- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PREM1Z
tag
válasz
silvergod #37566 üzenetére
Hat nekem se az miatt kene csak nekem is ugye a kinai nev
Ezis jo lenne csak foleg dual sim kene az egyiken beszelek a masikon netezek es legalabb nem kell cserelgetnem a kartyam. Ezen a gt-i9502n gondolkodok mert elmeletbe azon is rajta van csak kar h qHD-s, ha HD-s lenne mar vinnem is, needromon is már van kemény 1 rom
-
blueye
veterán
-
EczkE
veterán
válasz
silvergod #36324 üzenetére
Na akkor én próbálok segíteni.
A V5 jó árban van, a felszereltsége is jónak mondható. Akinek van itt az nem panaszkodik rá. Van róla bejegyzés is.
Antelife, Minidela, ezekkel a boltokkal általában nincs gond, de hiba sajnos mindenhol becsúszhat.
Rootot magad is könnyen megtudod csinálni. V5-nél elvileg alapból van magyar nyelv és Play is. legalábbis Minidealnél így van, én onnan rendeltem pl.
A áfát pedig csak akkor tesznek rá ha megfogják, de ez ritka. Kínából ajándékként feltüntetve küldik a csomagokat ls kis összeget írnak rá, így megúszható a vámolás.
-
hun_gery
aktív tag
válasz
silvergod #36324 üzenetére
Nem szeretnélek megbántani, de a 2006-os regisztrációd óta nem találtad meg a keresőt a jobb felső sarokban?
Egy ekkora kérdéscunami helyett mi lenne, ha csak egy fél órát még olvasgatnád a topicot?
A kérdéseid cca. 2/3-a meg van válaszolva itt (szerintem a fele kb. egy héten belül is)Vám, ÁFA ügyben van egy másik topic is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,2026.03.14-ig ALZA Garancia,Újszerű Állapotban,Kártyafüggetlen.
- iPhone 8 Rose gold
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest