- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
aliexpress-en a garancia mennyi idő, mik a feltételek? Nem találtam a honlapon.
-
albinolynx
senior tag
-
gjoe
addikt
válasz
albinolynx #36288 üzenetére
Ha ez kell akkor rendeld innen: [link] Ez megbízható bolt.
-
interstate76
addikt
válasz
Én e tipp alapján rendeltem meg az antelife-ról, (kérdéses színű) szilikon tokkal együtt került 90$-ba.
-
Maximum1
őstag
válasz
citkar #36289 üzenetére
(#36287) Rich49
Ja............ -
sasa311
veterán
válasz
Vagy kicsit többért A660. A kamerája annak sem hiper szuper de a GPS-e kifejezetten jó! (jobb, mint az én G3-amnak, sokkal gyorsabban talál jelet és pontosabb is).
-
albinolynx
senior tag
4.0 - 4.5" képátlójú, MTK6577, amihez beszerezhető legalább egy gyári rom mentés és vállalható a kamera minősége. Egy használható GPS vevő sem lenne hátrány. 100$ körül létezik ilyen?
Magyar nyelv nem érdekel.Ezt találtam, nem tudom mennyire igaz, van e tapasztalat ezzel a bolttal kapcsolatban: [link]
-
Rich49
tag
Ez bizony vonzónak tűnik...
-
sasa311
veterán
-
tomatos
aktív tag
válasz
blueye #36283 üzenetére
Köszi!
Jiayu G3S hétfőn 169.99 $ lesz: Monday akció
-
Buccer
tag
Valaki segítsen, tudom nem ez a topic, de ez a fórum legalább pörög.
MMS beállításnál mit kell még állítani a telefonon a hozzáférési ponton kívül? Azt belőttem ami a T honlapján le van írva, viszont az üzeneteknél még mindig nem engedi az mms-t letölteni, nem aktív a letöltés felirat. -
citkar
addikt
válasz
apeelme #36276 üzenetére
Azzal kiegészíteném, hogy ha kisöpröm a memóriában lévő appokat több játék, pl a Vice City (hamarabb) is folyékonyan futott. Ez elég feltűnő volt, nem mondanám annak, hogy csak annak tűnt. Az hogy hogy írták meg egy dolog, a lényegen nem változtat.
Ugyan nem vagyok szakértő, de hogy egy adott pillanatban épp mennyit evett a RAM-ból néhány alkalmazás, nem mondanám, hogy mindent elárul egy appról, játék közben előfordul, hogy időnként többet igényel, különösen, ha full HD-ban megy a játék.
És igen valószínűleg megoldható majd minden 1 gigával, ezt alá is támassza, hogy a ram kisöprése után jól futott, akadás mentesen indult más program is, de mint te is írtad több alkalmazásnál jön meg a haszna, mint egy PC-nél, de hát az emberek többsége szokott is és fog még több programot futtatni egy időben. Ebből én arra a következtetésre jutottam, ha több a ram, nem kell a futó alkalmazások számát csökkenteni. Persze, hogy megéri-e a felárat a 2 giga ram, más kérdés, jelenleg szerintem a jómóduabbaknak inkább. Talán még akkor is ha 2 giga rammal valószínűleg a 6589T SoC-os telók, amik ugyan gyorsabbak a jelenleg elterjedtebb 6589-nél, de ha már elérhetőbb árúak lesznek, én el tudom képzelni, hogy érdemes megvenni, mert a felhasználó kerülhet olyan helyzetbe (még mielőtt elavulna ez a SoC), hogy haszna válik a 2 giga ramból (na persze nem telefonálás vagy tetris közben).
Mondom ezt úgy, hogy nem használtam 6589T SoC-os 2 giga ramos telót, csupán feltételezem.
Ha valaki más magyarázatot ad arra, hogy miért válik hasznomra a ram tisztítása, akkor tévedtem.(#36278) kcsa
Igen, vki már linkelt ilyet, talán épp ezt. Gondolom már bejáratott nevet akartak -
apeelme
addikt
válasz
citkar #36275 üzenetére
Félreértettél, én tisztában vagyok vele csak szerettem volna tudni hogy mivel támasztod alá az állításodat.
Egy 2GB RAM-al rendelkező tableten elvégeztem számodra egy tesztet hogy mennyire nincs értelme az egésznek:Jól látható hogy egy pár erőforrásigényesebb játékot futtatva elenyésző az igénybe vett RAM mennyisége. Az állításod pedig eléggé felületes szvsz, "(percekkel később) beeszi magát a ram-ba" és "teljesen játszhatóvá válik"? És ezen majd segít ha 2GB RAM lesz a készülékedben? Mert az majd gyorsabban "beetethető"? Ezt te sem hiszed el ugye? Törődj bele hogy egy szarul lefejlesztett app megvezetett.
Egyetlen előnye van a nagy mennyiségű ram-nak méghozzá az hogy még több app ülhet egyszerre a háttérben inaktív, vagy aktív állapotban. Ez, a jelen alkalmazások ismeretében - és maradjunk a játékoknál - bátran kijelenthetjük hogy egy felesleges plusz, bár ha valaki hardcore gamer, és az az igénye hogy igenis csücsüljön a ram-ban vagy 8-10 izmosabb game akkor lelke rajta.
A másik hogy mire oda jutunk hogy a játékok tényleg sokkal több RAM-ot felhasználhatnak majd, a készülékben lévő SoC már rég kiöregedett lesz és nem úgy fog futni ahogy a user elvárná...de legalább sok RAM-ja lesz. -
citkar
addikt
válasz
apeelme #36269 üzenetére
Én pl a Vice city-nél vettem észre, hogy elindítom s akad, lassú, de ahogy idővel (percekkel később) beeszi magát a ram-ba teljesen játszhatóvá válik. Ez van ma, ha fél év múlva is játszani szeretne, valszeg még több hasonló lesz, de ha komolyabban érdekel a téma szerintem másik topic-ban érdeklődj.
(#36271) csoki98:
Kár ezért, kár azért..de ennyiért? Akár meg is érheti, ha valakinek bejön.
Azt nem tudom a 6589T mennyivel eszik többet a sima 6589-nél, konkrétan a mindennapokban érezhető-e vagy csak terhelésnél, azaz játékoknál figyelhető meg jobban? -
csoki98
tag
Tetszetős ez a THL w200 de kár hogy ilyen kicsi az akksija és csak 1gb ram-ja van:/ Egyébként jön még egy thl a THL w11 (Monkey king) ami már jobb egy kicsit
-
citkar
addikt
válasz
CoolBoy323 #36248 üzenetére
Az az 50 mAh már semmit sem változtat, a sima 6589-nél a 2000-es is elég szerintem (persze csak jó ha nagyobb) de az a helyzet, ha nem játszom kb. 30%-ot merít 24 óra alatt, ha játszol meg a 3000-es is hamar lemerül. Így a 2000 mAh-hoz képest talán épp, hogy érezhető az 1750-es akku. Nem mondom, hogy nem lenne jobb nagyobb, de szerintem még az átlag alsó rétegébe belefér.
(#36243) Rich49: egyébként hol láttad, hogy 1750-es jár hozzá, én vagyok vaksi, hogy az adott linken nem látom vagy máshol olvastad?
(#36266) supreme7 :Tévedsz, néha jól jön a 2 giga ram, a mindennapokban valóban jelenleg nem szükséges, de pl ha játszik, néha szüksége lehet rá.
-
fila
senior tag
válasz
csonkadavid #35885 üzenetére
Bevált a rom? Feldobnád a magyarítottat valahová?
Előre is köszi.
-
tarat
tag
válasz
SzaChe #36011 üzenetére
Hétvégén nekivágtam az UMI X1S-el bringázni.
Rossz hír, hogy az Endomondo-val és a RunTastic-al is elképesztő tempóban hajtottam a vasparipát. El sem volt hajlandó menteni, mert ilyen kalória fogyasztást ember nem produkál.
A jó hír, hogy a SportsTracker (vigyázat, nem a Sports Tracker, hanem az egybeírt!!) viszont helyesen kezeli. Innen már GPX formában le tudod menteni és betölteni Endomondo-ba.Arra kiváncsi lennék, hogy a többi kínai csoda helyesen kezeli (akinek van valami más az nyilatkozhat)? Az IGO helyesen navigál a Waze-t még nem próbáltam.
Annyi még, hogy a 0528-as Official ROM javította a fényképezőt (most már egész jó a kép) és még sok egyebet, viszont "kinyírta" az FM Rádiót (ha valakinek ilyen igénye lenne). Elvileg van rá javítás az 17MTK . COM -on, de még nem próbáltam.
Üdv: Tarat
-
Víz Elek
senior tag
Tudnátok nekem olyan embert ajánlani aki ilyen telefon tulajdonosa ?
Vagy esetleg abban segíteni, hogy hogyan kellene nekifutni a rootolásnak ?
STAR N7189 -
grizlisandor
veterán
válasz
CoolBoy323 #36248 üzenetére
Ez üt!
DDD
-
CoolBoy323
nagyúr
Ez az uj vezetekes telefon, hisz mindig 230 mellett kell lenni vele
-
vampire17
addikt
-
dilajoska1
őstag
Sziasztok. Valaki le tudná nekem írni hogy pontosan miket szabad törölni a system/app mappából. Egy Hero H7500+ telefonom van.
-
thiclyoon
aktív tag
Van még más 2 gb ram-os(, dual sim-es) telefon ezeken kívül?
UMI X2
IOcean X7 Elite
Jiayu G4 Advanced
(Az se baj, ha csak 1 sim-es, de ebben az árkategóriában; tehát nem Meizu-ra, Xiaomi-re gondolok stb.)
-
Szivacs85
tag
Sziasztok!
Milyen telefont ajánlanátok? Kritériumok:
Minimum 1gb ram, legalább 2magos proci, 2 sim kártyás, minimum 3 inch-es kijelző(felbontás nem lényeges, de min 320x480), akksi minimum 1500mAh, android 4-es, mobilfény, gps, wlan, belső memória min 1gb. Kínából, megbízható készülék 30ezer Ft-ig. Erről mi a véleményetek?
Hozzászólásokat előre is köszi -
Sziasztok!
Haier W718 telefonra felraktam egy ilyet: [link]
Full jó volt, ment a kamera is rendesen, aztán a tulaj valamit elnyomkodott és azóta ha megnyitom a camera appot csak az első , kis kamerával tudok fotózni , a hátsó 5mp-es rendes kamerával nem. A camera appon belül nincs kameraváltási lehetőség, próbáltam leszedni különböző progikat de nem tudom hogyan kell visszaállítani a nagy kamerára. Azóta csináltam olyat is hogy gyári beállítások visszaállítása, másik rom fel, de semmi. Bárkinek bármi ötlete? -
Rich49
tag
válasz
janakbacsi #36226 üzenetére
Nem csodálkozok..nagyon problémás a Bedove X21..Nekem is volt,és képernyővédő fólia nélkül nem működött tökéletesen az érintőképernyő..Nem érzékelte,vagy hibásan érzékelte az érintés helyét. Ismerősömnél pedig crashelt az android használhatatlan gyakorisággal az ő SIM kártyájával..
Ha van rá garancia akkor küldd vissza,de nem fogod egyhamar viszont látni..
Ellentétben ha rendelsz egy érintő felületet. -
janakbacsi
őstag
bedove x21 készülék érintő kijelzőjének alsó fele nem reagál az érintésre. kb. 2 hónapja vettem aliexpressről. a linken látható a hiba. mit javasoltok? küldjem vissza? vigyem el valahová hátha meg tudják csinálni? vagy vegyek hozzá csak egy új kijelzőt ha lehet és szereltessem be itthon valakivel? előre is köszönöm a segítséget.
http://www.youtube.com/watch?v=yy1GowFs1Jc&feature=youtu.be
-
huan
őstag
válasz
gipsztigris #36219 üzenetére
IP-védettség
wow
-
EczkE
veterán
válasz
blueye #36214 üzenetére
Nem topik, csak egybejegyzés. De egyelőre ez is megteszi szerintem tapasztalat csere céljából.
-
gipsztigris
addikt
Nem találtam még. Viszont egyes helyeken már "In stock" státuszban van.
ITT azt mondták egy mai kérdezőnek, hogy van belőle.
Huan!
Nem tudom miért, talán azért mert egy picit kisebb, mint a ThL W8, és ahhoz képest, hogy IP67-es védettségű, mégsem olyan nagy durung, mint a hasonló képességű telefonok.
-
blueye
veterán
Jol latom h a vowney V5nek meg nincs topicja? Kevesen haznalnak V5ot?
-
huan
őstag
válasz
gipsztigris #36209 üzenetére
A mérete miatt szerettél bele?
Amúgy tényleg nagyon szépek. -
chab7
addikt
válasz
gipsztigris #36209 üzenetére
És találtál már róla valamit a neten? Egy youtube videot legalább ahol valaki bemutatja? Mert én még nem, és ezek szerint még nincs is piacon, hiába szerepel pár webshopban.
Pedig lehet én is vevő lennék rá, de semmi info sehol -
CoolBoy323
nagyúr
Lesz mindenféle verzió, vagy csak nem tudják a boltok sem...
Én is láttam már:
6589 1GB RAM
6589 2GB RAM
6589T 2GB RAMés még lehet variálni, hogy kicsi vagy nagy aksival adják
Ezen a Jó Isten sem tud eligazodni, és csak az a biztos, ami a kezedbe kerül
Engem mondjuk az érdekelne, hogy melyiken világítanak a gombok...
-
Víz Elek
senior tag
-
gipsztigris
addikt
Nincs valakinek Bp.-en vagy környékén Lenovo S750-es telefonja?......mert szívesen megnézném élőben!
Azt hiszem ez lesz a következő telefonom.....vagy az S820-as, csak lenne egy picit olcsóbb! -
icons
addikt
Jiayu G4 Advanced helyzet update (ha jól láttam, még nem szerepelt):
Minideal: $329.99, "Shipping Time: before 15th July"
Pandawill: $284.99, Presell Product Lead-time:2013-08-15 00:00:00. Itt még az 1,2es procival van meghirdetve, de gondolom ez változni fog, ahogy nem presell lesz. Ettől függetlenül picit messze van az az augusztus közepe minideal-hez képest... De a 330dollárt egy picit sokallom érte...Van valami furcsaság is tmallboxon is, 300 dolcsi körül, de ez elvileg Basic, és 1,2es procija van (de 2/32 memóriája...)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓ MONITOROK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged