- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Szeretnék kérni egy ajánlást, egy dual sim(amiről a topis is szól) képes telefonra, sok nekem a 2 telefon 1 zsebben, meg csak a baj van a cégessel/maszek telefonom kezd az idegeimre menni... A céges telefonban meghalt a rezgés funkció(jópáréves telefon) és nem veszem észre az építkezési zajok közepette és én vagyok a hibás érte...
mert a kollegina nem ér le.
Céges: Nokia 2630 Telenoros kártyával
Maszek: Samsung Galaxy Mini Vodafonos kártyával(a szolgáltató lehet le lesz cserélve)Röviden jó üzemidővel rendelkezzen(csak telefonálásra van használva, esténként kis zenehallgatás, meg néha wifi netezés/játék), a galaxy mini-nél legyen jobb! Jó lenne, ha nem valami tepsifon lenne! Lehessen hozzá kapni jó tokot!
Több ajánlatot is szeretnék kérni, pár fontos tényező kiemelésével! Ha külföldről kell rendelni a telefont örülnék, ha valamelyik apró-s bazárból meg lehetne oldalni!
Ár úgy dúrván 20-60k...Köszönöm a segítséget!
Üdv.: grizlisandor
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest