- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsanya
aktív tag
Sziasztok!
Rendelt már valaki innen Lenovo K910-t? Tapasztalat kellene, nagyon tetszik csak ez már az az ár, aminél sokszor meggondolja az ember... Mert ha nem ragaszkodom a két kártyához, akkor ezért az árért már van Xiaomi Mi3 (jelenleg Mi2s-t használok és über f@sza) vagy LG G2 is, és azért ezekben több a bizodalmam
Vagy amin még gondolkodom Zopo ZP998 vagy TCL S960, itt viszont az MTK proci tántorít el (megfogalmazni nem tudom miért ódzkodom tőle, hiszen tapasztalatom még nincs velük, de valahogy Snapdragon "párti" vagyok)Véleményeket szívesen fogadok....
-
bsanya
aktív tag
Sziasztok!
Nyár közepén jártam már itt és kerestem dual sim-s kínai telefont (az ára miatt), ami megbízható, min. 1GB RAM, rendelkezzen, 4 magos legyen, fényképező se legyen halott, max. 4,5-4,7" kijelzővel.
Rengeteget nézelődtem, de nem találtam olyat, amit nyugodt szívvel megvehetnék.
Minap, az egyikőtök linkelte a THL w8s telefonját, 2GB RAM, 32GB ROM, 13 megapixel főkamera, 1920*1080 felbontású kijelző, igaz 5" (ezzel együtt tudnék még élni), és persze dual sim.
Ezt a készüléket nem lehet kapni "hivatalosan" itthon, valahogy nem tudom, hogy honnan rendeljem és nem szeretném elbukni az árát sem (ha valami gixer lenne), az angolom meg nem jó annyira, hogy levelezgessek velük, ha probléma adódik :-(
Vagy esetleg valamelyikőtök, aki rendelt már kínait és esetleg pont ezt a telefont nézte ki következőnek, azzal összeállnék....Köszi
Sanya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest