- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nepszter1
addikt
factory reset után , rootolva a telefon , akkor se jön be a recovery mobileuncle tools ból indítva ötletek ?
-
GIJoe
addikt
válasz
Vjankovics82 #37298 üzenetére
mymemory.co.uk pl
-
Vjankovics82
senior tag
hol lehet olcsón micro sd kártyát venni?
-
janakbacsi
őstag
Max 4 colos méretig jó minőségű kamerával tudtok készüléket ajánlani? Köszönöm.
-
7Sony7
addikt
válasz
apeelme #37287 üzenetére
A válaszod részben jogos. Leírtam, hogy 256 kevés, 512 elvileg elég. (RAM) 521 elég kell, hogy legyen az ICS nek is, de ha mégsem az, amit kinézett, az 1Gb val rendelkezik, tehát ebból rájöhetett, hogy jó.
A GB ről azért írtam, mert nekem az van, így erről tudok írni, és más nem válaszolt érdemben, úgyhogy gondoltam megpróbálok segíteni.
Az enyém (ZTE Kis) 200Mb al van elengedve, Ehhez pl kell a link2sd.
Ha hamarabb (a kérdezőnek ) leírod a JB helyszükségletét, el sem kezdünk rajta vitatkozni. Ha tényleg ennyi, ahogy írtad, akkor 1Gb kevés, minimum 1.5 Gb kell.
Nem sértődtem meg, sőt, jó, hogy beszéltünk róla, így a kérdező, ha olvassa több infóhoz juthat.
Köszönöm a hozzászólásod az Ő nevében is.
(Persze én is tanultam valamit belőle). -
-
BullZeye
veterán
Ez bejött, beállítottam alapértelmezett foglalási egységet, aztán vissza alapértelmezett, és tádááá.
Öreg vagyok én már ehhez gyerekek....Telefon viszont nagy, nagyobb mint számítottam rá, viszont fél óra használat után mikor kezembe vettem a Huawei G300-at szinte hunyorognom kellett, hogy elolvassam a szöveget olyan pici volt a 4" XD
-
apeelme
addikt
válasz
7Sony7 #37281 üzenetére
Nekem sem állt szándékomban sértőnek lenni, ha mégis az voltam, bocs.
1. Én beszéltem ICS-ről, akinek Te válaszoltál egy JB-vel rendelkező készülékről kérdezett...tényleg, akkor hogy jön ide a GB? A GB-vel semmi bajom, sőt...de könyörgöm 2013-at írunk, sima pénzkidobás!!!
2. Én értem hogy miről beszélsz link2sd ügyben, de felfoghatnád végre hogy nincs olyan készülék ami 200MB ROM-al rendelkezik arra te még GB-t sem telepítesz, a DATA partíció esetleg lehetséges 2-3 éves készülékeknél GB rendszerrel.
3. leírom egy átlagos (4.1.1) JB rendszer helyszükségletét:
system : 512MB
cache : 130MB
data: változó, de sosem nulla. min. 512MB de az mai viszonylatban már gáz
boot: 30MB
recovery: 30MB
stb.Egy szóval nem mondtam hogy az ICS és a JB jobb mint a GB, és nem is ez a lényeg. Kérdezett valaki egy 2013-as modellről 4.2-es droiddal, te pedig válaszoltál rá ~3-4 évvel régebbi infókat szolgáltatva GB-ről sztorizva úgy hogy nem is hívtad fel a figyelmét rá!
Nem kell megsértődni, csak Te sem örülnél ha valaki rossz információkkal látna el pl. vásárlás előtt. Ugye?
-
7Sony7
addikt
válasz
apeelme #37266 üzenetére
Kedves Apeelme! Igazad van, tényleg hibáztam. Oda kellett volna írnom, hogy a GB rendszerről beszélek. Kb ennyi hiba volt a hozzászólásomban, és szerintem így is több segítséget adtam, mint te.(Ugyanis a konkrét kérdésre Te sem válaszoltál.)
1. Ki beszélt ICS ről? A GB már nem is android??
2. Igen, a 200 Mb rootot igényel, és így link2sd vel több Gb nyi programod lehet. Nálam is így van.
3. Ha szerinted nem elég 0,5-1Gb, kérlek írd le, hogy miért.
Tudom, hogy az ICS és a JB jobb, mint a GB, de ezenkívül mi bajod vele?
Nem állt szándékomban sértő lenni, ha mégis az voltam, bocs.
-
BullZeye
veterán
Megjött a THL W7s, végre...
SD kártyát viszont nem ismeri fel, egy Samsung 32 gigás elég gyors kártyáról van szó, viszont nem látja, csak "SD kártya csatlakozása".
Fat32-re van formázva, mi lehet a probléma?
Amúgy az ígért szilikon tok nem volt a csomagban, úgyhogy egy olyat még szereznem kell, ha esetleg valakinek van THL W7hez fekete szilikon tokja megvenném.
-
icemad
nagyúr
válasz
Groovebaby #37273 üzenetére
és benjoe1: Köszönöm. Úgy néz ki, hogy működik. Csak azt nem értem, hogy a telómon van notifikációs led, de csak a töltést mutatja. Ez mitől lehet?
-
icemad
nagyúr
válasz
Groovebaby #37221 üzenetére
Egy linket kérhetnék ehhez a buttonled progihoz? Playen nem találom.
BullZeye: Teljesen egyetértek veled a vásárlásokkal kapcsolatban. Én pl. úgy jártam, hogy meghalt a telóm, ezért sürgősen kellett egy másik. Nem volt időm 3-4 hetet várni egy olcsó kínai telóra. Bementem a miskolci madarasteszkóba, és láss csodát, vadonatúj Myaudio X5F-et vettem 49900forintért, 1 év magyar garival+ajándék nordtelekom mobilnet havi 1 giga+600perc beszélgetés, 3 hónapig. Erről lenne szó. Szóval szerintem nagyon jó boltot csináltam.
-
blueye
veterán
válasz
BullZeye #37268 üzenetére
Én nem kereskedek, egyszerűen 2. telefont kerestem, rátaláltam a topic-ra és így vettem. Aztán megtetszett egy másik ajánlat, megvettem azt. Eladtam az elsőt. Most várom a harmadikat, ha megjön nyilván eladom a másodikat, nem kell három telefon
De amit írsz azzal teljesen egyet tudok érteni. -
BullZeye
veterán
válasz
b0bcat #37254 üzenetére
Dettó azon a véleményen voltam/vagyok mint te, de aztán 3 hétig tartott míg bejött a telefon, 3 hét alatt meg a telefonok kis balszerencsével lemennek 10-30 dollárt, ott van az esélye a vámra/áfára. Emiatt picit kezdem megérteni azokat az embereket akik hajlandóak még ekkora felárral is megvenni a telefonokat. Főleg ha nincs paypal/külföldi tapasztalatuk, és tartanak tőle.
150 dolláros telefon leugrik 130 dollárra, és a 150 follárra még kérnek vámot áfát, és már 45kba kerül, így meg 43k-ért azonnal vihetik, és tuti nem hibás, mert általában ezeket kipróbálják. -
apeelme
addikt
válasz
7Sony7 #37247 üzenetére
Ezt most nem komolyan írtad ugye?
"el lehet lenni 200Mb al is, de elèg odafigyelös" - Csak az AOSP ICS (4.0) önmaga kíván minimum 250MB system partíciót, és akkor hol van a data, cache, boot (és még sorolhatnám)?
"+igènyli a root ot, mert máskèpp kevès" - a 200MB root-ot igényel vagy mi? Ez így eléggé nagy sületlenség...de ugye arról az egy szerencsétlen su binárisról (~80kB) beszélsz és a hozzátartozó Play-ből is letölthető jogosultság kezelő app-ról (~1,5MB)?
"Szerintem 500 Mb-1 Gb elèg. Kivève ha hard gamer vagy" - mire? ICS-re? Fent leírtam kb. mi a követelménye. Ha pedig GB-ről (2.3) beszélsz és azt ajánlgatod az nagyon nagy hiba!
-
daved14
tag
válasz
Ed3r_X_ #37261 üzenetére
Na előbb megkaptam a Vowney V5 öt minideal-röl szerintem nagyon jó kaptam a csomagba 4 fóliát na meg rendeltem hozzá tokot is! Egyedül az eu átalakítót felejtették ki a töltőhöz... de ez van! Amit igy egybül megtaláltam a vaku az ami nagyon gyenge, de a kijelző kárpótol mert simán veri az Xperia T-t...
Ja és bocs nem válaszolni akartam..
-
MAC72
tag
Sajnos nem tudok írni a rendszermappákba.
Root Explorert használok. Hiába próbálok írásjogosultságot adni, nem engedi.
Root Checker programok szerint minden rendben a roottal.
Mi lehet a megoldás?
Próbáljam újra rootolni a telefont?
CWM-ből kellene, hogy tudjak írni bele de nem megy. -
oris
aktív tag
Neo N003 screen tested with an electric drill: youtube - video
-
blueye
veterán
-
b0bcat
addikt
Kintről kell megrendelni, mert itthon
brutálisszámomra érthetetlen "felárral" árulják ezt a modellt. (Már 49 ezerért is láttam.) És sajnos nem csak ezt a modellt. Lassan ott tartunk, hogy a sokat ostorozott ócsóságos webshop-ból is olcsóbb lesz rendelni, mint itt a fórumon vagy a vaterkán (ott még durvább a helyzet)...
Ezzel kapcsolatban rögtön lenne is egy kérdésem: szerintetek ez az ajánlat mennyire gyanús? 220 dolláros készülék 47 ezerért hirdetve (amikor a 150 dolláros megy 43-54 körül jellemzően) egy a napokban regisztrált felhasználótól?
-
falijja
őstag
Hello esetleg erre valaki...? [link]
-
tarat
tag
Én az UMI X1S-el jártam így. Nem lehetett módosítani a system fájlokat (nekem nem volt CWM fent). Vissza kellett állnom eg régebbi verzióra, hogy feltegyem a CWM-et. Amikor a CWM-et felraktam, akkor egy Custom ROM-ot töltöttem le. Ott egyszerűen a zip-ben az etc könyvtárba betettem a gps.conf-ot, aztán feltoltam a Custom ROM-ot. Így megjelent a GPS.Conf. Szerintem most már írható a fájlrendszer is, de még nem néztem.
-
MAC72
tag
GPS még mindig.
Szóval innen letöltöttem a magyar csomagot. (gps.conf file meg egyebek) Ez egy CWM-ből telepíthető ZIP.
SD kártyára másoltam és CWM-ből látszólag sikeresen telepítettem.De! Mégsem került be a rendszerfájlok közé. A system/etc mappában meg kellett volna jelennie a
gps.conf fájlnak. Tehát feltételezhetően a csomagban lévő többi fájl sem íródott be.A kínai szoft eltávolítóval is így jártam.
Vajon miért nem tudok CWM-ből a rendszermappákba írni?
Valaki homályosítson fel legyen kedves! -
7Sony7
addikt
válasz
Evita85 #37216 üzenetére
Root: ha fèlsz megcsinálni, ès ugy èrzed, hogy kell, vedd meg úgy.
RAM: ha mem igènyes progikat is használsz,( böngèszö, facebook, sok widget) 256 kevès
512 állitolag elèg.''
Rom: el lehet lenni 200Mb al is, de elèg odafigyelös+igènyli a root ot, mert máskèpp
kevès. Szerintem 500 Mb-1 Gb elèg. Kivève ha hard gamer vagy -
Ivanh
senior tag
válasz
CoolBoy323 #37240 üzenetére
köszi, de 43 alatt nem láttam árban, van ötleted hol lehet olcsóbban hozzájutni?
végülis egy 2 magos is elég lenne... -
raiszric
csendes tag
Sziasztok,
van valakinek tapasztalata Iocean X7 GPS-el kapcsolatban? Az a problema, hogy talal satelitet, akar 7-8-at is, es a pontossagra is 5m korulit ir, ami eleg lenne navigalasra, de amikor elinditom a navigacios programot, pl TomTom, vagy Igo - akkor ugy tunik, mintha a pontossaga 30m koruli lenne. A program rossz helyre teszi a poziciot, es ezert folyamatosan ujraszamolja az utvonalat - osszesegeben hasznalhatatlan.
masnal is is van ilyen problema, vagy egyedi eset lehet?
koszi elore is minden valaszt!
R -
Ivanh
senior tag
Sziasztok!
Ajánljatok nekem 35k-ig egy jó és új androidos (4.0 vagy afeletti) rendszerű készüléket, és esetleg eladót is!
A duál-sim nem feltétel, de előny!
Ha valakinek van ötlete, kérem írjon privátban!!
őszinte köszi, előre is, fontos lenne a szakértői vélemény! -
nepszter1
addikt
Hero 7500+ om van nagy nehezen sikerült be rootolni a telefont viszont nem tudok egyetlen romot se felrakni mindegyiknél azt írja ki a recovery-ben hogy
installation aborted.
-
sasa311
veterán
válasz
tolvaj! #37212 üzenetére
Neked nincs otthon latex fitymásod?!
-
fcsabika1
tag
Sziasztok!
Szerintetek egy Newman N1-et mennyiért lehetne eladni? -
kmarkk22
aktív tag
Valaki nem tudja, hogy itthon a Telenor milyen frekvenciájú 3g-t használ? Mert most gondolkodom, egy kínai teló beszerzésén, de nem akarom ezen bebukni. Használ 2100Mhz-set? Vagy csak 900 és 1800-at?
-
Groovebaby
tag
-
foka
aktív tag
válasz
Groovebaby #37218 üzenetére
Vagy a NoLEd is nagyon pöpec kis progi.
-
hunaqua
addikt
...egy pár szó a LENOVO A830-ról .
Két napja érkezett ( HK posta, 2 hét alatt ért ide)
Első benyomások pozitívak,olyan szokásos Lenovo minőség.
Nekem Kínai Rom volt rajta,ezért felraktam rá az A830_SX_V4.22_jack44 Samsungról "gyártott" Rom-ot.
Alapvetően jó a Rom (Magyar nyelv is),csak ezt is Kínai ember csinálta,és elég sok benne a Kínai alkalmazás.A Root simán,fél perc alatt ment az AutoRoot progival.Ami nagyon pozitív: az a GPS. "HÁROMBETŰS" került rá,és tökéletesen,gyorsan működik. (..egy telefonhoz képest),Ezen lehet zenét is hallgatni.Tisztán,hangosan szól egy AWEI fülessel.Sokkal tisztább mint a P770 vagy a ThL W8 volt.Fényképezőt ne kérdezzétek,nem szoktam fotózni,de szerintem olyan szokásos.
Ami negatív: az értesítő led hiánya.
Akkor ami problémám van! Hogyan tudom eltávolítani a Kínai alkalmazásokat,mert az eltávolító program nem szedett le semmit.
Az "alkalmazások kezelése"-ben leállítottam ezeket a programokat,de törölni nem hagyja.ezek vannak:
- QQ
- R.E
- wochacha
- meg még négy ilyen: bordásfal+pálcika+kutyaház+létra
illetve amit nagyon fontos lenne cserélne az a "du"nevű cucc,ez a betűkészlet amiben Angol és kínai karakterek vannak csak,és nagyon jó lenne a Magyar is.
Ezekben kérnék segítséget. -
Evita85
tag
Szerintetek megéri már eleve rootolva vásárolni a készüléket? Több helyen láttam már hogy plusz 2-3 dolcsi és rootolt. Esetleg van arról leirás (kezdőknek) hogy miért érdekes a Rom és Ram mérete? Az értesitő LED az hogy derül ki a leirásokból hogy van- benne. Most ezt nézem: http://www.tinydeal.com/feiteng-h9500-50-mtk6589-4-core-android-421-gps-3g-phone-p-95298.html
-
dReFiX
senior tag
THL W8 Beyond van már valakinek, esetleg vélemény stb ?
-
foka
aktív tag
Rájöttem, hogy a gps azért nem talál jelet (iNew i4000), mert a system/etc mappában nincs gps.conf fájl, úgyhogy hiába nyomkodtam az mtktools progit. Rootolás után kap egy saját gps.conf fájlt és azután kiderül az igazság.
-
ctibor
senior tag
A GPS beállítások (EPO, A-GPS) fellelhetőségével kapcsolatos előző hozzászólásokhoz egy adalék:
A jelenleg használt telefonom kb. a nyolcadik két kártyás és androidos, tehát némi praxisom már van... Nos, ez egy Alcatel One Touch SCRIBE HD (OT-8008D) és minden korábbi készülékemnél gyorsabban, biztosabban fog GPS jelet és tartja meg azt. Ez egy igazi pozitív meglepetés volt a telótól!
DE: noha a Beállítások menü "Helyzet elérése" pontjában ott van a szokásos három lehetőség (Saját helyzet elérése - GPS műholdak - A Google helyszolgáltatása), a GPS műholdak menüpontot CSAK ki- és bekapcsolni lehet, hiába nyomkodom a szöveget, mint az eddigi telefonjaimban, itt nem történik semmi.
Csakhogy ez engem nem zavar, mert, mint írtam, a műholdvétel amúgy tökéletes. (Most ellenőriztem: a három betűs progi 19 mp alatt talált 'kiváló' pontosságú jelet - 7 műholdat - úgy, hogy legutóbb kb. 2 hete kapcsoltam be.)
Ja és az op.rendszer 4.2.1 -
Micsek
csendes tag
-
sasa311
veterán
válasz
BullZeye #37206 üzenetére
Pl. nem ismerte az országa jogszabályait, hogy csak olyan terméket rendelhet, ami " szabvánnyal rendelkező." Ugyanis írta, hogy ezért nem engedték be az országba.
Pl.: ha tőled megvesz egy arab egy latex fitymás falra tapasztható műbránert akkor te arról nem tehetsz, ha majd arábiába elveszik azt tőle a reptéren, mert náluk tiltott az ilyesmi...
-
BullZeye
veterán
válasz
joiner007 #37196 üzenetére
Csak remélni tudom, hogy valami speckó JB-es kamera program, amivel ilyen szép képeket lehet csinálni
(#37201) sasa311
Ne haragudj, de ez nem a kínai shop hibája, ha a VÁM visszafordítja bármilyen indokkal a csomagot. Az a te felelősséged egyedül!
Miért az Ő hibája lenne? O.o Komolyan kérdem, mit tehetett Ő, hogy visszafordították a csomagját? Gondolom nem drogot rendelt minidealről.... -
andras888
aktív tag
Megjött a Flying F6770-em, kérdezgessetek ha érdekel valami. Még én is csak most fedezem fel.
-
falijja
őstag
hello az inew i2000-ben nincs hsdpa de miért....?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone-t használók OFF topikja
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Sorozatok
- Nintendo Switch 2
- E-roller topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged