Hirdetés
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- IFA 2025: 300 wattos mobilakkut villantott a Sharge
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- IFA 2025: NXTPaper kijelzős Ultra telefon és gyerekóra a TCL-nél
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Ugye hogy ugye
és Defy tulajként tudom, hogy a gorillás meg ha pont úgy esik hogy a sarkát vagy élét kapja el a kijelzőnél akkor bepókhálósodik. (Na nem nekem, mert én azért a gorillást is védem a leeséstől).
Persze, én is szeretnék gorilla kijelzőset, de inkább csak azért hogy ne kelljen fóliázni mert az tényleg olyan mint zokniban kufircolniA gorillásat pakolhatod bárhová, nem karcolódik össze. Én csak ennyi pozitívumot látok benne, de ez eléggé jelentős (legalábbis számomra).
Viszont egy nagyságrendekkel erősebb vas-ért cserébe - no meg brutál üzemidőért - képes vagyok lemondani erről az igényről. De azért nem bánnám ha a p780-nak már karcálló lenne a kijelzője, még ha nem is gorilla hanem valami kínai saját (panda vagy sárkány)
(#37449) huan: 4,5"-on a qHD kb olyan felbontás mint a 3,7"-os Defy-n a 854x480. Valahol a neten egy dpi/ppi kalkulátorba beírva hasonlítottam össze. Ott amúgy az is kibukott, hogy amit a telók kiírnak pl az antutuban az nem valós érték. Kicsit nagyobb mint a valóságban.
Na itt is az oldal: [link]
A Defy az 264 ppi, míg egy 4.5"-os qHD 244 - nincs egetverő különbség, tehát kb egyforma lesz a felbontás látványa. (5"-os HD pedig 293)No meg az S750-nél az akksi elbizonytalanít, mert hiába lesz frankó kis telóm, meg még bírja a vizet/karcot, ha útközben nem vehetem elő mert jajj mindjárt lemerül.
A Defy-al is ez a gondom, mindent nagyon tud, tuti fasza, de sokszor mikor pont kellene hosszabb úton (pl busz) nem nagyon használhatom, mert mire odaérek lemerül.
Nálam emiatt előrébb került a brutál nagy akksis(Főleg, hogy a Defy-t is igyekeztem óvni a sérülésektől).
(#37460) domerator: Köszönöm a megerősítést a p780 mellett (még ha nem is nekem szólt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házimozi belépő szinten
- Revolut
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest