- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Magisk
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hugo85
aktív tag
válasz
SzAnnie #118821 üzenetére
Jónak tűnik, de a készülékház dizájnja, illetve a fizikai gomb az alján és az emiatt indokolatlanul nagy alsó kéve nem annyira tetszik, bár jobb lenne élőben megfogdosni.
Minden esetre köszi a tippet, felveszem a listára#118824 - Az a Kirin SoC ami abban van hogyan viszonyul mondjuk a Snapi 810-hez? Bár nyilván sok múlik a szoftveren.
-
Bagira01
veterán
válasz
SzAnnie #46774 üzenetére
Több mint 2 hete nincs raktáron, CSAFF8 volt a kód de ahogy nézem már nem működik. Ez dual sim-es topic, a w910 meg nem az...
(#46836) Ed3r_X_ : Nem egy bivaly teló a v889s, ahogy hallottam van pár hibája is, majd meglátjuk. 2 hete 74$ volt. 100$ alatt a 6572-es telókat lenne érdemes kipróbálni, nem láttam, hogy valakinek lenne.
-
janakbacsi
őstag
válasz
SzAnnie #46774 üzenetére
a focalprice-t én nem javaslom, bár többen vásároltak már onnan. megrendeltem a haier-t, kifizettem, aztán két hét elteltével sem voltak képesek tracking numbert adni. Ezután paypal dispute, majd claim és a végén visszakértem a pénz és vissza is kaptam. én többet nem rendelek innen semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest