- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HXY
addikt
Lenne három kérdésem a ThL tulajokhoz:
A thl w7 és w8-on felül van az állapothelző kis led.
Az kikapcsolható, hogy ne villogjon?
Illetve beállítható, hogy adott eseményhez milyen szinben villogjon?Alul bal oldalt az options, és alul jobb oldalt a vissza gombok háttérvilágítása kikapcsolható?
-
Csygusz
tag
válasz
magyar közöny #25394 üzenetére
A flashtoolos mókolásért kár volt, ha már a rootot sikerült összehozni
Sokkal biztonságosabb lett volna a mobileuncle tools-szal rátenni egy recoveryt. Ott legalább akkor sem történt volna nagy kalamajka ha nem sikerül. De a flashtoolos trükközés, főleg egy kínai csodák között is noném holminál szerintem már igényel némi hozzáértést
Vagy elég tág kínai nyelvismeretet, és talán ők már csináltak rá valami trükköt. Ha nem reagál sem usb-re, sem gombokra, sem semmire, akkor talán végső esélyként meg lehet próbálni valami telefonszervízt, hogy nézzenek rá a tégla készülékre.
-
hungobungo
senior tag
válasz
magyar közöny #25394 üzenetére
Mondanám, hogy küldd vissza az eladónak és javíttasd garanciában, de ilyen null értékeléssel, múlttal rendelkező eladónak én nem merném postára adni...
Egyébként miért nem indítottál dispute-ot? Átvert, teljesen más modellt adott el neked... korábban már itt is beszéltünk erről a készülékről, hogy tuti átverés, Xiaomi MI2 telefon van a képeken!
Ha gondolod dobj privátban néhány fotót a dobozról, a telefon hátsó részéről kiszedett akksival (ahol látszik a modell szám), megkérdezem a kínai ismerősöm, hogy mennyiért tudná javíttatni.
Akinek van 3 perce és aliexpress accountja, próbálja bejelenteni 1-2 mondattal, hogy kamuzik az eladó:
Search Exposure Cheating --> Inconsistent Description
-
magyar közöny
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy kínai csodát, még pedig innen:
http://www.aliexpress.com/item/4-3-smart-phone-ultra-thin-quad-core-mtk6589-4-1-1gram-dual-sim-dual-standby/778832437.html
Tudom, tudom, hogy olcsó hús, stb., de nekem jól működött, igaz, nem 4-magos proci volt benne, "csak" egy MT6577-es (amit az AnTuTu benchmark Qualcomm 8xxx valahányasnak mutatott!), de 1g RAM, nagy kijelző (a honlapon 800x480-asnak írták, de az AnTuTu 1280x720-asnak mutatta)
A telón JB 4.1.2. futott, nagyon pöpec volt, csak nem volt rajta magyar nyelv. Ezért nekiálltam hegesztgetni (abszolút zöldfülüként), rootolni sikerült is, de már a cwm recovery felrakása is kifogott rajtam, ugyanis ehhez a típushoz semmi infót nem találtam a neten...
Mérgemben megpróbáltam felrakni valami MT6575-ös recoveryt spflashtoollal, és azóta semmi, teljesen betéglásodott a telefon...
Nem reagál semmilyen gombra, ha rádugom a gépre, nem tölt, a gép sem ismeri fel a telót...
A (remélem, nem költői) kérdésem, hogy lát-e valaki még valami reményt az újraélesztésre?
Cappa kolléga nagyon segítőkész volt, de nem jutottunk semmire, ha itt tudna valaki valamivel biztatni, örök hálám üldözné... -
vampire17
addikt
Megerkezett az Amoi N828
Elso korben kulsore okes, viszont van vele (tobb) gebasz is.
1. Minden inditaskor ugy tunik, mintha lefutna egy varazslo (android frissitese folyamatban...)
2. Bearaktam az elso foglalatba egy netkartyat, (telenor) de nem igazan hajlando menni a net... az APN beallitasok jok, a 3G viszont csak neha jelenik meg...
Probaltam egy factory resetet, de erre bejott a recovery....
Szoval varok otleteket...
-
-
válasz
bigbuda #25382 üzenetére
Pandawill-en most csak 228$
ők elég jók többször rendeltem már tőlük. Alap h amikor én rendeltem akkor még 250$ volt
Amúgy w7+ van ahol az mtk 6577-es 8gb rom-os verziót jelöli, figyelj oda! Pandawillen a sima w7 jelzésű a 6577-es, de pl MiniDealen a w7 jelzésű az 6589-es soccal jön....
-
robertone2
tag
válasz
robertone2 #25383 üzenetére
Szerintem optimalizált romok is jönnek rá idővel, sokaknak megtetszett az ára és az első pozitív vélemények után valószínűleg még többen megrendelik.
-
bigbuda
aktív tag
válasz
robertone2 #25383 üzenetére
Sőt nekem az is szempont a készülék vásárlásánál, hogy legyenek rajta "fizikai" gombok (vissza, menü, home) akár lehet az a világítós ledes megoldás is (s3), vagy a folyamatosan látszó megoldás is (motorola defy), de olyat nem akarok, ami a képernyő aljából csíp el kicsit ezeknek a megjelenítésére...
-
bigbuda
aktív tag
válasz
robertone2 #25379 üzenetére
Hát akksihazsnálatról nem tudok nyilatkozni, mert alapjáraton olyan félig lehetett mikor megjött, de mindkét akksira 2600mAh van írva... hogy az valós e vagy sem... nem tudom...
GPS-t nem próbáltam, holnap mikor megyünk vidékre lehet megnézzük műkszik e rendesen.
Kínai cucc semmi se volt rajta, egyből lehetett használni, semmi feleslegeset nem találtam, tehát nem kellett tisztítással kezdeni a használatot.
Sztem te se fogsz csalódni, tetszetős készülék
tboy93: Thl W7+ érdekes lehet, lehetséges, hogy az lesz belőle, ebay-en láttam 235 dodóért, annyiért jó lehet szerintetek? Vagy melyik az az oldal ahol a legkevesebb és megbízható is, és okosan postáznak? (tehát kevesebbet írnak értéknek, és jól becsomagolják, hogy a vámosnak ne nagyon legyen kedve bontogatni)
-
robertone2
tag
válasz
robertone2 #25379 üzenetére
Amúgy a plusz védőfóliát úgy érted, hogy már eleve van rajta egy?
Az előző telefonomhoz külön kellett vennem, de nem is a pénz miatt volt gond, hanem utálom felrakni, mindig sikerül elcseszni, por megy alá vagy ferde ha én csinálom, főleg ezért érdekel van-e rajta alapból :-)
-
válasz
bigbuda #25377 üzenetére
Egy fórumtársnak már van itt W7+-a és nemsokára nekem is megjön
majd nyilatkozom
Amúgy meg én mindenképp ajánlom az 5,7"-t, spanomnak nemrég jött meg az iNew2000 (5,8") és állati zsírkirály az a méret. Miután kipróbálod minden más teló aprónak tűnik és nem is érted, hogy hogy tudtál eddig ennél kisebb telefont használni
Szerintetek ha 26-án lett feladva akkor mikor jöhet meg?
-
robertone2
tag
válasz
bigbuda #25370 üzenetére
Én is ezt rendeltem és ugyanonnan, örülök hogy nem csalódtál benne, külföldi fórumokon is kizárólag jót olvastam róla :-)
Az akkumulátorokra amúgy mi van írva? A videókon 2600 mah látszik de az egyik tesztben azt mondja egy francia muki, kizárt hogy akkor ilyen kicsi legyen méretre, szerinte kisebb a kapacitás (valószínűleg a 2100 nem légből kapott ami hivatalosan meg van adva, de ki tudja).
Sok kínai cucc van rá telepítve, vagy egyből használható ahogy van? GPS-t próbáltad már? (Arról is jót írtak.)
Az enyém még csak ma lett célországba feladva, szóval a május 1-et is beleszámolva valószínűleg csak a jövő héten adja ki a magyar posta úgy gondolom...
-
bigbuda
aktív tag
válasz
hungobungo #25373 üzenetére
Háát azt majd csak holnap tudok, mert már nincs nálam a telefon, barátnőm meg estig dolgozik, holnap csinálok vele tesztfotókat, és feltöltöm...
POV vidi is megfelel?
Rajtam nem múlik
-
bigbuda
aktív tag
válasz
vegyszer #25371 üzenetére
Nem, amúgy oda adtam volna neki mindenképpen, az eredeti terve úgy volt, hogy 3-4 napig nyomogatom, de aztán belegondoltam, hogy minek lakjam be a telefont, majd a sajátomat... Amúgy ja egy kicsit lehet nagyobbat veszek, majd meglássuk, de ez a teló ennyiért sztem nagyon szuper...
-
bigbuda
aktív tag
Nos megérkezett a várva várt Feiteng H9500
Meg voltam lepődve, mikor kibontottam, mivel küldtek ajándékba egy flip tokot, egy plusz védőfóliát, és összesen 2db akksit (az oldalon az volt kiírva, hogy csak 1 jár hozzá). Betöltöttem a SIM-et, bekapcsolás, kb 10 sec alatt felállt a rendszer, PIN kód, és minden működött egyből.
Kijelzője nagyon szép, színei pompásak, mindenféle szögből normális a kép.
Nyomogattam, feltettem egy két játékot, programot... semmi se volt ami megizzasztotta volna.Kamerája ahhoz képest, hogy telefon, szerintem kifejezetten jónak mondható.
A 4.2.1 rendszer gyors, a pár órás nyomogatás után nem nagyon sikerült megizzasztani.
Tehát a 195$-os árért kaptam egy HD felbontású 5" IPS kijelzős MTK6589 telefont, flip tokkal, fóliával két akksival. Sztem több mint megéri, köszönöm MiniDeal...
Amúgy egy kis negatív, hogy már nincs is nálam a telefon, mivel asszony egy hirtelen lendülettel úgy lenyúlta, hogy nem igaz
Úgyhogy lehet rendelek még egy ilyet, vagy egy kicsit nagyobbat, bár most az 5" megtapogatva ugy gondolom ekkora is elegendő lesz.
-
HXY
addikt
A ThL, iOcean, Zopo FullHD-s, MKT6589-es telefonok támogatják az OTG-t, és az MHL-t?
-
nash13
aktív tag
Asszony most használta előszőr a Jiayu G2-t Ausztriában. Azt mondta, hogy a kinti szolgáltató jelerősségikonjánál is ott volt, hogy roaming. Ha kimegy akkor nem az lenne a normális, hogy a Telenoros átáll roamingra a kinti szolgáltató meg normálra? Köszi
-
Peaceliker
addikt
válasz
pmikloska #25348 üzenetére
driver gond lesz én is szívtam vele... ha 6589 es telód van, akkor valahol sokkal feljebb van egy leírásom linkelve driverekkel mindennel,csak egy recovery meg scatter kell ami saját …
(#25354) ouzohuto
az amoled technológia "szőrösebb ".képet ad, ott lehet szembetűnőbb …egyébként biztos látszik a különbség a kérdés, hogy az annyira kell -e …
-
Nekem ez volt az első alkalom, hogy sikerült megvennem az első árral. Eddig minden alkalommal ha a paypalnál ki is írta az első árat, mikor a véglegesítésre mentem, összeomlott az oldal, így nem engedte megvenni. Azt gondoltam, csak átverés, de most engedte a 170 USD-t.
-
hungobungo
senior tag
válasz
pmikloska #25348 üzenetére
A gond az az, hogy nem települ a driver: rádugod, felismeri hogy új hardver (első hangeffekt), majd a telepítés nem sikerül (második hangeffekt).
Próbálj normális drivert szerezni hozzá, vagy csináld WinXP-n, mert az aláíratlan drivereket nem szeretik Win7-től fölfelé... -
vampire17
addikt
-
petymeg
addikt
Üdv!
Jiayu G2S nem akarja szinkronizálni a kontaktokat a facebook-kal. Erre mi a megoldás?
Vlamint magyarítás is érdekelne erre a telefonra. -
válasz
Depression #25350 üzenetére
Most én is úgy gondolom, hogy fölösleges a fullHD. Én is egy sima HD 5,7"-os telót rendeltem, de már az alcatelem 240ppi-s értékével is meg voltam elégedve
-
Depression
veterán
válasz
tboy93 #25338 üzenetére
Szándékosan kerestem "csak HD" kijelzős mobilt. 4,3"-on nem volt bajom a 800x480-nal, 5,7"-on elég lesz a HD. Viszont későbbiekben ez a 4 mag, illetve közepes gpu is kevés lehet majd az 1080p-hez. A fogyasztása is nagyobb.
Szerintem sokkal több hátránya van a FHD-nek, mint előnye. -
gipsztigris
addikt
válasz
easy...rider #25337 üzenetére
Ebben az árban ez több mint megéri szerintem!
Csak kérdés, hogy mennyire megbízható ez a bolt? Mert azért ahhoz túl fiatal ez a készülék, hogy csak úgy majdnem 100 USD-s leárazást csináljanak nála. Mondjuk egy fekete vagy szürke hátlappal szívesebben venném meg. -
pmikloska
aktív tag
Az SP Flash Tool-ban miért nem akar megjelenni a forgó zöld kis karika? Egyszerűen nem tudom feltenni a CWM-et, mert nem jelenik meg, a Windows rendszerhangokból tudom, hogy a készüléket rádugva a gépre, csatlakozik, majd lecsatlakozik. De a karika már előtte sem jelenik meg, persze a drivereket feltettem rendesen. Mi a megoldás?
Korábban működött, egy THL-t frissítettem ugyanezzel, akkor megjelent a karika is.
-
easy...rider
őstag
válasz
tboy93 #25338 üzenetére
Nem feltétlen kell elhinni. A nagyobb felbontás is ehet, vagy talán többet is ehet mint az élsimítás.
Én gyakrabban csinálom azt hogy 720p+élsimítás mint 1080p magában. Meg telefonon ne hogy ne legyen már elég a 720p. Ezek az 5"-os FHD őrületnek semmi értelme. Ha nagyítóval használod a telefont akkor fog csak pixelesedni. Viszont ha bagoly őseid vannak, akkor lehet értelme!
Biztos van aki másképp látja, de én úgy érzem ez is az, hogy "Adjunk okot a tájékozatlannak amiért lecserélheti a másikat". Asszem diplomatikusan fogalmaztam
Volt amikor az embereknek kezükbe nyomták az iphone3-at és azt mondták nekik hogy az a új 4-es. El voltak hűlve hogy mennyire jó, meg mennyivel jobb, mint a 3, közben a másik kezükben meg ott volt a saját iphone 3 telójuksasa311
Nekem az a gond vele hogy túl nagy. De aki 5" telót keres annak jó lehet. A kamerája nem tudom viszont hogy milyen.
Én a G4-et várom már 3 hónapja, a képek alapján ennek nagyon jó kis kamerája lesz. Meg nekem még éppen belefér az egykezes használatba. -
peter76bp
aktív tag
Ez ugye erőteljesen függ a használati szokásaidtól. Ha zsebre vágod a lakáskulcsod és mellégyömöszölöd a W8-at vagy akármelyik Zopo-t akkor gyaníthatóan lesz rajta pár karcocska. Ha megbecsülöd és úgy kezeled mint egy sérülékeny tárgyat, akkor a napi használattól nem fog összekarcolódni a kijelző, hacsak nem Freddy vaskesztyűjével simongatod a kijelzőt.
Nekem így néz ki most a W3+ 5 hónap után napi rendszeres sok órás használat mellett. Kell egy rendes tok aztán csókolom. Ha meg pofára elejted akkor azon a gorilla sem segít.
-
a Zopo 980 és C2 illetve a W7, W7+, W8, W8+ telefonokon van valami gorilla glass szerű cucc?
-
Örömmel jelentem be, hogy a Lenovo A820 telefonhoz készítettem egy nem-Lenovo alapokon nyugvó ROM-ot.
Infók itt: [link] -
sasa311
veterán
válasz
easy...rider #25337 üzenetére
Király cucc, de az a 2000-es akku nekem nem szimpi
-
Itt egy érdekes cikk, mely rávilágít arra, hogy miért jó nekünk a minnél nagyobb felbontás
"Olyan eszközök birtokolhatják ezt a tulajdonságot, melyek kijelzőjének felbontása meghaladja a 3840x2160 pixelt, tehát elérik azt a szintet, melytől UHD-nak tekinthetőek. A nagy felbontás több szempontból is pozitívum. Egyrészről a megjelenítés sokkal szebb és látványosabb, mint a FHD vagy az alattiaknál tapasztalható. Másfelől, emiatt nő a pixelsűrűség így a számítási és feldolgozó egységek működése kevésbé korlátozódik például az élsimításra, így a felbontást kell kellő teljesítményben számolnia."
Lehet, hogy van benne valami
-
easy...rider
őstag
válasz
sasa311 #25336 üzenetére
Oda kerül a matrica a széraszámmal, meg a többi adattal amik szoktak lenni
iocean X7 raktáron a minideal-nél
http://www.minideal.net/original-iocean-x7-5-inch-1920-1080-fhd-ips-screen-mtk6589-cortex-a7-quad-core.html -
sasa311
veterán
válasz
easy...rider #25335 üzenetére
Egy kínai professzor úr leírná ezen a képen mi a felirat:
Ha az, hogy a GPS antenna akkor kezet csókolok!
-
easy...rider
őstag
Akit érdekel, pár új infó a Jiayu G4-ről:
https://picasaweb.google.com/118149367285281678385/JiayuG4?authuser=0&feat=directlinkKigyűjtögettem a képeket
-
gabor#
tag
Ha a MT6628 chip tudja a Glonass -t akkor mehetne mindegyik telefonban?
-
-
M3oH
addikt
válasz
simonzsoli #25326 üzenetére
A telefon letezik, de mashol is csak presale van csak. Majusra igerik a megjelenest, ~200$ kornyeken.
-
pmikloska
aktív tag
Valaki írta itt, hogy most a coolseason-re van kupon kód, de nem találom, írjátok meg légyszíves, ha valaki meglátja, vagy tud róla.
-
sasa311
veterán
válasz
simonzsoli #25318 üzenetére
Hol máshol, ha nem Fastcardtechen?
-
vegyszer
addikt
válasz
simonzsoli #25318 üzenetére
Csak azt kéne megnézni, hogy az előtted szóló mit írt.
Segítek, hogy vissza se kelljen tekerni.
EZ EGY ERŐSEN ELLENJAVALLT BOLT. -
betyarr
veterán
válasz
FatalEror #25319 üzenetére
a vám az nagyjából hasraütésszerűen van.nem törődnek azzal,hogy mit írnak a csomagra.valamit kipécéznek és fennakad és akkor fizetned kell.én már évek óta rendelgetek külföldről és eddig csak egyszer akadt fenn a rostán.szerencsére pont értékhatáron belül voltam és nem kellett fizetnem.
-
FatalEror
addikt
válasz
BaginZe #25305 üzenetére
Tehát akkor nagy a valószínűség,hogy nem lenne vám?
helltp
szerintem nálam is az lesz,egyszerűn megfogott a vékonysága,a letisztult egyszerű formavilága,és a hátlap is nagyon tetszik!Azt nem tudod,hogy az oldalán végigfutó keret az fém,mert nagy úgy néz ki.HXY
Nem,jól tudod a W7+ az négymagos mtk6589,míg a W7,csak mtk6577 -
simonzsoli
csendes tag
Fastcardtech-nél megjelent a Jiayu G3 Plus MT6589-el, tud valaki erről valamit?
-
RVR400
veterán
Egyéb probléma. Kellene egy telefon, ami Samsung S3 Mini-re hajaz. Kritériumok:
4" kijelző
két mag
512MB memória
5 megapixel
2 kártya
WCDMA hálózat
fekete vagy kék színViszont nincs értékelése az eladónak. Esetleg valaki tud hasonlót?
-
helltp
aktív tag
válasz
FatalEror #25301 üzenetére
Én is a C2-n gondolkozok, szerintem jobban megéri mint egy teljesen noname (sheng/iocean), zopora tuti jön cwm, romok, szilikon tok ilyesmi. A zp810-en is gondolkozok, csak a C2-es design-ja nagyon tetszik, az egyedüli dolog ami frusztrál az a 2000mAh-s akksi, a zp810-ben állítólag elég jól teljesít, de nem tudom a fHD-s képernyő mellett mit produkál...
-
-
RVR400
veterán
A héten rendeltem egy ZP950+ -t. Kérdezi az eladó, hogy milyen nyelvet akarok rá. Angolul ment a levelezés, így írtam neki, hogy Hungarian kellene. Aszondja, hogy nincs rá. Hát így érthető:
-
petymeg
addikt
Sziasztok! Az 1. hsz-ben leirt agps kalibraciot eleg egyszer megcsinalni, vagy kell ismetelgetni? Sajnos az altalam hasznalt es megszokott navigacios szoftver (a harombetus) nem beszel hozzam valami miatt , talan a jellybean az oka, ebben tud vki segiteni?
-
maroni
aktív tag
Sziasztok!
Tud esetleg valaki THL W8-ra képernyővédőt?
Köszi -
azozo
senior tag
válasz
simonzsoli #25306 üzenetére
Én ezt szeretném elcsipni
-
simonzsoli
csendes tag
Sziasztok, 4 magos dual sim telefont szeretnék, szerintetek megéri-e várni a Jiayu G4-re? Ezen kívül még néztem a Zopo C2-t, Aliyun OS-el ami ugyan az mint a ZP980, UMI S1-et és ZTE V987-et. Melyik érné meg legjobban?
-
pindy
csendes tag
Sziasztok,
pár hete olvasgatom a fórumot, mert szeretnék valamilyen telefont rendelni Kínából. Elsősorban a fastcardtech-en nézelődtem, mert ott láttam olyat és olyan áron, ami pl. tetszene. most is promócióban van pl. a star x920-as, ami nekem nagyon tetszik, de nem igazán olvastam tőletek túl jókat a cégről.
A másik oldal a Priceangels.com, erről nagyon keveset lehet hallani, ezek szerint nem megbízható, mert senki sem rendel onnan? A múltkor elírták a Note3 clon árát 52$-ra, vettem is egyet, hátha elnézik és kipostázzák, de észrevették és visszautalják a pénzt. Szerintetek ezt mindig észreveszik, ha rossz az ár? Mert van még egy másik is amit kosárba tettem ugyanebből, csak azt még nem fizettem ki. -
robertone2
tag
válasz
bigbuda #25300 üzenetére
Nem tudom pontosan mekkora méretnél érzékelhető a különbség a full hd és a hd ready között, de a laptopom sem full hd-s és semmi hiányérzetem nincs amikor használom, akkor egy jóval kisebb telefonon minek kéne?
Pont ezért nem is kerestem magamnak full hd-s telefont, értem én hogy trendi meg jobb, de 5-6 coll környékén szerintem kevesen mondják meg a különbséget a kettő között még második ránézésre is, ugyanakkor ezek most még általában drágábbak.
Amúgy akinek jött full hd-s, azt mondja nem akad rajta semmi, szóval semmi nem szól ellene, csak az árkülönbség amit szerintem ez nem ér meg.
-
FatalEror
addikt
válasz
bigbuda #25300 üzenetére
Nem tudom én még (sajnos) nem rendeltem,szerintem C2-t kéne rendelnem,de valaki a napokban írt,hogy megúszta vám nélkül,nem tudom honnan rendelt,vissza kéne keresni,amúgy valaki mondta,hogy általában az önmagában érkező termékeket nem szokták vámolni,de az is lehet,hogy kisebb összeget írnak rá.Én ha rendelek,akkor ismerősöm címét fogom megadni,mert ő Amerikában él,és ha jön haza,akkor hazahozhatja a telefont is,csak nem tudom,hogy mennyire vagyok türelmes,és lehet megkockáztatom a vámot is.Amúgy ebay-n is lehet venni,free shipping-l,és aki onnan rendelt,igaz más terméket Kínából,azok nem panaszkodtak a vámra,igaz sokkal olcsóbb tételek voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged