- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hugo85
aktív tag
válasz
SzAnnie #118821 üzenetére
Jónak tűnik, de a készülékház dizájnja, illetve a fizikai gomb az alján és az emiatt indokolatlanul nagy alsó kéve nem annyira tetszik, bár jobb lenne élőben megfogdosni.
Minden esetre köszi a tippet, felveszem a listára#118824 - Az a Kirin SoC ami abban van hogyan viszonyul mondjuk a Snapi 810-hez? Bár nyilván sok múlik a szoftveren.
-
Bagira01
veterán
válasz
SzAnnie #46774 üzenetére
Több mint 2 hete nincs raktáron, CSAFF8 volt a kód de ahogy nézem már nem működik. Ez dual sim-es topic, a w910 meg nem az...
(#46836) Ed3r_X_ : Nem egy bivaly teló a v889s, ahogy hallottam van pár hibája is, majd meglátjuk. 2 hete 74$ volt. 100$ alatt a 6572-es telókat lenne érdemes kipróbálni, nem láttam, hogy valakinek lenne.
-
janakbacsi
őstag
válasz
SzAnnie #46774 üzenetére
a focalprice-t én nem javaslom, bár többen vásároltak már onnan. megrendeltem a haier-t, kifizettem, aztán két hét elteltével sem voltak képesek tracking numbert adni. Ezután paypal dispute, majd claim és a végén visszakértem a pénz és vissza is kaptam. én többet nem rendelek innen semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Építő/felújító topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest