-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csendes
addikt
válasz
Dyingsoul #86676 üzenetére
Ez a használattól függ. Átlagos használatnál, ha nincs rájuk szükség a négy-, és nyolcmagos SoC-ok is lekapcsolnak magokat, illetve a frekvenciát is képesek állítani, nincs jelentős különbség a fogyasztásban, kicsit gördülékenyebb a működés a rövid időkre felkapcsolódó nyolc maggal. CPU/GPU igényes alkalmazásoknál, játékoknál, viszont felpörög minden mag, ott jobban melegedhet és sokkal többet fogyaszthat a nyolcmagos. Az MT6595 már big-little lesz (4 x A7 és 4 x A17), amikor a "big" A17 magokat felkapcsolja, akkor jelentősen nő a fogyasztás. [link]
-
törölt tag
válasz
Dyingsoul #86676 üzenetére
Nálam alapból csak egy mag megy 700 mHz környékén, úgy nem fogyaszt többet mint bármelyik.
Terhelésnél ha több mag is beindul más a helyzet, de szerintem ott sem veszélyes a fogyasztás.
Nem tudom valami kihasználja-e a nyolc magot, mivel nem játszom a készülékkel, az alap feladatoknál nem észrevehető (szerintem) -
junkpod
veterán
válasz
Dyingsoul #65101 üzenetére
Köszönöm mester a tanítást.
Amúgy ha nem tetszik neked, hogy két hsz-m között nem ír senki más akkor azokat a másokat is tanítsd.
Ugyan próbáld már ki mobilról olvasva, hogy szólj hozzá valamihez a válasz gombbal, majd lapozz vissza 100 hszt és amikor új hszhez van véleményed akkor mit csinálsz? Visszanavigálsz a végére és megpróbálsz szerkeszteni?Mobilon probáltál már ilyet? Na ugye... -
svgyula
addikt
válasz
Dyingsoul #64674 üzenetére
Nem! Egyszerűen nem tudok aludni, rengetegszer felébredek és nincsenek álmaim! Tudom az nem baj
de ha ki van kapcsolva kipihenten ébredek és általában valamennyire emlékszem az álmomra is. Erről azért érdemes beszélni mivel alvás közben az álom a legvégén van (ha jól tudom) előtte pedig a szervezet regenerációs ciklusa ez viszont nagyon fontos! Ha nem jutsz el idáig akkor nincs öngyógyítása a szervezetnek.........
-
csampei
senior tag
válasz
Dyingsoul #47678 üzenetére
(#47685) sajtjani,és (#47678) vitko
Teljesen egyetértek!Lassan már semmi szigorúan kapcsolódó dolgot nem lehet megvitatni,mert az otthon elnyomott,de itt hatalmat kapott moderátorok,apródok,segédek,stb lassan mindent WAREZ-nek,vagy OFF-nak vesznek,és ebben élik ki magukat! Így ha a fórumozó jelen esetben a csájnafonok világában szeretne boldogulni akkor azt megteheti 5 azaz ÖT különféle topikban.Na ez a röhej kategória!Egy screenshot-ra meg WAREZT kiáltani a nagyfokú tudatlanság és butaság eredménye,főleg hogy nem egy WAREZ programot hivatott reklámozni(ellenkező esetben teljesen jogos a történet)!!!!És itt ez a nagy különbség!Bár ezt a minimális intelligencia nélkül nehéz feldolgozni,átlátni meg pláne...Az SD-k története,pedig sajnos SZIGORÚAN KAPCSOLÓDIK a DUAL SIMES készülékekhez,mivel elég sok készülék VÁLOGAT az SD-k között.Persze ennek súlyát emeli egy-két "jóindulatú" fórumtárs is aki a segítség helyett csak leordításban jeleskedik!Jobban kéne szűrni a moderátorokat,vagy esetleg jelenteni TÉVES tevékenységüket,ami szakmai alkalmatlanságukból adódik,a PH felé!
-
wwhy
veterán
válasz
Dyingsoul #47669 üzenetére
Belinkeltél egy képet a telódról, amin volt I-go. Ergo warez sw volt/van a telódon.
Alapelvek: III/10/10-es pont.Ez egy szakmai topik, nem vásárolgatós, nem a boltokról szól, nem értem ezen mit nem lehet megérteni. A boltoknak, vásárlásoknak, stb. van külön topikja. Tehát ezzel kapcsolatban ott kell írni, mert itt OFF.
Alapelvek III/10/9. -
Zebu
addikt
válasz
Dyingsoul #47621 üzenetére
Milyen kínai appokat kell leszedni? Én csak valami smsreg nevezetűt kaptam le. Van több is ami nem kell, vagy fülel?
File kezelő kérdésben nekem a Root explorer volt ami a legjobbnak bizonyult. Olyan dolgot is meg tudtam oldani vele, amit TC-vel nem. Bár lehet ott csak nem tudtam hogy kell...
MÁS:
A sim eszköztár micsoda egyébként? Nekem el sem indul... olyat mond, hogy nincs feltelepítve...
-
kgymac
őstag
válasz
Dyingsoul #47625 üzenetére
A "mappa" a telefonon van. Egy (a system-et tartalmazó) partíció van a /system csatolási pontra csatlakoztatva. Amikor telefonon nézed, pl. root explorerrer, TC-vel, ES File Managerrel, ro módban van. A root már ahhoz is kell, beleláss és megjelenítse a benne lévő file-okat, könyvtárakat. Ha bele akarsz írni valamit, újra fel kell csatolni írható módon (R/W), pl. Root explorerrel. Utána már megy bele az írás.
A root.zip azért megy fel cwm-mel (és a kínaapp eltávolító is), mert a cwm-es update script írhatóan csatolja fel a system-et tartalmazó partíciót. Ha bővebben is érdekel, a keresőket ajánlanám, akár a ph fórumokon (többek között Cappa72, Keeperv85 tollából post-ok,blogok, leírások), akár a nagy G-t (aki egyben a barátod). -
-
kgymac
őstag
válasz
Dyingsoul #47614 üzenetére
Több javaslatot is kaptál, nem csak egyet. Nekem a cwm-ből telepíthető is működött. Cappa72 rootolt egy w8s-et a napokban, mint az meg is írta. Linkeltem is Neked mindkét post-ját.
És a kínai cuccok eltávolítását is ajánlottam már, de az több összefoglalóban/1hsz-ben is benne van. -
-
GIJoe
addikt
válasz
Dyingsoul #44213 üzenetére
nem rossz de én inkább Huawei G700
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest