adok neki egy esélyt
@Sándor -P20-: Lenovo A660
itthon nagyobb a tábora, nem fognál vele mellé! -
Meg van az oka a dooge olcsóságának gyanis csak fél giga ram van benne, ha egy jól bevált az itteni közösség által is jól támogatott telefont akarsz akkor lenovo A820, ha bevállalósabb vagy és kell nagyobb akkuidő nagyobb kijelző akkor zte v967s, ehhez is kezd már a közösségi támogatás alakulni.
-
Crytek
nagyúr
Mit veszíthetek? Max a vissza postaköltséget ,mert visszaküldöm szar adjanak másikat!
Egy próbát megér!Keeperv85:
Ha rendszereresen olvasod a topikot akkor rájössz ,hogy de bizony a telefonok ilyen szarok.
Bár én lekopogom egyelőre a tesomnak rendelt Cubot GT99-el 1 hónap után (még) nincs semmi baja!
-
-
kgymac
őstag
Szia,
Nem szakértek a témában, de:
Szvsz az 512MB ram elég szűkös lehet, főleg arckönyvre. Kicsit furcsálom a 4.2.2 droid verziót. Én eddig kínai telcsit csak 4.2.1-gyel láttam, de lehet elírás is. Az ára alapján régebbi modellnek tippelném.
Tudom, hogy +20..30$ sok is lehet, de én inkább 1GB-os modellt keresnék. Kínai telcsiben fontos az itthoni támogatás is, emiatt is elterjedtebb típust választanék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest