-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzAnnie
csendes tag
Szisztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Van egy Huawei Honor 3c-m, egy T-mobilos sim, amin nincs net és most vettem egy Digis mobilnetet.
Működik is a net rajta,de nagyon lassú, max 0,10mps a letöltés,megyeszékhelyen.
Mi lehet a baj? Rosszak a beállítások?
Már megcseréltem a két sim kártyát a foglalatban,nem segített. -
SzAnnie
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap érkezett meg az egyik ismerősöm Jiayu F1-es telefonja. Rootoltam, feltettem rá a Cappa féle cwm-et, majd lefuttattam a kínai soft eltávolítót. Ezután a System/app mappát megnézve nem is találtam (egy korábbi hsz-ben) "veszélyesnek" minősített appokat,de három telepített kínai program maradt. Ezek közül kettőt leszedtem a Mobileuncle tools-sal,a harmadik egy launcher (biggertech).
Szerintetek, ha tettem fel egy másik launchert ez is leszedhető?
Az M.Toolsban látok még egy mediatek.factorymode.apk-t,ami szintén tartalmaz kínai betűket. Ez maradhat?Kicsit bugyuta a kérdés,de így már "biztonságos" a telefon?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Anikó -
SzAnnie
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Jelenleg egy zte v967s-t használok,gyorsaság,kijelző nekem tökéletes,de sajnos a kamerája igen gyenge. Korábban egy Se xperia arc S-em volt,aminek a kamerája megfelelő volt számomra.
Minimum egy ilyen képességű kamerával rendelkező telefont keresek,max nettó 200-220 dollár körül. (dual sim nem feltétel)
1Gb ram, de jobb lenne a 2max 5 coll és vmi ismertebb gyártó legyen
Amit eddig nézegettem az a HUAWEI Honor 3C és a Xiaomi Hongmi.
Van esetleg olyan készülék ami elkerüte a figyelmem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest