- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Netfone
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
attilav2 #71860 üzenetére
Kollégám Doogee DG350-t rendelt (azaz én neki), akkor 97 USD volt bevezető áron, de 120 alatt megtalálod több helyen alapáron.
Ahogy kivette a dobozból úgy használja, tud magyarul, szép, GPS-e rendben, szokta is használni, a fényképezője "kínai"...úgy mondom, hogy elmegy, de hát nagyon olcsó. -
gyuszito
senior tag
válasz
attilav2 #71860 üzenetére
Hát íratkozz fel te is CoolBoy csoportos rendelésébe! 219$, és az a vége, tehát nincs vám..
-
-
Cpt. Flint
tag
válasz
attilav2 #61013 üzenetére
előbb vennék innen ilyet. még azt is belekalkulálva, hogy Vodával a mezőn nem menne a mobilnet (mert ugye nincs WCDMA 900 MHz). többet tud, ismertebb is, és még így is olcsóbb.
mondjuk a garancia kicsit talán zűrösebb, de ez legalább európa. mármint úgy értve, hogy nem Kínából jön, így nem kell heteket várnod meg vámoltatni. -
b0bcat
addikt
válasz
attilav2 #61013 üzenetére
Én 50 ezernél többet semmilyen itthon kapható, de valójában kínai készülékért nem adnék. Garancia ide vagy oda. Pláne, hogy ennél sokkal jobb ajánlatok is vannak itthon, pl. a Wayteq telefonja 50-ért (5,5 col, HD, IPS, nagy akku, és a tesztek szerint minőségi készülék).
-
Vjankovics82
senior tag
válasz
attilav2 #46396 üzenetére
Sziasztok!
Szerintetek mi lehet a baj nincs térerő a lenovo a660-as telón 1: telenor 2: t-mobile
telenornál csak úgy le fel ugrál a jel tudnak hívni de valamikor megszakad viszont a t-mobilnál semmi jel nincs!
ha megcserélem akkor se ismeri fel a t-mobilt!
valaki tud segíteni?(#46396) attilav2 szerintem zte v967! remélem nem fogok ki valami hibásat mert én tegnap rendeltem belőle!
-
interstate76
addikt
válasz
attilav2 #46254 üzenetére
100 USD alatti, max 4"-os telókról volt szó. Tudsz 1 GB RAM-mal szereltet?
Amúgy a linkelt ZTE V889S-t 73,79 USD-ért rendeltem meg az asszonynak nem egészen 2 hete - bőven elég lesz neki a vas.
A Desire S meg csak 1 magos, de egyrészt HTC, rendesen optimalizált szoftverrel, másrészt pedig 768 MB RAM van benne, szóval szerintem az is nagyon jó vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lexus, Toyota topik
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged