Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Groovebaby

    tag

    Amoi N828
    Hát írnék pár szót a telefonról, így néhány nap után.
    Az akksija nagyon rendben van, 90% töltöttségnél álltam neki nyomkodni, telepíteni, beállítani, kipróbálni stb 79%on hagytam abba (végig wifi ment) aztán este egy koncerten közel 40 perc videot csináltam vele, lefekvés előtt 60%os akksim volt. Ma több telefon, mobilnet, 30%ig vártam, ott kezdtük el mókolni, szóval ott már adatkábelen volt.
    Kapott a telefon mindent, appok, játék, beállítás, ezt kipróbálni, azt, a videok amiket a koncerten vettem fel mind képben mind hangban nagyon ott vannak, meglepően jók lettek!! A zenelejátszó-képessége is rendben, jól szól egy normális fülessel.
    Nagyon gyors a telefon, nem tudtam megakasztani semmivel, a beszéd is elég hangos, jó minőségű, a videohívás is teljesen rendben van. Böngészés is remekül megy és a youtube is.
    A gps először nyűglődött, de egy Faster GPS nevű programmal kb 20 mp alatt talál jelet, IGO-val próbáltam ki, tökéletesen működik.
    A kijelzője gyönyörű, a fényereje megfelelő, pontos - talán az SE Arc után kicsit túl érzékeny is, de majd megszokom. Az anyaghasználata tökéletes, a hozzá kapott szilikon tok is megfelelő.

    Ma felkerült rá egy 4.2.2-es rom, hasít :D Igaz, hogy Samsungból mókolt, így samsung logóval jelentkezik be, de hát ez van :D

    Antutun így 13825-öt szerepelt, nagyon gyors, nagyon jó. Egy negatívumot sem tudok eddig mondani - csak az értesítő led az, ami egy picit hiányzik....

    [ Szerkesztve ]

    Amoi N828

Új hozzászólás Aktív témák