Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fcsabika1
tag
Sziasztok!
ZTE V987-et készülök venni ma, és hozzá még egy Nillkin tokot hogy ne nyekeregjen a hátlap.
Én egy kicsit tartok a Nillkin toktól, mert már volt vele problémám.
Pár hónapja Alcatel OT-995-öm volt, és ahhoz is Nillkin tokot használtam.
Mindig rajta volt, és több hónap múlva amikor levettem láttam hogy a teló oldalán sérülések lettek.
Olyan volt, hogy lejött pici helyeken a festék, meg ilyen pontok voltak rajta amiket azután nem lehetett levakarni onnan.
Képek róla:
[link]
[link]A ZTE V987 Nillkin tok tulajdonosoktól kérdezném, hogy eddig nem okozott a tok semmilyen sérülést, nyugodtan használhatom?
-
Evita85
tag
Erről mi a véleményetek?
FullHD,
2GB és 32GB a memóriák
13mpx a kamera,első 5 azt hiszem..
1.5 GHZ[ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
válasz Groovebaby #37587 üzenetére
kék rúzzsal és szemfestékkel jó lesz
tudom, tudom, te ilyesmit, de előbbit tuti, hogy nem használsz -
smkb
őstag
válasz albinolynx #37593 üzenetére
Tartósan nem. Az első hozzászólásbeli mókolás, meg minden egyéb csak időlegesen segít. Pl adatkapcsolat mindenképp kell anélkül meg sem mukkan a gps.A Mobileuncletools ygps mutatványával be lehet indítani, de aztán idővel megint megnyekken. Aztán vannak példányok, amiknél eléri a használhatóság szintjét az itteni hozzászólások alapján, viszont én eddig csak pocsék gps-esekkel találkoztam fizikai valójukban.
-
Sanyaman
tag
Valaki már tulajdonol Lenovo S750-et, gondolkozom rajta, de nem láttam még itt tulajdonosi beszámolót?
-
alexw801
senior tag
Na végre egy helyén lévő vélemény!
Javasolom 5 fontért rendelni egy Nillkin fekete hátlapot, vele adnak kiváló Nillkin 3 rétegű védőfóliát is, hamar érkezik:
http://www.ebay.co.uk/itm/130879546140?var=430129243291&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649
A hátlap minden gondot megold! A fólia felrakására a szig.szalagos módszerrel 100 % hibátlan esély van. A két szig.szalag darabka, mint egy ajtó zsanér, pozícióban tartja a fóliát már a művelet előtt, stb.Ami nyitott kérdés: néha, ritkán makacskodik a V987, pl. nem indítja a wifi hotspot funkciót (nálam ez az egyik legfontosabb, mert órák hosszat minden eszközzel így csatlakozunk a netre) akkor egy reboot fél perc alatt megold mindent. Tapasztalat még, hogy a bluetooth fülhallgató kapcsolata nem stabil eléggé, a V970-nel nem volt ilyen gond. Remélem, hogy Bruno megoldja ezt majd. Jelenleg V1.0MOD Bruno féle ROM-ot használok.
Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
smkb
őstag
válasz albinolynx #37589 üzenetére
Elég más G2 meg a G2S. Más a GPS chip is bennük. De az közös, hogy mindkettőben silány a GPS jel vétele. Van G2 is a közelemben, szoktam azt is mókolni.Valószínűleg a G2S-ben sem a HW-val van gond, mert ugyanaz a 6628-as gps chip van már benne, mint a 6589 soc-el szereltekben, illetve az összes 6589-es soc-el szerelt telókban is ugyanaz, mégis telefon modellek közt nagy különbségek vannak. Csak valami szoftver hw közti réteg lehet a ludas, az a gyatra soknál (meg az antenna, de az megint másik kérdés).
-
smkb
őstag
Megjott a ZTE V987. A két sarkallatos pont amiben a Jiayu G2S-em nem nagyon állt a helyzet magaslatán, a sok kínai társához hasonlóan, na azokban üt.GPS borzalmasan jó, nincsenek benne még simek, így is 30+, 40+ a jel zaj viszony és agps nélkül is (ami nem csoda, ha nincs adatkapsolat) tetőtéri lakásban azonnal látja a holdakat. Ráver a Galaxy S Wifi 5.0-mra, a G2S meg ugye bekapcsolta 3g vel sem tud ilyet produkálni. Kamera meg szimplán más kategória, mint ezek a bóvli 8-13mpxesek a thl, jiayu, zopo és társaiban. Üvölt a különbség. Képernyő maximális fényereje is nagyobb, mint a G2S, pedig azé sem olyan rossz. A feketeleves a hátlap. Na az botrányosan lazán vacakul illeszkedik. Igaz, hogy adtak hozá ajándék szilikon bugyit és úgy már nem nyeklik, de nekem kissé gagyi érzetű ez a tok, meg növel is a méretet. Egyébként meg szerintem inkább ezért 239$ ajándék tokkal és képernyőfóliával, mint 249$ egy G4-ért (hiába 3000-es akksi). Ez sem bírja kevesebb ideig a valós 2500-as akksival.
-
vegyszer
addikt
válasz Groovebaby #37583 üzenetére
És vajon olvassuk e majd egyszer a mobil user manualjában, amit egy őrült ismerős ember talált ki:
"a vibramotor kielégítő működéséhez a fanszőrzet teljes eltávolítása szükséges "Szerintem számára az nem volt egyértelmű, mi is annak a rendeltetésszerű használat.
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
válasz barnam_ #37580 üzenetére
Ebben lehet valami.
Kolléga UMI X2-t vett, a 2/32GB-os verziót. És nem lelt vele 3G térerőt. Mint kiderült, a IV ker közép ez furán hat, azt hitte, hogy nincs benne 3G. Ilyedtében egy galaxy 4et berendelt helyette...
Fogalmam sincs miért, öt nem nyűgözte le a kínai csoda élménye. Nekem meg az A820 is bőven túlteljesíti az igényeimet"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
citkar
addikt
válasz Groovebaby #37583 üzenetére
Majd ha a haj színe sem lesz mindegy
-
GIJoe
addikt
jön a Lenovo A850, állítólag tegra 3al, kérdem én, nem jobb egy MTK6589?
-
alázógyík
addikt
válasz ekrisztian #37578 üzenetére
Tényleg az vagyol.
Szerintem a kijelzője fényévekkel szebb a G3S-nek, mint a Lenovonak volt.
Összeszerelésre is komolyabbnak érződött, tehát benned van a bibi. Biztos a kis karc hat rád ilyen negatívan. -
barnam_
nagyúr
válasz ekrisztian #37572 üzenetére
Én sima G3-t nézegettem itthon. Ha nem is gagyi, de minőségre más érzés volt kézbe venni, mint az A820-t. Nekem az előbbi formája egy nagy téglára hasonlít, inkább kihagynám
Az a baj a kínaiakkal, hogy mindegyikben van valami kompromisszum, ezért talán a legolcsóbb éri meg leginkább. -
addikt
válasz kgabor6263 #37321 üzenetére
Ha jót akarsz a thl t veszed. Jó a c2 de megbízhatatlan hardver bugos...
-
ekrisztian
őstag
válasz CoolBoy323 #37573 üzenetére
Nem mondtam hogy gagyi,vagy igen?nem olvasok vissza.
Nem láttam másik JaYu telefont.alázógyik viszont látta az A820-at és a G3S-t is.Elmondtam neki mit gondolok.Azt mondta hülye vagyokKérdésemre,hogy melyik maradjon a G3S-t választotta.Ha otthon leszek megnézem KTU G3 készülékét és akkor lehet változik a filing amit érzek.
De arra tényleg kiváncsi lennék,más érzi-e a fém és a kijelző szélei közötti különbséget,vagy tényleg van "bibi" vele vagy jobb esetbe bennem a hiba
jaa nézd meg a linkelt képet a telefonról a topicban(g3s)a front kamera mellett látszik a karc.[ Szerkesztve ]
-
milestone
tag
válasz milestone #37574 üzenetére
Lejárt a szerk. idő...
Az eddigi 2 készülék nyomán az a benyomásom, hogy a kínaiak elkezdtek (elég) jó telefonokat gyártani (ár/érték arányban mindenképpen), de az optimalizáció, finomhangolás az még elmarad, valahol kilóg a lóláb, olyan "nyers" összességében...Egyúttal kérdezném a tulajoktól, mivel a következő kiszemeltem a Newman K1: valóban gyors és pontos a GPS? Hangminőség rendben van (fülessel és anélkül)? Kijelző képe is szép, napfényben is olvasható?
-
milestone
tag
Egy rövid beszámoló: 4 hete megrendeltem és 2 hete megkaptam egy Iocean X7-et a Minideal-ről és egy Cubot A6589s-t a Geekbuying-ról. Mindkét webshop-pal elégedett vagyok, a MD azt küldte amit ígért, a GB küldött egy USB-s valamit és egy 2. akkut ajándékba (bár az hibás . Nem volt rejtett költség (PP fee, posta).
Az X7 külsőre és szoftveresen nagyon tetszik, a kijelző gyönyörű, egy élmény nézni, méretre kézbeillő, formás, jó anyagokat (nem fényes, csúszós anyagokat) használ, sebessége megfelelő. Mobilhoz képest nagyon jó képeket és videókat készít. A FHD kijelző egyben hátrány is, mivel majd' minden program esetén a betűk nagyon aprók, nehezen olvashatók. Számomra ez gond. A GPS viszont pocsék, nehezen talál jelet, nem is nagyon tartja meg. Nem tudom, hogy ez hardveres gond, vagy szoftveresen orvosolható. Próbáltam már mindenfélét, Mobile Uncle Tools-t, Faster GPS-t, de nem nagyon segített. Napi ingázásra (is) használom (a Waze-t), nem való erre. Gyakran leugrik az útvonalról, össze-vissza forog, nem tudja hol van. Hanggal is gondok vannak, a mellékelt headset-tel nem hallanak engem. Az ARC S-em fülese nem jó hozzá (asszem a Sony sajnos egyedi szabványt használ), ami meglep, hogy a ZTE Blade fülese is csak akkor jó, ha benyomom a felvevő gombot. Nagyon tetszene, de a fentiek miatt azt hiszem megválok tőle.
A Cubot (5,8") esetén ellenben jó a GPS, gyorsabb (nagyon is pörgős), akkuja bivaly (3600-as), a képek hát nem olyan rosszak, viszont batár nagy és nehéz (kb. 230g). Használt anyagok fényes, csúszos műanyag, nem kézbeillő. Hang jobb, de nem elég jó és hangos (ez sem).
Egy éve váltottam a 3,5"-os Blade-ről a 4,2-es ARC S-re (rövid ideig volt egy Defy is), akkor ez utóbbi túl nagynak tűnt, el akartam adni. Most olyan aprónak tűnik... A Cubot kijelzője - bár IPS-nek hirdetik - szerintem nem az, vagy egy gyengébb minőségű.
Egymás mellé téve a Blade-t, az ARC S-t, az X7-et és az A5869-et, elég látványos a különbség. A Sonynak is (pedig az sima TFT) sokkal szebb képe van, mint a Cubot-nak. Az X7 betekintési szöge és a kijelző minősége toronymagasan veri az összeset (bár a Sonyt nem annyira, elég hasonló).
Szóval egyik sem az igazi...[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz ekrisztian #37572 üzenetére
Valami gebasz van a Tieddel!
De higy gagyi lenne, az tulzas!
A G3 tulajok ezert meg fognak kovezni
En holnap (ja, ma) fogom megrenelni a g3s-t. Szerintem remek telo!
Minosegre is jo, volt szerencsem g3hoz, es az nem is volt karcos... szoval nalad van vmi bibi... -
ekrisztian
őstag
válasz barnam_ #37553 üzenetére
A820-ról ültem G3S-re....hááát...
A jó nőkre is szoktam mondani olyan mint a zsiráf, szép szép, de otthonra nem kéne
Nekem nem nagyon tetszik a 820 után.Igaz ez a második chinaphone-m,de a Lenovo nekem minőségibbnek tünt a Huawei G300 után.De mikor a G3S-t kibontottam, megrezzentek az arcizmaim!
Azt hittem valami játék telefon.De mondom,biztos nem vagyok még hozzá szokva
notiled gagyi de láttam már 3 féle szint tőle.
Ledvillanó tényleg gyenge.
A kamerák egész jók.Igaz csak magam fényképeztem lehet ezért lett minden kép jó.
Nagyon érzékeny a két fém szegély a kijelző alatt és felett.A kereszt irányú legapróbb behatásra örökre rajta marad a karc.
Vigyáztam pedig rá.De az nem elég.Már eleve két karc volt rajta fent mikor megjött.Nem beszélve arról nincsenek szintbe a kijelzővel.Lentebb vannak annál.Így az értesítősáv matatásakor kellemetlen érzést ad a kéznek a kijelző pereme. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz kretenallat #37568 üzenetére
Szvsz olyan nem lesz, ami mindenhol jó.
Mások a hálózatok. Ott CDMA van, vagy valami ilyesmi.De lehet tévedek!!!!!!!!! most nincs kedvem utána guglizni helyetted
-
albinolynx
őstag
Jiayu G2-nek valóban nincsen külön topikja, vagy nem találom?
Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
Zeki
nagyúr
Akit érdekel, itt van még a víz és ütésálló Haier w718
-
kretenallat
senior tag
válasz CoolBoy323 #37474 üzenetére
Esetleg tudnál segíteni, hogy miből derül ki, mire kell odafigyelnem? Neadjisten olyan telefon, ami mindkét parton működne? Nem akarok két készüléket, ha nem muszáj.
:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::
-
PREM1Z
tag
válasz silvergod #37566 üzenetére
Hat nekem se az miatt kene csak nekem is ugye a kinai nev Ezis jo lenne csak foleg dual sim kene az egyiken beszelek a masikon netezek es legalabb nem kell cserelgetnem a kartyam. Ezen a gt-i9502n gondolkodok mert elmeletbe azon is rajta van csak kar h qHD-s, ha HD-s lenne mar vinnem is, needromon is már van kemény 1 rom
[ Szerkesztve ]
-
silvergod
őstag
válasz PREM1Z #37565 üzenetére
nem tudom ki gyártja de biztosan nem lehet olyan rossz.
nekem bejön amit láttam jobban tetszik az eredeti logóval mintha valami kínai név lenne rajta...és nem a vagánykodás miatt abból már kinőttem
Én se tudok se dhgateről se aliról semmit az a baj...hogy mit hogyan merre meddigIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
-
blueye
veterán
válasz CoolBoy323 #37560 üzenetére
Ezekben a 2 év garikban én nem nagyon bíznék:
"Tmallbox.com was registered by on 04 Jun 2012. The website is 1 year old and located on the IP 50.63.76.1"
Ki tudja lesz-e még tmallbox 2 év múlva...
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz KurtCobain #37557 üzenetére
nem véletlen drágább
197$-ból jön ki tmallbox-on, így 2 év garis!
-
blueye
veterán
válasz KurtCobain #37557 üzenetére
Túl sokan használtuk a kódot
-
silvergod
őstag
válasz PREM1Z #37550 üzenetére
szerintem hihető ha sz*rt küldenének mi lenne ebben jó nekik.
néztem az értékeléseket nem irtak rosszakat.
a videón is azt mutatja hogy az van benne amit irnak.Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
binatone
tag
Pár hónapja olvasom a fórumot a kérdésem az lenne hogy szabad e innen rendelni vagy bebukik a vámon? Ő lenne a kiszemelt áldozat.
-
barnam_
nagyúr
válasz KurtCobain #37551 üzenetére
5" tepsik nekem már túl nagyok.
Lenovo A820-t ismerem, jó is, de Android 4.2 kellene inkább -
blueye
veterán
válasz KurtCobain #37551 üzenetére
Akkor már nem, sorry.
-
KurtCobain
őstag
válasz barnam_ #37545 üzenetére
Ha írsz esetleg kijelző méretet és felbontást, szűkíthetjük is a kört.
ThL W100: 4,5", qHD (~150$)
Vowney V5: 5", HD (~170$)
Lenovo A820: 4,5", qHD (~160$)
Lenovo A830: 5", qHD (~180$)(#37549) blueye:
Antelife-on? Nekem a july10 kódot nem fogadja el...[ Szerkesztve ]
Mmm'kay?
-
barnam_
nagyúr
Mi most ár érték arányban ami legjobban megéri? MTK6589-ből.
-
albinolynx
őstag
válasz BullZeye #37541 üzenetére
Az online chaten az oldalukon. Egyszerűen csak annyit írtam, hogy szükségem lenne egy gyári rom mentésre a biztonság kedvéért. Ha teszem azt valaki már lefutotta ezeket a köröket, adnak egy acc-ot a szerverük egy könyvtárához, ahol meg fogod találni egy könyvtárban. Letöltöd, többi adja magát.
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
BullZeye
veterán
válasz albinolynx #37540 üzenetére
Ezt jó hallani, és emailt írtál, vagy chaten írtál rájuk, vagy skypeon?
Na meg mit mondjak nekik, azt mégse mondhatom, hogy felraktam egy orosz romot, és elég hülye voltam, hogy rosszul emlékeztem, és másik telefonról volt friss backup cwmben.
Btw, egy érintetlen THL W7Sről hogy lehet teljes backupot készíteni? Jól sejtem, hogy CWM kell hozzá legalább?
[ Szerkesztve ]
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
-
PREM1Z
tag
Thl w100, Bedove hy5001 megrendelve minidealtől Tracking számot már az első nap után megkaptam Legyen róla cikk? Már csak nekem kéne segítség erre mert saját magamnak nemtudom eldönteni milyet vegyek.
GT-i9502 QHD miatt talán nem venném meg akárhogy is hasonlít az eredetire
Umi S1 ez lenne főleg a választás,de szoftveres gondok vannak vele rendesen ahogy olvastam
iNew i3000 myaudios változatát fogtam a kezembe tetszetős csak a gomb miatt nem kéne
esetleg meg még a vowney v5
Szerintetek melyiket érdemes választani? -
BullZeye
veterán
Minideales romokat be lehet szerezni valahonnan? Vagy ha kérek tőlük egyet vajon lesznek olyan rendesen, és adnak is?
-
tolvaj!
őstag
-
KurtCobain
őstag
ThL W100 topic, itt keress rá.
Nekem 15-20mp után talált jelet bármiféle buherálás nélkül.
Akku meg használatfüggő, de a topic-ban leírtunk egy trükköt, amivel meghosszabbítható az üzemidő.Mmm'kay?
-
ben11
őstag
válasz lexter00 #37501 üzenetére
Szia!
Remélem nem baj, hogy így ismeretlenül rád írok. Látom, hogy van egy THL W100 telefonod.
Mennyire vagy megelégedve vele?
Gps-ről sok mindent olvastam már, hogy nem talál stb. Valaki szerint meg EPO-val szinte rögtön.Milyen tapasztalatod van?
A másik meg az akku. Tudom 1800mAh és 2-őt is adnak néhol. Visszafogottabb használat mellett mire elég?Van valami anomália esetleg?
Köszi!
-
BullZeye
veterán
válasz albinolynx #37525 üzenetére
Hát de na! Kénytelen leszek ezt művelni, de akkor is ... ez wtf? (amúgy vicces lesz, mert nem annyira hosszú a hajam, éppen csak eltakarja a fülemet, szóval most kénytelen vagyok megtanulni hogy kell felvenni a telefonomat!)
Értem én, hogy kínai, de a Huawei G300 nem válogatott, ha valami a proximity sensor elé került, akkor bizony sötétült
Azért ezt kitesztelném több telóval is, lehet eladom, és hetente rendelek egy másik kínai csodát, és szakdolgozatot írok belőle, hogy melyik hogy reagál az ápolt hajra....
Aztán kiegészítem, hogy melyik samponra melyik hogy reagált! IT'S GONNA BE AWESOME!
-
BullZeye
veterán
THL W7Snél telefonálás közben néha ki-be kapcsolt a képernyő, erre próbáltam rájönni az elmúlt 1 napban, és kiderült mi a probléma, a HAJAM, rálóg a fülemre, és emiatt a telefon megőrül, ami hízelgő, mert tényleg szép fényes a hajam de bazki, erre most mit mondjak?
Van tippetek, ötletetek, hogy mivel lehet kiküszöbölni, hogy telefonálás közben csak akkor kapcsoljon be a képernyő, ha elveszem a telefont onnan?
Erre amúgy úgy jöttünk rá, hogy felraktam Lewa romot, amit ajánlottak orosz fórumon, mert hogy állítólag az javítja ezt hibát pár embernél. Páromnál akinek épp hátra van kötve a haja, felvette letette 20x hívás közben és mindig 100%osan jó volt, nálam meg az elsőnél felvettem, és ki be kapcsolt -.-
Valami ötlet erre, ami nem a hajam levágásáról, szurokkal való bekenéséről szól?
-
b0bcat
addikt
válasz nepszter1 #37500 üzenetére
Miért büntetnének meg? Külföldről rendelni (még?) nem bűncselekmény. Ráadásul amit nem vámolnak, annak nyoma sincs nagyon (elvileg).
Az egyetlen, amiért előszedhetnek, az az, ha bizonyíthatóan drágábban adsz el egy kintről rendelt terméket, mint amennyiért vetted, és nem írod bele az adóbevallásodba a különbözetet jövedelemként.
[ Szerkesztve ]
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
sasa311
veterán
válasz mytrashsamu #37489 üzenetére
Az eladó szerint 2 dologban ter csak el a Note2-tol, ez a proci (MT6589) es a ket sim kartya jelenlete, egyebkent a hardver es az oprendszer is egyezik ...
wtf
Mi az, hogy a HW megegyezik?!
Egyrészt ez nem egy PC, itt nincs processzor, itt SOC van, ami kb. annyit jelent, mint egy full integrált PC, minden rajta van egybe. Tehát olyan nincs, hogy "csak a processzor más".
Ebben a telefonban és a Samuban 1 dolog közös: A kinézetük!
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
albinolynx
őstag
válasz 7Sony7 #37514 üzenetére
Lehet, hogy nem lehet majd kapni és hiányzik a led vaku, mint elemlámpa funkció.
Sokat gondolkoztam, de így is - úgy is valami tokban kötne ki. Tokban pedig mindegyik bírta a környezetet ahol használom. Plusz eséskor előnyt jelent a tok (már ha olyan).Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
7Sony7
addikt
válasz albinolynx #37508 üzenetére
Jiayu g2 ből van 1Gb Ram os is( igaz 30$ al több).
Egyébként miért húztad ki a listáról az A660-at? Vízálló+GGNem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Zeki
nagyúr
-
szpali
addikt
válasz G.I.JOE #37442 üzenetére
volt Defy+-om, GG volt rajta, tokban tároltam és 2 hét után karc lett rajta.
a Hüvely nem GG-os, van rajta egy matt fólia, etettem is már le betonra és semmi baja
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
-
albinolynx
őstag
Várhatóan mégsem lenovo A660 telefont rendelek. Egyéb opcióként maradt a jiyau g2, vagy lenovo a800.
Melyiket lenne érdemesebb, vagy mást?(MTK6577, 4-4.5" kijelző, gps, 512MB RAM, vagy több, vállalható fényképek amiket a készülékkel készíteni lehet, angol menü, CWM megoldható legyen)
-
PREM1Z
tag
Valaki tudja ki gyártja ezt a telot? S4 klon Néztem róla videót és állítólag 1:1 s4 klón szal még a tokok is mennek rá, ez lehetséges? vagy vélemény az iNew telókról? minőség hasonlók mind2ről? vagy esetleg az umikról úgy általában. Mert elég rosszakat olvastam az S1ről fagy és minden baja van, romokat nem nagyon dobálnak hozzá az umi forumján csak facebookján láttam illetve needromon.Remélem valaki válaszol majd rá Köszi előre is a segítséget.
ui: Pandások mennyire szoktak kamuzni? Érdemes tőlük rendelni?
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz kiralyroli #37503 üzenetére
Topiknyitó hozzászólás.
Amúgy gáz, hogy ezek a kicsi kínai gyártók ilyen barmok. Nem te vagy az első.
A Lenovo GPS-ével még nem olvastam gondot. -
chab7
addikt
Nofene,úgy látom a lenovo telókban nincs rds az fm rádióban - legalábbis a mostani szériákban
Még a 480 x 854 felbontású 512-es ramosokban volt, de mostaniakban csak a k900-ban látok, az meg q drága.
Lenovo tulajok, nézzétek már meg a tiétekben van-e (bármelyik típus). Nem lehet hogy alapból csak ki van kapcsolva és a rádió app menüjében kell aktiválni?Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
kiralyroli
tag
Valaki tudna segíteni GPS problémával kapcsolatban? nem talál műholdat a telefon. Leszedtem a Gps test nevű programot de a gps on sárga és nem mutat sem pontosságot se semmit. In view alatt 10 van de ezen kívül semmi.A gps vevő a rossz vagy szoftveres hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest