- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fPApi
őstag
válasz
sasa311 #28550 üzenetére
"Nem kell G2, leírtam, hogy miért nem. Nem 'csak' azért, mert nagyobb, mint ami nekem kézre illik. Megtalálod, hogy milyen egyéb problémáim voltak vele kapcsolatban kb. 30 hsz-el ezelőtt."
Már bocs', de én nem azt mondtam, hogy vedd meg, csak egy méretbeli pontatlanságra hívtam fel a figyelmet. De ha a többi problémád is olyan, mint az "akkora, mint egy 4,5 colos telefon" ...
És nem G2, hanem G2s, elég jelentős a különbség, nem csak egy 's' betű! -
justaview
senior tag
válasz
sasa311 #28550 üzenetére
Teljesen érthető az elvárásod. A baj csak az, hogy a gyártók számháborúban állnak egymással, és a számok között ott van a kijelző mérete is.
Szerintem 1-2 év elteltével elérik a kezelhetetlenség határát a telefonok, és akkor lesz majd egy gyártó, aki visszafordulva a zsákutcából újból telefonként kényelmesen használható méretű telefont fog gyártani, az akkori csúcs technológiával.
...ha a telefon helyett be nem csapódik addig valami más kommunikációs technológia és kütyü...
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Óra topik
- Formula-1
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Linux kezdőknek
- Apple MacBook
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest