- Google Pixel topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laolaj
aktív tag
Hali all.
Lenne egy ilyen problémám, tudom, hogy nem ez a topic de ide is tartozik.
Van aki már a Minideallal ilyenje volt, hogy a vámon vissza fordították és a payen visszaigénylést kért!?Megy a levelezgetés. Most valahol ott tart a dolog, hogy majd ha vissza ért. De ők nem linkelik be az egész infot amit a trakingnummer mutat.
-
-
ouzohuto
senior tag
JB+ajánlom másnak is tényleg jó!(este nem)
-
Bruni20V
csendes tag
Sziasztok!
ha megjön a 987V-m, feltétlenül szükséges a rom csere rajta, vagy amit rárak a kínai, használható vele?
Én nem akarom széthekkelni a telefont, csak használni, nincsenek extra igények, akkor maradhat rajta amivel adják?
-
BullZeye
veterán
Honnan lehet tudni, hogy egy CWMel telepíthető romban milyen nyelvek vannak?
-
nash13
aktív tag
SOS help!!!
Tudna valaki linket adni Flashtool-hoz való működőromra?
Jiayu G2 MTK6577 512MB
A teló az "android.phone leállt" hiba miatt félhalott állapotban van, és a cwm is lefagy így mindenképp ilyen rom kellene.
Előre is köszönöm! -
Cyborg
őstag
Sziasztok,
Lenovo S750 van már valakinek itt a fórumon? -
-
berigazek
őstag
válasz
iMaverick #37172 üzenetére
Köszi neked is,de privátban leveleztem vele az este erről....nem jött semmi elő hiába nyomkodtam bármit is... :-( Holnap megnézek egy másik típust a boltban...megveszem azt,ha előjön :-) De az az érdekes,hogy internet nélkül is holdat kellett volna látnia 1 óra után is... :-( A régi telefonom net nélkül is műholdat látott 1 perc után is attól függetlenül,hogy 3 hete nem használtam a GPS-t...ott vslami gond volt a hardwerral.Még segéd GPS progik sem segítettek rajta!
-
sfbukfenc
tag
-
smkb
őstag
Sziasztok,
Nem tudjátok honnan lehet kibányászni dual simes 4.1 es androidos telóban, hogy mi a 3g simem telefonszáma? Szeretnén feltölteni az egyenlegét, de nem tom a számát. A settings/bout phone/ status alatt unknownnak írja.
-
Groovebaby
tag
válasz
Groovebaby #37176 üzenetére
Jó, ezt fogom tenni szerintem, de ezzel vonuljunk át az amoi-s topicba, mert fenéken leszünk billentve
-
válasz
Groovebaby #37173 üzenetére
Most nincs nálam a Deathking-es telepítő, a saját droid-om meg már egyedire van belőve... Kérdés: a /system/app/ mappában van neked egy QuickSearchBox.apk nevű progi? Szerintem lesz. (Ha más nem, akkor root jogú fájlkezelővel /pl. ES File Explorer/ töröld le! Jobb 5letem nincs.)
szerk: vagy módosítom a saját CWM alól felrakható kínaapp eltávolítómat és elküldöm neked...
szerk2 (#37176): azzal nem nyírsz ki semmit.
szerk3: ha félsz hogy valami megzakkan, akkor CWM alól csinálj backup-ot!
-
-
Jazz
veterán
Néztem ezt a G4-et, elsőre nagyon jónak tűnik. Sokkal jobb mint a G3, kevésbé tégla. Tán még a V1277-emmel is felveszi a versenyt.
Valaki rendelt már ilyet?
-
Telegdy
aktív tag
Üdv!
iOcean x7 tulaj vagyok pár hete, és egy szerencsétlen mozdulatból kifolyólag sikerült elrepeszteni az üvegét. A kijelző és az érintőpanel hibátlan, csak ronda.
Szerintetek érdemes vele foglalkoznom? Így legszívesebben a falhozvágnám (persze nem teszem), és nem vagyok túl boldog hogy ezt kell használnom.
Tudtok esetleg forrást ahonnan tudok hozzá alkatrészt rendelni? Vagy adjam el így és rendeljek egy újat?
Egy kis szerelgetés nem probléma, ha nem kell hozzá mindenféle spéci felszerelés és szaktudás... iPhone-t már javítottam példáulFontos lenne a segítségetek, előre is köszönöm!
-
KurtCobain
őstag
Csak telespamelitek ezzel a szarsággal a topic-ot.. 2 oldalt görgettem végig, csak erről a GPS-es cuccról volt szó... Hagyjátok rá...
-
tarat
tag
-
7Sony7
addikt
Sziasztok! A saját topikjában nem sikerült megoldást találni a problémámra, ezért írok ide. Bár nem dual simes a telóm, de kínai Zte Kis. Nálunk sokszor gyenge a térerő. Ha valamiért lecsatlakozik a hálózatról a teló, nem mindig csatlakozik vissza, ha már van térerő akkor is azt mutatja, hogy nincs, egész addig, mig át nem kapcsolok repülő módba és vissza. A gond az, hogy ha nem veszem észre, hogy nincs térerő, akkor akár órákig nem vagyok elérhető+merül rendesen. Van valakinek bármi ötlete?
-
kcsa
veterán
válasz
gipsztigris #37152 üzenetére
A megoldás itt is az, amiről végülis a vita indult
Nem a SOC-ban van a Wifi/BT/GPS/akármi modul, tehát ha olyan modul van mellé társítva, ami nem tud Glonasst, akkor ez van.
-
-
berigazek
őstag
válasz
gipsztigris #37140 üzenetére
Köszike :-)
-
fotosjani
aktív tag
válasz
gipsztigris #37121 üzenetére
Szia Gipsz
Én is régóta kerestem a választ hogy az MTK-s mobilok Glonass képesek lehetnek-e.
A Mediatek oldalán csak a MT3332 és a MT3333 chip-ek hozza a kereső Glonass kompatibilisnek.
Viszont ennek a mérete 19.5 x 19.5 x 7.2 mm ez nem mobilba lett kitalálva sajnos.Az MT6628-as nem Glonass kompatibilis.
-
7Sony7
addikt
válasz
Helló! mi ez a progi, amiről a kép van?
-
Maximum1
őstag
Már van G3S-is 16$ a különbség.
4 magos így tovább bírja az aksija.
Nekem még bejáratós, de így 1 hét után bírni fogja a 3 napot, állandó 3G-n és napi 8 óra Bluetooth-al és kb 1 óra viberrel. -
blueye
veterán
válasz
berigazek #37135 üzenetére
Nyomkodd a szöveget, ne a piát a GPS satellites-nél (sokszor leírtuk már).
Egyébként: összefoglaló
-
tarat
tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis segítségre. Az UMI X1S-t áttekintve kiderült, hogy hiába a FasterGPS meg a többiek, nincs neki gps.conf-ja.
Írtam egyet, de kiderült, hogy nem tudom felmásolni. -> readonly file system (system/etc -> 755) ... Valószínű a FasterGPS sem tudta...
Kuglizás után root browser, TC és Terminal Emulatorral (mount -t -o rw,remount /system) sem sikerült írhatóvá tenni a system/etc-t.Van valakinek valami ötlete?
Köszi előre is...
-
berigazek
őstag
Üdv mindenkinek!
Egy kérdés Android 4.2.1 és GPS-el kapcsolatosan...MTK 6589 azaz ennél az Android verziónál nincs benne a GPS menünél az EPO assistance segítség és nehezen talál múholdat...:-( egy óra alatt sem talált net nélkül és nettel sem.Feltettem 2 progit is de nem segített egyik sem mit tudtok javasolni.Lehet,hogy pont maga a GPS hardwer rossz a mobilban... :-( Valami ötlet? -
-
kcsa
veterán
válasz
gipsztigris #37128 üzenetére
A jelző nem neked szólt mellesleg, hanem a topik-társnak. De így már értem mi a félreértés, és ez esetben sorry. De a második kommented azért kiverte a biztosítékot
#37130: ezt írtam: "elvileg ZTE V987 tudja a Glonasst (abból származik a belső fotó amit linkeltem korábban) mégis 6628" erre belinkeltem egy képet az MT6628-ról. Szerintem elég egyértelmű voltam.
-
forgonati
őstag
Most nem azért hogy nagyon belefolyjak, de visszaolvastam, és itt arról volt szó (már ha jól értettem) hogy kérdezték tőled hogy tudsz-e olyan képet mutatni ami bizonyítja hogy a V987 tud Glonass-t. Erre Te beraktad ide a képet a V987 belsejéről a 6628-as chippel, ami viszont rohadtul nem bizonyítja a Glonass meglétét ebben a telefonban. Bocs ha valamit nem jól látok, de nekem úgy jön le hogy Te nem tudod miről megy a vita
37132 kcsa:
Az, hogy ott a képen a 6628, csak azt bizonyítja hogy a WIFI, BT, GPS, FM nincs beleintegrálva a 6589-ba. OK, ez tiszta. De miért lenne bizonyíték a 6628 a Glonass meglétére? Nem értem...
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
gipsztigris #37128 üzenetére
Ne veszekedjetek kérlek. Privátba ezt már inkább
-
gipsztigris
addikt
Miért? Szerinted egy kérdés mely így hangzott, hogy "Merre is van az a kép?" az leugatás? Próbálj már meg egy kicsit hátrébb döcögni az agarakkal!
Erre írtad nekem válaszul, hogy:
"Arrogáns kolléga se látta:
http://www.soomal.com/pic/10100028345.show.htm
szerk.: mindenesetre rohadt boldog vagyok, hogy ennyi szakértő van, akik rohadtul értenek hozzá, csak egy linket/képet nem tudnak dobni ahol bizonyíthatják hogy igazuk van. Csak a leugatás, az megy."Szerinted ki kezdte el leugatni a másikat?
.......nyugodtan menj el tévét nézni!
-
kcsa
veterán
válasz
gipsztigris #37124 üzenetére
elb.sztam, beleszerkesztettem a #37123-ba...
-
sasa311
veterán
válasz
ekrisztian #37115 üzenetére
igen. Témaösszefoglalóban találod a leírást.
-
forgonati
őstag
válasz
tolvaj! #37120 üzenetére
Jaja, vágom én ezt, csak azt nem, hogy miért nem fér bele a csájna fónokba az a tetvedék +1 antenna? A 6589 tudja a DA módot, szóval miért nem használják ki ezt a lehetőséget a gyártók? 5-6 inches elefánt telefonokba ne mondja már nekem senki hogy nem fér bele az az egyébként aprócska papírvékonyságú antenna.
-
kcsa
veterán
válasz
Az megvan ugye hogy miről megy a vita?
Ha nem tudod, és nem is érdekel hogy mi a téma, akkor hogy veszed a bátorságot hogy leugass? Eszem megáll...
-
-
tolvaj!
őstag
válasz
forgonati #37118 üzenetére
ma már volt róla szó és a dupla antenna az oka ha jól emlékszem. DSS (dual sim standby) és DSA ( dual sim active) az elnevezés és DSS nél egy antenna van és amikor az egyik sim használja akkor a másikat lecsatolja a készülék, DSA nál meg két antenna van. én legalább is így emlékszem, de keress vissza!
-
kcsa
veterán
válasz
gipsztigris #37117 üzenetére
Arrogáns kolléga se látta:
http://www.soomal.com/pic/10100028345.show.htm
szerk.: mindenesetre rohadt boldog vagyok, hogy ennyi szakértő van, akik rohadtul értenek hozzá, csak egy linket/képet nem tudnak dobni ahol bizonyíthatják hogy igazuk van. Csak a leugatás, az megy.
-
forgonati
őstag
Szerintem a V987 nem GLONASS képes. Tudom hogy elterjedt ez az urban legend féle izé, de rengeteg helyen néztem már teszteket, láttam már képeket róla, és mindenhol csak amcsi holdakat látott.
Viszont arra lennék kíváncsi, hogy ezek a kínai fónok miért nem tudnak dual active módot? MT6589 tudja, szóval nem vágom, hogy az ezzel szerelt telefonok miért nem...
-
sasa311
veterán
válasz
madrac #37094 üzenetére
Ember, te most szórakozol velünk, nem tudsz olvasni, nem érteni angol vagy csak simán ittál?!
(#37082) + (#37089)
Ennél többet Ming-Kai Tsai sem tehetne érted.
Egy mobilkommunikációs SOC-ra pedig felintegrálni egy olyan alkatrészt, ami adott esetben a belőle gyártott készülékek jelentős részére nem kell minden, csak nem költséghatékony. Pláne, hogy az igények sem egyformák a GPS chipset terén.
Olyan szintű butaság, amit mondtál, mintha az intel kitalálná, hogy a Core I7 mostantól csak és kizárólag GTX700-as sorozatú Nvidia kártyával működhetne és punk tum.Azért nincs 6620 bennük, mert a 6628 olcsóbb és érzékelhetetlenül gyengébb csak, mint a 6620.
-
fotosjani
aktív tag
válasz
madrac #37107 üzenetére
A MT 6589-es esetén külön van a kommunikációs chip.
Gondolom azért tértek át MT6628-ra mert költséghatékonyabb, magyarul olcsóbb a chip.Viszont a MT6572-es új kétmagos SOC az első integrált SOC. Bővebben Mediatek.com
Mivel az első ilyen integrált megoldás a MT6572-es ebből következik hogy a korábbiak nem integráltak. -
kcsa
veterán
válasz
madrac #37107 üzenetére
Hát ez a termék micsoda?
http://www.mediatek.com/_en/01_products/04_pro.php?sn=1064
A fényképet meg nézd meg rendesen. Jéé ott fénylik egy 6628QT felirat.
Egyébként valószínűleg azért van mindegyik 6589-ben 6628, mert ez van a Mediateknek most. Pont.
De igen, minden bizonnyal igazad van.
-
madrac
senior tag
A leírásból ez nem derül ki, a fotón pedig nem látszik hogy nem egy tokban van a soc és a gps chip. Ez csak neked bizonyíték..
Ajánlom olvasgatni: www.mediatek.com/_en/01_products/04_pro.php?sn=1081Best-in-class MediaTek Technology
Integrated leading 4-in-1 connectivity combo, providing 802.11n Wi-Fi, BT4.0, GPS and FM radioÉs légyszi mutass egy mtk 6589-es telót amiben bizonyíthatóan nem 6628 van. Köszi!
-
valenc
tag
ducducduc: Szia honnan rendelted? A 3g működik benne?Ha a 3g nem működik akkor lehet hogy gps sincs benne.
-
MAC72
tag
Kis segítséget szeretnék kérni!
Valaki magyarázza el legyen kedves, hogy hogyan kell használni azt a kínai program eltávolítót, amit már többször linkeltetek!
MTK6577, 4.1.2 UMI X1 -hez melyik verziót kell használni?
Köszönöm! -
Gyuc
aktív tag
Látom nem nagy érdeklődést váltott ki a Tronsmart TS7 telefon
Pedig nem rossz kis cucc csak kérdés a 12MP kamera mit takar
A kis kínai akivel beszéltem chaten azt mondta a geekbuyingon hogy 5MP és 12MP megnézte
-
tolvaj!
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Xiaomi Mi A1 - 4/64 - piros
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Asus Rog Strix G16
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged