Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kretenallat
senior tag
Sziasztok!
Erről a telefonról nem találtam itt infót, számomra érdekesnek tűnik. Az indiai launch jelent vmit számunka? Kínai oldalakról vajon lehet majd rendelni? Ill 140 dollár körüli árat írnak, az jó ár érte? Emellett számomra nem ismerős a szülőmárkája sem (Micromax)
http://9to5google.com/2014/12/18/yureka-yu-digital-india-cyanogen-specs/
http://www.amazon.in/b?ie=UTF8&node=5606984031:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::
-
kretenallat
senior tag
sziasztok! rendeltem a coolicool-ról egy Redmi 1S-t és a holland postával küldték a csomagot. a track szerint megérkezett magyarországra a csomag és két napja a vámnál ül "The item is being processed by customs". most csak várnom kell, vagy lenne vmi egyéb teendőm?
:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::
-
kretenallat
senior tag
Sziasztok! A menyasszonyomnak szeretnénk rendelni egy telefont, egyelőre a Xiaomi Redmi 1S -t néztük ki. Ebben az árkategóriában jó vétel? Letisztult telefont szeretne, semmi rózsaszín "csajos" izé. Második kérdés, honnan érdemes megrendelni? Európán belül, kívül? Melyik oldalakról van mostanság jó tapasztalat?
-
kretenallat
senior tag
válasz CoolBoy323 #37474 üzenetére
Esetleg tudnál segíteni, hogy miből derül ki, mire kell odafigyelnem? Neadjisten olyan telefon, ami mindkét parton működne? Nem akarok két készüléket, ha nem muszáj.
-
kretenallat
senior tag
A kérdésemből is ki fog derülni, de nem vagyok otthon a témában. Egy Lenovo P780-at szeretnék venni (vagy esetleg egy Jiayu G4-et, meg kell még álmodnom) és nem sokára megyek az USA-ba egy évre. Ugye ezek az odaát is kompatibilisek a hálózattal? Egy ismerősem azt mondta, hogy szerinte nem biztos.
-
kretenallat
senior tag
Sziasztok! Egy ideje olvasgattam telefonok után, már majdnem el is határoztam magam egy Jiayu G4 mellett, de most jöttem rá, hogy az nekem hatalmas lenne... Nincs véletlenül valami 4"-os chinaphone normális hardverrel? 1 giga ram, vmi normalis proc, korrekt felbontás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen autót vegyek?
- Google Pixel topik
- AuraSync kibeszélő topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest