- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Egy kis segítségre lenne szükségem. Lenovo A806 golden warrior gyroscopejával valami gond van. Vr alkalmazásokat próbálunk futtatni, de csak függőleges irányban mükszik a gyro. Vizszintesen nem. Mobileunbletoolssal nem tudjuk kalibrálni mert failedet ir. Nem hiszem hogy hardweres lenne a gond egyébként. Valakinek ötlet?
-
Dyingsoul
veterán
válasz
WOT-H-A-C #106435 üzenetére
Hali!
Hát igen mivel nem írt semmit én meg egy ideje nem követtem a telefonokat ezért én is úgy vagyok vele, hogy "a jelenlegi slágermobil kategória" az amit ajánlanék neki ezért kérdezem itt a fórumban. Ha ő van olyan buta, hogy csak annyit mond, hogy mennyiért kéne neki telefon akkor én is így állok hozzá.
Bár próbálok neki segíteni de nem most szeretném bepótolni az egy éves lemaradásom a mobilpiacról.
Minden esetre köszi a tippeket továbbítottam neki plusz megkérdeztem milyenek az igényei. Tudom, hogy így szar telefont ajánlani de mégis jobb mint amikor megnyitom a csájnasztore-t és elém ugrik 600 ismeretlen modell és én sem tudom merre nézelődjek neki. Amúgy lassan nekem is aktuális lenne egy váltás még mindig a THL W8S-el szenvedek de azért elvagyok még vele.
-
Dyingsoul
veterán
Sziasztok! 60-80 ezer forintért (áfával együtt) milyen csájnafónokat tudnátok ajánlani? Egyik ismerősöm kért meg engem, hogy segítsek neki valamit nézni de nem adott semmilyen szempontot ami alapján keresgélni kellene. Annyi, hogy hölgy ismerősről van szó tehát szerintem 5.5' szóba nem jöhet maradjunk maximum 5' kijelzőméreten belül. Ezen felül mivel ő sem mondott semmilyen szempontot ezért elfogadom bármit ami szerintetek megbízható olyan tekintetben hogy nem megy gajra 2 hét használat után. Kérdezhetném úgy is hogy ebben az árkategóriában mik a jelenlegi slágertelefonok? (Esetleg küldhettek pár linket honnan érdemes rendelni mert csak a minidealt ismerem viszonylag megbízhatónak onnan már rendeltem korábban is.)
-
Dyingsoul
veterán
PAndawill-ről szeretnék telefont rendelni és ott van ilyen opció, hogy a telefon árának plusz 5%-ért biztosítják azt, hogy nem kell további adót fizetnem a telefonra. Ezt bepipálva "guest"-ként regisztráció nélkül, paypallal próbálnék fizetni. Miután bepipálom az árubiztosítást, az összeg megnö az 5 dollárral, de fizetéskor nem ugyanezt az összeget, hanem a biztosítás nélküli összeget mutatja. Valaki fel tudna világosítani, hogyan működik ez az opció???
-
Dyingsoul
veterán
Tényleg amúgy ezek az okta core-os mtk-sok mennyivel "esznek" többet, mint a 4 magos mtk-k? Van erről valami írás vagy ilyesmi? Leginkább a gyakorlati oldala érdekelne mint az állítólagos üzemidők.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
junkpod #64850 üzenetére
Te meg jobban tennéd, ha a több embernek címzett mondandódat egy hsz-ben írnád meg kiemelve esetleg linkelve azoknak a tagoknak a hsz-ét akiére válaszolsz.
(#64851) junkpod: Például így.
(#64852) junkpod: És így...
Ez is szokás itt ha már !PH etikett órát tartunk, na meg az off tag gombját sem nagy kunszt megnyomni.
-
Dyingsoul
veterán
Valaki tud ennél olcsóbb battery/flip cover tokot Thl W8-hoz? Fontos, hogy fekete legyen és ilyen, mint a gyári!
-
Dyingsoul
veterán
Valahol beállítottam azt, hogy a telefont töltőre dugva ne kapcsoljon ki a kijelzője... nem tudjátok jelly beanben hol lehet ezt kikapcsolni? Nem emlékszem rá, hogy hol csináltam ezt meg.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Gwent1 #47693 üzenetére
Neked is igazad van, már épp írni akartam, hogy azért lassan fejezzük be a témát, mert én csak a többiek véleményére is kíváncsi voltam, ez már megvolt és egyhangúlag egyetértünk abban, hogy a moderáció kicsit átesett a ló túloldalára. Én részemről tényleg befejeztem és kérem a többieket is, hogy ne pazaroljunk több hsz-t ennek megvitatására.
-
Dyingsoul
veterán
Hát akkor meg pláne! Szóba sem hoztam az általad említett szoftvert ezek szerint, akkor ilyen esetekben ki kell takarni ha valami olyan van a képernyőn? Lassan már a rootolás témát is lehetne tiltani akkor mert az meg garivesztéssel jár és az is 3rd party téma... De befejeztem a témát mert neked van igazad, csak szar dolog úgy beszélgetni valamiről hogy még azt is tiltjátok ami szóba sem kerül.
-
Dyingsoul
veterán
Ti nem gondoljátok hogy ez a moderáció téma kezd túlságosan önkényes és szoros lenni? Én is kaptam figyelmeztetést mégpedig "tilos a warez" címmel, miközben én tudatlan újdonsűlt android tulaj meg mertem kérdezni, hogy milyen navi progit használtok és megkérdeztem hogy egy bizonyos nevű progi van-e droidra... aminek nem szabad kimondani a nevét mert csak warezban van de én ezt nekem honnan kellett volna tudnom? Én úgy gondolom, hogy az számít wareznak ha itt híresztelem hogy ilyen-olyan warez progit használok és innen onnan lehet letölteni. Erre most még azt is szigorítják, hogy a boltoknak a nevét sem szabad kimondani? Azt hittem a moderálást arra találták ki, hogy ne a felesleges témán kívüli dolgokról menjen a duma nem pedig a szólásszabadság korlátozására...
-
Dyingsoul
veterán
válasz
kgymac #47628 üzenetére
Hát nem tudom de itt a PH kereső használhatatlan kb használghatatlan.. nyomom a gyorskeresést és oolyan dolgokat hoz ki pl az auto rootra mint automata, autofoxus stb... Persze lehet advanced módban használni itt is a keresőt, hogy csak pontos egyezésekre találjon de az sem mindig az igazi és az már négy kattintás ráadásul...
például most is keresem azokat a kifejezéseket, ahogy irtad: gyári videó (videókat, videót) de nem találom azt a hsz-t amiben irtad hogy hol találni ezeket a gyári videókat a systemben.
Hol találom ezeket a gyári videókat a systemben?
(#47629) Zebu: volt egy kínai írásos, azt elég könnyű volt felismerni, ötletem sincs mi lehetett
Aztán a nem működő SuperSU amit ezek a barmok tettek fel kinn. Én ennyit szedtem le, ilyen sms bigyót nem találok amit te írtál.
(#47631) cappa72: Szívesen!
-
Dyingsoul
veterán
válasz
cappa72 #47616 üzenetére
Eltávolítottam a kínai appokat és kipróbáltam a linkelt APK fájlt.
Először a superusert tettem fel, rebootoltam aztán a SuperSU alkalmazást. Ez után nem rebootoltam és a SuperSU alkalmazást indítva ez a kép fogadott:Meg is ijesztett hogy mi a frász van, nem választottam semmit csak vissza gombbal kiléptem. Aztán gondoltam rebootolom ez után is és már úgy néz ki minden klappol: a SuperSU alkalmazást indítva nem jött fel újra ez az üzenet, és már a lucky patcher is észlelte hogy rootolva van a készülék kért is magának jogot. Továbbá:
Úgyhogy azt hiszem öröm és bódottág van, köszönöm a segítséget!
-
Dyingsoul
veterán
Na most lefuttattam újra, a telefont is újraindította de még mindig nem sikeres a root, ugyan az a helyzet mint előtte... újraindítás közben kijött egy ilyen ablak win7 alatt:
Ez lehet a gond?Nem tudom, hogy ezt a drivert kereste volna-e de ebben csak kötet fájlok vannak nem tudom telepíteni. Ha eszközkezelőből eltávolítom újracsatlakozásnál windows updateről szedi a drivert és ha azt próbálom frissíteni ennek a mappájával azt írja hgoy már naprakész az illesztőprogram.Innen töltöttem le egyébként a PDAnet drivers-t telepítettem (második link az 1-es pontban, az első link az amit nem tudom hogy tudok telepíteni).Na sikerült feltelepíteni a drivert, rossz helyen kerestem a készüléket. Elcsíptem a konzol kimenetet ami failure-t jelez:
-
Dyingsoul
veterán
thl W8s telót rootolnám (MTK6589), minidealről jött és elméletileg félkész root van rajta:
No warez!
Elinditottam az autorootot és itt áll már vagy 5 perce. Valami tipp? merjem bezárni vagy hagyjam még?
[ Módosította: wwhy ]
-
Dyingsoul
veterán
Láttam, hogy pár embert érdekel a Thl W8s. Elkészítettem egy majdnem mindenre kiterjedő, ha érdekel kukkantsatok bele, elég sok munka van benne.
[ Módosította: #65675776 ]
-
Dyingsoul
veterán
Valaki tud valami jó képernyőfotót készítő progit? tesztet akarok csinálni és kellene valami jó cucc amivel a rendszerről tudok képeket csinálni (esetleg alkalmazásokról is).
-
Dyingsoul
veterán
válasz
gipsztigris #45675 üzenetére
Köszi az útbaigazítást, majd jövök még repetázni!
-
Dyingsoul
veterán
Na jó, csak egyetlen dolgot áruljatok el: Hogyan csatlakoztathatom a géphez a Thl w8s-t? mtk6589t van benne és már feltettem két drivert és bár a windows intézőben megjelent két újabb meghajtó, nem lehet elérni őket (kérem helyezze be a lemezt ) Ezt kellene megoldani, valamint mielőtt bármit csinálnék, szeretnék egy biztonsági mentést készíteni a telefonról. Ebben kérnék némi helpet.
Ezt meg ezt telepítettem eddig. -
Dyingsoul
veterán
Megjött a W8S.
Hogy tudom megnézni, hogy ezek a majmok rootolták-e?
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Thrawn #45535 üzenetére
A JIT egy fordító típus, a Java is ezt használja, a java bájtkódból tárgykódot készít emiatt "hordozható" a java nyelv.
Magyarul: a java kódot lefordítja a processzor számára emészthető formában, így a programokat elegendő egyszer megírni, egyszer fordítani és máris futtathatóvá válnak.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
gipsztigris #45500 üzenetére
Köszi a plusz infókat! Most néztem meg és már megvan két plusz bejegyzés!
Csak azt furcsállom, hogy az utolsóban az angol mondat mintha ellentéte lenne a magyarnak -Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure.
-
Dyingsoul
veterán
Szerintetek megjön még ma?
Jah és azt honnan tudhatom, ha fennakad a vámon? -
Dyingsoul
veterán
-
Dyingsoul
veterán
válasz
lipike008 #45322 üzenetére
Csak azért kérdezem, mert úton van felém egy ilyen bestia és amig megérkezik keresem azt a helyet ahol felhetetem majd a noob kérdéseimet.
Első androidos készülékem lesz ez, eléggé várom már.
Jah egy ismerős vásárolt onnan ahonnan én is (minideal) és hiába kért rootolást, azt mondta nem rootolva kapta meg. Nálatok ezzel kapcsolatban van tapasztalat minidealen, esetleg pont w8s-el?
-
Dyingsoul
veterán
Thl W8S tulaj van köztetek?
-
Dyingsoul
veterán
50-60k környékén keresek kínai dual simes telót. Eddig a W8S nyerte el tetszésem, valaki tud ettől jobbat? 250-280$ környékén? 2 giga memória csábító
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mobil flották
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest