- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
-
fehér vadász
csendes tag
Tolle, lege.
(Vedd és olvasd, latinul) -
-
CoolBoy323
nagyúr
Okés!
Én nem félek tőle, mert a Levonó a660-tól jobb lesz (papíron) és olcsóbban
a waterproof-ság hiányozni fog, de a TFT nem
Ha 1GB ram lenne benne, azt mondanám rá, h tökéletes nekem, (jiayu g2s még mindig a bestof, csak még mindig nem találok sehol
) de így csak adok neki egy esélyt
@Sándor -P20-: Lenovo A660
itthon nagyobb a tábora, nem fognál vele mellé! -
attilav2
őstag
Meg van az oka a dooge olcsóságának gyanis csak fél giga ram van benne, ha egy jól bevált az itteni közösség által is jól támogatott telefont akarsz akkor lenovo A820, ha bevállalósabb vagy és kell nagyobb akkuidő nagyobb kijelző akkor zte v967s, ehhez is kezd már a közösségi támogatás alakulni.
-
Crytek
nagyúr
Mit veszíthetek? Max a vissza postaköltséget ,mert visszaküldöm szar adjanak másikat!
Egy próbát megér!Keeperv85:
Ha rendszereresen olvasod a topikot akkor rájössz ,hogy de bizony a telefonok ilyen szarok.
Bár én lekopogom egyelőre a tesomnak rendelt Cubot GT99-el 1 hónap után (még) nincs semmi baja!
-
-
kgymac
őstag
Szia,
Nem szakértek a témában, de:
Szvsz az 512MB ram elég szűkös lehet, főleg arckönyvre. Kicsit furcsálom a 4.2.2 droid verziót. Én eddig kínai telcsit csak 4.2.1-gyel láttam, de lehet elírás is. Az ára alapján régebbi modellnek tippelném.
Tudom, hogy +20..30$ sok is lehet, de én inkább 1GB-os modellt keresnék. Kínai telcsiben fontos az itthoni támogatás is, emiatt is elterjedtebb típust választanék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Arch Linux
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Motoros topic
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest