- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimS
senior tag
Üdv
Keresek alternatívát a Redmi 3-nak. Ezt néztem ki, mivel a speckója igen jónak tűnik, a gond vele, hogy nem tud magyarul és mivel nem nekem lesz, ez sajnos szempont.
Van még valami életképes hasonló kaliberű (aksi, ram, OS, kijelző) készülék a $200 alatti árkategóriában, amihez van nyelvesítés? Esetleg nyitható a bootloader és végül tudna magyarul a Redmi 3 is global rommal?
Köszi,
SimS
-
SimS
senior tag
Üdv
A pandawill vagy a hongkongeek (vagy más) oldalak vat refund opcióival valakinek volt már dolga?
Tényleg működik?Köszi,
SimS
-
SimS
senior tag
Üdv
Reméltem, hogy okosabb leszek, erre elbizonytalanodtam!
A V5 home gomb pl. nagyon jópofa, de a coolpad-ok is impozánsak.
Nyilván nem lövök mellé kb. egyikkel sem, köszi a tippeket.SimS
-
SimS
senior tag
Üdv
Szeretnék ajánlatot kérni, hogy melyek most az ajánlottabb készülékek, az alábbiaknak megfelelően:
RAM: min. 1GB (elfértem eddig rajta), ha 2, az nem baj
ROM: ha van SD kártya lehetőség, akkor majdnem mindegy, de min. 4GB
SIM: a kettő slotból lehetőleg 1 normál méretű legyen
Kijelző: 4.5" körüli lenne az ideális, de ilyen úgy sincs értelmes, úgyhogy a tetejét mondom: max. 5.5"; IPS lehetőleg HD
OS: legújabbnak örülnék (4.4), illetve ha van community és esély a nyalókásra, az plusz
GPS: működjön!
Akksi: az eddigit repülő módban tartottam leginkább, wifivel elment 2-3 napot, 2200-as akksival, ennyit elvárnék
Extrák: tap to wake jó lenne, külön státusz LED nem fontos
Ár: nem volna ha rossz, ha mindenestül 50k körül kijönne, de akár valamivel lehet több isAmit néztem: THL T6 PRO, Coolpad F1; jó felé tapogatózom?
Köszi,
p.s.: ha ezeknek teljesen megfelelő nincs, csak nagyrészt, vagy sokkal többe van, az is érdekes lehet
SimS
-
SimS
senior tag
Üdv
Többnyire a készülékeken meg szokott lenni különböztetve a két sim slot képessége (W a 3G, és G a 2G). Azonban, akárhogy is bámulom az enyém (Cubot ONE), nem látok sehol ilyet.
Túrtam a mindenféle oldalakat is, de nem találtam használható infót.
TS7 tulajokén esetleg?Azért érdekes a kérdés, mert az egyik normal sim, a másik pedig micro - na most melyik kártyát vágassam meg, ha kettőt használnék (adat és gsm-re külön)? (Mindkettőt, aztán adapter?
)
Köszi,
SimS
-
SimS
senior tag
Üdv
Köszi mindenkinek!
SimS
-
SimS
senior tag
Üdv
Valami olyasmit keresnék, mint a Lenovo A820, de mégsem..
Valami kicsit (4-4.5"), dual sim, nem fontos a 4 mag, 1 GB RAM, Qualcomm SoC, $170 környéke - van ilyen?
MTK SoC-al sok van, akkor a fentit választanám (az jó választás, vagy van jobb?), de anélkül..SimS
-
SimS
senior tag
Üdv
A hétvégén volt szerencsém utazni kicsit Pesten, föld felett, mindkét nap azonos útvonalon.
Első nap a gyári beállításokkal, runtastic és maps. Elindultam, odaértem. 0 megtett km, x idő alatt. Semmit nem talált, pedig mikor elindultam még 4-6 műholdat látott.
Frusztráló, így keresgélni kezdtem.. máshol találtam egy, a tiédhez hasonló leírást. Megcsináltam a leírtakat. Másnap ugyanez a móka. x idő alatt 22 mi, a térképen az időpontok stimmeltek, a megállók is. Persze kb. 5 km-t mentem, azaz az útvonal távolságadata rossz, de ez már lényeges előrelépés, hogy láttam merre mentemTekintve, hogy nincs autóm (és egy jó darabing nem is lesz - azaz a navigálás térképészésen kívül másból nem fog állni addig), ez kb. a legtöbb, amit nézni tudok
Erre így már kb. használható.
MTK6589
SimS
-
SimS
senior tag
Üdv
#40290:
Stock JB, természetesen van magyar nyelv, bár nem használom. Mikor kibontottam angol volt.
Kezdő felhasználóként egy nap alatt 40%-ot merült az akksi, mail sync, wifi, kis nyomkodás, pár perc beszélgetés.
GPS: kb. 1 perc alatt 8 műholdat talált, kb. oda is tett, ahol voltam. Autóm nincs, így navit nem próbáltam, a google maps-hoz meg kell valami hálózat#40295:
Panoráma: [link]
HDR: normal - hdr ill. normal - hdr. Szerintem nem túlzottan jobb, mint a mezei. Lehet estefelé kéne, ahogy kéred is..SimS
-
SimS
senior tag
Üdv
Elfogult leszek, mivel első saját 'okos' készülékem.
Műanyag, nem dobálni való. Kicsit kényelmetlen, hogy fenn van a power gomb. És talán egy picit lötyögősnek tűnik, de ez preferencia kérdése. Nem recseg-ropog egyébként.
720p videót viszi gond nélkül. Antutu 12.5k, ha ez bárkit is megmozgat. Sebességben érzésre jó, gyorsnak hat. A kijelző elsőnek kiégette a szemem, olyan fényes volt. Állítgatva rajta már jóval barátságosabb lett - kezdett kicsit hasonlítani ahhoz, amit a monitoron megszoktam az IPS-től. Van 2 világító pixelem (fehér), de használat közben ez nem látszik, emiatt nem küldöm vissza.. A hangja, hááát, hagy némi kívánnivalót maga után (úgy értem zene). A kihangosító és a telefonálás / beszéd teljesen jó, hallok és hallanak.Wifit szereti, nem dobálja. GPS-t még nem próbáltam.
Játékból a Temple Run 2-t tettem fel, nem tudom mennyire számít strapásnak, default setting-gel 30+ fps.Kamera képek: sötétben villanóval, világosban, első kamerakép. Saját állítása szerint 13MP a back és 5MP a front. Kültéri képeket később tudok majd csinálni (a szobapanoráma egész jó lett, de amilyen rend van inkább nem teszem fel
). Nem vártam tőle csodákat, még akkor sem, hogy Sony a gyártója, lehet más kamera app többet tud, csak a gyárit próbáltam. 4.2.1-es JB-vel jött. Telefonféle ez, nem fényképező.. szerintem.
A sztár a virágokat és a csokikat az öltözőbe kéri.Csomagolás: eléggé golyóálló, kibontani is nehéz volt. $14 gift-ként volt feladva.
A tartalom: 2 akksi, egy fólia, a készülék, usb kábel, adapter, fülhallgató, hátlapvédő.Valami kérdés / kérés van, írjatok, aztán a jövő hét elején igyekszem részleteiben is kifejteni a tapasztalataim vele.
SimS
-
SimS
senior tag
Üdv
Ma megjött a Cubot One-om, később dobok fel pár kamerával készült képet, ill. írok pár nap múlva szubjektív kis összefoglalót.
SimS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AliExpress tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Black Myth: Wukong
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest